sivan120 כתב:רגע, לא הבנתי משהו בקשר ל-3D, אני הבנתי שבסמסונג אפשר להעביר כל תוכן דו-ממדי לתלת-מימדי בלחיצת כפתור- זה מה שהסבירו לי בחנות- זה לא נכון?
...
זאת פונקציה מאוד נפוצה בטלוויזיות תלת מימד כדי לפצות על העדר תכנים. התכונה הזאת לפי מה ששמעתי, לא תמיד עובדת כל כך טוב, בעיקר לא עם תרגום.
sivan120 כתב:אין לי בעיה לוותר על ה-3D אם יהיו בעתיד אביזרים חיצוניים שיאפשרו לראות 3D בטלוויזיה שאין בה תלת-מימד מובנה-כי אנחנו רוצים טלוויזיה לכמה שנים טובות.
...
תלת מימד צריך להיות תלוי בטלוויזיה. אבל אתם בכל מקרה תקנו תלת מימד. רק מה שאני אומר, שזה לא קריטי איזה אם אקטיבי או פאסיבי. לכו על שאר הפרמטרים, ואל תתייחסו לפרמטר הזה כאל משמעותי.
sivan120 כתב:מרחק הצפייה שלנו הוא 3 מטרים גג, אנחנו נלך על 46, אפילו שזה קצת יותר יקר.
...
46 זה המינימום עבור המרחק הזה.
sivan120 כתב:בקשר לסטרימר ולסמארט- אם ההוספה על הטלוויזיה תהיה פחותה ממחיר הסטרימר, אז אולי זה משתלם- השאלה אם זה אכן כך? כמה עולה סטרימר?
...
בקצרה: יש סטרימרים שעולים גרושים, ויש סרטימרים שעולים אלפי ש"ח. הכל תלוי בסוג התכנים שאתם צורכים. עבור גלישה, תפיה בסרט שהורד מהאינטרנט בHD (לא בלוריי) ובלי תלת מימד, כמעט כל סטרימר היום יתאים לכם. טלוויזיה סמארט זה נחמד, אבל היא עוד לא ברמה של סטרימר עדיין. ייתכן שלצרכים שלכם טלוויזיה סמארט זה מספיק.
sivan120 כתב:איזה טלוויזיה יש לך? סמסונג?
...
לא הכי רלוונטי כי את הטלוויזיה הנוכחית קניתי בסוג של היעדר ברירה. הטלוויזיה בת כ-5 שנים פלוס מינוס, ואני בהחלט שוקל להחליף.