[אוחד] עדכון גרסה 443 ל Magic HD כבר כאן !!!
- amirdavid
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
הממיר עדיין לא עובד עם רסיבר NAD.
- matan417
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 340
הבעיה היא שהתמונה נתקעת אחרי שסוגרים את הטלוויזיה ואין סאונד והממיר לעיתים מרסטט את עצמו, סתם כי בא לו.Asafc כתב:מישהו יכול לפרט לגבי מה הבעיה עם מסכי טושיבה?...
הפתרון היחידי: ניתוק מהחשמל והחזרתו לאחר כ- חצי דקה.
אג"ב לדעתי, מאז עדכון הגירסה הבעיה בטושיבה יותר נפוצה מקודם!!!!
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
מישהו יכול לחדד את נושא הבעיה בטושיבה?
אני מחובר לטושיבה zl1 ולא נתקלתי בשום בעיה.
אני מחובר לטושיבה zl1 ולא נתקלתי בשום בעיה.
- matan417
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 340
הבעיה בטושיבה נמצאת בכמה דגמים, שלי יש אחד מהם, והבעיה היא שהתמונה נתקעת אחרי שסוגרים את הטלוויזיה ואין סאונד והממיר לעיתים מרסטט את עצמו, סתם כי בא לו.
והפתרון היחיד: ניתוק מהחשמל והחזרתו לאחר כ- חצי דקה.
והפתרון היחיד: ניתוק מהחשמל והחזרתו לאחר כ- חצי דקה.
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
ביצעתי את העדכון באופן ידני .
ישנו שיפור במהירות התגובה

ישנו שיפור במהירות התגובה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- מוקי27
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 630
אצלי בממיר עוד לא התעדכן (כרגע יש גרסה מינואר אני חושב), אבל בשבוע-שבועיים האחרונים התחילו בעיות שהיו נדירות מאוד לפני זה - הכל התחיל לעבוד לאט יותר, ערוצים שמרגע שנכנסת אליהם צריך לחכות כמה עשרות שניות לפני שאפשר לעבור מהם ותפריט שלא רוצה לרדת. לפיכך, יש מצב שחלק גדול מהבעיה היא בכלל בהוט, ולא בתוכנה\קושחה.
- yari
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 315
שאלה: האם לעוד אנשים יש את התופעה בממיר שתיארתי כאן (ושקיימת בממיר שלי)?yari כתב: כשעושים Pause למשהו מוקלט שרואים, אחר כך שלוחצים על הלחצן Play\Pause לא קורה כלום. כדי לנגן שוב צריך ללחוץ פעמיים על לחצן המהירות קדימה. וגם אז התצוגה של מה שרואים לא נעלמת מעצמה אלא צריך ללחוץ על Esc.
3 לחיצות, על לחצנים שונים, במקום אחת על אותו לחצן....
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 424
אתה צריך לעדכן ידנית אם אתה רוצה את הגרסה החדשה. תנסה, אולי זה יפתור לך את הבעיותמוקי27 כתב:אצלי בממיר עוד לא התעדכן (כרגע יש גרסה מינואר אני חושב), אבל בשבוע-שבועיים האחרונים התחילו בעיות שהיו נדירות מאוד לפני זה - הכל התחיל לעבוד לאט יותר, ערוצים שמרגע שנכנסת אליהם צריך לחכות כמה עשרות שניות לפני שאפשר לעבור מהם ותפריט שלא רוצה לרדת. לפיכך, יש מצב שחלק גדול מהבעיה היא בכלל בהוט, ולא בתוכנה\קושחה....
-
liav5000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
אצלי לא... נסה לבצע Clearyari כתב:שאלה: האם לעוד אנשים יש את התופעה בממיר שתיארתי כאן (ושקיימת בממיר שלי)?yari כתב: כשעושים Pause למשהו מוקלט שרואים, אחר כך שלוחצים על הלחצן Play\Pause לא קורה כלום. כדי לנגן שוב צריך ללחוץ פעמיים על לחצן המהירות קדימה. וגם אז התצוגה של מה שרואים לא נעלמת מעצמה אלא צריך ללחוץ על Esc.
3 לחיצות, על לחצנים שונים, במקום אחת על אותו לחצן.......
- yari
-
- חבר פעיל מאוד

איך עושים clear?liav5000 כתב:אצלי לא... נסה לבצע Clearyari כתב:שאלה: האם לעוד אנשים יש את התופעה בממיר שתיארתי כאן (ושקיימת בממיר שלי)?yari כתב: כשעושים Pause למשהו מוקלט שרואים, אחר כך שלוחצים על הלחצן Play\Pause לא קורה כלום. כדי לנגן שוב צריך ללחוץ פעמיים על לחצן המהירות קדימה. וגם אז התצוגה של מה שרואים לא נעלמת מעצמה אלא צריך ללחוץ על Esc.
3 לחיצות, על לחצנים שונים, במקום אחת על אותו לחצן..........
- rbh3
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 561
מאז העדכון אין vod ב2 ממירים כאלה בבית. מישהו נתקל בזה?
-
liav5000
-
- חבר פעיל מאוד

מוציאים מהחשמל, מחזיקים את שני הכפתורים של החצים בממיר לחוצים ומחברים לחשמל, לא מרפים עד שמופיע בממיר המילה Clear.yari כתב:איך עושים clear?liav5000 כתב:אצלי לא... נסה לבצע Clearyari כתב:שאלה: האם לעוד אנשים יש את התופעה בממיר שתיארתי כאן (ושקיימת בממיר שלי)?yari כתב: כשעושים Pause למשהו מוקלט שרואים, אחר כך שלוחצים על הלחצן Play\Pause לא קורה כלום. כדי לנגן שוב צריך ללחוץ פעמיים על לחצן המהירות קדימה. וגם אז התצוגה של מה שרואים לא נעלמת מעצמה אלא צריך ללחוץ על Esc.
3 לחיצות, על לחצנים שונים, במקום אחת על אותו לחצן.............
הפעולה לא פוגעת במוקלטות
אבל אם יש לך מוזמנות, תצטרך להגדיר מחדש...
-
liav5000
-
- חבר פעיל מאוד

לא...rbh3 כתב:מאז העדכון אין vod ב2 ממירים כאלה בבית. מישהו נתקל בזה?...
כנראה שגם אתה תצטרך לבצע Clear
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
כבר כתבתי בהודעה קודמת על ההתרשמות הראשונית מהמהירות אחרי העדכון.
רציתי רק להוסיף, אחרי שימוש שוטף ביומיים האחרונים ובהשוואה לממיר מג'יק וממיר ה-HD הישנים יותר, הממיר הזה מתפקד באותה המהירות כמו האחרים, גם בתפריטים וגם בהעברת ערוצים.
נראה לי שעכשיו הוא מספיק בשל כדי לשמש כממיר העיקרי (בטלוויזיה הראשית) בבית ולא כמשני.
אני הולך לעשות ניסוי בסוף השבוע ונראה אם יהיו תלונות מהאישה (כנראה תמיד יהיו לא משנה מה).
רציתי רק להוסיף, אחרי שימוש שוטף ביומיים האחרונים ובהשוואה לממיר מג'יק וממיר ה-HD הישנים יותר, הממיר הזה מתפקד באותה המהירות כמו האחרים, גם בתפריטים וגם בהעברת ערוצים.
נראה לי שעכשיו הוא מספיק בשל כדי לשמש כממיר העיקרי (בטלוויזיה הראשית) בבית ולא כמשני.
אני הולך לעשות ניסוי בסוף השבוע ונראה אם יהיו תלונות מהאישה (כנראה תמיד יהיו לא משנה מה).
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
האמת שלאחר יומיים שלא ראיתי שינוי המהירות השתפרה היום

אולי זה קשור לאיכות הרשת באזורים שונים
אולי זה קשור לאיכות הרשת באזורים שונים
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

עושה רושם שבעיית הקפיצות הקטנות קדימה (5-10 שניות) בזמן צפייה בהקלטה נעלמה.
כרגע לתחושתי הממיר מתקרב לרמה של המג'יק הרגיל (עווד לא ממש שם אבל מספיק קרוב) ועכשיו שווה לדעתי למי שרוצה לצפות ב-HD להזמין את הממיר הזה, מה שעד עכשיו המלצתי לא לעשות
כרגע לתחושתי הממיר מתקרב לרמה של המג'יק הרגיל (עווד לא ממש שם אבל מספיק קרוב) ועכשיו שווה לדעתי למי שרוצה לצפות ב-HD להזמין את הממיר הזה, מה שעד עכשיו המלצתי לא לעשות
- yari
-
- חבר פעיל מאוד

עשיתי Clearliav5000 כתב:מוציאים מהחשמל, מחזיקים את שני הכפתורים של החצים בממיר לחוצים ומחברים לחשמל, לא מרפים עד שמופיע בממיר המילה Clear.yari כתב:איך עושים clear?liav5000 כתב:אצלי לא... נסה לבצע Clearyari כתב:שאלה: האם לעוד אנשים יש את התופעה בממיר שתיארתי כאן (ושקיימת בממיר שלי)?yari כתב: כשעושים Pause למשהו מוקלט שרואים, אחר כך שלוחצים על הלחצן Play\Pause לא קורה כלום. כדי לנגן שוב צריך ללחוץ פעמיים על לחצן המהירות קדימה. וגם אז התצוגה של מה שרואים לא נעלמת מעצמה אלא צריך ללחוץ על Esc.
3 לחיצות, על לחצנים שונים, במקום אחת על אותו לחצן.............
הפעולה לא פוגעת במוקלטות
אבל אם יש לך מוזמנות, תצטרך להגדיר מחדש......
לצערי לא עזר. עדיין אותה תופעה.
זה מוזר כי אני מבין שזה רק אצלי
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

תתקשר להוט, כנראה שיש תקלה ספציפית בממיר שלך, כי מה שאתה מתאר לא קרה לי אפילו פעם אחת, לא בגרסה הישנה ולא בחדשה
- adirbd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 510
אני מרגיש שהממיר נתקע מידי פעם, אבל מצד שני הממיר עובד לי יותר טוב אז אני לא מתלונן כרגע, אבל בהחלט מצפה מהוט להמשיך לעבוד ולא לחשוב שהם סיימו לעבוד פה.
-
liav5000
-
- חבר פעיל מאוד

להציף בעמוד הבית בפייסבוק אם אתה מרגיש שעדיין קיימים באגיםadirbd כתב:אני מרגיש שהממיר נתקע מידי פעם, אבל מצד שני הממיר עובד לי יותר טוב אז אני לא מתלונן כרגע, אבל בהחלט מצפה מהוט להמשיך לעבוד ולא לחשוב שהם סיימו לעבוד פה....