גירסא 441l הוט מג'יק HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה

ronned כתב:TheTurtle הגיסרא לא 3.94 אלא חדשה יותר אפילו יותר ממה שמוצג פה , האגרסיביות שלך לא ברורה

ואם אתה סובל מהמכשיר פשוט תעבור ל yes לא ברור למה אתה לקוח HOT .

עד גירסא 3.94 המוצר היה פח מאז גירסא 3.94 ועכשיו sw 441 המערכת עובדת טוב מאד(למעט הזפזופ)

ועד היום מזה כ -3 חודשים אין לי שום תקלה בהקלטה מעל 30 שעות שנמצאים בדיסק ובטח

מעל 50 לאחר מחיקה , לכן האגרסיביות שלך כלפי המכשיר חשודה ,כי אף אחד לא יחליף מכשיר

לאלפי לקוחות ותשקול ברצינות מעבר ל YES .
...
אם בן אדם אחד אומר לך שאתה שיכור אל תתיחס, אם שלושה אומרים לך אז כנראה שאתה באמת כזה(לא באמת שיכור... מקווה שהבנת.
הממיר לא עובד טוב ל99 אחוז מהלקוחות, אל תנסה ליפות את המציאות, זה שעובד לך מושלם כמו שאתה מתאר(ואני בספק...) לא אומר שלכולם זה עובד ככה.

@nerya40
זה לא הגיוני שחברה שמרוויחה 300 מיליון שקל בשנה לא מסוגלת להעסיק צוות טכני רציני שיעבוד על הממיר(לפי מה שאני יודע הם תלויים בחסידיה של חברה מחו"ל, אני טועה?), אישית היה לי את המקס HD מהיום שהוא יצא, הוא לא היה קרוב לרמה הנמוכה של הממיר הזה, העניין שבקרוב עוברת שנה ובאמת שהשינויים לא רציניים, תיקנו את זה שהוא נתקע כל שניה? זה לא היה צריך להיות ככה מלכתחילה, גם התיקון של זה לקח להם יותר מדי זמן, עד היום אני לא סומך על הממיר הזה שיקליט כי לפעמים הוא פשוט לא מעוניין להקליט, הוא איטי להחריד ומלא בבאגים, אני עדיין לא מבין איך אחרי כמעט שנה לא הצליחו לייצב אותו לרמה תפעולית מהנה.

אני דווקא לקוח מרוצה של הוט אבל הם איכזבו בגדול פה, במיוחד שלקח להם כל כך הרבה זמן להוציא את הממיר הזה לעומת YES.

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

"מה שהתכוונתי זה שאם לא היה שום באג בממיר והוא היה מהיר, היית בסך הכללי מרוצה ? אני מאמין שכן." (n)
מה שאמרת פה, זה שאם הוט היו בסדר אז היית מרוצה!!!!!!!!!! באמת!!!!!!!!!!!!! ברור שאם הכל היה טוב אז היה טוב. מה אתה רציני?
אם לא יהיו מלחמות בעולם, אז יהיה שלום ואני יהיה מרוצה... באמת!!! חחחחחח :lol:
ואם הוט לא היו עושים חיובי יתר, ולא מזלזלים בלקוחות, ולא מנתקים בפרצוץ, וחיים בעידן הנוכחי, או בכלל הייתה להם קצת יותר סימפטיה ללקוחות ולרצון לתקן בעיות אז הייתי מרוצה בכללי. חחחחחחחחח :roll:
nerya40 כל הסגנון דיבור שלך מוזר לחלוטין כאילו אתה מנסה למכור לי משהו, ואני לא קונה מהתחלה.
"בנתיים הוט הביאה חידוש לממשק בכך שהוא "צף" על פני המסך ואין לך צורך לצאת מהערוץ בכדי לשנות דברים."
פשוט מדהים "צף" מאיפה המילים האלה, בשבילי זה ממשק ישן ולא מתקדם, מדהים שאפשר לעשות שני דברים בו זמנית (גם לגלוש באינטרנט ולשמוע מוזיקה,
פשוט מדהים). ממשק פשטני ביותר על סף הזילזול, ואם אתה מזכיר את יס תסתכל תלמד קצת מה VOD שלהם אולי תבין איך אמור להיראות ממשק עדכני.
הממיר *** סיני, שעדיין נתקע לי ונופל לי ובעיקר לא מקליט לי תוכניות שזה הדבר היחיד שרציתי!!!
וזה שהבעיות קורות פעמיים ביום במקום 50 זה עדיין אומר שכל יום קורות בעיות בתפעול פשוט. אז עדיין הבסיס אחרי 8 גירסאות שונות לא עובד!!
בעיות זה בעיות ואני הראשון שיגיד שהממיר עובד וטוב במקרה שישנו משהו... לא שינו כלום! אני עדיין מתעצבן בהפעלה בסיסית.
בשביל האיש הפשוט עדיין זוועה להתמודד עם הממיר הזה! ובשבילו לא שינו כלום!

ההצהרה הסופית שלך בכלל הרגה אותי.... מאיפה אתה כל פעם מביא את הנתונים המדוייקים האלה (תאריך השקת הממיר)
בשבילי הממיר הזה הוא FAIL מהיום הראשון שהוא יצא (הבטיחו לנו DLNA ו USB )ומהעידכון החמישי שהבנתי ששום דבר לא משתנה וישתנה!!
אני מבטיח לך שעד שהממיר יעבוד ויתפקד כראוי אני כבר לא יהיה לקוח של הוט ובכללי של הטלוויזיה, נמאס לי ויש הכל באינטרנט, אתה תהנה.
נערך לאחרונה על ידי TheTurtle ב 12/06/2012 18:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416

שליחה

FAIL BIG TIME!!!! אפשר לשנות תשם של השרשור ל HOT MAGIC FAIL וגם לא מתעדכן !
אני מקווה שמישהו מהוט רואה תפוסט הזה חח שמהר ישחררו תגרסה החדשה שגם שם נראה שזה חרטה
נערך לאחרונה על ידי stompy ב 12/06/2012 19:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221

שליחה

Bonanja כתב:
ronned כתב:TheTurtle הגיסרא לא 3.94 אלא חדשה יותר אפילו יותר ממה שמוצג פה , האגרסיביות שלך לא ברורה

עד גירסא 3.94 המוצר היה פח מאז גירסא 3.94 ועכשיו sw 441 המערכת עובדת טוב מאד(למעט הזפזופ)

מעל 50 לאחר מחיקה , לכן האגרסיביות שלך כלפי המכשיר חשודה ,כי אף אחד לא יחליף מכשיר

...
אם בן אדם אחד אומר לך שאתה שיכור אל תתיחס, אם שלושה אומרים לך אז כנראה שאתה באמת כזה(לא באמת שיכור... מקווה שהבנת.
הממיר לא עובד טוב ל99 אחוז מהלקוחות, אל תנסה ליפות את המציאות, זה שעובד לך מושלם כמו שאתה מתאר(ואני בספק...) לא אומר שלכולם זה עובד ככה.

@nerya40
זה לא הגיוני שחברה שמרוויחה 300 מיליון שקל בשנה לא מסוגלת להעסיק צוות טכני רציני שיעבוד על הממיר(לפי מה שאני יודע הם תלויים בחסידיה של חברה מחו"ל, אני טועה?), אישית היה לי את המקס HD מהיום שהוא יצא, הוא לא היה קרוב לרמה הנמוכה של הממיר הזה, העניין שבקרוב עוברת שנה ובאמת שהשינויים לא רציניים, תיקנו את זה שהוא נתקע כל שניה? זה לא היה צריך להיות ככה מלכתחילה, גם התיקון של זה לקח להם יותר מדי זמן, עד היום אני לא סומך על הממיר הזה שיקליט כי לפעמים הוא פשוט לא מעוניין להקליט, הוא איטי להחריד ומלא בבאגים, אני עדיין לא מבין איך אחרי כמעט שנה לא הצליחו לייצב אותו לרמה תפעולית מהנה.

אני דווקא לקוח מרוצה של הוט אבל הם איכזבו בגדול פה, במיוחד שלקח להם כל כך הרבה זמן להוציא את הממיר הזה לעומת YES.
...
מסכים איתך 100%. תשמע אני כבר מגיב ככה כי אני הייתי שר ההגנה בבית כלפי הממיר במשך הרבה זמן. כל הזמן במשפחה הפנו אלי כל הבעיות והטענות כלפי הממיר ובגלל שאני הייתי אחראי להזמנת 5 ממירים כאלה חחח אני הייתי צריך לטפל בהכל.
ולאחר לחץ משפחתי מאוד גדול נאלצתי להזמין עוד 2 ממירי מג'יק רגילים ועוד ממיר VOD כאשר 3 ממירי מג'יק HD יושבים להם סתם במגירה.

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@nerya40
אותו הסיפור אצלי, כמו שאתה כבר יודע :)

נקווה שיסדרו את העסק ונקווה שקוראים את התגובות, מה שכן אני יכול בוודאות להגיד שלא רק אנשים שמבינים וגולשים פה מתלוננים, גם המשפחה שלי(בני דודים, דודים) שאין להם מושג במחשבים מתלוננים על הממיר.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

...
אתה עובד בהוט?

ronned פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

Bonanja למה אתה עובר ל YES יש 4 USERים פה שאומרים לך שהכל בסדר גמור ואתה מתעקש

שלא ,אז למה אתם לא עוברים ל YES , אתה אוהב סאדו ???(בצחוק).

הייתי מציע לכל מי שלא מרוצה פשוט לעבור ל yes לא מובן לי ההתעקשות של חלק מהתגובות

כלפי המוצר בשעה שאני רואה שהוא עובד מצוין.

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

TheTurtle כתב:"מה שהתכוונתי זה שאם לא היה שום באג בממיר והוא היה מהיר, היית בסך הכללי מרוצה ? אני מאמין שכן." (n)
מה שאמרת פה, זה שאם הוט היו בסדר אז היית מרוצה!!!!!!!!!! באמת!!!!!!!!!!!!! ברור שאם הכל היה טוב אז היה טוב. מה אתה רציני?
אם לא יהיו מלחמות בעולם, אז יהיה שלום ואני יהיה מרוצה... באמת!!! חחחחחח :lol:
ואם הוט לא היו עושים חיובי יתר, ולא מזלזלים בלקוחות, ולא מנתקים בפרצוץ, וחיים בעידן הנוכחי, או בכלל הייתה להם קצת יותר סימפטיה ללקוחות ולרצון לתקן בעיות אז הייתי מרוצה בכללי. חחחחחחחחח :roll:
nerya40 כל הסגנון דיבור שלך מוזר לחלוטין כאילו אתה מנסה למכור לי משהו, ואני לא קונה מהתחלה.
"בנתיים הוט הביאה חידוש לממשק בכך שהוא "צף" על פני המסך ואין לך צורך לצאת מהערוץ בכדי לשנות דברים."
פשוט מדהים "צף" מאיפה המילים האלה, בשבילי זה ממשק ישן ולא מתקדם, מדהים שאפשר לעשות שני דברים בו זמנית (גם לגלוש באינטרנט ולשמוע מוזיקה,
פשוט מדהים). ממשק פשטני ביותר על סף הזילזול, ואם אתה מזכיר את יס תסתכל תלמד קצת מה VOD שלהם אולי תבין איך אמור להיראות ממשק עדכני.
הממיר *** סיני, שעדיין נתקע לי ונופל לי ובעיקר לא מקליט לי תוכניות שזה הדבר היחיד שרציתי!!!
וזה שהבעיות קורות פעמיים ביום במקום 50 זה עדיין אומר שכל יום קורות בעיות בתפעול פשוט. אז עדיין הבסיס אחרי 8 גירסאות שונות לא עובד!!
בעיות זה בעיות ואני הראשון שיגיד שהממיר עובד וטוב במקרה שישנו משהו... לא שינו כלום! אני עדיין מתעצבן בהפעלה בסיסית.
בשביל האיש הפשוט עדיין זוועה להתמודד עם הממיר הזה! ובשבילו לא שינו כלום!

ההצהרה הסופית שלך בכלל הרגה אותי.... מאיפה אתה כל פעם מביא את הנתונים המדוייקים האלה (תאריך השקת הממיר)
בשבילי הממיר הזה הוא FAIL מהיום הראשון שהוא יצא (הבטיחו לנו DLNA ו USB )ומהעידכון החמישי שהבנתי ששום דבר לא משתנה וישתנה!!
אני מבטיח לך שעד שהממיר יעבוד ויתפקד כראוי אני כבר לא יהיה לקוח של הוט ובכללי של הטלוויזיה, נמאס לי ויש הכל באינטרנט, אתה תהנה.
...
אני שמח שאני מצחיק אותך :)
אתה מקצין כל דבר וכך זה לא האמת. הממיר בסך הכללי עובד בסדר למרות שיש פה ושם בעיות. אצלך זה נשמע כאילו הממיר לא עובד בכלל!
נכון פעם ראשונה שנתקלים בממיר מקבלים הלם טכנלוגי, אבל אחר כך מתרגלים ואתה מתחשל.
אם עד עכשיו החזקת את הממיר זה אומר שאתה יכול להמשיך עוד קצת לסבול ולחכות לפחות לגרסה החדשה שעומדת לצאת כבר החודש הזה.
אז תתאזר בסבלנות כי היא משתלמת!
חוץ מזה אם אתה מעוניין לשלם פי 2 ל- yes אתה מוזמן.

עריכה: תשובה להודעה הבאה שלך בגלל שאני כבר לא עומד בקצב של התגובות:
לא יודע למה יש לי תחושה ש- ronned זה NEW_WAVE לא ככה ?
ותפסיקו להגיד שאני עובד בהוט. אין לי שום קשר אליהם מלבד 10 אחוז מניות.
חחחח סתם המשפט האחרון בצחוק.
נערך לאחרונה על ידי nerya40 ב 12/06/2012 19:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

ronned כתב:Bonanja למה אתה עובר ל YES יש 4 USERים פה שאומרים לך שהכל בסדר גמור ואתה מתעקש

הייתי מציע לכל מי שלא מרוצה פשוט לעבור ל yes לא מובן לי ההתעקשות של חלק מהתגובות

...

נשבע לך תשובה קלאסית של עובדי הוט
וכל ה 4 חשודים שהם קשורים להוט איך שהוא :wink:
לא טוב לך תעבור, לא רוצה לעבור!!! קשה לך שאני איתך וגם מתריא בפניך על כל הבעיות ועל הזילזול בתיקונם.
רוצה שהמוצר המקולקל שלכם יעבוד!!!
או שאל תוציאו דברים כאלה שוב, מה כזה קשה.

ronned פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

TheTurtle כתב:
ronned כתב:Bonanja למה אתה עובר ל YES יש 4 USERים פה שאומרים לך שהכל בסדר גמור ואתה מתעקש

...

נשבע לך תשובה קלאסית של עובדי הוט
לא טוב לך תעבור, לא רוצה לעבור.
רוצה שהמוצר המקולקל שלכם יעבוד!!!
או שאל תוציאו דברים כאלה שוב, מה כזה קשה.
...
איזה עובד הוט ימליץ לך לעבור ,אתה קצת הוזה .

אני באמת שואל למה אתה לא עובר ל YES , יש להם תכנים ו YES MAX טוב , למה אתה לא נותן

תשובה . 2080* נחמדים מאד ב yes .

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בוא נסגור תפוסט בזה שהממיר כרגע על הפנים
ול99אחוז אין את הגרסה המדוברת
אז בבקשה לא להקפיץ פוסטים שהממיר משו משו בזמן שהוא ......
ושוב אני אומר נראה מה יהיה בגרסה החדשה . שיש רק לעובדי הוט כרגע (ככה אני חושב)

ושתגיע החדשה ואם זה יהיה אותו סגנון כמו הקודמת בהקלטות והנפילות אז יצאת מזה מעפן (רושם הפוסט).
open up the gates
systems get replaced

ronned פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

stompy כתב:בוא נסגור תפוסט בזה שהממיר כרגע על הפנים
ול99אחוז אין את הגרסה המדוברת
אז בבקשה לא להקפיץ פוסטים שהממיר משו משו בזמן שהוא ......
ושוב אני אומר נראה מה יהיה בגרסה החדשה . שיש רק לעובדי הוט כרגע (ככה אני חושב)

ושתגיע החדשה ואם זה יהיה אותו סגנון כמו הקודמת בהקלטות והנפילות אז יצאת מזה מעפן (רושם הפוסט).
...
למה אתה לא עובר YES וזה נורא פשוט ,מתקשרים ל YES ועוברים בלי תירוצים , אני רואה שהכל עובד

וכך עוד 4 USER ים , אם לא היה טוב היית מזמן עובר ל YES זכותך להגיד לא עובד טוב

,זכותי לומר שבגלל הפ'צרים ואיכות התמונה ,אני נשאר ב HOT ,אם לא היה טוב הייתי עובר .

מעבר ל YES ,תלוי בך לא בהוט , 2080* YES אפילו קרובת משפחה שלי עובדת שם .

לגולש עופר לאור ששלח לי הודעה , לא גלשתי מעולם בפורום !!! האשמות שלך חסרות שחר.
נערך לאחרונה על ידי ronned ב 12/06/2012 19:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

:roll:
open up the gates
systems get replaced

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

:roll:

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@ronned
אף אחד לא רשם פה שהממיר עובד מושלם חוץ ממך, אתה נשמע כמו ילד בן 20 שהתחיל לעבוד בהוט, באמת שהתעייפתי ממך ומהצורת כתיבה וההתיחסות שלך, התשובות שלך הן של ילד בן 12.

ronned פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Bonanja כתב:@ronned
אף אחד לא רשם פה שהממיר עובד מושלם חוץ ממך, אתה נשמע כמו ילד בן 20 שהתחיל לעבוד בהוט, באמת שהתעייפתי ממך ומהצורת כתיבה וההתיחסות שלך, התשובות שלך הן של ילד בן 12.
...
אני שואל 4 פעמים ולא ענית לי ,למה אתה לא עובר ל YES , לשיטתכם הממיר לא טוב ולא יהיה טוב

אז למה אתה נשאר במקום שאתה לא מרוצה וממשיך להגיד לא טוב מה יוצא לך מזה , נשגב מבינתי .

מתחמקים מלענות ,אז נשאל את nerya 40 למה אתה נשאר בהוט .

TheMaster
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94

שליחה

הבעיה היא לא בממיר לפי מה שידוע לי הבעיה היא בגירסת תוכנה של שהוט, שהם מריצים על הממיר,
התוכנה שלהם מאוד כבדה, אם להתקין תוכנה נורמלית הממיר ירוץ היטב,
חוץ מזה, הממיר לא עושה אצלי יותר מדי בעיות, אכן אחרי הדוקסיס הוא קצת יותר איטי, אבל הוא סביר ביותר

roey_le
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

איך מעדכנים לגירסא המדוברת ???

שליחה

אני ניסיתי כמה פעמים לעדכן ולא הצלחתי !! אני ממש מתוסכל מהגרסא הנוכחית !! איך הצלחתם לעדכן ???

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ronned כתב:
Bonanja כתב:@ronned
...
אני שואל 4 פעמים ולא ענית לי ,למה אתה לא עובר ל YES , לשיטתכם הממיר לא טוב ולא יהיה טוב

אז למה אתה נשאר במקום שאתה לא מרוצה וממשיך להגיד לא טוב מה יוצא לך מזה , נשגב מבינתי .

מתחמקים מלענות ,אז נשאל את nerya 40 למה אתה נשאר בהוט .
...
כי יש לי אחלה עסקה בהוט, אם אני אעבור לYES + בזק זה יעלה לי בקירוב עוד 200 שקל בחודש... 2400 שקל בשנה. אולי לא קראת בהודעות הקודמות שלי אבל רשמתי שאני לקוח מרוצה של הוט באופן כללי, רק שעם הממיר הזה הם פישלו.

Jonman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164

שליחה

לשאול "אז למה אתה לא עובר ל-yes" זה משחק פסיכולוגי. כשאני עשיתי שיחות למוקד מכירות של YES ורציתי שיורידו לי קצת במחיר, אמרו לי שהם יותר יקרים כי יש להם סדרות וסרטים יותר טובים וכשאמרתי שסרטים וסדרות לא מענינים אותי, אז הנציג אמר לי "אז אל תעבור ל-YES".
האנשים שיש להם הוט וסובלים מהתקלות שיש במג'יק HD לא תמיד יכולים להרשות לעצמם לעבור ל-YES מסיבות כמו כסף, תכנים, תקווה שהרגסא הבאה של הממיר תתקן את הבאגים וכו'...
וזה לגיטימי לגמרי להעביר ביקורת על משהו שלא עובד טוב והביקורת הזאת נועדה בין היתר על-מנת שאנשי הוט יקבלו פידבקים על המוצר שלהם ושיתקנו את הבאגים בגרסאות הבאות.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”