יש לי את שני העולמות
הכי הרבה אני שומע את הפיוניר 83 +רמקולים טנוי וי 4
הליגה היום מתמקדים בקולנוע,לשם כך התכנסנו היום
אונקיו 5009 וסידרת הטופ של פיוניר 83/85/86 הם בעניין הקולנוע

אני עדיין מתקשה למה צריך כל פעם להשוות את ה LX-90 שעם כל הכבוד ויש לי כבוד הוא סוס מת... זה רסיבר בן 5 שהוא בסה"כ "רק" 5.1 עם HDMI 1.3, הוא לא תומך בתלת מימד, ה GUI שלו נראה כמו חלון DOS, מערכת הכיול שלו נמצאת 4 דורות אחורה. אז נכון הוא היה ספינת דגל... אז נכון הוא גדול ומרשים ושחור... אבל הוא ישן! ובקולנוע ביתי בניגוד לסטריאו רסיברים מתיישנים הרבה יותר מהר מכל דבר אחר. ואם מישהו בכלל שוקל לקנות את ה LX-90 מוטב שיעשה משהו קצת יותר טוב עם הכסף שלו ויקנה רסיבר ק"ב עדכני שיהיה פחות נוצץ מה LX-90.9000es כתב:ADICT
שלומי . ה 90 זו יצירת מופת אמיתית . ה 90 הוא לא רסיבר הוא פרה פאוור הכולל 2 ספקי כח .
בנוסף יש לו פרוססור כפול . הכוונה עיבוד על עיבוד בקולנוע בביתי .מעבדים של "שארק" דור 3 .
סוג ההגברה שלו היא מבית B&O ברמה מייטבית .ומשובחת יותר ממה שיש ב 81 82 83 .
אני שמעתי אותו והוא פשוט מדהים בקולנוע![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לגבי ההשוואה באיכות מול ה 85 . ה 90 מחירו 5000 פאונד לעומת ה 85 שמחירו 2000 פאונד ....
LiorDrZ כתב:זכותך המלאה וכמובן של אחרים לומר דברים רעים על פיוניר - לא ראיתי סנגוריה על פיוניר שונה מכל חברה אחרת.9000es כתב:ADICT
ההערצה העיוורת למותג פיוניר פשוט חסרת כל היגיון בריא כאילו זו דת עיוורת שאסור לומר מילה אחת רעה על המוצרים שלה. אם אני הייתי היום לקוח של פיוניר הייתי מאד כועס על החברה שכל שנה מוציאה דגם חדש, עם שינויים כל כך קטנים שמורידים את ערך הקניה שלי ל 50% תוך פחות משנה. כבר נתקלתי ב LX-83 יד שניה מטרייד אין בחנות בירושלים שנמכר במחיר זנ*ת של 6500 ש"ח ולא לשכוח שעד לפני שנה וקצת זה היה ספינת הדגל של פיוניר שנמכר ב 12-14K. אין שום שמירת ערך סבירה לרסיברים של פיוניר וזה הכי עצוב שיכול להיות....
ופיוניר לא שונה משום חברה אחרת. גם אונקיו וימהה מוציאה באותו קצב ובאותן שינויים מינוריים כל שנה רסיבר.
לדעתי דווקא ימהה לאחרונה מפגיזה 2 רסיברים בשנה.. לא שמעתי מילים רעות על זה.
בקיצור , אני דווקא מרגיש שעל פיוניר מתנגחים הרבה יותר ( לרעה ) בפורום מאשר כל חברה אחרת.
מוזר לי מה שאתה אומר....

LiorDrZ כתב:אני עדיין מתקשה למה צריך כל פעם להשוות את ה LX-90 שעם כל הכבוד ויש לי כבוד הוא סוס מת... זה רסיבר בן 5 שהוא בסה"כ "רק" 5.1 עם HDMI 1.3, הוא לא תומך בתלת מימד, ה GUI שלו נראה כמו חלון DOS, מערכת הכיול שלו נמצאת 4 דורות אחורה. אז נכון הוא היה ספינת דגל... אז נכון הוא גדול ומרשים ושחור... אבל הוא ישן! ובקולנוע ביתי בניגוד לסטריאו רסיברים מתיישנים הרבה יותר מהר מכל דבר אחר. ואם מישהו בכלל שוקל לקנות את ה LX-90 מוטב שיעשה משהו קצת יותר טוב עם הכסף שלו ויקנה רסיבר ק"ב עדכני שיהיה פחות נוצץ מה LX-90.9000es כתב:ADICT
שלומי . ה 90 זו יצירת מופת אמיתית . ה 90 הוא לא רסיבר הוא פרה פאוור הכולל 2 ספקי כח .
בנוסף יש לו פרוססור כפול . הכוונה עיבוד על עיבוד בקולנוע בביתי .מעבדים של "שארק" דור 3 .
סוג ההגברה שלו היא מבית B&O ברמה מייטבית .ומשובחת יותר ממה שיש ב 81 82 83 .
אני שמעתי אותו והוא פשוט מדהים בקולנוע![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לגבי ההשוואה באיכות מול ה 85 . ה 90 מחירו 5000 פאונד לעומת ה 85 שמחירו 2000 פאונד ....
אף אחד פה לא ממליץ לקנות רסיבר ק"ב כמו של שלומי למרות שהוא היה ספינת דגל - כי הוא מיושן. שכחתם כמה צחקתם על איתי שקנה מפלצת של דנון אך לא עדכנית שמבחינת הגברה אוכלת הרבה מאד רסיברים חדשים בשוק, אך מבחינת פורמטים, כיול, GUI הוא מיושן.
כן מעבדים "שארק" דור 3 לא מעבדים דור 3 חארטה... זה בסה"כ עיבוד DSP ולא תורם בשיט לאיכות סאונד כי גם ככה אתם משתמשים ב DD או DTS ללא עיבוד...
BTW לרסיבר שלי יש New triple 32-bit floating point high precision DSP processors מה זה אומר שהוא יותר טוב מה LX-90? אולי כן ואולי לא אבל מה שבטוח שזה לא שיקול בבחירת רסיבר ק"ב.
ההערצה העיוורת למותג פיוניר פשוט חסרת כל היגיון בריא כאילו זו דת עיוורת שאסור לומר מילה אחת רעה על המוצרים שלה. אם אני הייתי היום לקוח של פיוניר הייתי מאד כועס על החברה שכל שנה מוציאה דגם חדש, עם שינויים כל כך קטנים שמורידים את ערך הקניה שלי ל 50% תוך פחות משנה. כבר נתקלתי ב LX-83 יד שניה מטרייד אין בחנות בירושלים שנמכר במחיר זנ*ת של 6500 ש"ח ולא לשכוח שעד לפני שנה וקצת זה היה ספינת הדגל של פיוניר שנמכר ב 12-14K. אין שום שמירת ערך סבירה לרסיברים של פיוניר וזה הכי עצוב שיכול להיות....

istarmini כתב:9000es9000es כתב:SONYES כתב:
האלמט ההגברה באונקיו מתוך הכרותי את מבנה המכשיר ומפרט טכני וביקורת אודיופילת כמעט באתר גרמני
יש מה לצפות ממנו הוא מכשיר איכותי ללא פשרות 5009 ,למרות אהבתי לפיוניר האונקיו רכש את תשומת ליבי ורק הוא 5009
בברכה...
SONYES
הרי אתה מחליף מכשירים כל שני וחמישי . במידה וה 5009 מצא חן בעיינך בצע שידרוג .
תאמין לי כל חנות מתמחה תעשה לך את העסקה .
בהצלחה...
לא יודע למה אבל אתה משדר לחץ.
...

dimmer2dimmer2 כתב:
מעניין 9000
בינתיים מי שמחליף כל חצי שנה רסיבר פיוניר זה אתה, לא...![]()
אוטוטו "התחדשתי בפיוניר SC-LX86".
אגב השמועות אומרות שחזרת ל-83 לא כן הדבר
...

אני אקבל פוסט? מזיז לי אתה יודע את מה.9000es כתב:istarmini כתב:9000es9000es כתב:SONYES כתב:
האלמט ההגברה באונקיו מתוך הכרותי את מבנה המכשיר ומפרט טכני וביקורת אודיופילת כמעט באתר גרמני
יש מה לצפות ממנו הוא מכשיר איכותי ללא פשרות 5009 ,למרות אהבתי לפיוניר האונקיו רכש את תשומת ליבי ורק הוא 5009
בברכה...
SONYES
הרי אתה מחליף מכשירים כל שני וחמישי . במידה וה 5009 מצא חן בעיינך בצע שידרוג .
תאמין לי כל חנות מתמחה תעשה לך את העסקה .
בהצלחה...
לא יודע למה אבל אתה משדר לחץ.
...
istarmini
נראה לך שאני משדר לחץ ממה בדיוק ? וממי SONYES ? או ממיודענו משכבר הימים dimmer2 שכל שני וחמישי מחליף את כל הציוד שלו .
בהזדמנות הראשונה שתהיה לי לרכוש 90 תהיה בטוח שתקבל פוסט ....

בזמנו לא מיהרת להודות בזה מענין למה?אז מה אנחנו מבינים ממך עכשיו שה 83 טוב יותר מה 85 או במילים אחרות ה 85 הלך צעד אחורה?אין צורך בשום שמועות הרי כתבתי בפוסט של ה RF-7MKII שיש ברשותי את ה 83...
מאוד מעניין מה שאתה אומר9000es כתב:dimmer2dimmer2 כתב:
מעניין 9000
...
לא חבל שאנחנו ממשיכים לדבר בקודים . איתי תשתחרר מהלחץ שלך כולם יודעים מי עומד מאחורי היוזר שלך .
תתחבא מהר שאתה מביע דעה על מי שמחליף מכשירים .![]()
![]()
![]()
אפילו יואב הבלש לא מצליח לעקוב אחרי כל ההחלפות שלך .
אני מחליף כמעט כל שנה רסיבר להבדיל ממך שמחליף את כל הציוד שלו כל שני וחמישי .
אין צורך בשום שמועות הרי כתבתי בפוסט של ה RF-7MKII שיש ברשותי את ה 83 .![]()
עוד מעט ה 86 מגיע אלי לבחינה ואז אחליט אם הוא מתאים לי או לא ....

istarminiistarmini כתב:בזמנו לא מיהרת להודות בזה מענין למה?אז מה אנחנו מבינים ממך עכשיו שה 83 טוב יותר מה 85 או במילים אחרות ה 85 הלך צעד אחורה?אין צורך בשום שמועות הרי כתבתי בפוסט של ה RF-7MKII שיש ברשותי את ה 83......

באמת נראה לך שהמהלכים שלך לא שקופים וידועים מראש?9000es כתב:istarminiistarmini כתב:בזמנו לא מיהרת להודות בזה מענין למה?אז מה אנחנו מבינים ממך עכשיו שה 83 טוב יותר מה 85 או במילים אחרות ה 85 הלך צעד אחורה?אין צורך בשום שמועות הרי כתבתי בפוסט של ה RF-7MKII שיש ברשותי את ה 83......
באמת נראה לך שאני אחשוף את כל המהלכים שלי מעל גלי הפורום ....

דימר2 אולי חאלס כבר? אתה מבין שאתה עושה מעצמך צחוק או שלא עלית על זה עדין?dimmer2 כתב:מאוד מעניין מה שאתה אומר9000es כתב:dimmer2dimmer2 כתב:
מעניין 9000
...
לא חבל שאנחנו ממשיכים לדבר בקודים . איתי תשתחרר מהלחץ שלך כולם יודעים מי עומד מאחורי היוזר שלך .
תתחבא מהר שאתה מביע דעה על מי שמחליף מכשירים .![]()
![]()
![]()
אפילו יואב הבלש לא מצליח לעקוב אחרי כל ההחלפות שלך .
אני מחליף כמעט כל שנה רסיבר להבדיל ממך שמחליף את כל הציוד שלו כל שני וחמישי .
אין צורך בשום שמועות הרי כתבתי בפוסט של ה RF-7MKII שיש ברשותי את ה 83 .![]()
עוד מעט ה 86 מגיע אלי לבחינה ואז אחליט אם הוא מתאים לי או לא ....![]()
והרי כמובן יש לך סימוכין לכך![]()
אם כן מנה אותם בבקשה.
![]()
בכל אופן, תהנה ותבלה עם הרסיברים של פיוניר.
וכמובן עם חגיגת הקרנבל : קליפש.
פנומנאלי...

istarmini כתב:באמת נראה לך שהמהלכים שלך לא שקופים וידועים מראש?9000es כתב:istarminiistarmini כתב:בזמנו לא מיהרת להודות בזה מענין למה?אז מה אנחנו מבינים ממך עכשיו שה 83 טוב יותר מה 85 או במילים אחרות ה 85 הלך צעד אחורה?אין צורך בשום שמועות הרי כתבתי בפוסט של ה RF-7MKII שיש ברשותי את ה 83......
באמת נראה לך שאני אחשוף את כל המהלכים שלי מעל גלי הפורום ....תתעורר אתה חי בסרט.
ולשאלתך התשובה פשוטה מאוד. ברגע שאתה מזהה שיוצאים נגד ידיד הנפש שלך ה 83/85התגובות שלך משדרות לחץ. כל פסיכולוג שנה א יגיד לך את זה.
...