[סיקור] ממיר Germaine GM127A

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Mmoti6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #41 

קיצר זה יותר טוב מה Innova 7002

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 574 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #42 

מהתרשמות שלי אכן כן, גטר מנסים להוביל עם האינובה מבחינת הסטרימר - גופן SRT גדול יותר ומבחינת כל השאר צועדים לאחור כאשר בחו"ל עשו עם הממיר שלהם הרבה יותר כאן היבואן מתעקש על המינימום האפשרי ואל תטעו המעבד שיש באינובה די חזק לעמוד בהרבה גם בשעון במצב המתנה אך גטר לא רואים לנכון להכניס פיצ'ר זה ועם טיונר חלש של MXL הקליטה של הממיר הזה על הפנים, באותו מקום עם אותו אנטנה השגתי עם הגרמין נתוני קליטה פי כמה וכמה יותר גבוהים מהאינובה, אין קרטועים, אין ריבועים ואין עצירות שידור חלק ללא הפסקה כולל הקלטות רבות... האינובה לי אישית בזמנו נתקע לא פעם, גדול ומכוער ומלבד להראות ערוץ נוכחי לא שווה כלום זו הסיבה שהוא הוחזר ליבואן כבר בשבוע הראשון (לאחר שהציעו לי לחבר אליו פומפייה בכדי לבדוק את הקליטה) :lol:

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #43 

גם אני קניתי בתחילת שבוע שעבר את הממיר הזה ב- 199 ש"ח וגם אני קיבלתי מכשיר משומש :@ ולא בדקתי זאת בחנות , הבעייה שהמכשיר נתקע לפעמים בהדלקה (לא נדלק) ורק הוצאתו מהחשמל פותרת את הבעייה
כנראה שבכל זאת אני יצטרך להחזיר אותו לחנות....

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #44 

חבר'ה לא לקנות פתוחים!! מן הסתם מדובר במשומשים שיש סיבה שהוחזרו לחנות למה להדפק בגלל זה?! תדרשו החלפה במקום לחדש בתוקף אחריות (שחקו אותה ראש קטן מול הנוכל שדחף לכם את זה) זו זכותכם לפי חוק כל עוד לא עברו 14 ימי עבודה מיום הרכישה זה אחריות המשווק מולכם להחליף את המוצר ולא של היבואן.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #45 

#31.5.12
קרדיט ל-israelihero על הגילוי הבא: בזמן הקלטת ערוץ מסויים ניתן גם להקליט ערוץ אחר במקביל וכמו כן ע"י לחיצה בשלט על כפתור ה-INFO ניתן לראות את כל רשימת ההקלטות שלכם ולצפות בכל הקלטה בכיף שלכם כשהממיר מקליט ערוץ בו זמנית!

משהו נוסף שאני גיליתי, באם אתם צופים בסרט או בהקלטה לחיצה על כפתור ה-INFO ואז לחיצה על חץ לכיוון ימינה או שמאלה תקפיץ לכם את מחוון הזמן לכל מקום שתחפצו בקפיצות של 10 דקות מין אופציית GOTO, בהחלט פיצ'ר חמוד וחוסך בלחיצה על כפתור הפורוורד עד צאת הנשמה :lol:

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #46 

benny123 כתב:#31.5.12
קרדיט ל-israelihero על הגילוי הבא: בזמן הקלטת ערוץ מסויים ניתן גם להקליט ערוץ אחר במקביל וכמו כן ע"י לחיצה בשלט על כפתור ה-INFO ניתן לראות את כל רשימת ההקלטות שלכם ולצפות בכל הקלטה בכיף שלכם כשהממיר מקליט ערוץ בו זמנית!

משהו נוסף שאני גיליתי, באם אתם צופים בסרט או בהקלטה לחיצה על כפתור ה-INFO ואז לחיצה על חץ לכיוון ימינה או שמאלה תקפיץ לכם את מחוון הזמן לכל מקום שתחפצו בקפיצות של 10 דקות מין אופציית GOTO, בהחלט פיצ'ר חמוד וחוסך בלחיצה על כפתור הפורוורד עד צאת הנשמה :lol:
...
ידוע, אבל זה לא בדיוק 10 דקןת. :)
ציטוט מהסיקור על ה-NOWCOM:
"בעזרת מעבר עם סמן (ניתן לראות בתמונה , המאפשר דילוג של 10% בכל פעם. בחישוב מהיר, אם מוקלט כרגע שעתיים ב-TIMESHIFT, כל דילוג יהיה 12 דק'. "

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #47 

אל תתפוס אותי בדקות חח זה היה חישוב מהיר יש מצב שאתה צודק, חסר לי אופצייה לכוון את זמן הקפיצה גם במצב של צפייה בסרטים והקלטות.. אם היה גישה ל-GOTO אז החיים היו נפלאים.

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #48 

benny123 כתב:אל תתפוס אותי בדקות חח זה היה חישוב מהיר יש מצב שאתה צודק, חסר לי אופצייה לכוון את זמן הקפיצה גם במצב של צפייה בסרטים והקלטות.. אם היה גישה ל-GOTO אז החיים היו נפלאים.
...
כן אני סתם פדנט, אתה צודק :lol:
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981

[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #49 

אגב עליתי על כם שה-SW של הנאוקום שסיקרת והגרמין שסיקרתי תואמים ורק הגרסה שיש לך ישנה מהגרסה שיש לי ואולי מכאן ההבדלים המינוריים ב-OSD.. מה שיותר חשוב לי לדעת האם הממיר של הנאוקום שמבוסס כנראה על אותו מעבד של הגרמין יודע לפענח סרטים דרך הכניסת USB וקבצי תרגום חיצוניים... אם לא זה הבדל לא קטן בין שני הממירים הללו, הייתי מציע לך במקרה זה ללחץ על היצרן לשחרר עדכון חדש יותר שיוסיף את התכונה הזו שהיא בסיסית למדי..

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #50 

benny123 כתב:אגב עליתי על כם שה-SW של הנאוקום שסיקרת והגרמין שסיקרתי תואמים ורק הגרסה שיש לך ישנה מהגרסה שיש לי ואולי מכאן ההבדלים המינוריים ב-OSD.. מה שיותר חשוב לי לדעת האם הממיר של הנאוקום שמבוסס כנראה על אותו מעבד של הגרמין יודע לפענח סרטים דרך הכניסת USB וקבצי תרגום חיצוניים... אם לא זה הבדל לא קטן בין שני הממירים הללו, הייתי מציע לך במקרה זה ללחץ על היצרן לשחרר עדכון חדש יותר שיוסיף את התכונה הזו שהיא בסיסית למדי..
...
הממיר לא יודע לעשות זאת, אבל בכל מקרה אין מצב שאדבר עם NOWCOM על זה כי אני לא עובד עם התקנים חיצוניים. יש לי סטרימר שמחובר לראוטר וכך אני צופה בכל התכנים שיש לי על המחשב. לא רואה טעם להתעסק בנושא כשמדובר בממיר שזה לא הייעוד שלו.

ekrako76
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 169
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #51 

איך אפשר להקליט שני ערוצים במקביל?
על פעם שאני מנסה להקליט ערוץ חדש בזמן הקלטה הוא שואל אותי האם להפסיק את ההקלטה.
Good software guys are like Prime numbers at first glance they look very rare, but in deep look you'll find a lot of them,

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #52 

ekrako76 כתב:איך אפשר להקליט שני ערוצים במקביל?
על פעם שאני מנסה להקליט ערוץ חדש בזמן הקלטה הוא שואל אותי האם להפסיק את ההקלטה.
...
אי אפשר.
איפה אתה רואה שמישהו אמר שאפשר?

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #53 

אפשר להקליט ערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר או בהקלטה שיש על הכונן החיצוני
בשביל להקליט שני ערוצים במקביל צריך שני טיונרים - מה שכן תמיד אפשר לחבר בלופ שני ממירים על אותה אנטנה ולהשיג את הדרישה (Y)

לעומת זאת במחשב הצלחתי יפה מאוד להקליט דרך המדיה פורטל 3 ערוצים ולדעתי אפשר יותר על טיונר אחד.

yyy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
קיבל תודות: 0

הדרכה בהתקנה

שליחה #54 

התקנתי אצלי ממיר Germaine GM127A, והוא אינו קולט כלל (מופיע: לא נמצאה תוכנית). אנטנה תקינה. אודה למי שיש ממיר כזה, אם ינחה אותי, צעד צעד, מה לעשות, אולי ההגדרות אינן נכונות, ואוכל לקלוט. תודה.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #55 

yyy
ראשית תתחדש על הממיר,
שנית עם איזו אנטנה אתה עובד? אם היא האנטנה הקטנה שמגיעה איתו כבר אומר לך שברוב המקרים אין היא שווה הרבה, אלא אם אתה קרוב למשדר ותצמיד את האנטנה על משהו מתכתי כי בסיסה מגנטי אני לא רואה איך תשיג קליטה.
איך כן תשיג קליטה? חבר לאנטנת הבניין במידה והדבר אפשרי, או חבר אנטנה חיצונית לדוגמה אנטנת יאגי של סקאל (עולה בין 50-60 ש"ח) וזה יתן לך מענה לבעית הקליטה כמובן בכפוף לכך שאתה גר באזור שהוא בפרישת המשדרים של הרשות השנייה.
בדבר התוכנה מלבד לעשות לו אישור בסריקה האוטומטית אין מה לגעת, באזור המרכז התדר הוא 514000 ובאזור הצפון הוא 538000 תנסה בהגדרות סריקה לכוון ידנית לתדרים הללו ותוך כדי לשחק עם האנטנה ברמת המיקום ולראות אם תוכל להשיג קליטה (עם האנטנה הטלסקופית שקבלת יחד עם הממיר)

בהצלחה (Y)

Musicmess
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #56 

קניתי אתמול ב 199.... ראשית מבעס שאין יציאה דיגיטלית אופטית לצליל.
שנית מבעס שאי אפשר לראות את השעון אלה רק כשהמכשיר כבוי. כל כך התרגלתי לשעון של הממיר של יס מול העיניים עכשיו אין כלום :-)
עוד לא ניסיתי להפעיל הקלטות אבל מקווה שלא תהנה בעיות.
סך הכל סביר ובמחיר של פחות מחודש בייס.
חבל שאין מכשירים קצת יותר מתוחכמים הייתי מוכן לשלם מעט יותר ולקבל משהו כזה.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #57 

Musicmess תתחדש,
לממיר אין יציאת שמע אופטי יש לו קואקסיאלית ממנו ניתן להוציא שמע או מכל יציאה אחרת לבחירתך
כל הרעיון הממיר זה שהצג יתן לך מידע באיזה ערוץ אתה ממוקם במעמד הצפייה, כאשר הממיר מכובה יש לך שעון, אם היה לך שעון גם במצב הפעלה אז איך היית יודע באיזה ערוץ אתה נמצא?

נסה להפעיל הקלטות אין סיבה שתתקל בבעיות :)
אנחנו מדברים על טכנולוגייה שנועדה לשרת את ה-DTT אין כאן יותר מדי תחכומים הכל אותו חרטא סיני חלק טובים וחלק פחות ובמעטפות שונות ומגוונות - אתה לא יכול להשוות ממיר ADB של יורוקום לממיר סיני מדבקה זה לא אפשרי (Y)

yyy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30

ל benny123

שליחה #58 

תודה על הענותך. שבוע הבא אקנה אנטנת יאגי, כפי שהצעת, מקווה שהבעיה תיפתר.

פלוניום
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 308
נתן תודות: 301 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #59 

יישר כח על הסיקור ובכלל על כל ההשקעה.
כל הכבוד! (Y)

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #60 

yyy למען הסר כל ספק תמיד תוכל לפנות למוקד התמיכה של עידן+ ולקבל חיזוק לדברים, הדבר האחרון שארצה זה שתרכוש אנטנה שלא תמטב את הקליטה אצלך בדירה בגלל XYZ בעיות (שלא קשורות לממיר) אלא למיקום משדר למשל.

פלוניום, שמח שמצאת עניין בסיקור הנ"ל - במידה ותבחור לרכוש ממיר זה, תתחדש (Y)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”