אבל אני מחכה נראה לי עדיף לחוק של גזייה
שרשור תגובות: להביא סנדוויצ'ים ובקבוקי קולה לקולנוע - בקרוב זה גם אפשרי
אני בעד החוק כמובן
באולם

- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
יש דברים שעסק צריך לקחת בחשבון, שמעבר לחזירות יש רגולציה, תחרות ומצב הכלכלה וכו'.drixie כתב:מה שטוב לחברי הכנסת בחוקים האלה, זה שלא רק שהם דופקים את העניים, העניים חושבים שעושים להם טובה. לא פלא שזה עבר בקלות.
פעם אחרונה ודי: המחיר של הרבה שירותים, למשל מסעדה, או טיסה, או קולנוע, נקבע על-ידי שורה של גורמים. למשל, מסעדה, אם היא מרוויחה יותר על שתיה, יכולה להוזיל את האוכל. אם תכריח אותה למכור שתיה בזול, האוכל יעלה. אם תכריח גם את האוכל למכור בזול, היא תגבה דמי שירות. בסופו של דבר, זה יעלה כמה שזה צריך לעלות. אם זה יעלה פחות ממה שזה צריך לעלות, המסעדה תפשוט את הרגל.
בקולנוע אותו דבר. המחיר של הפופקורן הוא חלק מהרווחים של הקולנוע. תוריד את זה, והקולנוע יחפש להרוויח במקום אחר. אתר משאיר לו ברירה להרוויח רק בדבר היחיד שאתה לא יכול להביא מהבית - הסרט. אז מחיר הכניסה יעלה, ומחיר הפופקורן ירד (כי הוא צריך להתחרות בפופקורן שתביא מהבית)....
3 חברות הסלולר לא רצו להבין את זה ובכו וקיננו על זה שלא מרשים להם אחרי עשור שלם להמשיך לעשוק בחופשיות, שמרסנים אותם ונותנים ללקוח קצת יותר זכויות כמו שמגיע לו. בטיפשותן ויהירותן הם החליטו להעמיס את ההפסדים העתידיים (הפסד בשבילם = 3 מיליארד רווח במקום 3.5 , כן?) על הלקוחות, שלא שכחו להן את זה.
במקום שהם יכינו תכנית רצינית לשמר את הלקוחות הם הענישו אותם ושום דבר טוב לא יצא מזה.
אם רשתות בתי הקולנוע חושבים לעשות את אותו הדבר, לא ירחק היום שתקום להם תחרות רצינית והלקוחות יזכרו להן "חסד".
בעיות הרווח היא שלהם לא שלנו! שהם יתחילו לגרד בראש ולחשוב איך הם מגדילים רווחים בלי לקנוס לקוחות, כי הם עסק ולא עיריית תל אביב. אם מזון זה הרווח שלהם אז שיעברו לעסקי ההסעדה והקייטרינג, ולא יישארו בעסקי הקולנוע.
בוא נזכור דבר חשוב אחד: כל עסק צריך את הלקוחות שלו יותר משהם צריכים אותו !
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
drixie, מהגישה שלך ניתן (אולי בטעות) להסיק שאתה לא מעוניין בירידת מחירים כי אתה מפחד שבתי הקולנוע/חברות הסלולר יפשטו את הרגל.
מה אכפת לך בעצם?... אתה לא ה-CFO שלהם. זאת בעייה שלהם, לא שלך.
תן להם לשבור את הראש ולהבין שאנחנו לא פראיירים יותר (הזכויות שמורות לאתם יודעים מי...
).
מה אכפת לך בעצם?... אתה לא ה-CFO שלהם. זאת בעייה שלהם, לא שלך.
תן להם לשבור את הראש ולהבין שאנחנו לא פראיירים יותר (הזכויות שמורות לאתם יודעים מי...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ממש לא. כל מה שאני אומר זה שאי אפשר לשפוט אם מחיר גבוה מדי או נמוך מדי על בסיס נקודת זמן של כניסת מתחרים. זוכרים את אלפאקארד? איזו מהומה הם עשו, ירדו עמלות, קיבלנו נקודות. קרסו. ברור שכל אחד תמיד רוצה מחירים יותר נמוכים, אבל זה שהיום חבילה עולה 100, לא אומר ש110 זה רמאות. נחיה ונראה. השוק בסוף מתייצב.
drixie תראה איך אתה מעוות. אף אחד לא אמר שפופקורן מחולק חינם, אלא שניתן להביא פופקורן מהבית. זה מקביל לכך שניתן להביא כסא ים מהבית, לא כמו הדוגמה המעוותת שלך שהכסא הוא חינם או כלול.drixie כתב:מחר אדון שאמה יחליט שכיסאות נוח בים יהיו חינם, כי באמת המחיר היום זה שערוריה. מה יקרה? מחיר הכניסה לחוף יעלה. משפחה שהסתפקה קודם בפרישת שמיכה בגלל שרצתה לחסוך, תשלם עכשיו כבר בשלב הכניסה לחוף. נראה לך הגון להגיד למשפחה כזו, "ים זה מותרות, למה לכם ים" בגלל שלא נראה לך לשלם על כיסא נוח, ואתה חייב כיסא נוח, פשוט חייב, אין ים בלי כיסא נוח....
אם היו אוסרים עליך להביא לים כסא מהבית היית מתמרמר נכון ? אז למה כאן המצב שונה ?
בקיצור, הנקודה שלך הובהרה, וכולם פה חולקים עליך. מה דעתך לשחרר ?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מנסיוני מתיאטרון שבו אני עובד (מדי פעם) האיסור על הכנסת אוכל לאולם זה דבר גאוני... עכשיו אחרי התיקון בחוק פתאום באמצע סרט יהיה דחף לכולם לשתות קולה, לאכול תפוזים, לרשרש עם השקיות ביסלי, לפתוח כל שנייה סוכריות מנטה (הקהל של האיידישפיל בעיקר)...
מי יודע, מהי העלות של החלפת שטיח באולם של 400 איש? מי יודע כמה עולה להחזיק אנשי נקיון עד אמצע הלילה?
לדעתי, עכשיו אנו נראה את הישראלי המכוער יוצא החוצה, לוקח סנדוויץ, טרמוס עם קפה נמס ואז באולם יהיה ריח של נקניק, ביסלי פלאפל, ובשורה הראשונה יהיה בור ספיגה של קולה, מילקשייק תות, דייט ספרייט וקפה של ארומה...
ואני לא רוצה לדבר על כמויות של מסטיקים בחלקו התחתון של הכיסא... מה נראה לכם שלא יודעים? הרי לפני ההצגה מנקים את האולם, אחרי שקמת המושב מתרומם, ומה? לא רואים את הMUST או איזה ORBIT בפינה??
אני רוצה לראות קהל מתורבת נכנס עם ציידנית לאולם Victoria Palace Theatre ומתחיל למנגל נקנקיות ב Upper Circle... (מי שלא מכיר, כנראה שהוא מהמדביקי המסטיקים...)
מי יודע, מהי העלות של החלפת שטיח באולם של 400 איש? מי יודע כמה עולה להחזיק אנשי נקיון עד אמצע הלילה?
לדעתי, עכשיו אנו נראה את הישראלי המכוער יוצא החוצה, לוקח סנדוויץ, טרמוס עם קפה נמס ואז באולם יהיה ריח של נקניק, ביסלי פלאפל, ובשורה הראשונה יהיה בור ספיגה של קולה, מילקשייק תות, דייט ספרייט וקפה של ארומה...
ואני לא רוצה לדבר על כמויות של מסטיקים בחלקו התחתון של הכיסא... מה נראה לכם שלא יודעים? הרי לפני ההצגה מנקים את האולם, אחרי שקמת המושב מתרומם, ומה? לא רואים את הMUST או איזה ORBIT בפינה??
אני רוצה לראות קהל מתורבת נכנס עם ציידנית לאולם Victoria Palace Theatre ומתחיל למנגל נקנקיות ב Upper Circle... (מי שלא מכיר, כנראה שהוא מהמדביקי המסטיקים...)
זה ש"כולם" חושבים שאני טועה לא אומר שאני טועה, זה רק אומר שאין כאן אנשים שמבינים בכלכלה. המחקרים האמפיריים חד משמעיים לגבי התערבות במחיר בשווקי מקבץ. כל השיטה הכלכלית שלנו מבוססת על זה שאנשים לא מבינים בתמחיר ולכן משלמים. אני מבין שקשה לאנשים להודות שעושים עליהם סיבוב, מי רוצה לצאת פראייר, אבל זה המצב.
לגבי החוק הזה, יכול להיות שלא יקרה כלום, בסופו של דבר אנשים ישלמו כי נוח להם והמחיר לא יעלה, או שאולי המחיר כן יעלה, או שקולנועים יסגרו. יש הרבה משתנים.
וNIRMV, זה בסדר שאתה לא רוצה להחכים. כולם אוהבים לחשוב שהם כבר יודעים הכל. כמו שאמרתי, השיטה הכלכלית שלנו מבוססת על אנשים כמוך, שחושבים שהם מבינים הכל. פערי ידע מניעים את הכלכלה, וזה בסדר גמור. מה שחשוב כמובן זה לא שאנשים לא יצאו פראיירים, אלא שהם לא יחשבו שהם יוצאים פראיירים. מי שמצליח לשלב את שני אלה - מתעשר.
ולגבי הכסאות נוח (למי שבכל זאת מעוניין להבין) - הדוגמא בכלל לא מעוותת. זה עניין של מידה ודרגה. אם אסור להביא כסאות נוח בכלל, המחיר יעלה, ואולי ירד מחיר הכניסה לחוף. אם מותר להביא, מחיר הכסאות יורד, ומחיר הכניסה לחוף עולה. אם הכסאות יהיו חינם, מחיר הכניסה לחוף יעלה עוד יותר. זה שנטפלים לאסור/מותר להביא מהבית מסביר בצורה מושלמת את שאלת ה"לא רוצה לצאת פראייר", בלי קשר למשמעות הכלכלית הרחבה.
לגבי החוק הזה, יכול להיות שלא יקרה כלום, בסופו של דבר אנשים ישלמו כי נוח להם והמחיר לא יעלה, או שאולי המחיר כן יעלה, או שקולנועים יסגרו. יש הרבה משתנים.
וNIRMV, זה בסדר שאתה לא רוצה להחכים. כולם אוהבים לחשוב שהם כבר יודעים הכל. כמו שאמרתי, השיטה הכלכלית שלנו מבוססת על אנשים כמוך, שחושבים שהם מבינים הכל. פערי ידע מניעים את הכלכלה, וזה בסדר גמור. מה שחשוב כמובן זה לא שאנשים לא יצאו פראיירים, אלא שהם לא יחשבו שהם יוצאים פראיירים. מי שמצליח לשלב את שני אלה - מתעשר.
ולגבי הכסאות נוח (למי שבכל זאת מעוניין להבין) - הדוגמא בכלל לא מעוותת. זה עניין של מידה ודרגה. אם אסור להביא כסאות נוח בכלל, המחיר יעלה, ואולי ירד מחיר הכניסה לחוף. אם מותר להביא, מחיר הכסאות יורד, ומחיר הכניסה לחוף עולה. אם הכסאות יהיו חינם, מחיר הכניסה לחוף יעלה עוד יותר. זה שנטפלים לאסור/מותר להביא מהבית מסביר בצורה מושלמת את שאלת ה"לא רוצה לצאת פראייר", בלי קשר למשמעות הכלכלית הרחבה.
שימו לב להודעה ב"יס פלנט":
"לקוחות יקרים , שימו לב!
החל מתאריך ה-8.7.12 חל שינוי במחיר הכרטיסים לסרטי תלת מימד.
בעת רכישת הכרטיסים, עליכם לבחור באחת מהאופציות הבאות:
כרטיס לסרט תלת מימד הכולל משקפי תלת מימד ב- 47 ₪
או במידה ויש ברשותכם משקפי תלת מימד של Master Image שקיבלתם בהקרנה קודמת ביס פלאנט איילון, תוכלו לרכוש כרטיס לסרט ללא עלות המשקפיים במחיר 44 ₪.
במקרה זה יש להקפיד להגיע עם המשקפיים לקולנוע מאחר ולא ניתן לראות את הסרט ללא משקפי תלת מימד מתאימים."
מה דעתכם?
"לקוחות יקרים , שימו לב!
החל מתאריך ה-8.7.12 חל שינוי במחיר הכרטיסים לסרטי תלת מימד.
בעת רכישת הכרטיסים, עליכם לבחור באחת מהאופציות הבאות:
כרטיס לסרט תלת מימד הכולל משקפי תלת מימד ב- 47 ₪
או במידה ויש ברשותכם משקפי תלת מימד של Master Image שקיבלתם בהקרנה קודמת ביס פלאנט איילון, תוכלו לרכוש כרטיס לסרט ללא עלות המשקפיים במחיר 44 ₪.
במקרה זה יש להקפיד להגיע עם המשקפיים לקולנוע מאחר ולא ניתן לראות את הסרט ללא משקפי תלת מימד מתאימים."
מה דעתכם?
JEXY כתב:מנסיוני מתיאטרון שבו אני עובד (מדי פעם) האיסור על הכנסת אוכל לאולם זה דבר גאוני... עכשיו אחרי התיקון בחוק פתאום באמצע סרט יהיה דחף לכולם לשתות קולה, לאכול תפוזים, לרשרש עם השקיות ביסלי, לפתוח כל שנייה סוכריות מנטה (הקהל של האיידישפיל בעיקר)...
אני רוצה לראות קהל מתורבת נכנס עם ציידנית לאולם Victoria Palace Theatre ומתחיל למנגל נקנקיות ב Upper Circle... (מי שלא מכיר, כנראה שהוא מהמדביקי המסטיקים...)...
אם היה אסור להכניס אוכל לאולם גם עכשיו יהיה אסור, החוק תקף רק למקומות שמותר לקנות בהם אוכל אבל אסור להביא מהבית
וואי, אתה אחד כזה שחושב שהוא יודע הכל נכון ? על המושג "קפיטליזם חזירי" שמעת ?drixie כתב:זה ש"כולם" חושבים שאני טועה לא אומר שאני טועה, זה רק אומר שאין כאן אנשים שמבינים בכלכלה. המחקרים האמפיריים חד משמעיים לגבי התערבות במחיר בשווקי מקבץ. כל השיטה הכלכלית שלנו מבוססת על זה שאנשים לא מבינים בתמחיר ולכן משלמים. אני מבין שקשה לאנשים להודות שעושים עליהם סיבוב, מי רוצה לצאת פראייר, אבל זה המצב.
ולגבי הכסאות נוח (למי שבכל זאת מעוניין להבין) - הדוגמא בכלל לא מעוותת. זה עניין של מידה ודרגה. אם אסור להביא כסאות נוח בכלל, המחיר יעלה, ואולי ירד מחיר הכניסה לחוף. אם מותר להביא, מחיר הכסאות יורד, ומחיר הכניסה לחוף עולה. אם הכסאות יהיו חינם, מחיר הכניסה לחוף יעלה עוד יותר. זה שנטפלים לאסור/מותר להביא מהבית מסביר בצורה מושלמת את שאלת ה"לא רוצה לצאת פראייר", בלי קשר למשמעות הכלכלית הרחבה....
העניין הוא הגברת השקיפות והתחרות. כשאתה נכנס לסרט אתה קהל שבוי. כשאתה קהל שבוי הקולנוע יכול לתקוע איזה מחיר שהוא רוצה, מכיוון שגם אם היתה תחרות במחירי הכרטיסים (מה שאין כמעט), אנשים בוחרים את הקולנוע לפי מחיר כרטיס הכניסה (או המבצע התורן) ולא מתייחסים למחיר הפופקורן, ואז הקולנוע תוקע מחיר פופקורן יקר כדי למקסם את הרווחים שלו. בעצם הוא מרמה את הצרכנים, נותן הנחה בכרטיס ודופק בריבוע בפופקורן. הצרכן בוחר בקולנוע בגלל מחיר הכרטיס ולא שם לב שבעצם דפקו אותו בריבוע. ולמה הוא לא שם לב ? בגלל שאין שקיפות, כשאין שקיפות אין תחרות ואין לצרכן יכולת לבחור את הספק שלו או להתמקח על המחיר.
זה כמו שחברות הסלולר בזמנו הורידו את מחירי דקת שיחה ובתמורה העלו את מחירי הקישוריות. זוהי חוסר שקיפות, הקטנת היכולת של הצרכן לדעת כמה הוא משלם ולבחור את ספקיו בהתאם. זה טריק ידוע של לעבוד על הצרכן, זה לא מוסרי וזה אחד המאפיינים של ה"קפיטליזם החזירי", ומה שהרגולטור תמיד צריך להילחם בו. כשמשרד התקשורת אסר על גבית דמי קישוריות זה באופן זמני אכן העלה את מחירי דקת השיחה, אבל השקיפות גדלה, בעקבותיה הצרכן יכל לבחור את ספקיו ביתר קלות ולהתמקח, והתחרות גברה מה שגורם להורדת המחיר בסופו של דבר.
אותו דבר יקרה פה. עכשיו בעל הקולנוע יצטרך להתחרות עם מוכרי פופקורן שמוכרים מחוץ לקולנוע, מחירי הפופקורן ירדו ובתמורה בהחלט יתכן שמכירי הכרטיס בטווח הקצר יעלו, אבל בטווח הארוך יותר זה יעשה רק טוב לצרכן, יגדיל את השקיפות ואת התחרות.
קודם כל אפתח בגילוי נאות, אני כסטודנט תפרן כבר פרשתי ממזמן מעסקיי הפופקורן בקולנוע ותמיד כשאני יוצא לקולנוע אני מצטייד בבקבוק ליטר וחצי של נסטי ואיזה שקית ופלים/בוטנים ושם בתיק גב. בשביל כל אותם אלה שעומדים להתקיף אותי בכך שאני מפריע להם בצפיה בסרט- אל דאגה, אני פותח את השקית בשלב המלהיט של הסרט- הפרסומות (מישהו כבר אמר שצריך למצוא מקור הכנסה אחר? הנה!).
את "הפשע" הזה אני עושה כבר כשנתיים בערך כשיוצא לי לבקר אחת לתקופה של כמה חודשים בקולנוע. אגב, באיילון זה מזמין לאור העובדה שיש שם גם מגה BTW.
אני חייב לציין שלפני שבועיים הלכתי עם אחי הקטן ליומולדת שלו לראות "הדיקטטור" ונפלה לי הלסת מהמחיר- 37 שקל!? מה!? ואם לא דיי בכך, הכרטיס סטודנט לא תופס מפניי שהוא לא של הטכניון או תירוץ אחר. ככה יצא ששילמתי 74 שקל על שתיי כרטיסים לסרט. איפה הימים שסרט עלה 30 שקל?
החוק החדש לא באמת עושה קסם, אולי הוא יעשה שינוי במחיריי הכרטיסים בעקבות סיפור הפופקורן. המצב החדש בא לתת פתיחת שוק בתחום האוכל בשוק התרבות והפנאי. אומנם כמו שרובכם אומרים וצודקים- המחיר באמת יעלה לכרטיס, אבל הניחוש שלי אומר שעם הזמן אנשים פחות יבואו לקולנוע כי המחיר יקר ויעברו לראות בבית. יווצר מצב בו הקולנועים יזדקקו ללקוחות, כי כמו שמישהו פה אמר ובצדק, "העסקים יותר זקוקים ללקוחות, מאשר הלקוחות לעסקים". ברגע שהקהל לא יבוא כי הכרטיס יהיה לו יקר, הקולנועים בארץ (אני מתייחס ל-2 החברות הראשיות) שאחת מהם מוחזקת על ידי YES תבין שהיא צריכה להחזיר את הקהל ולא הם יכולים לומר שלום למאות המטרים שרכשו/שוכרים. עכשיו הם ישברו את הראש מאיפה לעשות רווחים חדשים.
לגבי שוני, אני יכול לומר לך מנסיון כעובד שם שהאיסור על הכנסת אוכל ושתיה הוא נטו טריק כלכלי פשוט(וזה לאחר ששאלתי את המשטרה, האיסור הוא רק לבקבוקיי זכוכית). כעת בימי הקיץ החמים ישנם ימים בודדים לפעמים שבהם כן מרשים להכניס שתיה. וכן, הבקבוקים הגדולים הולכים לפח, הקטנים לרוב נאספים על ידי המנקה שאוספת לפיקדון.
לסיכום, את הסרט הבא שלי אני כבר אראה בבית. זה לא שלקולנוע יש איזה קסם מיוחד מעבר לגודל המסך (התצוגה, הסאונד והכיסאות לא משהו מיוחד. במיוחד העובדה שאתה יוצא כמו עכברוש בדרכיי מילוט של הקולנוע).
עריכה: לגביי המתלוננים על הזבל מהשקיות, זה פשוט "להגדיל ראש" שלא לצורך כמה יעלה למעסיק לשלם לצוות ניקוי. זה לא שאתם באים לפיצריה ושואלים- "תגיד, כמה עולה לך לייצר פיצה אחת?". כל אחד עושה את השיקולים שלו בתחום המיקצועי, איפה להשקיע ואיפה לגלח. בייחוד כשבקטע של נקיון אפשר לפתור את הבעיה בעזרת פחים קטנים בין המושבים (סגנון מה שהולך ברכבת, רק שבאמת יהיו שקיות).
את "הפשע" הזה אני עושה כבר כשנתיים בערך כשיוצא לי לבקר אחת לתקופה של כמה חודשים בקולנוע. אגב, באיילון זה מזמין לאור העובדה שיש שם גם מגה BTW.
אני חייב לציין שלפני שבועיים הלכתי עם אחי הקטן ליומולדת שלו לראות "הדיקטטור" ונפלה לי הלסת מהמחיר- 37 שקל!? מה!? ואם לא דיי בכך, הכרטיס סטודנט לא תופס מפניי שהוא לא של הטכניון או תירוץ אחר. ככה יצא ששילמתי 74 שקל על שתיי כרטיסים לסרט. איפה הימים שסרט עלה 30 שקל?
החוק החדש לא באמת עושה קסם, אולי הוא יעשה שינוי במחיריי הכרטיסים בעקבות סיפור הפופקורן. המצב החדש בא לתת פתיחת שוק בתחום האוכל בשוק התרבות והפנאי. אומנם כמו שרובכם אומרים וצודקים- המחיר באמת יעלה לכרטיס, אבל הניחוש שלי אומר שעם הזמן אנשים פחות יבואו לקולנוע כי המחיר יקר ויעברו לראות בבית. יווצר מצב בו הקולנועים יזדקקו ללקוחות, כי כמו שמישהו פה אמר ובצדק, "העסקים יותר זקוקים ללקוחות, מאשר הלקוחות לעסקים". ברגע שהקהל לא יבוא כי הכרטיס יהיה לו יקר, הקולנועים בארץ (אני מתייחס ל-2 החברות הראשיות) שאחת מהם מוחזקת על ידי YES תבין שהיא צריכה להחזיר את הקהל ולא הם יכולים לומר שלום למאות המטרים שרכשו/שוכרים. עכשיו הם ישברו את הראש מאיפה לעשות רווחים חדשים.
לגבי שוני, אני יכול לומר לך מנסיון כעובד שם שהאיסור על הכנסת אוכל ושתיה הוא נטו טריק כלכלי פשוט(וזה לאחר ששאלתי את המשטרה, האיסור הוא רק לבקבוקיי זכוכית). כעת בימי הקיץ החמים ישנם ימים בודדים לפעמים שבהם כן מרשים להכניס שתיה. וכן, הבקבוקים הגדולים הולכים לפח, הקטנים לרוב נאספים על ידי המנקה שאוספת לפיקדון.
לסיכום, את הסרט הבא שלי אני כבר אראה בבית. זה לא שלקולנוע יש איזה קסם מיוחד מעבר לגודל המסך (התצוגה, הסאונד והכיסאות לא משהו מיוחד. במיוחד העובדה שאתה יוצא כמו עכברוש בדרכיי מילוט של הקולנוע).
עריכה: לגביי המתלוננים על הזבל מהשקיות, זה פשוט "להגדיל ראש" שלא לצורך כמה יעלה למעסיק לשלם לצוות ניקוי. זה לא שאתם באים לפיצריה ושואלים- "תגיד, כמה עולה לך לייצר פיצה אחת?". כל אחד עושה את השיקולים שלו בתחום המיקצועי, איפה להשקיע ואיפה לגלח. בייחוד כשבקטע של נקיון אפשר לפתור את הבעיה בעזרת פחים קטנים בין המושבים (סגנון מה שהולך ברכבת, רק שבאמת יהיו שקיות).
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **