שלום... שאלה בקשר לuTorrent

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #41 

truejoker כתב: יש אפשרות לדעת מה זה autodl-irssi ?
...
פלאג-אין לתוכנה בשם Irssi, מה שזה עושה זה להאזין לערוצי IRC של טראקרים וכך הוא יודע בדיוק מתי יוצא תוכן ולאיזה אתר, הוא מוריד את קובץ הטורנט בעזרת RSS ומשייך אותו לקליינט מקומי או מרוחק. כך אתה לא צריך לחפש לבד את הקבצים ולשייך, הוא עושה הכל לבד ע"פ פרמטרים ופילטרים שנקבעו מראש.
truejoker כתב: מזה פריליץ' לכול החיים ? באיזה אתרים זה והאם יש הגבלות כל שהן ?
ומה זה קליינט מזוייף ?
...
freeleech זה מצב שבו אתה מוריד תכנים וההורדה לא נחשבת ברטיו, אתה בעצם מוריד "בחינם" (מבחינת רטיו, לא מבחינת כסף) ורק ההעלאה נחשבת.
יש אתרים שמציעים את זה תמורת כסף.
יש גם אתרים שבשביל לקדם קבצים מסויימים מצהירים שהם יחשבו כחצי מהנפח ברטיו או שההעלאה תיחשב כפולה וכו'

אני לא מכיר הגבלות מיוחדות אבל אם יש זה יהיה מצויין באתר.

קליינט מזוייף זה קליינט שלא באמת מעלה כלום, הוא מדווח לטראקר על העלאה שלא בוצעה. אפשר להגדיר בו את קצב ההעלאה המזוייף ואת הגבול העליון של ההעלאה (למשל להעלות 500% מנפח הקובץ).

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #42 

JOKER פריליץ לכל החיים = קליינט מזוייף של RATIO :)
יש אגב אתרי HD כמו BIT-HDTV בתקופות הטובות שלו שכמעט כל סרטי הבלו ריי שם זה FREE LEECH (הפעם בלי לזייף חח)

לדעתי אפשר לדמות זיוף RATIO עם CLIENT לנהיגה במהירות מופרזת על אופנוע.
אתה יכול לרמות 10 שנים את המערכת, אבל בסוף תתפס על מהירות ויפסלו לך תרשיון.
עכשיו יש נהגים שאין להם בעיה והם מודעים לנושא ומוכנים לקחת את הסיכונים , גם אם יתפסו הם יחזרו לנהוג גם אם זה לא חוקי (בלי רשיון)
בארץ לא חסרים כאלה...

לעומת זאת יש סוג של אנשים שעמלו קשה על הוצאת רשיון (השגת הזמנה :lol: ) והוציאו לא מעט כסף (סידבוקס :D ) על האופנוע ויפחדו לקחת סיכון ולזרוק את כל ההשקעה לפח.
אז נהגים עם עורך דין טוב או עם קשרים/ידע אולי יצליחו לחדש את הרישיון , אבל אלה שאין להם את האפשרות והיכולות ימשיכו לנהוג כמו ילדים טובים ואם צריך גם להשקיע בזה כסף.

אז מי שחושב שהוא מוכן לקחת את הסיכון (לBAN בלי יכולת לחזור, אלא אם יש לו קשרים להזמנות נוספות) שיחפש בגוגל את האתר seba14 ORG יש שם מספר קליינטים כמו MRATIO 4.1 או VUZE EXTREME MOD 4.7.0.3
*שוב ממש לא מומלץ. אני אישית ממליץ על SEEDBOX , לתת עבודה חודש ולנוח כמה שנים, בלי סיכונים וגם לא פוגע ב"שם הישראלי" שלנו. אבל זה אני

הסיבה שבTL לא מעט מרמים זה בגלל שהTRACKER לא מחזק את נושא העקיפה בנושא.
אין שם הקפדה על איזה גרסת CLIENT אתה , ואין להם מנגנון אוטומטי שמזהה אפלואד מזוייף.
אם בפוקס מישהו ילשין או אחד המנהלים ישים לב אז אתה נדפק, אם לא אז ....
לדוגמא בHDBITS.ORG שהם בין הנוקשים ברשת , יש על הטראקר סוג של סקריפט שמזהה FAKE DATA
בנוסף הם חוסמים מדי חודש גרסאות CLIENT עם נטייה לזייף ובחוקים מאפשרים רק קליינטים שנבדקו בכל רשת האינטרנט ככאלה שלא הצליחו לפרוץ אותם!! לדוגמא UTORRENT האחרון, או גרסת 2.2.1.
עוד חוק שקיים שם , במידה ותופסים אותך על זיוף סיכוי גדול שגם מי שהזמין אותך יקבל אזהרה וכמובן שזה BAN בלי יכולת לחזור (אין באתר הזמנות משנת 2008 ) היחידים שיכולים להזמין זה צוות ההנהלה וגם הם מוגבלים לחברים קרובים. זה מאז שכמה מחברי האתר נתפסו מוכרים הזמנות בEBAY תמורת מאות דולרים.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #43 

עם הדוגמה שלך הפכת אותי לפושע :)
היה נכון יותר לתת דוגמה של סוחר סמים לעומת צרכן סמים.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #44 

גם על סמים אפשר :D

כמו בכל תחום, יש את החוקים הכולם מכירים , ויש את חוקי הרחוב ועולם הפשע.

בעולם התחתון לא אוהבים שמפיצים חומר "מעורבב", אלא אוהבים סחורה "טהורה" וכמה שיותר נקייה מקומבינות (FAKE RATIO )
כך שאם אתה סוחר "חלקלק" ומקושר מצד שני , תוכל להפיץ 'חומר' *** בלי להתפס זמן רב. ביום שיתפסו , אתה תצטרך לחפש דרכים לחזור לשוק. במקרה של חיים אמיתיים זה על גבול הבלתי אפשרי להחליף זהות באותו האזור בו אתה מפיץ. אז נגיד שזה אזור כל כך גדול שלא יזהו אותך גם אם תחזור תחת שם אחר (דרכון מזוייף חחח).

אם אתה מדבר על הרשויות , אז אכן צרכנים קטנים שרק הורידו כמה שורות (טרה בייטים חחחח) יקבלו עונש קל יותר. לגבי הפצה....
אני לא יודע עד כמה החוק בישראל תופס על סוחרי סמים שמכרו לסינים או לגרמנים קראק,הרואין או קריסטל. רק אם יבקשו הסגרה לחול אתה תיענש על סחר בסמים בחו"ל. מדינות שאין איתן הסכם הסגרה לא ממש יעשו מאמץ להסגיר פושעים מישראל. (עם ארהב יש לנו למשל)
לא יודע איך מוכרים סמים אונליין, אולי באמצעות הפעלת סוכנים ותשלום בPAYPAL :lol:
זה על אותו משקל של CARD SHARING בלווין, אתה משתף כרטיס של אלג'אזירה , למה שמישהו יתבע אזרח ישראלי על כך שהוא גונב לאלגזירה את הפרנסה מחוץ לגבולות ארצות ערב.

ככה שביינתים לפחות לקרוא להשכרת SEEDBOX הפצה כל עוד זה מחוץ לגבולות ישראל זה גבולי/תחום אפור.
עד כמה השופט יסלח למזייף RATIO (לא בטוח שיהיה אפשר להסביר לו מה זה בכלל-רק ישמע את המילה זיוף האוזניים שלו יתיישרו)
אבל נגיד ואתה רק "משתמש" בחומר פרוץ , אם רק ידעו איזה צרכני HARD CORE יש פה בפורום בתכנים,נשב מאסרי עולם רק על הטריליונים שחברות המדיה בחול יכלו לעשות על הישראלים :lol:
עוד משהו שאפשר להגיד, יש הבדל בין SEED למפעיל TRACKER ושרת. העונש מבחינת קנסות לפחות על מי שהוכח כי הוא אחראי בלעדי להפצת חומר,הוא גדול בהרבה ממשתמש שהיה חלק ממערכת P2P כלל עולמית שבסה"כ מעבירה את אותה הגרסא מאחד לאחד.

אני כן מסכים שאם וכאשר נגיע למצב בו יצטרכו להכריע על עונש למפעיל סידבוקס ביחס למשתמש שזייף, שרוב הסיכויים שהמפיץ יקבל עונש גדול יותר
אבל להוכיח את זה לא יהיה קל.
למי שחושש שיעבוד על ANONYMOUS ופרוקסי למיניהם , ביינתים יש הרבה גופים בארץ שעשו מיליונים על גבי הצרכנות הפיראטית.
לספקיות זה נוח, לחנויות זה נוח , למפעילי תשתית האינטרנט זה נוח , לחברות הפרסום זה נוח ואפשר להמשיך.....

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #45 

קצת מדאיג אותי הידע שלך בשוק הסמים... :lol: :wink:
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

הכל מ"שובר שורות" (BREAKING BAD ) אל תדאגה חחח
תגדל בטירת הכרמל.....גם לך יהיה ידע 8)

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #47 

כל מי שיש לו פרופיל ב TL יודע שהוא יכול:
1. להוריד תכנים בקצב שיא (המקסימום שמאפשר החיבור שלו)
2. להעלות ולשתף שיהיה גם לאחרים. (זה כל הרעיון הרי)
3. והכי חשוב למי שמוריד "חומר אקזוטי" שסביר שאף אחד לא יעלה ממנו בתקופה הקרובה, זה לגשת לדף החיפוש BROWSE
ושם לעמוד וללחוץ על כמות המורידים או המעלים, מיד הרשימה תציג את התכנים הכי פעילים עם הכמות הכי גדולה של של צורכים.
בוחרים קובץ קטן יחסית מהרשימה (בדרך כלל פרק בסדרה) מורידים אותו ואז נהנים מכמות אנשים מטרפת שמורידה ממך ומעלה את ה RATIO בצ'יק.

מי שמוריד טורנטים ומרמה או לא חולק אותם פשוט ש%וק..
כמו כל אלו באתרים הציבוריים שמגבילים את ה UL שלהם ל 0.1KB.. כאילו שלהעלות עולה להם כסף.. LOL אחד גדול..

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

אני לא מצדיק זיוף מהסיבות שציינתי (עקרונית זה לא מוסרי בשכונה בה אתה נמצא... וגם השם הרע שזה מוציא לחברה שלנו )
אבל תהיה בטוח שבTL לא צריכים ישראלים בשביל לקבל מהירות מקסימלית, רוב המשתמשים שם על סידבוקס של 100/100 סימטרי או על 1GB
עם רוחב פס כזה אפשר להזין עיר שלמה בארץ מבחינת UL.
כל הסקנדינבים והאמריקאים עם UL מטורף.

בטראקרים או תכנים מישראל זה משהו אחר .
הסיבה שמגבילים באתרים ציבוריים זה לא רק "חזירות" , כשאתה מתחבר לטורנט ציבורי עם 10K משתמשים עליו הרשת שלך צועקת הצילו.
להשאיר טורנט כזה בSEED זה לתרום את רוחב הפס למטרות צדקה. גם אם אתה מגביל CONNECTIONS עדיין הראוטר יתקשה להתמודד עם כמות ה"תור" שממתין שם להורדה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #49 

harari כתב:
...
פלאג-אין לתוכנה בשם Irssi, מה שזה עושה זה להאזין לערוצי IRC של טראקרים וכך הוא יודע בדיוק מתי יוצא תוכן ולאיזה אתר, הוא מוריד את קובץ הטורנט בעזרת RSS ומשייך אותו לקליינט מקומי או מרוחק. כך אתה לא צריך לחפש לבד את הקבצים ולשייך, הוא עושה הכל לבד ע"פ פרמטרים ופילטרים שנקבעו מראש.
...
תודה. אבל איך משתמשים בתוכנה הזו היא עובדת עם היוטורנט גם אם אין לי IRC ?
איך היא יודעת אם הטראקר שאני נמצא בו יש לו ? או שהיא בודקת אם לטראקר שלי זה הגיעה ואז היא מנסה להוריד ?
אני מבין שזה טוב רק לאנשים שיש להם הרבה טראקרים , נכון ?
harari כתב: קליינט מזוייף זה קליינט שלא באמת מעלה כלום, הוא מדווח לטראקר על העלאה שלא בוצעה. אפשר להגדיר בו את קצב ההעלאה המזוייף ואת הגבול העליון של ההעלאה (למשל להעלות 500% מנפח הקובץ).
...
זה עובד לכול הטראקרים ? יש לינק להסבר או לדבר כזה ? ואיך הוא עובד ? האם אני שם אותו בתור פלאג אין ליו טורנט ?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #50 

sheva23 כתב: JOKER פריליץ לכל החיים = קליינט מזוייף של RATIO :)
יש אגב אתרי HD כמו BIT-HDTV בתקופות הטובות שלו שכמעט כל סרטי הבלו ריי שם זה FREE LEECH (הפעם בלי לזייף חח)

לדעתי אפשר לדמות זיוף RATIO עם CLIENT לנהיגה במהירות מופרזת על אופנוע.
אתה יכול לרמות 10 שנים את המערכת, אבל בסוף תתפס על מהירות ויפסלו לך תרשיון.
עכשיו יש נהגים שאין להם בעיה והם מודעים לנושא ומוכנים לקחת את הסיכונים , גם אם יתפסו הם יחזרו לנהוג גם אם זה לא חוקי (בלי רשיון)
בארץ לא חסרים כאלה...

לעומת זאת יש סוג של אנשים שעמלו קשה על הוצאת רשיון (השגת הזמנה :lol: ) והוציאו לא מעט כסף (סידבוקס :D ) על האופנוע ויפחדו לקחת סיכון ולזרוק את כל ההשקעה לפח.
אז נהגים עם עורך דין טוב או עם קשרים/ידע אולי יצליחו לחדש את הרישיון , אבל אלה שאין להם את האפשרות והיכולות ימשיכו לנהוג כמו ילדים טובים ואם צריך גם להשקיע בזה כסף.

אז מי שחושב שהוא מוכן לקחת את הסיכון (לBAN בלי יכולת לחזור, אלא אם יש לו קשרים להזמנות נוספות) שיחפש בגוגל את האתר seba14 ORG יש שם מספר קליינטים כמו MRATIO 4.1 או VUZE EXTREME MOD 4.7.0.3
*שוב ממש לא מומלץ. אני אישית ממליץ על SEEDBOX , לתת עבודה חודש ולנוח כמה שנים, בלי סיכונים וגם לא פוגע ב"שם הישראלי" שלנו. אבל זה אני
...
תשמע , חבר באתר (לא אזכיר את שמו כי אולי הוא לא רוצה בפרסום ), נתן לי הזמנה לאתר בנושא סדרות טלוויזיה , במקרה יצא שלא הייתי צריך להשתמש בהזמנה שלו , כי באותו רגע שלחצתי על הלינק , הם פתחו את האתר (ד"א זה גם מה שיצא לי עם TL בזמנו :lol: ). מכול מקום הורדתי פרק אחד או שתיים , ואז עצרתי ועברתי להורדות ישירות כי הראטיו שלי היה על הפנים , במקרה אחרי יותר משבוע , פתאום התחיל ביקוש לתכנים שהורדתי , ואז עשיתי טעות נוספת , והורדתי פרק בסדרה שכנראה חוץ ממני אף אחד לא אוהב :lol: , זה שוב פעם דפק לי את הראטיו ונאלצתי להמתין . היום אני יודע שדברים מסויימים, אני לא אוריד משם (אולי בסוף העונה כי אז עונה שלמה היא בד"כ בפריליץ')
מה שאני מנסה לומר , אלא אם כן יש לך סידבוקס , ויש לך נסיון מה יורידו (וזה אני מניח לומדים תוך כדי תנועה), יש יותר סיכויים שלא תוכל להסתפק בטראקרים , אלא תצטרך הורדות ישירות .
גם להשיג הזמנות לטראקרים ו/או לנסות למצוא טראקרים שנפתחים , אבל הם שווים את העבודה , זה לוקח המון זמן , ולא תמיד זה מצליח . כך שיש גם את הנושא של אם אתה ישר מידי אתה תאכל אותה :lol:
sheva23 כתב:

הסיבה שבTL לא מעט מרמים זה בגלל שהTRACKER לא מחזק את נושא העקיפה בנושא.
אין שם הקפדה על איזה גרסת CLIENT אתה , ואין להם מנגנון אוטומטי שמזהה אפלואד מזוייף.
אם בפוקס מישהו ילשין או אחד המנהלים ישים לב אז אתה נדפק, אם לא אז ....
...
למה ? למה לא סיפרת לי על זה בתקופה שהיה לי יוזר בTL ? :lol: אם הייתי יודע אולי היום היה לי עדיין יוזר שם :lol: והנה לך הוכחה שאם אתה ישר מידי אתה אוכל אותה :lol:
sheva23 כתב:
לדוגמא בHDBITS.ORG שהם בין הנוקשים ברשת , יש על הטראקר סוג של סקריפט שמזהה FAKE DATA
בנוסף הם חוסמים מדי חודש גרסאות CLIENT עם נטייה לזייף ובחוקים מאפשרים רק קליינטים שנבדקו בכל רשת האינטרנט ככאלה שלא הצליחו לפרוץ אותם!! לדוגמא UTORRENT האחרון, או גרסת 2.2.1.
עוד חוק שקיים שם , במידה ותופסים אותך על זיוף סיכוי גדול שגם מי שהזמין אותך יקבל אזהרה וכמובן שזה BAN בלי יכולת לחזור (אין באתר הזמנות משנת 2008 ) היחידים שיכולים להזמין זה צוות ההנהלה וגם הם מוגבלים לחברים קרובים. זה מאז שכמה מחברי האתר נתפסו מוכרים הזמנות בEBAY תמורת מאות דולרים.
...

תוכל לתת לי בפרטי שמות של טראקרים שניתן אולי להרשם אליהם (דהיינו שפותחים הרשמה מידי פעם בפעם ) ולא דרך IRC ? כי אני לא מסתדר עם IRC , אני אפילו לא ממש מבין מה זה :lol:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #51 

gal-cohen כתב:כל מי שיש לו פרופיל ב TL יודע שהוא יכול:
3. והכי חשוב למי שמוריד "חומר אקזוטי" שסביר שאף אחד לא יעלה ממנו בתקופה הקרובה, זה לגשת לדף החיפוש BROWSE
ושם לעמוד וללחוץ על כמות המורידים או המעלים, מיד הרשימה תציג את התכנים הכי פעילים עם הכמות הכי גדולה של של צורכים.
בוחרים קובץ קטן יחסית מהרשימה (בדרך כלל פרק בסדרה) מורידים אותו ואז נהנים מכמות אנשים מטרפת שמורידה ממך ומעלה את ה RATIO בצ'יק.

כמו כל אלו באתרים הציבוריים שמגבילים את ה UL שלהם ל 0.1KB.. כאילו שלהעלות עולה להם כסף.. LOL אחד גדול..
...
חבל שלא ידעתי מקודם :lol: אבל הנסיון שלי עם TL שונה לחלוטין

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #52 

truejoker כתב:
gal-cohen כתב:כל מי שיש לו פרופיל ב TL יודע שהוא יכול:

...
חבל שלא ידעתי מקודם :lol: אבל הנסיון שלי עם TL שונה לחלוטין
...
זה דווקא די טריוויאלי, סה"כ סידור של הטבלה. רוב האתרים האלה בנויים באותה צורה עם עיצוב דומה מאוד, ברובם יש את האופציה הזו.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #53 

ד"א ללא קשר לנושא , אבל מעניין לדעת , יש קליינט של טורנט שמאפשר גם לינקים של החמור ? כי יש תכנים שאני אישית לא מוצא בטורנטים ולא בהורדות ישירות (ואולי אני לא יודע לחפש :lol: ), אבל בפורום שמתעסק רק בחמור יש את זה , אלו תכנים ישנים במקצת , ואולי בגלל זה יש אותם רק שם

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #54 

truejoker כתב:
harari כתב:
...
...
תודה. אבל איך משתמשים בתוכנה הזו היא עובדת עם היוטורנט גם אם אין לי IRC ?
איך היא יודעת אם הטראקר שאני נמצא בו יש לו ? או שהיא בודקת אם לטראקר שלי זה הגיעה ואז היא מנסה להוריד ?
אני מבין שזה טוב רק לאנשים שיש להם הרבה טראקרים , נכון ?
harari כתב: קליינט מזוייף זה קליינט שלא באמת מעלה כלום, הוא מדווח לטראקר על העלאה שלא בוצעה. אפשר להגדיר בו את קצב ההעלאה המזוייף ואת הגבול העליון של ההעלאה (למשל להעלות 500% מנפח הקובץ).
...
זה עובד לכול הטראקרים ? יש לינק להסבר או לדבר כזה ? ואיך הוא עובד ? האם אני שם אותו בתור פלאג אין ליו טורנט ?
...
אני לא ממש יודע איך משתמשים בתוכנה, לא ניסיתי אותה בעצמי. אני משתמש רק בRSS המובנה של utorrent. אתה יכול לקרוא קצת באתר של התוכנה :
http://irssi.org/documentation
http://sourceforge.net/projects/autodl-irssi/

לגביי הקליינט, זה קליינט בפני עצמו בדיוק כמו utorrent וכל השאר פשוט יש לו פיצ'ר נוסף לזיוף העלאה, אתה יכול גם להוריד איתו. הרבה מאוד זמן שלא התעסקתי עם זה, הקליינט היחיד שהכרתי שעושה את זה היה ABC (another bit-torrent client), אני לא יודע אם הוא עוד קיים להורדה ואם הוא מתוחזק, חפש קצת בגוגל.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #55 

תודה ,אני אבדוק

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”