שרשור תגובות: סיכום מפגש האתר - יורוקום 2012

חדשות ועדכונים של HT Magazine
saar156
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 966
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #41 

AviBiton כתב:אז ההתלבטות כרגע היא בין VT50 55" ובין ST50 65".
גודל? או איכות? (זה לא שה-ST50 לא איכותי, או פשוט קצת פחות איכותי מה-VT).
...

ההבדל העיקרי בין ה-ST ל -VT (חוץ מהעיצוב) הוא בפילטר נגד השתקפות שיש ל-VT
אם אתה צופה בסביבה חשוכה העדר הפילטר ב-ST הוא פחות משמעותי

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4685
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #42 

לדעתי הדגמים שבאמת חסרים הם 55ST50 ו-55GT50 - נראה מה יעשו בנידון היבואנים המקבילים.

orir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #43 

ברור שהסדרה הכי חשובה לצרכן היא ה ST.
השנה היא יצאה בגדלים של 50, 55, 60 ו 65.

חבל שהיבואן (כהרגלו) לא מאפשר לנו לבחור מה שמתאים לנו כצרכנים אלא מה שמתאים לו כמשווק.
בהחלט יבוא מקביל זה הכיוון הנכון כאן, כי על האיכות, מה לעשות, לא נוותר.

golden
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #44 

תודה רבה ליורוקום ולהנהלת האתר על הארוע המושקע.
אותי מאוד מעניין ה- GT60.
לצערי, אני מוגבל בנישה שלי ל- 60" ואין לי כח ל"שיפוצים" נוספים. מובן שזה גם יכול לעזור לעמוד במגבלות התקציביות :) ולמרחק של 3.5 מטר זה בהחלט מספק.
אני מתרשם שסדרת ה-GT דומה מאוד ל-VT, למעט שוני קל בעיצוב וחוסר בשלט המגע. גם הפילטר נגד השתקפויות משותף לשתי הסדרות להבנתי (וזה חשוב לי בסלון).
למעשה, דגם ה- 60" לא קיים בסדרת ה-VT והיה מתבקש שיביאו את ה- GT60.
לקוח שמעוניין בגודל מסך 60" נאלץ "להדרים" עד סדרת ה- UT (מדובר בפאנל שאינו neo plasma להבנתי).
אני מניח שחוסר מגוון הגדלים המיובאים בסדרות השונות בא למנוע "קניבליזציה" בין הסדרות, אך סביר שאני לא היחיד שזה מפריע לו.
לדעתי, זו הזדמנות ליבואנים המקבילים למלא את החלל החסר ואני מסכים עם הערכתו של nils3373 שהם אכן יעשו זאת.
נערך לאחרונה על ידי golden ב 13/05/2012 14:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Anton
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 466
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #45 

אז בעצם אתם אומרים שאין יבוא רישמי לUT ו-ST ב-50 אינץ'? אם זה ככה אז הם קצת הגזימו עם הגדלים, אומנם נחמד שהם מביאים את כל הסדרות השנה אבל הגודל שמעניין את רוב העם זה 50 ולא 60.....

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #46 

sam22 כתב:
urik79 כתב:חכה לשנה הבאה... המחיר שלו ירד ב 30%
...
למה לחכות?
שיקנה את ה30
...
אומנם לא ראיתי את המסכים, אבל לפי מה שהבנתי מעופר השיפור בין סדרות 30 ו 50 הוא גדול יחסית

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2797
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #47 

תודה על האירגון הנפלא.
היה אירוע פנטסטי. ניתן היה להתרשם מקרוב מאיכות המסכים המדהימים.

כן ירבו האירועים.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

bkht47
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #48 

Anton כתב:
MartinHSabag כתב:לבקשת הקהל, הנה המחירים הרשמיים:

סדרות הפלזמה:
VT50 בגודל 55" - מחיר 19,990 ש"ח
VT50 בגודל 65" - מחיר כ-30,000 ש"ח
GT50 בגודל 50" - מחיר 13,990 ש"ח
ST50 בגודל 65" - מחיר 19,990 ש"ח
UT50 בגודל 60" - מחיר 14,990 ש"ח
XT50 בגודל 42" - מחיר 4,490 ש"ח
XT50 בגדול 50" - מחיר 5,990 ש"ח
X50 בגודל 42" - מחיר 3,490 ש"ח
X50 בגודל 50" - מחיר 4,990 ש"ח
...
האם אלו כל הגדלים שהם מיביאים בפלזמות? או שהם יביאו את UT ו-ST גם ב-50 אינץ'?
...
אין שום דבר בתווך מחירים בין 5,990 ש"ח ל-13,990 ש"ח?
לא חבל?

uv2u
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #49 

כפי שציינתי בשרשור אחר, שאפו ענק ליורוקום על הארגון וההשקעה. הארוע רק מלמד עד כמה החברה מתייחסת לעצמה וללקוחותיה ברצינות ובכבוד ומהווה גם בתחום הזה את המובילה בתחום.

פנסוניק הראו תצוגה מרשימה והשלימו את הפערים בגזרת העיצוב וההתממשקות לרשתות.

הנקודה המרכזית בארוע היתה לדעתי כי פנסוניק ממשיכה לשים את הדגש בראש ובראשונה על איכות התמונה כאשר הנגזרת של האמור הינו המשך פיתוח טכנולוגית הפלזמה וקידומה לשיאים חדשים. בעידן שבו השוק נגרר אחרי גימיקים הנוגעים לאריזה ופיצרים נילווים טוב שיש עדיין חברות שממשיכות לייצר מסכים למען המטרה הבלתי מתפשרת של הצגת תמונה איכותית ואמינה ככל הניתן, בכל רמות המחיר ובכל המוצרים.

פועל יוצא של האמור הינו כי בתחום הפלזמות הם פנסוניק ממשיכה להוות REFRENCE וההתקדמות בדגמים השנה פשוט מדהימה. ציינו פה את דגמי העילית אולם אותי הרשימו לא פחות דווקא סדרות הכניסה X ו-U שהציגו שיפור עצום ברמת השחורים וההארה ויכולים להוות חלופה מצוינת לכל מי שמחפש מסך טוב במחיר לא יקר.

באשר למגוון, לפחות לפי הפרוספקט שחולק אמורים להיות גם הדגמים הבאים:
GT 60, ST65, ST 42, UT 60, UT42, XT42.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #50 

זה שלא רשמתי את המחירים לא אומר שהם לא יהיו (איך הסקתם את זה?!). בסה"כ ציינתי את המחירים מתוך הקומיוניקט שחילקו במסיבת העיתונאים.
כל המחירים והדגמים אמורים להתעדכן באתר החברה בימים הקרובים אני מניח.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

bkht47
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #51 

uv2u כתב: באשר למגוון, לפחות לפי הפרוספקט שחולק אמורים להיות גם הדגמים הבאים:
GT 60, ST65, ST 42, UT 60, UT42, XT42.
...
תודה, נרגעתי.

יאללה, שיביאו את הסחורה, הצ'ק מוכן.
משתדרג מסוני 29" CRT בת 10!

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #52 

AviBiton כתב:מקצה לקצה 5.5 מ'.
אני יכול להקטין ל-4.8-5.0 מ'.
לא קטן.
בגודל, אין ספק ש-65" מתאים יותר, אבל האיכות של ה-VT (לפחות ממה שהצלחתי להתרשם) זה משהו מדהים.
...
אולי זה רק אני אבל... לא הצלחתי להתרשם מאיכות התמונה ב VT50. סוררי, חזרתי מאוכזב.
אולי בגלל הסרט (הדוחה) שהראו במסך ה 50". במסך 65" הראו איזה סרט שאי אפשר להתרשם מאיכויות תמונה וחבל..

אמנם אני חסיד של פלזמות (יש ברשותי קורו 428XD, אני ממש רוצה לשדרג למסך חדש וטוב יותר) ובאתי עם הרבה ציפיות ל VT50 ובסוף יצאתי מתלהב מאיכות התמונה וגם לא פחות מהעיצוב של ה LED WT50 ...

לא אמרתי נואש, אני אלך לראות אותה (VT50) שוב בחנויות אבל אם הרגשה אי אפשר להתווכח. יצאתי מאוכזב מהמסך.
(ממש לא מאוכזב מהאירוע כן?... היה מהים!!)
בברכה קובי כהן

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #53 

jaksirak כתב:
לא קטן.
בגודל, אין ספק ש-65" מתאים יותר, אבל האיכות של ה-VT (לפחות ממה שהצלחתי להתרשם) זה משהו מדהים.
...
אולי זה רק אני אבל... לא הצלחתי להתרשם מאיכות התמונה ב VT50. סוררי, חזרתי מאוכזב.
אולי בגלל הסרט (הדוחה) שהראו במסך ה 50". במסך 65" הראו איזה סרט שאי אפשר להתרשם מאיכויות תמונה וחבל..

אמנם אני חסיד של פלזמות (יש ברשותי קורו 428XD, אני ממש רוצה לשדרג למסך חדש וטוב יותר) ובאתי עם הרבה ציפיות ל VT50 ובסוף יצאתי מתלהב מאיכות התמונה וגם לא פחות מהעיצוב של ה LED WT50 ...

לא אמרתי נואש, אני אלך לראות אותה (VT50) שוב בחנויות אבל אם הרגשה אי אפשר להתווכח. יצאתי מאוכזב מהמסך.
...
לא נראה לי שניתן להתרשם כך ממסך שלא כויל (אני מאמין ששום מסך בחדר ההדגמה לא כויל וגם לא ברמה בסיסית).
אכן התוכן שהוצג שם לא החמיא למסכים במיוחד שלא כוילו.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #54 

jaksirak כתב:
לא קטן.
...

...
לחמי יש את ה-428 שהוא רכש בהמלצתי בזמנו, כךשאני מכיר אותה מאוד מאוד טוב. ההבדל בין ה-VT50 ל-428 זה כמו, איך אגיד את זה בעדינות? טוב עזוב,שמים וארץ.
השחור של ה-428 הוא במקרה הטוב ירקרק בהיר לעומת ה-vt50....וזעוד לפני שהדלקת את המסכים....

אין ספק שהמסכים באירוע לא היו מכויילים בצורה אופטימאלית ואולי התוכן לא היה התוכן הכי נכון, אבל זה שהתמונה קונטראסטית במיוחד זהז היה יחסית קל להבחין.
אגב בסוף האירוע בדיוק דיברנו עם מיקי על הנוזאהזה ספציפית.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #55 

המסך השמאלי
65
היה עם נטיה לצהוב.
אבל
אין ספק שעם כיול המסכים האלו מדהימים.
רמת השחורים מאוד מרשימה ונראה שגם פלטת הצבעים מזכירה יותר קורו (היה מי שחלק עלי בנושא, גילוי נאות)
אבל בשביל זה יש חנויות מתמחות.
העם דורש..... כל מיני דברים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78837
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5386 פעמים

שליחה #56 

sam22

דיברנו עם מיקי על זה. הוא שם את כל האופציות על הקיצוניות ביותר (DYNAMIC, עם גמוט מורחב, מצב intermediate frames מקסימלי וכו').

הוא אומר, ואני חושב שהוא צודק, שאם הוא היה שם את זה במצב מכוייל (הרי יש להם יכולות ISFccc מובנות), זה לא היה נותן את אפקט הוואו שאנשים מצפים באירועים מהסוג הזה. כנראה שאנשים היו חושבים שזה מסך משעמם כי הוא נותן "רק" את התקן וזהו.

זו הסיבה בדיוק שיש לרוב המסכים כיום מצב "בית" ומצב "חנות"...

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #57 

oferlaor כתב:sam22

דיברנו עם מיקי על זה. הוא שם את כל האופציות על הקיצוניות ביותר (DYNAMIC, עם גמוט מורחב, מצב intermediate frames מקסימלי וכו').

הוא אומר, ואני חושב שהוא צודק, שאם הוא היה שם את זה במצב מכוייל (הרי יש להם יכולות ISFccc מובנות), זה לא היה נותן את אפקט הוואו שאנשים מצפים באירועים מהסוג הזה. כנראה שאנשים היו חושבים שזה מסך משעמם כי הוא נותן "רק" את התקן וזהו.

זו הסיבה בדיוק שיש לרוב המסכים כיום מצב "בית" ומצב "חנות"...
...
עופר,

העניין הוא שאנחנו לא בדיוק אנשי חנויות כולבו סטנדרטים - לי אישית DYNAMIC לא נותן אפקט וואו. לפחות היה ניתן לכייל מספר מסכים מצומצם לשם השוואה.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #58 

עזבו,
הכל מתגמד ליד המגהצים :wink:
העם דורש..... כל מיני דברים

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #59 

sam22 כתב:עזבו,
הכל מתגמד ליד המגהצים :wink:
...
תלת מימד?
איך השחורים?

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #60 

MartinHSabag כתב:
jaksirak כתב:
לא קטן.
...

...
לחמי יש את ה-428 שהוא רכש בהמלצתי בזמנו, כךשאני מכיר אותה מאוד מאוד טוב. ההבדל בין ה-VT50 ל-428 זה כמו, איך אגיד את זה בעדינות? טוב עזוב,שמים וארץ.
השחור של ה-428 הוא במקרה הטוב ירקרק בהיר לעומת ה-vt50....וזעוד לפני שהדלקת את המסכים....

אין ספק שהמסכים באירוע לא היו מכויילים בצורה אופטימאלית ואולי התוכן לא היה התוכן הכי נכון, אבל זה שהתמונה קונטראסטית במיוחד זהז היה יחסית קל להבחין.
אגב בסוף האירוע בדיוק דיברנו עם מיקי על הנוזאהזה ספציפית.
...
מרטין,

אני לא אומר שהקורו שלי נותנת תמונה טובה יותר, ממש לא. אני אפילו אמרתי שאני מחפש להשתדרג למשהו טוב יותר ודי בונה על ה VT50.
אם זאת, אני אישית לא הצלחתי לזהות תמונה ששווה "וואו" כי כן, יכול להיות המסך לא מכויל וגם בגלל שהתוכן כלכך הגעיל אותי שפשוט לא משך אותי להסתכל. (סוררי, לראות אנשים חותכים לעצמם את הפטמה זה לא בדיוק הטעם שלי..)

אני מסכים שניתן היה לראות שהתמונה (מהקצת שהסתכלנו, אני ואחי) הייתה דיי קונטראסטית. במסכים ה-65" התמונה הייתה מגורענת למדי, עופר אמר לי שזה במקור כך... אז לא צינתי את זה קודם

אני בהחלט ייגש לצפות ב VT50 ברגע שיגיעו לחנויות מתמחות.
כמו כן צינתי שדווקא WT50 השאירה עלינו רושם טוב.
בברכה קובי כהן

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”