שרשור תגובות: הזמנה למפגש השקת סדרת המסכים לשנת 2012 של סמסונג - Samsung
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תוכל לסבר את אוזנינו לגבי המחירים האלו?kuku1000 כתב:תודה על האירוח הנפלא.
נראה כי היום הדגש בחברה הוא על תכנים ותפעול ללא שלט.(אישית לא התלהבתי אבל להורים זה יכול להיות פתרון נפלא לתעסוקת הילדים)
לא היתה התייחסות מעמיקה לטיב המסכים (אבל אני משוכנע שבאיזה שלב תהיה ביקורת של עופר).
בנושא הגימור - מדהים.
מה שכן, אם המחירים זה באמת מה שנאמר אני מצפה לפיצוץ במכירות!...
בדגש על דגמי e8000 לד ופלזמה בגדלים 55
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
kuku1000kuku1000 כתב:מה שכן, אם המחירים זה באמת מה שנאמר אני מצפה לפיצוץ במכירות!...
אני לא יודע לאיזה מחיר אתה מכוון אבל רצו שם שני מחירים והם לא היו קרובים.
האחד אכן יעורר הסתערות אבל לאחר שהוא נמסר לי הגיע תיקון למחיר והוא היה הרבה יותר גבוה
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
זהו, כנראה שאני מדבר על המחיר הראשון לפני התיקון
לגבי המחירים צריך לחכות להכרזה מסודרת ולראיה שים לב שהמחיר שזרקו בהתחלה כבר שונה.
לגבי המחירים צריך לחכות להכרזה מסודרת ולראיה שים לב שהמחיר שזרקו בהתחלה כבר שונה.
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
כמי שלא זכה לההיות בהצגה - האם אפשר לפרסם את המחירים שהוזכרו
אם לא מספר מדוייק אז בקנ"מ לפנסוניק למשל VT55
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
קודם כל בהחלט מגיע תודה רבה למארגנים ולתמיכה של מרטין בארוע.
כמה תובנות שיש לי מהתוכן שהוצג:
אין ספק שהאסטרטגיה של סמסונג לחיבוריות כוללת ( ecosystem ) ממומשת יפה. כמות המוצרים החדשים לשנת 2012 כמו כן החדשנות בממשקים ראויה להערכה .
-עיצוב המסכים יפהפה בעיני. המשך תמיכה בפלזמה, החלפת ליין ה LCD בליין LED זול והמשך שיפור ליין ה LED HIGH END (ד"א - הבסיס החדש רק לES8000 ולא לפלזמה מקבילה ... ) הם החלטות טובות גם לסמסונג וגם לצרכנים.
בשלב זה הייתי כבר מפריד בין חידושים ל showoff בשיווק על מנת לאפשר גידול והצלחה עסקית של סמסונג , לבין פיתוחים משמעותיים ללקוחות כמונו. במהלך השנה הקרובה נבין לאן הולך השוק והאם smartTV ממשיך להתפתח או לא.....
- לדעתי "זיהוי פנים" ותנועת יד" הם יותר גימיקים מאשר תוספות מעשיות . זה בא להוסיף value לטלוויזיה על מנת להצדיק את השארת הטלוויזיה כמוצר מרכזי בחדר ובמחיר הגבוה מאוד שנדרש היום. כמו כן ריבוי ה "עננים" החינמיים ( icloud , dropbox , google drive ) יוצרת כבר קושי ל סמסונג למשוך משתמשים לענן שלה , ונראה לי שהסביבה של גוגל כבר תפסה נתח שוק יציב ו משמעותי.
- מבחינתי אני מעדיף השקעה במסך ענק , באיכות תמונה מעולה + חיבוריות רשת dlna במחיר הרבה יותר שפוי !!
- את כל הsmart ניתן יהיה לעשות בטאבלט או בסמארטפון ופשוט להקרין על מסך גדול את הפעילות והתוכן הרצוי. זה טרנד שמתפתח ותלוי בעיקר בספקי התוכן.
מה שכן - לשאלתי בנושא תאימות אפליקציות חדשות למסך מודל שנת 2011 (סדרת D8000 ) סמנכ"ל סמליין הבטיח שזה יקרה במהלך השנה.
לסיום - שיפורים מומלצים לאירועים הבאים - עדיף להוריד מזמן המוקצב לסרטוני פרסומת אמריקניים "דביקים" (אפשר לשלוח פוינטרים ) ולאפשר יותר זמן "תחושה" בקבוצות קטנות מול המסכים עצמם, בליווי אנשי החברה.
-
כמה תובנות שיש לי מהתוכן שהוצג:
אין ספק שהאסטרטגיה של סמסונג לחיבוריות כוללת ( ecosystem ) ממומשת יפה. כמות המוצרים החדשים לשנת 2012 כמו כן החדשנות בממשקים ראויה להערכה .
-עיצוב המסכים יפהפה בעיני. המשך תמיכה בפלזמה, החלפת ליין ה LCD בליין LED זול והמשך שיפור ליין ה LED HIGH END (ד"א - הבסיס החדש רק לES8000 ולא לפלזמה מקבילה ... ) הם החלטות טובות גם לסמסונג וגם לצרכנים.
בשלב זה הייתי כבר מפריד בין חידושים ל showoff בשיווק על מנת לאפשר גידול והצלחה עסקית של סמסונג , לבין פיתוחים משמעותיים ללקוחות כמונו. במהלך השנה הקרובה נבין לאן הולך השוק והאם smartTV ממשיך להתפתח או לא.....
- לדעתי "זיהוי פנים" ותנועת יד" הם יותר גימיקים מאשר תוספות מעשיות . זה בא להוסיף value לטלוויזיה על מנת להצדיק את השארת הטלוויזיה כמוצר מרכזי בחדר ובמחיר הגבוה מאוד שנדרש היום. כמו כן ריבוי ה "עננים" החינמיים ( icloud , dropbox , google drive ) יוצרת כבר קושי ל סמסונג למשוך משתמשים לענן שלה , ונראה לי שהסביבה של גוגל כבר תפסה נתח שוק יציב ו משמעותי.
- מבחינתי אני מעדיף השקעה במסך ענק , באיכות תמונה מעולה + חיבוריות רשת dlna במחיר הרבה יותר שפוי !!
- את כל הsmart ניתן יהיה לעשות בטאבלט או בסמארטפון ופשוט להקרין על מסך גדול את הפעילות והתוכן הרצוי. זה טרנד שמתפתח ותלוי בעיקר בספקי התוכן.
מה שכן - לשאלתי בנושא תאימות אפליקציות חדשות למסך מודל שנת 2011 (סדרת D8000 ) סמנכ"ל סמליין הבטיח שזה יקרה במהלך השנה.
לסיום - שיפורים מומלצים לאירועים הבאים - עדיף להוריד מזמן המוקצב לסרטוני פרסומת אמריקניים "דביקים" (אפשר לשלוח פוינטרים ) ולאפשר יותר זמן "תחושה" בקבוצות קטנות מול המסכים עצמם, בליווי אנשי החברה.
-
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
מסכים לגמרי, הסרטונים היו ארוכים ודביקים יתר על המידה.....hm32hm כתב:
-...
הכנסה של 2-3 קבוצות קטנות עם הסברים הייתה יותר מועילה.
למרות שלמי שהיתה קצת סבלנות ולא מיהר הבייתה, נשארנו לקראת הסוף כמה חבר'ה וקיבלנו הסברים מאנשי סמליין.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לצערי, אילוצי עבודה של הרגע האחרון מנעו ממני להגיע לארוע שבהחלט רציתי להיות בו.
האם סם ליין ציינו איזה ליין של דגמי פלאזמות עומדים להגיע?
E550 ברור שמגיע וגם E8000 די ברור שיגיע.
האם דגם מעניין כמו ה 60E6500 יגיע? (המתחרה של ה 60ST50)
האם סם ליין ציינו איזה ליין של דגמי פלאזמות עומדים להגיע?
E550 ברור שמגיע וגם E8000 די ברור שיגיע.
האם דגם מעניין כמו ה 60E6500 יגיע? (המתחרה של ה 60ST50)
- טלHD
- גורו

חבל חבל חבלDorM כתב:לפי הדף שהם חילקו.
יש E8000 E550 E490 E450 תקנו אותי אם אני טועה, אני מדבר רק על הפלזמות....
ה E6500 מסך מעולה, כמעט זהה לביצועי ואיכות ה E8000 בשני שליש מחיר.
והכי חשוב, נותן פייט מצויין ל ST50 המצויין בפחות כסף.
עכשיו יורוקום יכולים להיות מרוצים...ימכרו את ה ST50 ללא תחרות אמיתית.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
טל - בכל מקרה לפי מה שראיתי הוא לא מגיע ב64" אלא "רק" 60".
- טלHD
- גורו

מה רע ב 60" ?Itay_Pollak כתב:טל - בכל מקרה לפי מה שראיתי הוא לא מגיע ב64" אלא "רק" 60"....
אמרתי לפני כן, מתחרה כבר עכשיו עם ה 60ST50 בחו"ל.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
אפרופו מתחרות
היה איפה שהוא ברשת כבר ראש בראש סמסונג פלזמה 64 מול ה-VT50-65 ?
היה איפה שהוא ברשת כבר ראש בראש סמסונג פלזמה 64 מול ה-VT50-65 ?
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
המסך השמאלי ביותר בתצוגה היה פלזמה 64E8000 . חיצונית נראה זהה לדגם 64D8000 משנה שעברה.
שונה מודול המעבד (ליבה כפולה + הצהרה על שדרוג עתידי) ונפתח DVB-T . לא שמעתי מחיר מחירון או מחיר מיוחד, חן רמז במהלך המצגת על משהו כמו 20K+ אך לא ברור באמת כמה.
יש לצפות למחיר מיוחד למשתתפים .. אולי מנהלי האתר יכולים לתאם משהו.
שונה מודול המעבד (ליבה כפולה + הצהרה על שדרוג עתידי) ונפתח DVB-T . לא שמעתי מחיר מחירון או מחיר מיוחד, חן רמז במהלך המצגת על משהו כמו 20K+ אך לא ברור באמת כמה.
יש לצפות למחיר מיוחד למשתתפים .. אולי מנהלי האתר יכולים לתאם משהו.
תודה לסם ליין ולמרטין על האירוע המרשים.
אכן היה קשה לבחון את איכות התמונה על רקע כל נפנופי הידים וצעקות ה- "HI TV", אבל...
בסוף האירוע בקשתי מאחד המנהלים בסם ליין להעביר את כל מסכי ה-ES להציג את סרטון ההדגמה, ואז באמת ניתן היה להשוות בין המסכים, ולהתרשם מהם הרבה יותר.
כמי שהתלבט בין פנסוניק, לבין המסכים של סמסונג, ההתרשמות שלי, ואני מדבר בשם עצמי בלבד, היא שעל אף שאולי איכות התמונה בפלזמות של פנסוניק טובה יותר, סמסונג נותנת "חבילה" שלמה יותר ומלאה יותר, שנותנת מענה לכל צרכיי, וחוסכת ממני את הצורך לחפש פתרונות למה שחסר בפנסוניק (אי הצגת כתוביות, וחוסר בממיר "עידן" מובנה).
נראה לי שאם סם ליין יציעו לחברי האתר מחירים מיוחדים, כפי שכתב כאן אחד החברים, יהיו לא מעט קופצים על המסכים האלה.
אכן היה קשה לבחון את איכות התמונה על רקע כל נפנופי הידים וצעקות ה- "HI TV", אבל...
בסוף האירוע בקשתי מאחד המנהלים בסם ליין להעביר את כל מסכי ה-ES להציג את סרטון ההדגמה, ואז באמת ניתן היה להשוות בין המסכים, ולהתרשם מהם הרבה יותר.
כמי שהתלבט בין פנסוניק, לבין המסכים של סמסונג, ההתרשמות שלי, ואני מדבר בשם עצמי בלבד, היא שעל אף שאולי איכות התמונה בפלזמות של פנסוניק טובה יותר, סמסונג נותנת "חבילה" שלמה יותר ומלאה יותר, שנותנת מענה לכל צרכיי, וחוסכת ממני את הצורך לחפש פתרונות למה שחסר בפנסוניק (אי הצגת כתוביות, וחוסר בממיר "עידן" מובנה).
נראה לי שאם סם ליין יציעו לחברי האתר מחירים מיוחדים, כפי שכתב כאן אחד החברים, יהיו לא מעט קופצים על המסכים האלה.
- טלHD
- גורו

אני מעריך שמחיר "אמיתי" יהיה סביב 17Khm32hm כתב:המסך השמאלי ביותר בתצוגה היה פלזמה 64E8000 . חיצונית נראה זהה לדגם 64D8000 משנה שעברה.
יש לצפות למחיר מיוחד למשתתפים .. אולי מנהלי האתר יכולים לתאם משהו....
- טלHD
- גורו

חיים...ברמות האלו שכבר רמת השחור לא ניתן למדידה אפילו עם ציוד מקצועי, יהיה קשה מאוד להבחין בעין אנושית.חיים כתב:אפרופו מתחרות
היה איפה שהוא ברשת כבר ראש בראש סמסונג פלזמה 64 מול ה-VT50-65 ?...
מדובר ב2 מסכים עם איכות התמונה הטובה בעולם נכון לרגע זה (לא כולל OLED שאני אפילו לא בודק עד שיגיע למחיר "אנושי").
הבעיה שפנאסוניק תעלה בארץ כמו סמסונג וחצי...