Seedbox

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #41 

קנזי,קניתי עכשיו ב3דולר חשבון ניסיון ב SEED.ST.

החיבור עצמו לא משהו,אולי אחרי הרבה זמן זה מגיע ל2מגה לשניה,אבל זה החלק הלא חשוב.

מה שכן חשוב שמהירות הביתה מהשרת עומדת אצלי על בקושי 60קיי - שזה די עצוב.

הורדה עם מנהל הורדות לא עזרה כי הוא לא מאפשר לי עוד חיבורים..

עריכה - ניסיתי איזה טורנט חדש מ TL,וואלה תוך 10 שניה זה כבר מוריד על 8מגה :mrgreen: - תענוג לעיניים.

כשסיים להוריד משום מה לא עבר את ה50קיי העלאה..
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

pargit
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #42 

l33cher כתב:קנזי,קניתי עכשיו ב3דולר חשבון ניסיון ב SEED.ST.

החיבור עצמו לא משהו,אולי אחרי הרבה זמן זה מגיע ל2מגה לשניה,אבל זה החלק הלא חשוב.

מה שכן חשוב שמהירות הביתה מהשרת עומדת אצלי על בקושי 60קיי - שזה די עצוב.

הורדה עם מנהל הורדות לא עזרה כי הוא לא מאפשר לי עוד חיבורים..

עריכה - ניסיתי איזה טורנט חדש מ TL,וואלה תוך 10 שניה זה כבר מוריד על 8מגה :mrgreen: - תענוג לעיניים.

כשסיים להוריד משום מה לא עבר את ה50קיי העלאה..
...
אני הייתי מאד מרוצה מהם, ברוב הזמן הרגשתי לבד על השרת וקיבלתי מהירויות מטורפות.
השבוע הם עברו לשרת אחר ועשיתי FXP בין שני השרתים על 3.5 מגה נקי.
הם לא הכי מוכרים ובגלל זה השרתים שלהם מהירים.
אני מ TL הייתי מוריד ב 4-8 מגה, מ hd-space כנ"ל.. החבילות פורנו הכי משתלמות כי הכי הרבה מורידים אותן. הייתי עושה משהו כמו 1:20 רטיו הכי הרבה... מוריד 4 ומעלה 50-60 ...

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #43 

אני לא אומר שseed.st הוא הכי טוב. אני מאמין שחודש הבא אני יעבור לאחד מהיר יותר. אבל הוא כן עומד במה שהוא מפרסם. אני מעלה על 2 ג'יגה כשיש מי שיוריד ואני מוריד על 10 מגה כמעט כל דבר.

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #44 

בדקתי שוב לעומק ובהורדות (אם ה SEEDS מהירים) זה באמת מגיע ל8מגה :)

בהעלאות משום מה זה לא מהיר כל כך.

עשיתי WGET מSHELL אחר שיש לי וזה עבר על 4מגה,ככה שזה קצת מוזר התעדוף העלאה שלהם.

להורדה הביתה כאמור ניסיתי שוב הפעם עם פלשגט,9חיבורים לקובץ וזה הגיע ל500קיי לשניה (אני על 8מגה) - אז יחסית אין פה בעיה.

אם אתם מכירים שרת SEED יותר מהיר (נניח,100מגה סימטרי עם הגבלת תעבורה הגיונית) ודי זול - אשמח להמלצה :)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

WTFisTHAT
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #45 

לקחתי את ה1gbit מseed.st וברגע שטורנט חדש עולה לטראקר אני מצליח להגיע ל UP50MB/s אבל אחרי שכל הseedboxים תופסים את הטורנט המהירות צונחת :roll:
אם אני "מתאמץ" ותופס כמה טורנטים אז עוד אפשר לעשות אחלה רטיו, אבל אם אני לא נוגע בזה זה רץ על אזור ה1מגה .. עם 5-10 טורנטים חלקיים ברשימה

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #46 

Class889 כתב:אין סידבוקס היום שהוא לא משותף. הם מאוד נדירים אלה שלא משותפים.
...
https://seedboxes.cc על חבילות של 100Mbps סימטריות עובד על שרת שהוא dedicated.

WTFisTHAT
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #47 

איפה בדיוק אתה רואה את המידע הזה ?
כל מה שרשום שם זה שיש לך dedicated 100/1000 server ושמוכרים לך סלוטים.. ולא שאתה יושב לבד על 100מגה.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #48 

WTFisTHAT כתב:איפה בדיוק אתה רואה את המידע הזה ?
כל מה שרשום שם זה שיש לך dedicated 100/1000 server ושמוכרים לך סלוטים.. ולא שאתה יושב לבד על 100מגה.
...
A dedicated 100Mbps or Gigabit line (depending on the server) per server (full duplex & unshared)
...
כמובן שתלוי על איזה שרת אתה נמצא..

יש גם שרתים שהם 1g dedicated port / dedicated ip

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #49 

כל כך הרבה מילים על שרתי Seebox ואף לא מילה על רימוי Ratio?

WTFisTHAT
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #50 

adirbooking כתב:
...
A dedicated 100Mbps or Gigabit line (depending on the server) per server (full duplex & unshared)
...

...
לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד... מה שאמרתי זה שמוכרים לך סלוטים על שרת 100/1000 ...

ziv_r כתב:כל כך הרבה מילים על שרתי Seebox ואף לא מילה על רימוי Ratio?
...
אתה רוצה לספר לנו למה אתה רומז פה ? :?: :?:

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #51 

...
אף אחד לא מרמה.. הטורנט באמת יורד.
זה לא כמו בתוכנות של זיוף רטיו אשר הטורנט מזייף הורדה והעלאה בקצבים מטורפים, כאן אכן יש שרת שמוריד את הטורנט ועושה איתו אפלואד.
WTFisTHAT כתב:
adirbooking כתב:
...
...

...
לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד... מה שאמרתי זה שמוכרים לך סלוטים על שרת 100/1000 ...

...
אתה רוצה לספר לנו למה אתה רומז פה ? :?: :?:
...
הציטוט השני שעשיתי אחרי הציטוט שלך הוא מהאתר seedboxes.cc כך שכנראה ואכן נמצאים אצלם שרתים שהם כן dedicated ואתה כן יושב על 100 או 1ג'יגה לבד.. [זה בטח גם עולה בהתאם.]

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #52 

...
http://wiki.seedboxes.cc/index.php/Freq ... _at_all.3F
[left]Don’t you have any bandwidth limitations at all?

Absolutely none!. In fact our servers come each one with a dedicated 100Mbps line. That means that each server can consume if needed 30TB in and 30TB out of data.

What kind of speed can i expect ?

It depends from the plan and the server you are on.

For our gigabit plans (yeti and dragon) each server comes with a gigabit dedicated line. You will have the full gigabit speed for download, however we cap the upload speed at 200Mbps. These speeds are shared among the users of each server.

For our 100mbps servers, each server comes with a dedicated, unshared, full duplex 100Mbps line. That means that each server can pull 30TB and push another 30TB of data. This bandwidth is shared among the users of each server. Since not all of the users utilize traffic at the same moment, you can most of the times expect speeds between 3-9 MB/s (MegaBytes per second)

What about a fair usage policy then ?

No fair usage policy at all. [/left]
...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #53 

adirbooking,
תודה על ההסבר, אבל באמת נראה לך שאני לא יודע מה זה Seedbox? :roll:
הכוונה שלי הייתה שזה קצת מפתיע לראות את ההשקעה מבחינת זמן וכסף שהחברים כאן עושים עבור Ratio ואף אחד לא מזכיר את האפשרות של רימוי ה- Ratio.
כמובן שאני לא מעודד אף אחת מההתנהגויות והכל ברמה של דיון בלבד.

WTFisTHAT
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #54 

מישהו מאיתנו לא יודע הבנת הנקרא, ואין לי בעיה להודות שזה אני (במקרה ואכן המצב הוא כזה)..
בוא נעבור על זה שוב..
לכל שרת שיש לאותה חברה יש 100 או 1000מגה שמוקצים לאותו שרת.
נגיד ויש להם 5 שרתים של 100 ו5 שרתים של 1000.
כרגע הם אומרים לך שיש להם 3 סלוטים על שרת של 100מגה פנויים שאתה יכול לשכור לך אחד מהם (ואתה מבין מזה שאתה מקבל 100מגה DEDICATED לסלוט שאתה רכשת...).
ועוד 5 שרתים של 1000מגה שאין עליהם כרגע סלוטים פנויים.
מה שאתה אומר בעצם שמבחינתך סלוט = שרת , ובאנגלית slot = server.

עכשיו אחרי שפישטתי את העניין, ואני מקווה שלא פיספסתי משהו, ברור לך שסלוט לא אומר שזה שרת שלם רק בשבילך ?
ועוד משהו שיחזק את העמדה שלי
"For our gigabit plans (yeti and dragon) each server comes with a gigabit dedicated line. You will have the full gigabit speed for download, however we cap the upload speed at 200Mbps. These speeds are shared among the users of each server"

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #55 

ziv_r כתב:adirbooking,
תודה על ההסבר, אבל באמת נראה לך שאני לא יודע מה זה Seedbox? :roll:
הכוונה שלי הייתה שזה קצת מפתיע לראות את ההשקעה מבחינת זמן וכסף שהחברים כאן עושים עבור Ratio ואף אחד לא מזכיר את האפשרות של רימוי ה- Ratio.
כמובן שאני לא מעודד אף אחת מההתנהגויות והכל ברמה של דיון בלבד.
...
אני בטוח שאתה יודע מה זה Seedbox חבר יקר, אך אני לא חושב שעצם השכרת השרת והעלאה ממנו יכולה להיקרא "רמאות", זה כמו שאם יש לי משפחה באירופה פשוט אבקש מהם שיעשו רטיו ליוזר כזה או אחר ואני אוריד ממנו.
בנוגע לרימוי הרטיו - זה פורום חוקי, לא ? 8) למה אתה מקלקל אותו :D

WTFisTHAT כתב:מישהו מאיתנו לא יודע הבנת הנקרא, ואין לי בעיה להודות שזה אני (במקרה ואכן המצב הוא כזה)..
בוא נעבור על זה שוב..
כרגע הם אומרים לך שיש להם 3 סלוטים על שרת של 100מגה פנויים שאתה יכול לשכור לך אחד מהם (ואתה מבין מזה שאתה מקבל 100מגה DEDICATED לסלוט שאתה רכשת...).

עכשיו אחרי שפישטתי את העניין, ואני מקווה שלא פיספסתי משהו, ברור לך שסלוט לא אומר שזה שרת שלם רק בשבילך ?
"For our gigabit plans (yeti and dragon) each server comes with a gigabit dedicated line. You will have the full gigabit speed for download, however we cap the upload speed at 200Mbps. These speeds are shared among the users of each server"
...
אתה אכן צודק, וקראתי גם את הציטוט שהבאת כאן.
אך אתה עדיין מפספס משהו קטן, יש שרתים [יוצאי דופן ומספר מאד מצומצם כנראה אבל עדיין יש..] אשר הם dedicated ויושבים לבד על הרוחב פס.
כמו שהדגשתי בתגובתי הקודמת, אדגיש גם עכשיו - זה בטוח עולה גם בהתאם !
אתה בסדר בהבנת הנקרא, כמו כן מסתבר שגם אני בסדר בהבנת הנקרא לדעתי.. פשוט בנינו - הייתה לה אי הבנה קלה :)

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #56 

WTFisTHAT כתב:מישהו מאיתנו לא יודע הבנת הנקרא, ואין לי בעיה להודות שזה אני (במקרה ואכן המצב הוא כזה)..
בוא נעבור על זה שוב..

...
אתה צודק :) לא הבנתי את זה ככה.
בכל מקרה, ברוב הזמן אני מקבל בסביבות 8MB/sec בהורדה והעלאה, ומספר הסלוטים נמוך יחסית. יחד עם המחיר הזול, אני מקבל תמורה נאה למה שאני משלם.

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #57 

...
זיו, אתה רוצה לשתף אותנו במשהו? :wink:
לירן

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #58 

למי שיש אספקת הזמנות שוטפת :roll: יכול אולי להרשות לעצמו לזייף חופשי עם CLIENT פרוץ וגם זה תלוי בטראקר.
בטראקרים *** אני לא נגד זיופים (גם לא הכי בעד כי זה עושה לנו שם רע ואז אף אחד לא רוצה להזמין ויכולים להעיף שרשרת שלמה של מוזמנים ומזמינים), אבל במקומות איכותיים עדיף שהתופעה תהיה נמוכה....
אמממה , יש טראקרים שעדיף להשקיע שם 50-150 שח עם סידבוקס לחודש ולבנות לך RATIO עם BUFFER של 4-7 טרה. כאשר חלק גדול מהBD או מה שזה לא יהיה הם FREE LEECH , זה יכול להספיק לכמה שנים טובות. אז גם אם זה 200 שח לכמה שנים של חומר איכותי, שווה את זה.
ולכן מאמין שרבים פשוט לא רוצים לקחת סיכון....אם יש מצב להשיג בדרך חוקים בלי סיכונים ובהוצעה יחסית נמוכה למה לא..(היום בחודש משלמים לכבלים 300 שח ועוד מתלהבים מהHD שם....רק חסר שאכנס פה לעולם שיתופי הלווין בו אתה מקבל פי 5 HD ומשלם עשירית הסכום)
מבחינת מאמץ , גם לא ממש גדול....לזרוק כמה טורנטים בבוקר, לזרוק עוד כמה לפני שהולכים לישון ....ולמי שיש REMOTE לבית מהעבודה בכלל תענוג וגמרנו
בTL לא הכי קל לבנות BUFFER כי יש הרבה שנוחתים על הטורנטים על ההתחלה ואין שם FL בכלל. אני זוכר שאת רוב הבאפר עשיתי שם על PACKS של משחקים וכו (היתי מוריד בחלקים כדי לא לבזבז מהDL יותר מדי)

DEDI לבד אכן עולים פי 3 , ומי שעובר את ה5TB או ה10TB לחודש צריך להוסיף עוד על כל טרה נוסף....
http://seedplace.org.uk/dedi

כשהייתי על חבילה שנחלקת עם עוד משתמש (שאין לי מושג מי זה) ,הקבצים היו בממוצע בין 6-8 מגה UPLOAD והיו תקופות שעברתי גם את ה10.
זו החבילה שבה יש 2 יוזרים על כל שרת. (גם אני לא ממש הבנתי מההסברים שלהם איך הסלוטים האלה משפיעים על המהירות , האם באופן סימטרי או משתנה.....) הממוצע זה 60% רוחב פס סימטרי מ100 מגה.
http://seedplace.org.uk/dedi?action=3
לגבי הורדה , לא הכי מומלץ להוריד כמה טורנטים במקביל (אפשר להשתמש ב"תור") עם הרבה PEERS זה חונק את השרת גם מבחינת BUFFERING וגם ברשת.

שוק מעניין אגב יש בין כל הריסלרים של OVH וKIMSUFI ...שרתים עמידים בקצבים יפים מאוד גם אם חולקים אותם זוג אנשים.

הדיון הזה עושה לי חשק לחזור לאיזה KIMSUFI לסיבוב :lol:
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #59 

adirbooking כתב:אני בטוח שאתה יודע מה זה Seedbox חבר יקר, אך אני לא חושב שעצם השכרת השרת והעלאה ממנו יכולה להיקרא "רמאות", זה כמו שאם יש לי משפחה באירופה פשוט אבקש מהם שיעשו רטיו ליוזר כזה או אחר ואני אוריד ממנו.
בנוגע לרימוי הרטיו - זה פורום חוקי, לא ? למה אתה מקלקל אותו
...
אין טעם לנסות להסביר משהו אם אתה מראש יודע שהצד השני יודע אותו כפי שרשמת.
לגבי הדוגמה שהצגת, אין ממש קשר. השרשור עוסק בבניית Ratio עבור אתרי טורנט. אני פשוט הזכרתי אלטרנטיבה פשוטה הרבה יותר.
ואם אתה כבר מזכיר חוק, אז מבחינה חוקית, יותר חוקי לרמות Ratio מאשר באמת להפיץ תוכן בלתי חוקי.
זה גם חינם.

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #60 

אין SEEDBOX DEDICATED, אין חיה כזאת.
כנל אין VPS DEDICATED.
DEDICATED זה DEDICATED ותו לא.
DEDICATED זה נורא יקר לעומת השאר.

המחיר עולה ככל שיש פחות משתמשים על אותו סידבוקס (משמה יותר נפח איכסון).

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”