הכל טוב ויפה. עכשיו לך תסביר רק את כל הסקירות שנתנו למסך ה״מופלא״ הזה ציון : נכשל!!!!! (סקירות שלא אני כתבתי).
שכנוע עצמי זה דבר נהדר אבל מה לעשות שמי שאובייקטיבי רואה את הדברים קצת אחרת.
תהנה מהמסך

דור, אתה יכול בבקשה לשלוח לי לינק לסקירה אחת שמציגה ציון "נכשל" כדבריך לטלויזיה הנ"ל. אני סקרן לקרוא. עברתי על כל הסקירות הקיימות באינטרנט, ממש מיפיתי את העולם הדיגיטלי ולא ראיתי סקירות שקטלו אותה. ההיפך הוא הנכון. וכמו שציינתי, אני מודע היטב לחסרונות שחלק מהסוקרים ציינו, בפועל הם ממש לא קיימיים ובטח שלא נראים, במיוחד כשמדובר בצופה הממוצע. המלצה שלי, קפוץ לחנות הקרובה ואם המכשיר נמצא במלאי, תעיף מבט... מבטיח שלא תתאכזב. כמו כן, לאחר שעברתי על כל הטלויזיות שנמצאות בטווח המחירים שציינתי, אשמח לדעת על דגם שפיזית מציג איכויות טובות יותר ממנה (ושנמכר בארץ). עוד לפני שקניתי, ביצעתי השוואה רוחבית בצורה הכי אובייקטיבית שיש. כבר אמרתי שאני רוצה לקנות את הטוב ביותר בטווח התקציב וזה מה שעשיתי.dor8 כתב:Nir1 ו abu garaa היקרים,
הכל טוב ויפה. עכשיו לכו תסבירו רק את כל הסקירות שנתנו למסך ה״מופלא״ הזה ציון : נכשל!!!!! (סקירות שלא אני כתבתי).
שכנוע עצמי זה דבר נהדר אבל מה לעשות שמי שאובייקטיבי רואה את הדברים קצת אחרת.
תהנו מהמסך...

abu-garaa כתב:ניר
אל תתקפל....למה רק מבוגרים????ולא מקצועיים????
מדובר במסך שמתחרה עם כל התותחים בטווח המחיר שלו ועושה להם בית ספר...

זה בטוחabu-garaa כתב:ניר-אל תוותר..
50 איש שרכשו את הדגם הזה באתר-אינם משקרים............

ממתי כמות זה מדד לאיכות.abu-garaa כתב:ניר-אל תוותר..
לדעתי האישית-עשית שיעורי בית ברמה הכי טובה שיש.
50 איש שרכשו את הדגם הזה באתר-אינם משקרים............

זה לא בדיוק נכון להגדיר זאת כחסרון, אלא יותר כנורמה המהווה חלק בלתי נפרד מרמות מחיר המשתייכות ל Mid/Low-Range.abu-garaa כתב:החיסרון היחיד של הפנסוניק לדעתי האישית זה זליגות האור...

לדעתי האישיתintegral כתב:שכחת להוסיף "לדעתי האישית" במשפט השני.
...