Eyal_W כתב:איתמר
מבלי להיכנס לנושא ההגברה שבצעת איתה את הבדיקה לרמקול , קצת קשה לי להבין את המשפט "הם ממש לא שווים 25K "
ואולי תוכל לספק לנו מדד מהו רמקול ששווה 25K???
האם מדובר בקביעה אבסולוטית ???
האם סה"כ ההתאמה של הרמקול עם ההגברה לא היתה מוצלחת ???
...
איל,
בסה"כ מדובר פה בדעתי האישית (ושל עוד מספר נוכחים שהיו בהאזנה), ואין צורך להתלהם (אתה מקבל אחוזים בחברה ???). לעומת שאר הרמקולים שהאזנתי להם בטווח מחירים של 25K ואפילו פחות - מדובר פה ברמקול בינוני מינוס. אולי ההתאמה של המגבר עם הרמקול היתה לא מוצלחת, אבל:
1) גם לכל שאר הרמקולים בקבוצה האזנתי עם המגבר שלי וההתאמה היתה מוצלחת או לפחות סבירה. יש לציין גם שאפי בעצמו אמר שהוא מופתע לטובה מההתאמה של המגבר שלי עם ה-DeVore
2) האמרה "הרמקול דורש הגברה איכותית ויקרה" - היא חרטא ברטא, ולומר שהמגבר שלי הוא "זול וייתכן שאינו מספיק איכותי" (כפי שציין המוכר) זה זלזול. אז מה ? אני צריך הגברה ב-$10K בכדי להפיק צליל טוב מרמקול ב-$4K - כמה אנשים אתה מכיר שיקנו רמקול ב-20K ש"ח עם הגברה ב-50K ש"ח (או ב-150K ש"ח) ?
Eyal_W כתב:ד"א
התכונות האחרות שציינת דווקא מיעידים של זה שהוא רמקול מאוד איכותי " הם נשמעו מאוד רכים, נעימים ומאוד לא מעייפים "
...
אילו שטויות, גם ה-ATP3 שמחוברים למחשב של אבא שלי נשמעים נעימים ומאוד לא מעייפים - אז זה אומר שהם איכותיים ושווים 25K ש"ח ???
אל תתעצבן אייל,
אני חוזר ואומר שבסה"כ מדובר פה בדעתם של מספר אנשים. ואם אתה חשבת אחרת אז זו דעתך - "על טעם וריח אין מה להתווכח".
בחברות,
איתמר

.
נ.ב.
שמעת פעם את ה-Living Voice שלך עם הגברה ב-150K ש"ח ? אולי הם "נותנים בראש" ל-DeVore ? (ותחשבו על זה...

).
איתמר.