barman כתב:מה זה שווה ללכת עד הסוף ובסוף להפסיד? אתה תצטרך להוכיח שאני מקושר איכשהו להוט. גם אם אתה תביא את העו"ד הכי תותח, אתה תפסיד, כי זה פשוט שקר. אני מגיב מטעם עצמי בלבד ואני לא נסחף אחרי פופוליזם זול של "הזדהות עם החלש" ואקסיומת העדר המתלונן. הבעתי בפשטות את דעתי האישית, ואיכשהו היא לא מתיישבת עם השכל הישר שלך וזה מבלבל אותך. פשוט חבל על הכסף שלך ושל הבן-דוד העו"ד (משעשע. לכל אחד יש דוד עו"ד. גם לי יש. במקרה שלנו - אני ממש לא צריך אחד).NHLinden כתב: אם יש לך נסיון משפטי אתה מבין בדיוק למה כתבתי את הדברים כמו שכתבתי.
אין לי שום בעיה עם עורכי דין וגם לא אצטרך לשלם לאחד בכל מקרה (חמי עו"ד פרטי וייתן לי את השירות בכיף), כך ש"ללכת עד" הסוף איתך זה לא בעיה...אבל זה ממש, אבל ממש לא מה שרציתי להציג....
הנה הנקודה שלי, אם לא הבנת לאן שאני חותר -- זו הוצאת דיבה, כי אתה בעצם אומר שמה שאני אומר לך (ובכלל) לא שווה כלום. המילה שלי לא שווה כלום כי אני מגיב מטעם, לכאורה. ל"מגיבים מטעם" יש כאן סמל סטטוס מיוחד, אז אולי אני גם עובד על מערכת הפורומים הזו. בקיצור - ברגע שאתה רושם את זה קבל עם ופורום, אתה מכפיש ללא כל ביסוס. אם אתה רוצה לברר את הסוגיה - יש מקום אחד לברר אותה. שים לב שלא הגבת לשום טענה מקצועית שרשמתי לך, אלא פשוט החלטת לקחת את המשפט האחרון ולשחק עליו שאני לכאורה מגיב מטעם. בפועל, לא היה לך מה לכתוב, אז יכולת להסתפק בחוסר תגובה. אני פשוט ממליץ לך לקחת אחריות על מה שאתה מקליד, זה הכל. להשמיץ אותך גם אני יכול.NHLinden כתב: מעבר לכך גם אם הייתי מאשים אותך בגלוי בתמיכה בצד של הוט תוך שאתה מקבל מהם תשלום, אני לא רואה איך זו הוצאת דיבה (שקרן ומניפולטיבי הן מילים שאתה הוספת בעצמך), אבל בבקשה אל תסביר לי למה זה כן, לא מעניין אותי ממש....
יש כאן הגיון טכני - עצם זה שאתה לא מבין את התקלה, לא הופך אותה לחוסר בעיה. החיבור הקווי עובד 100%, האלחוטי עובד ב- 20%, אז הבעיה היא בחיבור האלחוטי. לא יותר ולא פחות. תארת את הבעיה הזו בעצמך.NHLinden כתב: אתה ממשיך ומתעקש שהציוד שלי לא תומך במאה מגה, ואני לא ממש מבין למה, כי זו לא הנקודה שהעליתי.
הבעיה שלי היא ש"שידרגתי" חיבור, ובפועל אני מקבל מהירות איטית פי שתיים. למה שאהיה בסדר עם זה?! אין כאן שום הגיון, לא טכני ולא משום סוג....
אם שידרגת ל- 100Mbps והציוד שלך לא תומך בזה (רשמו לך את זה במפורש - הציוד שלך לא מתאים ל- 100Mbps), אז התקלות יכולות להיות לא רק בכך שהמהירות שלך תרד, אלא גם בכך שהיא תהיה גרועה יותר ממה שהיתה לך. אתה חייב שיהיה לך ציוד שמתאים למהירות שלקחת, אחרת אתה תקבל כל מיני תקלות.
נתקלתי בלא מעט מגיבים בורים, שאוהבים להאשים את הוט (או את בזק, או את הרשות השניה, או את השד יודע מה) גם במזג האויר הגרוע שיש להם בבית. בשורה התחתונה זה עובד לפי התנאים הכתובים של הוט (אלו שחתמת עליהם), איך שלא תהפוך את זה - טכנית ומשפטית. אם אתה חושב שעבדו עליך, אני ממליץ לך לקחת את העו"ד התותח שלך לתבוע את הוט. יהיה משעשע לקרוא על זה במדור צרכנות בוויינט.NHLinden כתב: לגבי הכללה, אתה שוב טועה. באחד הפוסטים הקודמים כתבתי במפורש "כנראה שהציפיות שלי מהוט גבוהות מידי".
אגב, נושא האיכות הירודה של תשתית הוט והחבילה החדשה שלהם כבר עלה לכותרות, אז כנראה שאני בכל זאת לא היחיד, חפש קצת ברשת......
שום כיסוי ושום נעליים. אתה בעצמך אומר שאתה מקבל מהירות מקסימלית ב- 100Mbps על חיבור קווי, אז תסלח לי - מה אתה מבלבל במוח? יש לך תקלה בחיבור האלחוטי אצלך בבית ואתה מאשים את הוט בזה? אתה שם לב לשטות שאתה רושם?NHLinden כתב: לגבי בדיקות המהירות אולי התמזל מזלך ואתה באיזור כיסוי טוב יותר של הוט...עובדה שהייתה צריך לפרסם כאן תמונות מסך של הבדיקות שלך...אני מאמין שזה היה בשביל לסתור תלונות אחרות....
אני רשמתי כאן את התוצאות שלי מסיבה אחרת - שאלתי אם לעוד מישהו פתחו 8 ערוצי Downstream בהוטבוקס, שבגללם מהירות ההעלאה שלי עלתה. הנה השרשור: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 56&start=0
אתה ממשיך עם הקונספירציה ההזויה שלך. זה מדהים כמה שאתה לא מסוגל להודות בכך שאתה לא מסוגל להבין את התקלה הביתית שלך ומוכן להאשים אחרים בתגובות מטעם. לא פחות.
המהירות הזו מן הסתם תתאים לציוד שלך. אם תקרא שוב - זה מה שהצעתי לך לעשות - להוריד את המהירות (וזה כלל לא משנה אצל מי). נחמד שאתה מצליח להבין איפה הבעיה בכ"ז, אבל על הדרך אתה יורה לכל עבר ולא מוכן להודות בטעויות שלך.NHLinden כתב: באמת שאין צורך להגיב לפוסט זה שוב, אני התייאשתי ועברתי ליס, מחר יגיעו להתקין כולל אינטרנט 20 מגה מבזק.......
תודה. אתה צודק. (נראה שהיה לך חשוב לשמוע את זה)
באמת אל תטרח בתגובות ארוכות שוב, הן כבר לא ישנו כלום חוץ מאת ההרגשה שהיתה לך המילה האחרונה.
בכל מקרה, תודה על ההסברים הטכנים המופרטים.
כשאקבל מהירות גבוהה יותר ממה שקיבלתי בחיבור 100 מגה עם חיבור 20 מגה של ספק אחר אעלה תצלומי מסך.
אם גם אז זה ישמע לך סביר כנראה שנצטרך להסכים שלא להסכים.