כן אבל זה אחרי הרבה תלאות שעברו הצרכנים. מעדיף למנוע את 40 דקות ההמתנה לשירות לקוחות ו/או להמתין שבועיים לטכנאי
ולרכוש מחברה שכן מכבדת את הלקוחות שלה.
שירות אלקטרה - כנראה שבקיץ הזה לא יהיה שירות עבור המזגן
- richrach
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2250
- ליאורדויד
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
אני דווקא מאוד מרוצה מאלקטרה
אפילו ניצלתי את השירות שלהם כשהיה לי חשש לדליפה במזגן,
הם מאוד יסודיים ואמינים .
הם מאוד יסודיים ואמינים .
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
richrach,
מבין מה שאתה אומר, אבל תעשה נסיון, גם מבלי לקנות מזגן מאלקטרה, תתקשר עכשיו למחלקת השירות של אלקטרה ותראה תוך כמה זמן תקבל מענה. אני עשיתי את זה היום ולפני שבוע - בשני הפעמים חיכיתי שניות ספורות.
שים לב כי השרשור בן 4 שנים, הגיוני לחשוב כי המצב השתנה מאז שדווחו המקרים כאן.
מבין מה שאתה אומר, אבל תעשה נסיון, גם מבלי לקנות מזגן מאלקטרה, תתקשר עכשיו למחלקת השירות של אלקטרה ותראה תוך כמה זמן תקבל מענה. אני עשיתי את זה היום ולפני שבוע - בשני הפעמים חיכיתי שניות ספורות.
שים לב כי השרשור בן 4 שנים, הגיוני לחשוב כי המצב השתנה מאז שדווחו המקרים כאן.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 26/05/2016 15:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- wegabi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 590
טוב, אצלי חלפו 4 שנים והמזגן עדיין עובד ללא דופי (קצת רועש, אבל זה היה ככה מהיום הראשון).
ז׳ז׳זז׳מה שכן, כשקניתי לפני שנתיים מזגן לעליית הגג (חדר ק"ב שבקיץ ללא מיזוג הופך לתנור קטן עם 50-60 מעלות) אפילו לא שקלתי את אלקטרה. הלכתי על מידאה (עילי, 2.5 כ"ס עם 5 שנות אחריות ) שבינתיים עובד פנטסטי, מקרר את החדר תוך דקות לטמפרטורה נעימה, חרישי ועד כה אמין. אין לי מושג איך הם במזגנים מרכזיים ואיך השירות שלהם, אבל לטעמי שווה בדיקה. מהבירורים שערכתי עם חנויות ומתקינים לפני הבחירה קיבלתי עליהם פידבק טוב.
ז׳ז׳זז׳מה שכן, כשקניתי לפני שנתיים מזגן לעליית הגג (חדר ק"ב שבקיץ ללא מיזוג הופך לתנור קטן עם 50-60 מעלות) אפילו לא שקלתי את אלקטרה. הלכתי על מידאה (עילי, 2.5 כ"ס עם 5 שנות אחריות ) שבינתיים עובד פנטסטי, מקרר את החדר תוך דקות לטמפרטורה נעימה, חרישי ועד כה אמין. אין לי מושג איך הם במזגנים מרכזיים ואיך השירות שלהם, אבל לטעמי שווה בדיקה. מהבירורים שערכתי עם חנויות ומתקינים לפני הבחירה קיבלתי עליהם פידבק טוב.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

אלקטרה התגלו כמקצוענים אמיתים. הגיעו עם גלאי גז פריאון, איתרו את דליפת הגז ותיקנו אותה.
פוסט קצר שלי בנושא: שירות מצויין ומקצועי של אלקטרה מזגנים .
ויש גם וידאו.
פוסט קצר שלי בנושא: שירות מצויין ומקצועי של אלקטרה מזגנים .
ויש גם וידאו.
- wegabi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 590
אם הפוסטים של החברים פה בפורום תרמו ולו במעט לתודעת השירות באלקטרה - אשרינו.
כך או כך, סיפור נקודתי (לטוב או לרע) לא בהכרח מעיד על מגמה, כולי תקווה שהם אכן שיפרו את השירות.
כך או כך, סיפור נקודתי (לטוב או לרע) לא בהכרח מעיד על מגמה, כולי תקווה שהם אכן שיפרו את השירות.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

מתברר כי אלקטרה שדרגה את מערך השירות שלך לפני 3 שנים לערך, אולי זה גם מסביר כיצד באמת התלונות עליה פסקו בשנים האחרונות.