הסלון החדש שלי...
- levimadman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
יפה מאוד!
עשית לי חשק לעשות דבר כזה אצלי..
עשית לי חשק לעשות דבר כזה אצלי..
פששש... סחטיין! כל הכבוד! עבודה נהדרת!
מדובר בקונסטרוקציה מיוחדת ומעניינת שעדיין לא יצא לי לראות בחיי, תוך שימוש גאוני בחלל המדרגות.
עבודה נהדרת! כל שנותר כעת זה לסדר את הסטריפ לדים שלא יבצבץ ויתן החזרים (לכוון אותו לכיוון הקיר).
אגב, הסטריפ הינו DIY או קנוי RGB?
מדובר בקונסטרוקציה מיוחדת ומעניינת שעדיין לא יצא לי לראות בחיי, תוך שימוש גאוני בחלל המדרגות.
עבודה נהדרת! כל שנותר כעת זה לסדר את הסטריפ לדים שלא יבצבץ ויתן החזרים (לכוון אותו לכיוון הקיר).
אגב, הסטריפ הינו DIY או קנוי RGB?
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
התמונה של ה- LEDים היא ראשונית - מאז שיפרתי את ההארה.
ה- LEDים הם STRIP RGB קנוי + בקר שמגיע עם שלט IR + ספק של מחשב שהיה לי לצורך ה- 12V.
הספק + והבקר מוסתרים בתוך החלק העליון של הגבס (קורה עליונה) עם פתח שירות מלמעלה (גריל של מזגן).
ה- LEDים הם STRIP RGB קנוי + בקר שמגיע עם שלט IR + ספק של מחשב שהיה לי לצורך ה- 12V.
הספק + והבקר מוסתרים בתוך החלק העליון של הגבס (קורה עליונה) עם פתח שירות מלמעלה (גריל של מזגן).
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1580 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
כמה לדים למטר: 60 או 30 ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אחלה. התקנת סטריפ אחד ?
אני מתלבט אם לקנות 30 לד למטר או 60 כי צריך 10 מטר אורך סה"כ RGB. באורך כזה צריך שנאי גדול יותר וגם העלויות גבוהות יותר (גם אם מזמין מאיביי).
לא יודע אם 30 לד למטר לא יעשו את העבודה מספיק טוב.
אני מתלבט אם לקנות 30 לד למטר או 60 כי צריך 10 מטר אורך סה"כ RGB. באורך כזה צריך שנאי גדול יותר וגם העלויות גבוהות יותר (גם אם מזמין מאיביי).
לא יודע אם 30 לד למטר לא יעשו את העבודה מספיק טוב.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

ה- 5050 הוא RGB לד אחד 3 צבעים. ה- 3528 הוא 3 לדים 3 צבעים.
ל- 10 מטר אורך על RGB5050 עם 60 לד למטר אני צריך הספק של 144W. ספק בגודל של מחשב זה מה שאני מנסה להימנע ממנו ולכן אמרתי נסתדר עם 30 לד למטר ואז יש צורך ב- 72W (שזה ספק משמעותית יותר קטן).
ל- 10 מטר אורך על RGB5050 עם 60 לד למטר אני צריך הספק של 144W. ספק בגודל של מחשב זה מה שאני מנסה להימנע ממנו ולכן אמרתי נסתדר עם 30 לד למטר ואז יש צורך ב- 72W (שזה ספק משמעותית יותר קטן).
.
.
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
הרבה פעמים אני רואה בניות חדשות, שיפצורים וכו'
הפעם הראשונה שאני בהלם!! איזה עבודה! איזה השקעה!
אין מילים בפי להביע תדהמתי והערכתי על הביצוע והתכנון.
קבל את מלוא הערכתי

הפעם הראשונה שאני בהלם!! איזה עבודה! איזה השקעה!
אין מילים בפי להביע תדהמתי והערכתי על הביצוע והתכנון.
קבל את מלוא הערכתי
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
הוספתי תמונה מעודכנת עם המסך החדש - סוף סוף...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 46#1720846
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 46#1720846