החשכת ערוצים ב YES
- הפרש_הבודד
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
מאיפה להתחיל?
לא הזכרתי את כחלון בכלל.. מהיכן אתה מסיק שהתכוונתי אליו??
יש דברים שהשתיקה מאולצת לגביהם, מה שהולך עם השתדלנים בכנסת, ומה שקורה שם, לא ארחיב יותר,
אבל אם כבר הלכת על לפרש אותי לא נכון ולהסיק מסקנות חפוזות, אעשה זאת גם כמוך, (מקסימום אני אהיה צודק ברוב דבריי)
לפי מה שהבנתי (בכוונה ההגזמה), אתה Mistoffelees תומך נלהב של הוט ויס, וגם מרחם על יס, בנוסף לכל אתה נהנה להכפיש וליצור את הרושם שאתה צודק..
(מה שלא תמיד מדויק), הדעות לגבי החברות הרב ערוציות המושחתות (לא ציינתי את שמן..) היא דעה כללית ורווחת שאני לא היחידי שחושב כך, אף אחד לא צודק! לא אני ולא אתה..
זה כמו לשאול איזה צבע אהוב עליך, או מה אתה אוהב לאכול וכו'. כל אחד מבין את מה שמבין לפי השקפותיו ומצפונו,
עוד דבר חשוב, זה שאתה מאשים אותי שאני מנסה להצדיק את עצמי בצפייה לא חוקית של תכנים, זה פשוט עלבון לאינטלגנציה, מה גם שאני לא משדר את התכנים, אני פשוט מוצא זאת באינטרנט בחיפוש פשוט.. זה בדיוק כמו שאצא לי לרחוב ופתאום אתקל לי בשטר של 200 ש"ח (כשאין אף אחד וזה בוודאות לא שייך למישהו שנמצא לידי), מה אתה אומר? אני אקח את השטר או לא? מה אתה היית עושה Mistoffelees ?
ניחוש פרוע שלי, אתה היית לוקח את השטר, מכניס לכיס והולך שמח וטוב לב..
נותנים לך דבר שאתה חפץ בו? תיקח כל עוד הוא חוקי ולגיטימי.
אני בטוח מעל לכל ספק סביר, שאתה לא היית מתנגד להורדת מחיר החבילה שלך בהוט/יס..
ברוב העולם המחירים זולים משמעותית!
אז מה נגיד עכשיו? שבגלל שהממירים של יס והוט "כשרים למהדרין" המחירים גבוהים יותר? מה הסיבה האמיתית למחירים המופרזים?
פשוט מאוד! פראיירים שכמותך שמשלמים כל סכום שאומרים להם!
80-100 ש"ח אני אשלם ברצון רב ובעונג אפילו, אם יתנו לי טלויזיה איכותית הוגנת ותחרותית, עד אז אני אמשיך לומר את דבריי, ובצורה מכובדת ומנומקת..
ואם יש לך בעיה עם זה, אתה מוזמן להתקשר להוט/יס, ולדרוש מהם בתוקף להוסיף להם עוד 50 ש"ח בכל חודש מתוך דאגה שלא יפשטו רגל!
ותמליץ להקים עמותה לגיוס תרומות ליס והוט, כי הם על סף פשיטת רגל, בולשיט! גם הוט וגם יס רחוקים מאוד מפשיטת רגל!
לא הזכרתי את כחלון בכלל.. מהיכן אתה מסיק שהתכוונתי אליו??
יש דברים שהשתיקה מאולצת לגביהם, מה שהולך עם השתדלנים בכנסת, ומה שקורה שם, לא ארחיב יותר,
אבל אם כבר הלכת על לפרש אותי לא נכון ולהסיק מסקנות חפוזות, אעשה זאת גם כמוך, (מקסימום אני אהיה צודק ברוב דבריי)
לפי מה שהבנתי (בכוונה ההגזמה), אתה Mistoffelees תומך נלהב של הוט ויס, וגם מרחם על יס, בנוסף לכל אתה נהנה להכפיש וליצור את הרושם שאתה צודק..
(מה שלא תמיד מדויק), הדעות לגבי החברות הרב ערוציות המושחתות (לא ציינתי את שמן..) היא דעה כללית ורווחת שאני לא היחידי שחושב כך, אף אחד לא צודק! לא אני ולא אתה..
זה כמו לשאול איזה צבע אהוב עליך, או מה אתה אוהב לאכול וכו'. כל אחד מבין את מה שמבין לפי השקפותיו ומצפונו,
עוד דבר חשוב, זה שאתה מאשים אותי שאני מנסה להצדיק את עצמי בצפייה לא חוקית של תכנים, זה פשוט עלבון לאינטלגנציה, מה גם שאני לא משדר את התכנים, אני פשוט מוצא זאת באינטרנט בחיפוש פשוט.. זה בדיוק כמו שאצא לי לרחוב ופתאום אתקל לי בשטר של 200 ש"ח (כשאין אף אחד וזה בוודאות לא שייך למישהו שנמצא לידי), מה אתה אומר? אני אקח את השטר או לא? מה אתה היית עושה Mistoffelees ?
ניחוש פרוע שלי, אתה היית לוקח את השטר, מכניס לכיס והולך שמח וטוב לב..
נותנים לך דבר שאתה חפץ בו? תיקח כל עוד הוא חוקי ולגיטימי.
אני בטוח מעל לכל ספק סביר, שאתה לא היית מתנגד להורדת מחיר החבילה שלך בהוט/יס..
ברוב העולם המחירים זולים משמעותית!
אז מה נגיד עכשיו? שבגלל שהממירים של יס והוט "כשרים למהדרין" המחירים גבוהים יותר? מה הסיבה האמיתית למחירים המופרזים?
פשוט מאוד! פראיירים שכמותך שמשלמים כל סכום שאומרים להם!
80-100 ש"ח אני אשלם ברצון רב ובעונג אפילו, אם יתנו לי טלויזיה איכותית הוגנת ותחרותית, עד אז אני אמשיך לומר את דבריי, ובצורה מכובדת ומנומקת..
ואם יש לך בעיה עם זה, אתה מוזמן להתקשר להוט/יס, ולדרוש מהם בתוקף להוסיף להם עוד 50 ש"ח בכל חודש מתוך דאגה שלא יפשטו רגל!
ותמליץ להקים עמותה לגיוס תרומות ליס והוט, כי הם על סף פשיטת רגל, בולשיט! גם הוט וגם יס רחוקים מאוד מפשיטת רגל!
- ariesjer
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
מצידי שהוט ויס יפשטו את הרגל אם הם לא מסוגלים לספק שירות במחיר סביר, לא אלמן ישראל. מפסידים, לא מפסידים לא מעניין אותי.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
ייתכן שבשל התרבות ערוציי ה HD יש להם בעיות עם רוחב פס?
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
איזה דבר אדיוטי ...להחשיך ערוץ כדי לבדוק מי צופה ? מה הלאה ? לנתק מכונות הנשמה בכדי לבדוק מי עובד איתן ?
כן הגזמתי ...אבל זה לא משנה את הטמטום במעשה שלהם...
כן הגזמתי ...אבל זה לא משנה את הטמטום במעשה שלהם...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
פרש_בודד
ללא ספק ה "חטא הקדמון" הוא במלחמת הבלעדיות שגרמה להעלאת מחירים, אבל זה היה לפני יותר מעשור. זה השפיע לכל היותר על השנתיים-שלוש הראשונים. להוט יש בעיות היסטוריות (פשיטת רגל של אחת משלושת החברות כבלים שהרכיבו את הוט, בעיות קשות של טכנולוגיה שונה בכל איזור ועוד מני בעיות מבניות).
ליס אין ולא היו בעיות כאלה, ולא פחות מעניין - בשנים הראשונות היא לא התחרתה בהוט על תוכן (רכש בריטי חזק), כך שתאורטית לא היה צריכה להיות לה בעיה להיות רווחית.
בפועל, העלויות להפעלת שירות כזה הם יקרות וכנראה שצריך יותר מחצי מליון בתי אב מחוברים בשביל להיות רווחים בעסק הזה. הם כל הזמן מתנדנדים סביב האיזור הזה. יש כמה צעדים שהם עושים שבטווח הארוך יכולים להשתלם - מעבר ל-IPTV יוזיל מאוד את התשתיות והשתלבות בתוך בזק יכולה להוזיל את כל האופרציה.
ללא ספק ה "חטא הקדמון" הוא במלחמת הבלעדיות שגרמה להעלאת מחירים, אבל זה היה לפני יותר מעשור. זה השפיע לכל היותר על השנתיים-שלוש הראשונים. להוט יש בעיות היסטוריות (פשיטת רגל של אחת משלושת החברות כבלים שהרכיבו את הוט, בעיות קשות של טכנולוגיה שונה בכל איזור ועוד מני בעיות מבניות).
ליס אין ולא היו בעיות כאלה, ולא פחות מעניין - בשנים הראשונות היא לא התחרתה בהוט על תוכן (רכש בריטי חזק), כך שתאורטית לא היה צריכה להיות לה בעיה להיות רווחית.
בפועל, העלויות להפעלת שירות כזה הם יקרות וכנראה שצריך יותר מחצי מליון בתי אב מחוברים בשביל להיות רווחים בעסק הזה. הם כל הזמן מתנדנדים סביב האיזור הזה. יש כמה צעדים שהם עושים שבטווח הארוך יכולים להשתלם - מעבר ל-IPTV יוזיל מאוד את התשתיות והשתלבות בתוך בזק יכולה להוזיל את כל האופרציה.
- ariesjer
-
- חבר פעיל במיוחד

בעיה שלהם, לא אשם שהם בחרו טכנולוגיה לא יעילה.
- oferlaor
-
- מנהל

- ariesjer
-
- חבר פעיל במיוחד

לבניות בשני הצדדים וחוט מקשר... ברור שזה מה שהיה, אבל נושא האינטרנט רץ כבר מספר שנים לא קטן.oferlaor כתב:ariesjer
כשהם התחילו איזו טכנולוגיה אחרת היתה בנמצא?...
- oferlaor
-
- מנהל

ariesjer

אבל לצערי הוא עדיין לא בשל לחלוטין בישראל להחליף את הלויין לחלוטין. אפשר לראות שהם התקדמו מאוד. ה-VOD עובד יפה מאוד.
אבל לצערי הוא עדיין לא בשל לחלוטין בישראל להחליף את הלויין לחלוטין. אפשר לראות שהם התקדמו מאוד. ה-VOD עובד יפה מאוד.
- ariesjer
-
- חבר פעיל במיוחד

ה-VOD של YES עובד מצויין מבחיני ולכן הטכנולוגיה נראית לי בשלה, אבל אני באמת לא מבין גדול בטכנולוגיה הזאת, כך שאני מקבל את זה שיש בעיות שמונעות את המעבר המלא לאינטרנט.
- oferlaor
-
- מנהל

aeriesjer
זה עולם אחר להעביר ערוצים לינארים באופן זהה. זה דורש קצבים גבוהים בהרבה ותשתיות חזקות. ללא ספק זה עובד יפה ונקווה שירחיבו את השירותים ואת הבסיס הזה יותר.
זה עולם אחר להעביר ערוצים לינארים באופן זהה. זה דורש קצבים גבוהים בהרבה ותשתיות חזקות. ללא ספק זה עובד יפה ונקווה שירחיבו את השירותים ואת הבסיס הזה יותר.
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 287
ההשוואה שלך לא ממש נכונה... יותר בכיוון של הלכתי ברחוב ופתאום ראיתי חנות שאין בה אף אחד אז נכנסתי ולקחתי מה בא לי.אני פשוט מוצא זאת באינטרנט בחיפוש פשוט.. זה בדיוק כמו שאצא לי לרחוב ופתאום אתקל לי בשטר של 200 ש"ח (כשאין אף אחד וזה בוודאות לא שייך למישהו שנמצא לידי), מה אתה אומר? אני אקח את השטר או לא? מה אתה היית עושה Mistoffelees ?...
מותר לי... בעייתו של בעל החנות שהלך להשתין...
דמגוגיה בגרוש... מה בין למצוא כסף ברחוב (מה שלי אגב, קורה כל יומיים) לבין להיכנס לגוגל ולחפש תכנים לא חוקיים (כאלה שעולים כסף ואתה גונב אותם), להיכנס לאתר שיתוף קבצים או תוכנת טורנט ולהוריד בידיעה מלאה?
אתה אולי מדבר על צפייה ביוטיוב, זה קצת יותר דומה לסיפור ה200 ש"ח שלך
- הפרש_הבודד
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
*מצטער על תגובתי המאוחרת* לא הייתי פה שבוע..hanochh כתב:ההשוואה שלך לא ממש נכונה... יותר בכיוון של הלכתי ברחוב ופתאום ראיתי חנות שאין בה אף אחד אז נכנסתי ולקחתי מה בא לי.אני פשוט מוצא זאת באינטרנט בחיפוש פשוט.. זה בדיוק כמו שאצא לי לרחוב ופתאום אתקל לי בשטר של 200 ש"ח (כשאין אף אחד וזה בוודאות לא שייך למישהו שנמצא לידי), מה אתה אומר? אני אקח את השטר או לא? מה אתה היית עושה Mistoffelees ?...
מותר לי... בעייתו של בעל החנות שהלך להשתין...
דמגוגיה בגרוש... מה בין למצוא כסף ברחוב (מה שלי אגב, קורה כל יומיים) לבין להיכנס לגוגל ולחפש תכנים לא חוקיים (כאלה שעולים כסף ואתה גונב אותם), להיכנס לאתר שיתוף קבצים או תוכנת טורנט ולהוריד בידיעה מלאה?
אתה אולי מדבר על צפייה ביוטיוב, זה קצת יותר דומה לסיפור ה200 ש"ח שלך...
כל אחד רואה זאת אחרת..
הדוגמה שהבאתי היא בהחלט דוגמה טובה, דמגוגיה!? מצטער אני לא דמגוג (לפחות לא מתכוון להיות כזה).
אני גולש לי באינטרנט, ופתאום נתקל בחיפוש מקרי בגוגל, בצפייה ישירה של ערוץ זה או אחר, מצאתי אותו בדיוק כמו שהייתי יכול למצוא שטר של כסף!
ואגב הדוגמה שלך של החנות והמוכר שלא רואה, דוגמה בעייתית, ואני אסביר זאת, כניסה לשטח ציבורי (חנות/קניון וכו') היא קניין של אדם פרטי בדרך כלל, ולפיכך כל דבר שאקח בלי רשות או בלי לשלם הוא מעשה לא חוקי ולא מוסרי,
אבל אם למשל אני רוכש לי 200 גרם גבינת מוצרלה, ואני רואה שהמוכר בטעות שם קוד של גבינה אחרת (יותר זולה) ואני יצאתי עם "הנחה", אז אני נמצא מבחינתי בבעיה מוסרית, כי אם אני לא אגיד לו ואעמיד אותו על טעותו, אני אצא לא מוסרי, אבל אני לא אצא פושע או גנב, ופה אני אעשה דבר כזה,
אם אני אוהב את החנות ואני נהנה מהחנות והמחירים טובים, והיחס הוא טוב, אז אין סיכוי בעולם שאני אקח את "ההנחה" הזאת, כי מי שטוב הוגן מקצועי וקורקטי, על מוכר/ת מהסוג הזה, אני לעולם לא אוותר! ואהיה לקוח קבוע ומרוצה, ואשלם עם חיוך!
מה שהוט בעיקר הוט! עושים זה ככה, שירות לקוחות רע (ואני עדין מאוד!!!) שירות לא מקצועי, שירות שמוציא את החשק להיות לקוח שלהם! מה גם שהם "דוחפים" כל מיני תשלומים מוזרים מידי פעם, כמו "חיוב שקעים נוספים" וכו' אז ככה שאם הוט היו עושים טעות לטובתי, אני לא רק שלא הייתי מודיע להם על כך, אני עוד הייתי מנסה ללמוד מהטעות שלהם והייתי מנסה לגרום להם לטעות שוב! אגב גם יס הם לא צדיקים, (רחוקים מאוד מכך!) מחירים בשמיים, טכנאים שעושים טובה שעובדים (לפחות עם הטכנאים שאני נתקלתי בהם) אני לא מכליל!
שירות לקוחת סביר, אבל לא הכי מקצועי,
לסיכום הנושא, אם הוט/יס היו מציעות מחירים הוגנים 80-100 ש"ח לחודש, ושירות לקוחות נורמלי (בסטנדרט קבוע ואחיד) אז סביר להניח שלא הייתי אומר עליהם מילה רעה..
אבל מכיוון שהתנהלותן של החברות הרב ערוציות בארץ מתחת לכל ביקורת, ומנסות בכל כוחן להלחם בלקוחותיהם הפראיירים, אני מוצא לנכון לומר את דבריי בצורה ישירה, מתונה מאוד, אבל מצד שני לא מתפשרת..
מקווה שאתם רק לוקחים הכל בפרופורציות, סה"כ מדובר בטלויזיה.. ולא במכונת הנשמה מצילת חיים.