netload איך עושים חשבון פרימיום ?
אכן בגלישה רגילה האופציה לא מופיעה לפחות אצלי, כשגלשתי דרך TOR וקיבלתי IP של מחשב משוודיה האופציה הזו הופיעה לי.איך בדיוק אפשרי לשלם בטלפון? לא מופיעה לי אופציה כזו......
אתה מחייג למספר ומזין קוד משתמש, משך השיחה הינה נגזרת של זמן החיוב. (במידה והשיחה מסתיימת לפני שהחיוב הושלם אתה פשוט מחייג שוב כדי להשלים את החיוב)
אז כך,בסוף 2012 נגמר לי חשבון הפרמיום שלי.לאור הקשיים שנוצר ביכולת החידוש,וכל הפתרונות של מתווכים שרק מייקרים,אמרתי בוא ננסה להסתדר בלי או לחפש שירות חילופי....אז זהו אם אתה רגיל לאפלואדרים מסויימים ובכלל לנוחות.....אין תחליף.אני מאלו שמוכן לשלם על נוחות,כך הגעתי לאתר הזה,דרך פורום אחר.
אתמול התכתבתי איתו,העברתי לו דרך PAYPAL (תנאי ללא פשרות מבחינתי,לא מעוניין למסור לכל דחליל כרטיס אשראי)...והיום ה-JD חזר לחיים הטובים וזורמים
מה שמוסיף לאמינות,זה שאתה מקבל VOUCHER,זאת אומרת אתה עושה REDEEM דרך החשבון הפרטי שלך,ובמידה והואוצ'ר תקין אתה רואה בבירור עד איזה תאריך אתה פרמיום,ולא כל מני קניית יוזרים דרך EBAY,לך תידע אם לא גנוב.
המחירים מאוד נוחים....התחלתי עם 9$ לחודש,ניראה אעדכן בהמשך.
קוד: בחירת הכל
http://buynetloadpremiumaccounts.blogspot.co.il/
מה שמוסיף לאמינות,זה שאתה מקבל VOUCHER,זאת אומרת אתה עושה REDEEM דרך החשבון הפרטי שלך,ובמידה והואוצ'ר תקין אתה רואה בבירור עד איזה תאריך אתה פרמיום,ולא כל מני קניית יוזרים דרך EBAY,לך תידע אם לא גנוב.
המחירים מאוד נוחים....התחלתי עם 9$ לחודש,ניראה אעדכן בהמשך.
VOUCHER = קופוןtruejoker כתב:מה זה ה"ווצ'ר" הזה ? לא אכפת לי לתת 9 דולר , אבל לא הבנתי מה בדיוק אני קונה , והאם זה בסדר . אם תוכל להרחיב , או שמישהו יודע אשמח להבין...
הקופונים שמקבלים בחינם כאשר עושים פרמיום.....לפני כמה חודשים נתתי לך,לא השתמשת בזה

בחשבון תכנס לקניי ותגלגל למטה,שם תכניס.
היתרון בקופון בעיניי זה שבמידה והוא תקין,אז לא יכולים לחסום אותך יום אחד כמו בחשבון גנוב
ושוב חוזרים לבעיות רישום לשרתים למיניהם....ocsi כתב:ספר לי את זהJackel כתב:עובד חברים, עובד![]()
...........עוד פעם הגעתי למצוקת כוננים,מזל שהמחירים חזרו להיות שפויים,3TB בסביבות 620 ש"ח.
...
האם לעוד מישהו נעלמה אופציית שליחת "מתנה" בפיי-פל?
למיטב הבנתי, אופציה זו אינה זמינה בכל המדינות, מישהו יודע האם נכון?
כל כך הגיוני ומתאים, מכל הכיוונים מגבילים את המדינה הזו, הזוי!!
האמת לפני שבוע גם אני חיפשתי את האופציה הזאת,בסוף העברתי למישהו תחת אופציה של SERVICES,ללא בעיות.
גם אני רוצה לחדש שוב פעם,שלחתי לו הודעה,ניראה מה הוא יענה.
האמת לא חסר אופציות להעברת כספים MICROPAYMENT.....יש כל מני בנקים אוקראינים
אישית משתמש הרבה ב-LIQPAY.
גם אני רוצה לחדש שוב פעם,שלחתי לו הודעה,ניראה מה הוא יענה.
האמת לא חסר אופציות להעברת כספים MICROPAYMENT.....יש כל מני בנקים אוקראינים
אישית משתמש הרבה ב-LIQPAY.