שרשור תגובות: השקת טלויזיות LED של סוני לשנת 2012
כבעל מסך סוני ישן למדי - אני באמת מרוצה מאוד מאיכות המוצר...
אבל.. כפי שכולם כבר אמרו פה - המחיר פשוט מחסל את המוצר בארץ...
נכון אלה מסכים איכותיים אבל אין סיבה לכאלה מחירים מפוצצים
המחירים צריכים להיות זולים לדעתי בכ- 30% סתם עושקים פה את הפריאר הישראלי
ונמאס...
במחירים כאלה יש אלטרנטיבות יותר טובות בארץ..
ובכלל זאת, חבל שהמחירים בארץ כל כך גבוהים - זה פשוט הורס את השוק הזה...
אבל.. כפי שכולם כבר אמרו פה - המחיר פשוט מחסל את המוצר בארץ...
נכון אלה מסכים איכותיים אבל אין סיבה לכאלה מחירים מפוצצים
המחירים צריכים להיות זולים לדעתי בכ- 30% סתם עושקים פה את הפריאר הישראלי
ונמאס...
במחירים כאלה יש אלטרנטיבות יותר טובות בארץ..
ובכלל זאת, חבל שהמחירים בארץ כל כך גבוהים - זה פשוט הורס את השוק הזה...
עברית
מה שכתבתי הופנה אל סוני ובכלל אל יצרנים ומשווקים. (ולא ל HT) בנוגע לעברית ועד כמה זה "חשוב" או מקדם מכירות.MartinHSabag כתב:עדי,Adix כתב:וואו,עשיתם לי את היום, את השבוע, אפילו את השנה.
יש עברית בטלויזה, אחרי אלפי שנים שבהם הסתדרנו מצויין עם אנגלית.
פשש כל הכבוד, מהיום טלויזיות סוני ימכרו כמו לחמניות.
חוץ מזה מה עם איכות תמונה, איכות צליל וכו'? כל הפרמטרים שבאמת עושים טלויזה לאיכותית.
או שאולי פשוט היום כל הטלויזיות מספקות את אותה איכות התמונה?...
אני לא מבין למה לאחרונה יש לך טון מזלזל וציני כזה כמעט על כל דבר שאנחנו עושים.
אחרי כל כך הרבה שנים שאתה מכיר אותנו, אתה גם יודע שאנחנו לא מביעים דיעה על איכות וביצועים ממסיבת עיתונאים ומפגש של 15 דקות עם המסך בתנאים שאנחנו לא מכירים.
ביקורת תהיה ואם וכאשר ונקבל את המסך לבדיקה....
סה"כ עברית בטמבלויזיה, מכשיר שאצל רוב האנשים יש לו כפתור אחד - ON/OFF כל השאר נעשה דרך השלט של הכבלים.
בכלל נראה לי שהיום היצרנים משתמשים בנושא התוכן כמקדם מכירות ולא באיכות או פיצ'רים שקשורים לתצוגה, צליל, עיבוד תמונה וכו'.
מפליא אותי שזה מה שחשוב לאנשים, חשוב הרבה יותר מאיכות תמונה.
מצד שני:
1. עם ישראל מרוצה מאיכות התמונה גם אם מדובר בטלויזה מהסופרמרקט - שזה לא רחוק מהמציאות.
2. כל הטלויזיות במחיר מעל 10000 ש"ח מציגות תמונה טובה, לפחות עבור הצופה הממוצע פלוס, (מזכיר לי את נושא הרסיבירים לק"ב) וגם את זה אני יכול לקבל.
3. הגודל והלוק חשובים - עובי המסך ועובי המסגת.
בכל מקרה, אם ההנחות הנ"ל נכונות אז קידום מכירות באמצעות איכות התמונה באמת לא חשוב.
Re: עברית
מה שאתה כותב נכון לעשור הקודם.Adix כתב:מה שכתבתי הופנה אל סוני ובכלל אל יצרנים ומשווקים. (ולא ל HT) בנוגע לעברית ועד כמה זה "חשוב" או מקדם מכירות.MartinHSabag כתב:עדי,Adix כתב:וואו,עשיתם לי את היום, את השבוע, אפילו את השנה.
חוץ מזה מה עם איכות תמונה, איכות צליל וכו'? כל הפרמטרים שבאמת עושים טלויזה לאיכותית.
אחרי כל כך הרבה שנים שאתה מכיר אותנו, אתה גם יודע שאנחנו לא מביעים דיעה על איכות וביצועים ממסיבת עיתונאים ומפגש של 15 דקות עם המסך בתנאים שאנחנו לא מכירים.
סה"כ עברית בטמבלויזיה, מכשיר שאצל רוב האנשים יש לו כפתור אחד - ON/OFF כל השאר נעשה דרך השלט של הכבלים.
בכלל נראה לי שהיום היצרנים משתמשים בנושא התוכן כמקדם מכירות ולא באיכות או פיצ'רים שקשורים לתצוגה, צליל, עיבוד תמונה וכו'.
מצד שני:
1. עם ישראל מרוצה מאיכות התמונה גם אם מדובר בטלויזה מהסופרמרקט - שזה לא רחוק מהמציאות.
2. כל הטלויזיות במחיר מעל 10000 ש"ח מציגות תמונה טובה, לפחות עבור הצופה הממוצע פלוס, (מזכיר לי את נושא הרסיבירים לק"ב) וגם את זה אני יכול לקבל.
בכל מקרה, אם ההנחות הנ"ל נכונות אז קידום מכירות באמצעות איכות התמונה באמת לא חשוב....
היום עברית מאוד חשובה. ראשית, לוח השידורים של הערוצים.
שנית, תרגום בהורדות מהאינטרנט (סרטים, סדרות...אני אישית לא משתמש אך זה נפוץ היום).
ודבר אחרון, אפליקציות.
אגב רוב מי שאני מכיר מחזיק טלוויזיה ממותג מכובד, לכן לא מסכים בכלל עם הקביעה של הסופרמרקט,
אבל מסכים איתך שאיכות תמונה זה פרמטר הכי חשוב. נראה לי שהאיכות של סוני בסדר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: עברית
1. מתנצל שלא הבנתי את כוונתך קודם.Adix כתב:מה שכתבתי הופנה אל סוני ובכלל אל יצרנים ומשווקים. (ולא ל HT) בנוגע לעברית ועד כמה זה "חשוב" או מקדם מכירות.MartinHSabag כתב:עדי,Adix כתב:וואו,עשיתם לי את היום, את השבוע, אפילו את השנה.
מצד שני:
בכל מקרה, אם ההנחות הנ"ל נכונות אז קידום מכירות באמצעות איכות התמונה באמת לא חשוב....
2. התשובה לשאלה שלך מורכבת מאוד אבל אנסה בתמצות:
- מרבית יצרני הטלוויזיות מפסידות כסף כיום מהעסק הזה. המחיר נשחק, הטכנולוגיה הגיע לבשלות מסוימת (בעיקר עבור ה-MASS MARKET) כולל אצל היצרנים הסינים הזולים ואחוז החדירה לבתי האב, גבוהה מאוד (בישראל מעל 80%) ולכן קצב המכירות וגרוע מזה, הרווחיות נמצאת במצב לא טוב.
- לצרכן הממוצע (לא לוידיאופילים) כל המסכים "דקים מספיק", "עם רזולוציה של FHD", "שחורים מספיק", "למרביתם יש חיבור USB לתכנים מבחוץ" וכו', רוצה לאמר, שהמשחק עבר למשחק של COMMODITY, כלומר, המחיר משחק.
- במשחק הזה, דווקא ליצרני הפרימיום, יש קושי הרבה יותר גדול ולכן הם פונים למקור רווח חדש, שהם חושבים שהוא יהיה מנוע הצמיחה שלהם -> תוכן.
זו הסיבה שכל יצרן מפתח את "מערכת ההפעלה" שלו ולא לוקחים משהו גנרי כמו אנדרואיד או אפילו יצרן שלישי כמו בוקסי. מרבית היצרנים חותמים על חוזים לחלוקת רווחים מאפליקציות ותכנים שמורצים על המסכים שלהם, מתוך מחשבה שמשם יגיע הכסף, ממש כמו שאפל לא מרוויחה ממש מהחומרה אלא בעיקר מהתוכן (אפליקציות, מוסיקה, סרטים וספרים).
כשמבינים את זה, ברור גם למה היצרנים מנסים לבדל את עצמם בעיקר בתחום הזה - סמסונג עם הלוקליזציה של תכנים (משקיעים המון משאבים בלהתאים תכנים מקומיים בכל מדינה למסכים שלה), כמו גם פיתוח של ספרית תכנים בחינם בתלת-מימד. לסוני יש אולפנים וזכיון על קטלוג מוסיקה מהגדולים בעולם והיא מאמינה שמשם יבוא הרווח שכן בחטיבת המסכים היא מופסדת במילארדי דולרים כבר.
הבנתי
כנראה שקלעתי לא רע.
רק שלדעתי, משם לא תבוא הישועה...
איכשהוא אפליקציות המסופקות ע"י יצרן הטלויזיה יהיו תמיד מוגבלות בכמות איכות מגוון התאמה וכו'.
אנדרוייד (או IOS) יספקו את הפתרון והשוק ידאג לעצמו לאפליקציות וכו' המתאימות למסך הגדול.
לגבי תוכן, אני מניח שכנ"ל אפליקציה שתשב על בסיס תוכן של ספקי תוכן תהיה מאוד מעניינת, אם כי שם האינטרסים והכסף הם שיכתיבו את המהלכים.
ואם זה לא ברור אז התכוונתי להפרדה בין ספק התוכן לאפליקציה שמקרינה אותו (זה כולל מנוע חיפוש, הקרנה וכו')
שזה כמו נגן מוזיקה או סרטים מבחינתי, אחד מספק את התוכן ("הכונן הקשיח") והשני משמיע או מקרין אותו ("סטרימר")
הכי טוב יהיה כשלסמסוג יפול האסימון והם יספקו גלאקסי S XXX בגודל 50" עם 8 ליבות...
רק שלדעתי, משם לא תבוא הישועה...
איכשהוא אפליקציות המסופקות ע"י יצרן הטלויזיה יהיו תמיד מוגבלות בכמות איכות מגוון התאמה וכו'.
אנדרוייד (או IOS) יספקו את הפתרון והשוק ידאג לעצמו לאפליקציות וכו' המתאימות למסך הגדול.
לגבי תוכן, אני מניח שכנ"ל אפליקציה שתשב על בסיס תוכן של ספקי תוכן תהיה מאוד מעניינת, אם כי שם האינטרסים והכסף הם שיכתיבו את המהלכים.
ואם זה לא ברור אז התכוונתי להפרדה בין ספק התוכן לאפליקציה שמקרינה אותו (זה כולל מנוע חיפוש, הקרנה וכו')
שזה כמו נגן מוזיקה או סרטים מבחינתי, אחד מספק את התוכן ("הכונן הקשיח") והשני משמיע או מקרין אותו ("סטרימר")
הכי טוב יהיה כשלסמסוג יפול האסימון והם יספקו גלאקסי S XXX בגודל 50" עם 8 ליבות...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: