התייעצות לגבי מחירים ביס.
-
stompy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
זו המהירות שלי כמה חודשים כבר
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
- raol
-
- טרול

- תגובות: 83
כל עוד אתה לבד ,אני מתקשה להאמין שזה קבוע ,אלא אם יש משהו שלא סיפרת עליו או אחר ששנינו לא יודעים.stompy כתב:זו המהירות שלי כמה חודשים כבר...
- AmiEfroni
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
עדיף שתציג מסך תוצאות בדיקה ב SPeedtest.net ולא בממשק הבדיקה של ספק האינטרנט שלך .לרוב התוצאות שלהם מוטות בכוונה כלפי מעלה.
-
stompy
-
- חבר ותיק

open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
- AmiEfroni
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
מכובד....
ועכשיו רואים שהעלאה אצלך= 3 , וזה כנראה אמיתי יותר.
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
נכון הייתי רוצה מהירות העלאה כזאת, אבל גם 2 מגה זה מספיק לי.stompy כתב:היית מת למהירות ההלעה כזו
בכל מקרה אני לא מקשיב לך יותר חח
ואם לא שמת לב שוב חדשו לי תמבצע ב209...
ואתה לא מקשיב לי יותר? אחרי כל מה שעזרתי לך? אין בעיה... חכה יום יבוא ואתה תזחל על ארבע ותתחנן שאני יעזור לך בהוט.
בכל מקרה בהוט היית מקבל הרבה יותר בפחות כסף, אבל איך שבא לך
-
stompy
-
- חבר ותיק

open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
- VideoPhill
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
אתם תמשיכו לשלם 200 ש"ח מינימום ו300 למפונקים או 400 למאותגרים. ואני ימשיך לשלם 8 דולר לנפליקס!
ואז בעוד 3 או 4 שנים שגולן טלקום יגיע עם טריפל של טלויזיה ב150 ש"ח
זה הולך להיות מצחיק!
תמשיכו לממן את העושקים: יס והוט ותמשיכו להאמין שאתם מקבלים "איכות".
ואז בעוד 3 או 4 שנים שגולן טלקום יגיע עם טריפל של טלויזיה ב150 ש"ח
תמשיכו לממן את העושקים: יס והוט ותמשיכו להאמין שאתם מקבלים "איכות".
-
stompy
-
- חבר ותיק

אבל אני צריך כתוביות! 
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
- VideoPhill
-
- חבר שרק התחיל

יש אלטרנטיבות אחרות שאסור לדבר עליהם עם כתוביות למפונקים.stompy כתב:אבל אני צריך כתוביות!...
על כתוביות לשלם 100 ש"ח נוספים? למה מי מת?
אני מת כבר שגולן יקים:
Golan tv
Golan net
Golan telephone
ויציא חבילות טריפל ב150 ש"ח איזה בליצקרינג זה הולך להיות!!
- Eksh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
הכל פתוח??? כולל ערוצי ספורט??? ב300??? אני זוכר שבמחירים שפרסמת לחדשים זה היה 450 אחי!!! ואיך זה כולל גם VOD? הם העלו ל25!nerya40 כתב:חחחח יפה אהבתי שאתה ככה עוקב [=stompy כתב:עדכון לחבילה שלי ולnerya40 שטעה בחישוב.. xD
אני סופר מרוצה מהשירות ביס והנה העדכון לגבי המחיריםבתכלס שנינו יודעים שאתה עכשיו משלם הרבה יותר...
אתה לא חושף את האמת מאחורי המבצעים!
בעוד שלושה החודשים המחיר הזה לא יישאר לך ואתה יכול להמשיך לחלום. עוד חודשיים אתה תתחיל לשלם על ה- VOD עוד 15 שקל כל חודש.
עוד 3 חודשים חודשים המבצע ב- 012 סמייל יגמר והמחיר יעלה ל- 69 ש"ח כל חודש.
ככה שבסופו של דבר אתה תשלם:
טלוויזיה - 209 ש"ח
שירות VOD - י 14.90 ש"ח
תשתית אינטרנט - 100 ש"ח (לשנה בלבד!)
ספק אינטרנט - 30 ש"ח
קו טלפון - 70 ש"ח
סה"כ: 424 ש"ח. זה המחיר האמיתי שאתה תשלם....
VOD נותנים חינם משום מה כל פעם מתקשרים ומציעים חודשיים בחינם ואם מחייבים אז זה 7 וחצי בסך הכל.
תשתית אינטרנט רק עכשיו חדשתי שוב ת100 ב100 וזה ככה כל פעם שאני פונה חדשו לי תמבצע הזה 3 פעמים
קו טלפון אני לא משלם יותר מ30.
סך הכל - 369 ככה שטעית.
ולמה אני מרוצה כי הממיר התקלקל לי פעמיים בזמן שאני ביס. והחליפו אותו ממש מהר אפילו פעם אחת בשישי בערב.
איפה תקבל שירות כזה?...
אז קודם כל לשנות חבילות באמצע התקופה זה לא חוכמה. כי גם בהוט היית יכול לעשות את זה.
גם אני עברתי חבילה למשהו הרבה יותר משתלם:
טלוויזיה הכל פתוח! כולל שירות VOD. (ארבעה ממירים מקליטים, שני ממירי HD וממיר VOD)
אינטרנט 100 מגה תשתית+ספק
קו טלפון ללא הגבלה + קו נוסף לפקס
כל זה ב- 299 ש"ח לחודש....
אחי אתה פשוט אשף באיך לדבר עם השימור שלהם... אני נחמד מדי
- nerya40
-
- חבר ותיק

הכל פתוח חוץ מספורט 1 ו-2, אלה הערוצים שפשוט כמעט ובלתי אפשרי לקבל חינם. אפילו לעובדים הם עולים 25 שקל בחודש.Eksh כתב:הכל פתוח??? כולל ערוצי ספורט??? ב300??? אני זוכר שבמחירים שפרסמת לחדשים זה היה 450 אחי!!! ואיך זה כולל גם VOD? הם העלו ל25!nerya40 כתב:חחחח יפה אהבתי שאתה ככה עוקב [=stompy כתב:עדכון לחבילה שלי ולnerya40 שטעה בחישוב.. xD
אני סופר מרוצה מהשירות ביס והנה העדכון לגבי המחיריםבתכלס שנינו יודעים שאתה עכשיו משלם הרבה יותר...
בעוד שלושה החודשים המחיר הזה לא יישאר לך ואתה יכול להמשיך לחלום. עוד חודשיים אתה תתחיל לשלם על ה- VOD עוד 15 שקל כל חודש.
טלוויזיה - 209 ש"ח
שירות VOD - י 14.90 ש"ח
ספק אינטרנט - 30 ש"ח
קו טלפון - 70 ש"ח
VOD נותנים חינם משום מה כל פעם מתקשרים ומציעים חודשיים בחינם ואם מחייבים אז זה 7 וחצי בסך הכל.
תשתית אינטרנט רק עכשיו חדשתי שוב ת100 ב100 וזה ככה כל פעם שאני פונה חדשו לי תמבצע הזה 3 פעמים
סך הכל - 369 ככה שטעית.
ולמה אני מרוצה כי הממיר התקלקל לי פעמיים בזמן שאני ביס. והחליפו אותו ממש מהר אפילו פעם אחת בשישי בערב.
איפה תקבל שירות כזה?...
אז קודם כל לשנות חבילות באמצע התקופה זה לא חוכמה. כי גם בהוט היית יכול לעשות את זה.
טלוויזיה הכל פתוח! כולל שירות VOD. (ארבעה ממירים מקליטים, שני ממירי HD וממיר VOD)
אחי אתה פשוט אשף באיך לדבר עם השימור שלהם... אני נחמד מדי...
המחירים שפירסמתי הם לא מחירי שימור, הם מחירים רגילים ללקוחות קיימים.
ואת ה- VOD הוצאתי בהטבה נפרדת חינם לשנתיים.
זה בסדר שאתה נחמד, זה גם עדיף לנציג שמולו אתה מדבר. אתה פשוט צריך לדעת איך לדבר נכון ואיך לגרום לו להביא לך את המבצע שאתה רוצה בדרך הקלה והמהירה ביותר.
אני לא אומר שאת כל המבצעים האלה הוצאתי בדרך ישרה, היו כמה באמת שהייתי צריך לרמות ולנצל כמה באגים במערכת. אבל את הרוב אפשר להוציא די בקלות דרך נציגי שימור שטח.
- nerya40
-
- חבר ותיק

נטפליקס טוב בעיקר לכאלה שחיים לבד, רווקים סטודנטים וכד'. ומקרה שלהם אני הייתי בכלל ממליץ להשתמש באינטרנט בלבד אבל כל אחד וההעדפות שלו.VideoPhill כתב:אתם תמשיכו לשלם 200 ש"ח מינימום ו300 למפונקים או 400 למאותגרים. ואני ימשיך לשלם 8 דולר לנפליקס!![]()
ואז בעוד 3 או 4 שנים שגולן טלקום יגיע עם טריפל של טלויזיה ב150 ש"חזה הולך להיות מצחיק!
![]()
תמשיכו לממן את העושקים: יס והוט ותמשיכו להאמין שאתם מקבלים "איכות"....
בכל אופן נטפליקס לא מיועד למשפחות ובכלל לא מיועד למרבית האוכלוסייה בישראל.
- benjamin1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
סטומפי-אני שוב שואל היכן אתה משיג קו טלפון ב 30 ש"ח דרך תשתית בזק?
- VideoPhill
-
- חבר שרק התחיל

לנטפליקס יש מסלול משפחות ב11.9 דולר לחודש. זה לא מתאים למשפחות בישראל אלא רק לדוברות אנגלית. בכול אופן אני עדיין לא מבין איך אתם מוכנים לשלם את המחירים המופקרים הללו :200,300 ולחשוב שאם אתם עושים סיבובים באוויר מול שירות הלקוחות זה נותן לכם משהוא.... כנראה זה הילדים שלוחצים עליכם להביא להם את התכנים שלהם ובזה אני יכול להבין אתכם.nerya40 כתב:נטפליקס טוב בעיקר לכאלה שחיים לבד, רווקים סטודנטים וכד'. ומקרה שלהם אני הייתי בכלל ממליץ להשתמש באינטרנט בלבד אבל כל אחד וההעדפות שלו.VideoPhill כתב:אתם תמשיכו לשלם 200 ש"ח מינימום ו300 למפונקים או 400 למאותגרים. ואני ימשיך לשלם 8 דולר לנפליקס!![]()
ואז בעוד 3 או 4 שנים שגולן טלקום יגיע עם טריפל של טלויזיה ב150 ש"חזה הולך להיות מצחיק!
![]()
בכל אופן נטפליקס לא מיועד למשפחות ובכלל לא מיועד למרבית האוכלוסייה בישראל....
אני גם ממליץ להשתמש באינטרנט בלבד,אבל מי שרוצה לתמוך ביוצרים ויודע אנגלית יכול להתחבר לנפליקס. אבל אם אתה ממליץ להשתמש באינטרנט למה אתה רואה yes? לא חבל על 200 ש"ח בחודש?
הערה: הייתי לקוח yes בעברי,לא נהנתי מהתכנים העלובים שלהם.
- nerya40
-
- חבר ותיק

הילדים שלנו לא יוכלו לראות בנטפליקס כי הם צריכים תוכניות בעברית. חוץ מזה למה שהילד שלי לא ידע מזה ערוץ הילדים או ברגע שהילדים בכיתה ידברו על תוכניות בטלוויזיה הוא לא יבין כלום.VideoPhill כתב:לנטפליקס יש מסלול משפחות ב11.9 דולר לחודש. זה לא מתאים למשפחות בישראל אלא רק לדוברות אנגלית. בכול אופן אני עדיין לא מבין איך אתם מוכנים לשלם את המחירים המופקרים הללו :200,300 ולחשוב שאם אתם עושים סיבובים באוויר מול שירות הלקוחות זה נותן לכם משהוא.... כנראה זה הילדים שלוחצים עליכם להביא להם את התכנים שלהם ובזה אני יכול להבין אתכם.nerya40 כתב:נטפליקס טוב בעיקר לכאלה שחיים לבד, רווקים סטודנטים וכד'. ומקרה שלהם אני הייתי בכלל ממליץ להשתמש באינטרנט בלבד אבל כל אחד וההעדפות שלו.VideoPhill כתב:אתם תמשיכו לשלם 200 ש"ח מינימום ו300 למפונקים או 400 למאותגרים. ואני ימשיך לשלם 8 דולר לנפליקס!![]()
![]()
בכל אופן נטפליקס לא מיועד למשפחות ובכלל לא מיועד למרבית האוכלוסייה בישראל....
אני גם ממליץ להשתמש באינטרנט בלבד,אבל מי שרוצה לתמוך ביוצרים ויודע אנגלית יכול להתחבר לנפליקס. אבל אם אתה ממליץ להשתמש באינטרנט למה אתה רואה yes? לא חבל על 200 ש"ח בחודש?
הערה: הייתי לקוח yes בעברי,לא נהנתי מהתכנים העלובים שלהם....
אני בכל אופן משלם על טלוויזיה בערך 150 שקל בחודש ומקבל את כל הערוצים פתוחים עם 8 ממירים.
יש לי 8 טלוויזיות בבית ועם הוט הצלחתי לשים לכל טלוויזיה ממיר. מה אני יעשה עם נטפליקס ? אני יתחיל להתסבך וכל העסק הזה יצא הרבה כסף.
בכל מקרה אני הייתי שורד רק עם אינטרנט הבעיה היא שיש משפחה והם לא הכי יסתדרו עם זה.
- VideoPhill
-
- חבר שרק התחיל

8 טלויזיות מה הקמת שם חמ"ל?
יש לי רק טלויזיה אחת
.
בכול אופן כולי תקווה שבא 5 שנים הבאות ,תכנס תחרות רצינית ענף הזה כמו בסלולר שידרבנו את יס והוט להתחיל להשקיע במנויים שלהם....
יש לי רק טלויזיה אחת
בכול אופן כולי תקווה שבא 5 שנים הבאות ,תכנס תחרות רצינית ענף הזה כמו בסלולר שידרבנו את יס והוט להתחיל להשקיע במנויים שלהם....
- nerya40
-
- חבר ותיק

בגלל זה אמרתי שזה יותר מתאים לרווקים, סטודנטים וכד'.VideoPhill כתב:8 טלויזיות מה הקמת שם חמ"ל?![]()
יש לי רק טלויזיה אחת.
בכול אופן כולי תקווה שבא 5 שנים הבאות ,תכנס תחרות רצינית ענף הזה כמו בסלולר שידרבנו את יס והוט להתחיל להשקיע במנויים שלהם.......
חוץ מזה שהוט ויס משקיעות כבר עכשיו מעל ומעבר ואפשר לראות את זה בדוחות הכספיים שלהן.
יס מפסידה כבר שנה רביעית ברציפות והוט מרוויחה סכומים מזעריים יחסית לכמות ההכנסות שלה.
המצב מגיע לכדי כך שהוט מרוויחה יותר משירותי הטלפון/אינטרנט מאשר שירותי הטלוויזיה.
למרות הדואופול בתחום, כן ישנה תחרות וכן אנחנו רואים שזה פועל לטובתנו (100 מגה כסטנדרט, פריסה של סיבים אופטיים עד לבתים, בהוט פתיחה של כל ערוצי הפרימיום בחבילות הפופולאריות, קו טלפון ללא הגבלה ועוד)
- Eksh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
ברור שעדיף ובגלל שאני מכיר את העולם של השירות אני נחמד אליהם. אף אחד לא אוהב לקוח נודניקnerya40 כתב:הכל פתוח חוץ מספורט 1 ו-2, אלה הערוצים שפשוט כמעט ובלתי אפשרי לקבל חינם. אפילו לעובדים הם עולים 25 שקל בחודש.Eksh כתב:הכל פתוח??? כולל ערוצי ספורט??? ב300??? אני זוכר שבמחירים שפרסמת לחדשים זה היה 450 אחי!!! ואיך זה כולל גם VOD? הם העלו ל25!nerya40 כתב:חחחח יפה אהבתי שאתה ככה עוקב [=stompy כתב:עדכון לחבילה שלי ולnerya40 שטעה בחישוב.. xD
טלוויזיה - 209 ש"ח
שירות VOD - י 14.90 ש"ח
ספק אינטרנט - 30 ש"ח
קו טלפון - 70 ש"ח
סך הכל - 369 ככה שטעית.
איפה תקבל שירות כזה?...
אחי אתה פשוט אשף באיך לדבר עם השימור שלהם... אני נחמד מדי...
המחירים שפירסמתי הם לא מחירי שימור, הם מחירים רגילים ללקוחות קיימים.
ואת ה- VOD הוצאתי בהטבה נפרדת חינם לשנתיים.
זה בסדר שאתה נחמד, זה גם עדיף לנציג שמולו אתה מדבר. אתה פשוט צריך לדעת איך לדבר נכון ואיך לגרום לו להביא לך את המבצע שאתה רוצה בדרך הקלה והמהירה ביותר.
אני לא אומר שאת כל המבצעים האלה הוצאתי בדרך ישרה, היו כמה באמת שהייתי צריך לרמות ולנצל כמה באגים במערכת. אבל את הרוב אפשר להוציא די בקלות דרך נציגי שימור שטח....
אבל הם לא נמדדים לפי המחירים שהם נותנים? זתומרת שאם הם מוזילים יותר מדי זה דופק להם את הנתונים או משהו? פשוט אומרים להם שרוצים להתנתק למרות שבפועל אני לא מעוניין?
ונריה צודק, בפלאפון תמיד הרגיש כמו קרטל, המחירים היו בול אותו דבר אבל בהוט ויס יש הבדלים די משמעותיים גם מבחינת המחיר
הקטע הדפוק זה שמשרד התקשורת מחזיק את בזק בביצים ומונע מיס טריפל משלו - זה דופק לקוחות קיימים ביס וגם לקוחות שמעוניינים ביס אבל לא רוצים בגלל המחיר
- dotti
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
מסקרן אותי, האם אתה צופה רק בנטפליקס או גם מוריד? ואם אתה מוריד, להערכתך כמה מהצפייה שלך היא בתכנים מהנטפליקס וכמה מהורדות? ועוד דבר אחד - באלו תכנים אתה צופה בעיקר בנטפליקס (סרטים, סדרות ואיזה)?VideoPhill כתב:אתם תמשיכו לשלם 200 ש"ח מינימום ו300 למפונקים או 400 למאותגרים. ואני ימשיך לשלם 8 דולר לנפליקס!![]()
![]()