ערוץ 23 כבר מופיע ברשימת התחנות ב-DTT אך עדיין לא משדר

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
i_zik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416

שליחה

אני בספק - זאת בגלל ששידור ללווין עשוי להביא להוצאות נוספות עבור משרד החינוך.

emilm313
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82

שליחה

Mistoffelees כתב:תתחדשו,
עכשיו שהחינוכית תפנה את ערוץ 1,
אין שום הצדקה לשידורי החינוכית בערוץ 1.
...
אני גם שמעתי שהחינוכית הצהירו שהם יפנו את ערוץ 1 כשהם יתחילו לשדר ב DTT. השאלה אם רשות השידור תצליח למצוא תכנים לשדר באותן השעות. אני מהמעטים שחושבים שיש צורך באגרת רשות שידור, הבעיה היא שהתכנים שרשות השידור משדרת הם פשוט עלובים. בתקציב שיש להם הם אמורים להיות מסוגלים להעלות לפחות 3 ערוצים נורמלים ולא מה שהם מעלים.

בנושא אחר:
איך זה שאין שום פרסום בשום אתר בנושא עליית החינוכית, הייתי מצפה לפחות מהרשות השנייה לצאת בהודעה לעיתונות בנושא הזה, איך אנשים שלא חברים בפורום הזה אמורים לדעת על השינוי?? אני לפחות את חלקי עשיתי ועדכנתי 2 אנשים שאני מכיר שמשתמשים ב DTT בכך שהחינוכית עלתה היום...

i_zik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לגבי חוסר הפרסום לעליית החינוכית - אני מניח זה בגלל שדוברות הרשות השנייה הצהירה על עלייה רשמית ביוני. כך או כך, זה שאנו רואים את הערוץ
לא אומר שצוותי ההנדסה לא בודקים את תקינות כל המערכת. זה ייקח זמן ולא אתפלא אם המסך באפיק החינוכית יוחשך לזמן מה עד יוני.

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099

שליחה

למי שיש ילדים, או סתם אוהב נוסטלגיה, זה ערוץ ילדים מעולה. ואחה"צ ובערב דווקא יש שם תוכניות לא רעות בכלל (חדר 101 למשל).
גם אצלי כבר קולטים, ואיכות השידור הרבה יותר טובה ממה שראיתי את הערוץ הזה בעבר דרך YES וממה שמשודר בחינוכית בערוץ 11.

kobid84
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 833

שליחה

קבלו אישור לגביי רחובות - רואים מעולה! גם אצלי אין עדיין EPG
Kobi D

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452

שליחה

כן, קולטים יפה פה באור יהודה. יותר מעניין דוקא מתי יעלו ערוצי הרדיו. זה יהיה שימושי.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

emilm313 כתב:
עכשיו שהחינוכית תפנה את ערוץ 1,
אין שום הצדקה לשידורי החינוכית בערוץ 1.
...
אני גם שמעתי שהחינוכית הצהירו שהם יפנו את ערוץ 1 כשהם יתחילו לשדר ב DTT. השאלה אם רשות השידור תצליח למצוא תכנים לשדר באותן השעות. אני מהמעטים שחושבים שיש צורך באגרת רשות שידור, הבעיה היא שהתכנים שרשות השידור משדרת הם פשוט עלובים. בתקציב שיש להם הם אמורים להיות מסוגלים להעלות לפחות 3 ערוצים נורמלים ולא מה שהם מעלים.

בנושא אחר:
איך זה שאין שום פרסום בשום אתר בנושא עליית החינוכית, הייתי מצפה לפחות מהרשות השנייה לצאת בהודעה לעיתונות בנושא הזה, איך אנשים שלא חברים בפורום הזה אמורים לדעת על השינוי?? אני לפחות את חלקי עשיתי ועדכנתי 2 אנשים שאני מכיר שמשתמשים ב DTT בכך שהחינוכית עלתה היום...
...
מסכים. התנהלות הרשות היא שערורייה.
בטלוויזיה של דובאי יש שני ערוצי ספורט,,ערוץ סדרות וסרטים באנגלית, ערוץ ספורט ב-HD, ערוץ מרוצים ועוד מספר ערוצים בשפה המקומית.

i_zik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

amittzor כתב:למי שיש ילדים, או סתם אוהב נוסטלגיה, זה ערוץ ילדים מעולה. ואחה"צ ובערב דווקא יש שם תוכניות לא רעות בכלל (חדר 101 למשל).
גם אצלי כבר קולטים, ואיכות השידור הרבה יותר טובה ממה שראיתי את הערוץ הזה בעבר דרך YES וממה שמשודר בחינוכית בערוץ 11.
...
לגבי איכות התוכן המשודר - לדעתי, אין ספק לגבי איכות התכנים שמשודרים בו, ולא, לא בגלל שחלקנו גדל עליהם והם מוכרים לנו ומכאן שגם אם היו בהם דברים שיש להסתייג מהם, לא נבחין בהם. הנאיביות ומשנה הזהירות שמושקע בחינוכית בבניית לוח שידורים, במיוחד מאז כניסתו של קובלנץ, מוכיחה שבחינוכית עובדים אנשים ראויים, הרואים את קהל היעד העיקרי שלה: ילדים רכים ומתבגרים צעירים.

העובדה שהחינוכית עושה שימוש בתכני הזכיינית לשעבר 'טלעד' בדמות תכניות כמו 'מסע עולמי' רק מוכיחות שאיכות, היא באמת לא מילה גסה.
הלוואי עלינו בתקופת ילדותנו.

elicom
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 65

שליחה

אהלן, אכן ערוץ 23 בשעה טובה עלה היום לאוויר, מבדיקה שעשיתי מול המוקד שלהם מסתבר שהם עדיין לא עודכנו (!?!?)
מכל מקום הערוץ השישי נצפה כרגע בממיר הדיגילי. ומדיווחים אצלי באתר (עידן פלוס) ובפורום ככל הנראה מדובר בערוץ המשדר כבר בכל המשדרים ברחבי הארץ.
לידיעתכם, מי שלא מצליח לצפות שיבצע סריקה מחודשת לערוצים בממיר הדיגיטלי.
המשך ערב מצויין.

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634

שליחה

איך שהגעתי הביתה הפעלתי סריקת ערוצים בכל 3 הממירים שלי וסוף סוף יש עוד ערוץ אחד לזפזפ אליו.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

elicom כתב:אהלן, אכן ערוץ 23 בשעה טובה עלה היום לאוויר, מבדיקה שעשיתי מול המוקד שלהם מסתבר שהם עדיין לא עודכנו (!?!?)
מכל מקום הערוץ השישי נצפה כרגע בממיר הדיגילי. ומדיווחים אצלי באתר (עידן פלוס) ובפורום ככל הנראה מדובר בערוץ המשדר כבר בכל המשדרים ברחבי הארץ.
לידיעתכם, מי שלא מצליח לצפות שיבצע סריקה מחודשת לערוצים בממיר הדיגיטלי.
המשך ערב מצויין.
...
אגב, עדכון גם מבאר-שבע שהוא נקלט היטב.
לא מפתיע, אגב, שהוא עלה בו-זמנית בכל-הארץ. אני מניח שהם מכינים את המולטיפלקס שלהם במקום אחד מרכזי ואז משדרים אותו מהרבה מקומות בארץ, ככה שברגע שערוץ חדש נכנס למולטיפלקס אז הוא נכנס בכל הארץ. אני מניח שנוכל לצפות לעליה הדרגתית באיזורים בארץ כשיהיה מדובר במולטיפלקסים חדשים בתדרים חדשים.
emilm313 כתב:
בנושא אחר:
...
ההערכה שלי היא שהם רוצים להריץ את זה כנסיון ולוודא שזה לא גורם לבעיות (זולל יותר מידי רוחב פס וכיו"ב) לפני שהם מרכיזים על זה. כל עוד הם לא הכריזו על זה אז רשמית זה לא קיים ולכן הם יכולים להוריד את זה חזרה, לשחק עם רוחב הפס ולעשות התאמות למיניהן. ברגע שמכירזים על זה רשמית אז הם כבר מתחייבים לשידור ולאיכות של זה.
...

beller
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519
שם מלא: beller

Re: גם אצלי

שליחה

Brendan כתב:אבל רק בממירים של NOWCOM ו-קונקה. ממיר האינובה, אשר לא קולט את ערוצי ה- TEST, לא מציג את ערוץ 23 לאחר סריקה.

אגב, עקב הסריקה בקונקה גיליתי 5 ערוצים אחרים (קליטה די מקרטעת) בהם
PIK 1 (יוונית)
PIK 2 (יוונית)
ERT WORLD (אנגלית)
EURONEWS (אנגלית)
PIK HD (לא משדר - שומעים צפצוף מקוטע)
...
נחמד לראות שגם בעידן הדגיטלי יש TV-DX, כמו פעם. סביר להניח שזה משהו בקיטוב אנכי, שהמקור שלו בקפריסין, ביורוניוז ייתכן שיש כמה פסי קול. ב-1991 קלטתי בבאר שבע שידורים מרוסיה באנטנה רגילה, ככל הנראה ביום של בלאגן ביונוספירה. נסה ללכוד כמה תמונות ולהעלות.
דני בלר

beller
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519
שם מלא: beller

שליחה

זה אומר שאפילו בקפריסין המצב יותר טוב מפה. אולי עוד עשור נגיע לרמה שלהם.
דני בלר

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634

שליחה

עברתי על לוח התוכניות שלהם, אמנם יש הרבה דברים שחוזרים על עצמם אבל סוף סוף משהו עם תוכן איכותי שהילדים יכולים לצפות בו, דברים שגם אני אהנה לצפות בהם - נוסטלגיה מהילדות שלי.

i_zik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אין ספק שלאחר הימים הספורים שהערוץ באוויר הפתוח - המחסור בלוח השידורים הולך וגובר

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

אופס....התמכרתי לערוץ 23 ....כל תוכניות הנוסטלגייה האלו , אני צופה עם הילדים בקישקשתא , גבי אנד דבי ....פיסטוק ... אני מרגיש חזרה ילד :roll:

moshik_dd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184

שליחה

רק שאני אבין:
כל המדסקסים בשרשור הזה עזבו את יס והוט וחזרו איזה 15 שנה אחורה בצפייה של תחנות דרך אנטנות?ובכל פעם שמצטרף ערוץ נוסף הם :wink: צועקים "הללוייה"?
מה,עד כדי כך המצב קשה?
אם כבר רוכשים מסך מתקדם-לא ראוי לנצל אותו במיטב הערוצים שקיימים ביס והוט?

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

moshik_dd כתב:רק שאני אבין:
כל המדסקסים בשרשור הזה עזבו את יס והוט וחזרו איזה 15 שנה אחורה בצפייה של תחנות דרך אנטנות?ובכל פעם שמצטרף ערוץ נוסף הם :wink: צועקים "הללוייה"?
מה,עד כדי כך המצב קשה?
...
בערך.....חשוב לבד...

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178

שליחה

moshik_dd כתב:רק שאני אבין:
מה,עד כדי כך המצב קשה?
...

קח דוגמא מהלוויינים הערביים ,
מעל ל- 700 ערוצים , חלקם ב- HD,
חלק מערוצי ה- SD משדרים בביטרייט שערוצי ה- HD הישראליים אפילו לא חולמים להגיע אליו .
גם אלג'זירה משדרת HD בביטרייט מצויין.

מגה = ששת = נעמן = כפר השעשועים = ורדינון = AMPM = ועוד.. ועוד...
אלקטרה = מעליות = נדלן = מחסני חשמל = ACE = שקם אלקטריק = ועוד.. ועוד...
יוניליוור קנתה כבר חצי מהעולם.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

moshik_dd
יש סטרימר ויש גישה ברשת לכל התכנים שאני רוצה ב-FULLHD בוא נראה את הוט ו-יס מתחרות בזה
אז למה שאשלם ביוקר על משהו שאני לא צורך? יותר מכך אנחנו משלמים את אגרת רשות השידור אז למה לא להצדיק את התשלום הזה?

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”