שרשור תגובות: מיקרוסופט Surface - המתחרה של מיקרוסופט לאייפד בתחום הטאבלטים

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

gorelshv,
אם זה הכיסוי הקבוע של המכשיר שלך זה אומר שהמכשיר הזה הוא מחשב נישא דק עם מסך טאצ' וממש לא טאבלט (אגב,אפשר לשאול האם יש לך טאבלט?). כמו שרשמתי, אני מספר חודשים מסתובב עם טאבלט בעל אפשרות לחבר אליו מקלדת פיזית שיכול להיות כיסוי נאה לטאבלט, אבל עדיין, ברגע שאני פותח את המכשיר כאשר המקלדת מחוברת אליו אני מרגיש שזה לא זה.

לדוגמא, את ההודעה הזאת אני כותב ממחשב נישא למרות שטאבלט (הפריים) יושב 5 ס"מ ממני ואפילו המקלדת הפיזית שלו נמצאת 5 מטר ממקום מושבי. אצלי, המחשב נישא מנצח פה בכל הנוגע יצירת תכנים בנוקאאוט בסיבוב הראשון (בעוד בכל הנוגע לצפייה בתכנים הטאבלט משאיר את שאר המכשירים הרחק-הרחק מאחור)

sharono
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

inverminx כתב: מה שאנחנו רואים כאן זה פרפורי גסיסה של חברה שפעם היתה חלוצה בתחום האינוביישן והיום מה שנשאר ממנה זה בעיקר פרוייקטים כושלים אחד אחרי השני.
...
תראה את הוידאו הזה,מאתר tgspot.co.il קצת ארוך אך תוכל לדלג, שים לב ליכולות וניראה לי שתשנה את עמדתך.

http://www.viddler.com/v/155376bc?secret=36390336

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243

שליחה

אריה,
לשאלתך, יש לי טאבלט, אפילו 2: גלאקסי טאב 7, אייפד 2.
למה אתה שולל את הזהות של המכשיר כטאבלט רק בגלל שיש לו כיסוי עם מקלדת? אגב, איך היית מגדיר טאבלט? היית מסכים לקרוא לו טאבלט-פיסי?
אני, וכמוני גם רבים אחרים, שמים כיסוי על הטאבלט שלהם. זה עדיין לא הופך אותו למחשב נישא. אז בגלל שיש לכיסוי הזה כפתורים זה פתאום משנה קטגוריה?
מה שחשוב הוא שהכיסוי הזה הוא לא "בנוסף" אלא חלק שגם ככה אתה שם על המכשיר באופן קבוע. זה פשוט גאוני להוסיף לו מקשים וטאצ'פאד.
אני כמובן מדבר על גרסת הפרו. אגב, למחשב הנישא שלך יש תמיכה בסטיילוס? אם התשובה היא לא, אני חושב שהמנצח האמיתי פה ביצירת תכנים הוא דווקא הטאבלט של מיקרוסופט.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

הבעייה עם הכיסוי המדובר לטעמי הוא שהמקלדת הקלילה היא הכלאה בין מקלדת פיזית נוחה לבין מקלדת וירטואלית. קליל וקל אבל עדיין רחוק מהדבר האמיתי.

טאבלט בעיני שווה לאייפד 1. הדיקטטור המציא את הנישה החדשה שנקראת טאבלט ובמקור המכשיר הוא טאבלט בעיני ברגע שכל השימוש נעשה דרך ממשק טאצ' (אני יודע לא המציאו את הטאבלט אבל הם אלה שהפכו אותו למוצר צריכה להמונים)

haimon11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

אתם מפספסים את הקטע ונכנסים לויכוח צפוי

שליחה

היה לי ברור שאיפשהו בשירשור יתחיל ויכוח בין הfun boys של אפל לבין האחרים.
אבל שימו לב מה קורה פה: גירסת הפרו היא למעשה לפטופ עסקי לכל דבר. זה יתחיל עם ivybridge ואח"כ עם המחליף שלו... ובעוד 3 שנים, כל הלפטופים העסקיים, יהפכו לסוג של טאבלט.
עכשיו תגידו לי אתם, כשיש לי לפטופ\טאבלט חזק מהעבודה. אני צריך את האייפד?
תחשבו: בבית - זה טאבלט אישי (לא לילדים...). בבוקר, דוחף לתיק ותוקע אותו בדוקינג בעבודה. הולך לישיבות עם הדבר המגניב הזה...
סוף סוף מכשיר שיהווה חלופה עסקית.
היום אולטרבוק, מחר טאבלט.
מהלך גאוני.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

זאת הפעם הראשונה בחיי שמישהו קורא לי אפל פאנבוי :D

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

רק שהתענוג עם החומרה של האולטראבוק ומערכת ההפעלה ה"נורמאלית" ולא השטות הזאת שנקראת Windows RT גם יעלה כמו האולטראבוקים הקיימים בשוק..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244

שליחה

יעלה כמו נטבוק, אבל יהיה גם טאבלט. שניים במחיר אחד, מה לא טוב? עדיף גם טאבלט וגם נטבוק? לא יעלה פחות, וצריך לסחוב שני מכשירים.

חזור אל “חדשות ניידים”