אם בן אדם אחד אומר לך שאתה שיכור אל תתיחס, אם שלושה אומרים לך אז כנראה שאתה באמת כזה(לא באמת שיכור... מקווה שהבנת.ronned כתב:TheTurtle הגיסרא לא 3.94 אלא חדשה יותר אפילו יותר ממה שמוצג פה , האגרסיביות שלך לא ברורה
ואם אתה סובל מהמכשיר פשוט תעבור ל yes לא ברור למה אתה לקוח HOT .
עד גירסא 3.94 המוצר היה פח מאז גירסא 3.94 ועכשיו sw 441 המערכת עובדת טוב מאד(למעט הזפזופ)
ועד היום מזה כ -3 חודשים אין לי שום תקלה בהקלטה מעל 30 שעות שנמצאים בדיסק ובטח
מעל 50 לאחר מחיקה , לכן האגרסיביות שלך כלפי המכשיר חשודה ,כי אף אחד לא יחליף מכשיר
לאלפי לקוחות ותשקול ברצינות מעבר ל YES ....
הממיר לא עובד טוב ל99 אחוז מהלקוחות, אל תנסה ליפות את המציאות, זה שעובד לך מושלם כמו שאתה מתאר(ואני בספק...) לא אומר שלכולם זה עובד ככה.
@nerya40
זה לא הגיוני שחברה שמרוויחה 300 מיליון שקל בשנה לא מסוגלת להעסיק צוות טכני רציני שיעבוד על הממיר(לפי מה שאני יודע הם תלויים בחסידיה של חברה מחו"ל, אני טועה?), אישית היה לי את המקס HD מהיום שהוא יצא, הוא לא היה קרוב לרמה הנמוכה של הממיר הזה, העניין שבקרוב עוברת שנה ובאמת שהשינויים לא רציניים, תיקנו את זה שהוא נתקע כל שניה? זה לא היה צריך להיות ככה מלכתחילה, גם התיקון של זה לקח להם יותר מדי זמן, עד היום אני לא סומך על הממיר הזה שיקליט כי לפעמים הוא פשוט לא מעוניין להקליט, הוא איטי להחריד ומלא בבאגים, אני עדיין לא מבין איך אחרי כמעט שנה לא הצליחו לייצב אותו לרמה תפעולית מהנה.
אני דווקא לקוח מרוצה של הוט אבל הם איכזבו בגדול פה, במיוחד שלקח להם כל כך הרבה זמן להוציא את הממיר הזה לעומת YES.