שרשור תגובות: Popcorn A-210 - הצגת כתוביות תלת מימד
- king1234king111
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני עשיתי בדיוק מה שרשום ולתוכנה "tesMuxeR" הכנסתי את הסרט (MKV) ואת הקובץ SUB החדש שיצרתי עכשיו אני קראתי לשניהם aaa
זאת אומרת הופיע לי כך:
aaa.mkv
&
aaa.SUB
עשיתי M2TS muxing ואחר כך start muxing בסוף הקידוד הסרט נשלח לתקיה שבה היה הסרט+התרגום..
ולסרט קוראים "aaa.m2ts" עכשיו אני לוחץ עליו דאבל קליק והוא פותח לי אותו עם התוכנה מדייה פלייר.. ואני לא רואה שום כתוביות.. רק את הסרט בתלת מימד,כאילו שבכלל לא שמתי כתוביות.. ואחרי זה נסיתי לפתוח את זה עם VLC וגם זה לא פועל אז מה יכול לפעול? והקובץ בא עם השם "aaa.m2ts" ובלי שום תמונה זה אמור להיות כך?
http://www.myg.co.il/uploads/php8huCl6.png
זאת אומרת הופיע לי כך:
aaa.mkv
&
aaa.SUB
עשיתי M2TS muxing ואחר כך start muxing בסוף הקידוד הסרט נשלח לתקיה שבה היה הסרט+התרגום..
ולסרט קוראים "aaa.m2ts" עכשיו אני לוחץ עליו דאבל קליק והוא פותח לי אותו עם התוכנה מדייה פלייר.. ואני לא רואה שום כתוביות.. רק את הסרט בתלת מימד,כאילו שבכלל לא שמתי כתוביות.. ואחרי זה נסיתי לפתוח את זה עם VLC וגם זה לא פועל אז מה יכול לפעול? והקובץ בא עם השם "aaa.m2ts" ובלי שום תמונה זה אמור להיות כך?
באג בתוכנת tsMuxer
חלק מקבצי ה MKV אינם נתמכים :
נתקלתי ב 2 מקרים :
במקרה ראשון- לאחר צירוף MKV קיבלתי הודעה Some tracks not recognized. This tracks was skipped
לאחר ההמרה ל m2ts - נעלם הפס קול DTS במקרה הזה .
במקרה השני - ה TsMuxer מתרסק עם ההודעה : Matroska parse error: invalid H264 NAL unit size. NAL unit truncated
לא ניתן להמשיך - התוכנה יוצאת .
בדקתי קצת בפורומים - לפני צירוף MKV ל TsMuxer - יש להעביר את ה MKV המרה
דרך MKVmerge גרסה 4.1 ולבטל Header Compression .
קצת מורכב - אבל זה עובד בסוף...
חלק מקבצי ה MKV אינם נתמכים :
נתקלתי ב 2 מקרים :
במקרה ראשון- לאחר צירוף MKV קיבלתי הודעה Some tracks not recognized. This tracks was skipped
לאחר ההמרה ל m2ts - נעלם הפס קול DTS במקרה הזה .
במקרה השני - ה TsMuxer מתרסק עם ההודעה : Matroska parse error: invalid H264 NAL unit size. NAL unit truncated
לא ניתן להמשיך - התוכנה יוצאת .
בדקתי קצת בפורומים - לפני צירוף MKV ל TsMuxer - יש להעביר את ה MKV המרה
דרך MKVmerge גרסה 4.1 ולבטל Header Compression .
קצת מורכב - אבל זה עובד בסוף...
- king1234king111
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חזרה על השאלה לא עניתם:
--------------------------------------------------------------------------------
אני עשיתי בדיוק מה שרשום ולתוכנה "tesMuxeR" הכנסתי את הסרט (MKV) ואת הקובץ SUB החדש שיצרתי עכשיו אני קראתי לשניהם aaa
זאת אומרת הופיע לי כך:
aaa.mkv
&
aaa.SUB
עשיתי הכול ובסוף יוצא הסרט בלי תרגום...
--------------------------------------------------------------------------------
זאת אומרת הופיע לי כך:
aaa.mkv
&
aaa.SUB
עשיתי הכול ובסוף יוצא הסרט בלי תרגום...
guyezra כתב:אם זה התרגום היחידי אז גם הסטרימר יציג אותו...
האקסטרימר Side Winder 1 לא מציג את התירגום המובנה בסרט כברירת מחדל , גם אם זה התרגום היחידי .
מופיע בתפריט 0/1 , צריך לשנות ל 1/1 ורק אז התירגום מופיע .
קראתי שוב בעיון את ההסבר והצלחתי לעשות את ההמרה בשתי התוכנות.guyezra כתב:לא בדקתי אבל בעיקרון כן
לא הבנתי איזו סיפרייה ריקה......
קיבלתי קובץ וידאו עם סיומת m2ts, (כי זה מה שבחרתי בהתאם למה שכתבת) וקובץ כתוביות עם סיומת sup.
אם אני משאיר אותם בספריה עם הקבצים המקוריים, לפני השינוי, אני עדיין מקבל דרך האקסטרימר כתוביות מפוצלות לצדדים.
ניסיתי לשים את שני הנ"ל בספריה נפרדת ולהפעיל משם ואז אין לי בכלל כתוביות.
אודה לך על הכוונה, מה אני עושה לא נכון.
אז זהו, שלא מופיעות לי כלל כתוביות בסטרימר כשאני מפעיל את קובץ ה- M2TS.
גם כשבחרתי לעשות 1/1 בתפריט הכתוביות של הסטרימר, כפי שמישהו הציע למעלה,לא מופעיות כתוביות.
האם אני צריך לשלב איכשהו את קובץ ה- sup לקובץ ה- M2TS ?
אגב, הקובץ המקורי של הוידאו נמצא בתוך mp4 ולא mkv, האם יש לזה משמעות?
גם כשבחרתי לעשות 1/1 בתפריט הכתוביות של הסטרימר, כפי שמישהו הציע למעלה,לא מופעיות כתוביות.
האם אני צריך לשלב איכשהו את קובץ ה- sup לקובץ ה- M2TS ?
אגב, הקובץ המקורי של הוידאו נמצא בתוך mp4 ולא mkv, האם יש לזה משמעות?
האמן לי עשיתי מילה במילה את האמור במדריך שצירפת.
ליתר ביטחון עשיתי את התהליך מחדש, הפעם עם קובץ אחר של הסרט שנמצא במעטפת mkv.
כאמור, לאחר ה-muxser (אליו הכנסתי גם את קובץ הוידאו וגם את קובץ הכתוביות החדש- sup) אני מקבל קובץ חדש עם סיומת- m2ts .
הבעיה חוזרת על עצמה.
אם ה- m2ts נמצא בספריה יחד עם שאר הקבצים כמו ה- srt, זה מפריד את הכתוביות לצדדים (כשאני פותח את ה- m2ts ) .
אם אני שם את קובץ ה- m2ts בנפרד, זה לא מזהה בכלל כתוביות.
אפשרות אחת היא שאולי האקסטרימר לא תומך/מזהה קובץ כתוביות עם סיומת sup, אם כי הרי הוא שולב לתוך ה- m2ts .
יש לך רעיון נוסף?
ליתר ביטחון עשיתי את התהליך מחדש, הפעם עם קובץ אחר של הסרט שנמצא במעטפת mkv.
כאמור, לאחר ה-muxser (אליו הכנסתי גם את קובץ הוידאו וגם את קובץ הכתוביות החדש- sup) אני מקבל קובץ חדש עם סיומת- m2ts .
הבעיה חוזרת על עצמה.
אם ה- m2ts נמצא בספריה יחד עם שאר הקבצים כמו ה- srt, זה מפריד את הכתוביות לצדדים (כשאני פותח את ה- m2ts ) .
אם אני שם את קובץ ה- m2ts בנפרד, זה לא מזהה בכלל כתוביות.
אפשרות אחת היא שאולי האקסטרימר לא תומך/מזהה קובץ כתוביות עם סיומת sup, אם כי הרי הוא שולב לתוך ה- m2ts .
יש לך רעיון נוסף?
נערך לאחרונה על ידי stive ב 23/06/2012 14:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
ניסיתי לנגן עם המדיה פלייר שמותקן אצלי במחשב.
האם מדיה פלייר קלאסיק זה משהו שונה מהנגן הרגיל?
לא הבנתי/ראיתי מה זה "בכותרת למעלה" .
דבר נוסף, אני מנסה לנגן אותו בעזרת הסטרימר, לא הבנתי איך זה יעזור לי עם המדיה פלייר.
האם מדיה פלייר קלאסיק זה משהו שונה מהנגן הרגיל?
לא הבנתי/ראיתי מה זה "בכותרת למעלה" .
דבר נוסף, אני מנסה לנגן אותו בעזרת הסטרימר, לא הבנתי איך זה יעזור לי עם המדיה פלייר.
המדיה פלייר לא תומך בכתוביות מסוג SUP בגרסה אשר מותקנת אצלי במחשב (10)
תתקין את חבילת המקודדים
http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec ... wnload.htm
ולשאלתך "לא הבנתי איך זה יעזור לי עם המדיה פלייר."
כאשר תנגן את הקובץ בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC או נגן אחר אשר תומך בSUP במחשב.
תוכל לבדוק את הקובץ אשר יצרת.
ישנה תופעה שלא כל התרגום מופיע כאשר מנגנים בעזרת הסטרימר
לי יש DUNE-101 והתרגום עובד בסדר .
תתקין את חבילת המקודדים
http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec ... wnload.htm
ולשאלתך "לא הבנתי איך זה יעזור לי עם המדיה פלייר."
כאשר תנגן את הקובץ בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC או נגן אחר אשר תומך בSUP במחשב.
תוכל לבדוק את הקובץ אשר יצרת.
ישנה תופעה שלא כל התרגום מופיע כאשר מנגנים בעזרת הסטרימר
לי יש DUNE-101 והתרגום עובד בסדר .
בינתיים התקנתי את המדיה פלייר קלאסיק.
עשיתי כעצתך ואכן אני מקבל כתוביות זהות בעברית בכל צד של התמונה (יש בעיה אחרת שאין לי סאונד, אבל יכול להיות שזה קשור לקודקים חסרים).
כלומר הקובץ שיצרתי כנראה תקין.
אבל עדיין הוא לא מופיע דרך האקסטרימר שיש לי.
לגבי הקישור לקודקים, יש שם המון סוגים, איזה מהם לדעתך אני צריך להתקין?
עשיתי כעצתך ואכן אני מקבל כתוביות זהות בעברית בכל צד של התמונה (יש בעיה אחרת שאין לי סאונד, אבל יכול להיות שזה קשור לקודקים חסרים).
כלומר הקובץ שיצרתי כנראה תקין.
אבל עדיין הוא לא מופיע דרך האקסטרימר שיש לי.
לגבי הקישור לקודקים, יש שם המון סוגים, איזה מהם לדעתך אני צריך להתקין?