האם אפשר להעביר תכניות מוקלטות מהדיסק של הוט למחשב?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Lucaspedro
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
שם מלא: Israel Garama

שליחה

פשוט תשאיר אותו ותחבר בrca. ובנוסף שים לך מגיק hd שיתחבר בhd. שבו תצפה בטלוויזיה. תרצה לצפות.בהקלטות תפעיל תממיר הישן אפילו אל תחבר אליו את האנטנה רק חשמל וrca. בכל מקרה מה שהוקלט sd ישאר sd גם אם איכשהו תוכל להעביר את התכנים (ואתה לא) למגיק hd לא תהיה לך איכות צפיה של hd

MisterMe
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74

שליחה

בעבר חבר העביר לי הארדיס ממיר שלו שלא היה זקוק לו מסיבה כלשהי
הארדיסק של חברת WD 2.5
ניסיתי לפרמט ולא להעתיק דבר
ניסיתי ב WIN
LINUX
האקינטוש (מערכת הפעלה של מק)

כל כלי שיכולתי לחשוב עליו בשלושת המערכות אף אחד לא הצליח לפרמט אותו

אני דיי מופתע מהבחור שהצליח לפרמט את הכונן לשימוש רגיל של מחשב אבל עדיין הם לא פראיירים...

נאשי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

זה שלא הצלחתם עדין זה לא אומר שזה בלתי אפשרי.

שליחה

לפני כמה שנים היה לי מתאם שיחות VOIP (טלפון ביתי) של 012.
רציתי לחבר אותו למרכזיה ולהשתמש בקו שלו כקו חוץ לשיחות נכנסות, כלומר לפרוץ אותו ולגלות את שם המשתמש והסיסמה של ה VOIP.
בכל פורום אמרו לי שזה בלתי אפשרי, אבל אחרי חקירה של אי אלו שעות בסוף הצלחתי. הסיסמה היתה מוצפנת אבל מישהו בחו"ל בחברה שעבדה עם מתאמים דומים פירסם קוד בשפת C שבאמצעותו פיענחתי אותה.

גם במקרה הזה אני בטוח שזה אפשרי. אם זה מוצפן שהרי מפתח ההצפנה נמצא איפשהו אצלכם בתוך הממיר, כך שמי שמתעקש מספיק ימצא את זה בסוף (ולא בטוח בכלל שזה מוצפן, הצפנה דורשת משאבים וזה מייקר את עלות הממירים, הוצאה של מליוני שקלים לחברה כדי להגן נגד כמה חובבנים שלא רוצים לקנות כרטיס טלויזיה...).

אפילו אם ניקח את המקרה הקיצוני שמפתח ההצפנה צרוב ברמת החומרה - תימצא הדרך ברמת התוכנה לעקוף את ההצפנה כך שמרגע זה ואילך כל תוכנית שמוקלטת לא תוצפן.

האם ההשקעה משתלמת כלכלית? ברור שלא (אלא אולי אם מדובר בבעל עסק לתכנים פיראטיים וגם אז לא ברור).

האם זה אפשרי? לדעתי בהחלט.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

Re: זה שלא הצלחתם עדין זה לא אומר שזה בלתי אפשרי.

שליחה

נאשי כתב:לפני כמה שנים היה לי מתאם שיחות VOIP (טלפון ביתי) של 012.
רציתי לחבר אותו למרכזיה ולהשתמש בקו שלו כקו חוץ לשיחות נכנסות, כלומר לפרוץ אותו ולגלות את שם המשתמש והסיסמה של ה VOIP.
בכל פורום אמרו לי שזה בלתי אפשרי, אבל אחרי חקירה של אי אלו שעות בסוף הצלחתי. הסיסמה היתה מוצפנת אבל מישהו בחו"ל בחברה שעבדה עם מתאמים דומים פירסם קוד בשפת C שבאמצעותו פיענחתי אותה.

גם במקרה הזה אני בטוח שזה אפשרי. אם זה מוצפן שהרי מפתח ההצפנה נמצא איפשהו אצלכם בתוך הממיר, כך שמי שמתעקש מספיק ימצא את זה בסוף (ולא בטוח בכלל שזה מוצפן, הצפנה דורשת משאבים וזה מייקר את עלות הממירים, הוצאה של מליוני שקלים לחברה כדי להגן נגד כמה חובבנים שלא רוצים לקנות כרטיס טלויזיה...).

אפילו אם ניקח את המקרה הקיצוני שמפתח ההצפנה צרוב ברמת החומרה - תימצא הדרך ברמת התוכנה לעקוף את ההצפנה כך שמרגע זה ואילך כל תוכנית שמוקלטת לא תוצפן.

האם ההשקעה משתלמת כלכלית? ברור שלא (אלא אולי אם מדובר בבעל עסק לתכנים פיראטיים וגם אז לא ברור).

האם זה אפשרי? לדעתי בהחלט.
...
כל דבר אפשרי, אם כי אני צופה שזה יהיה הרבה יותר קשה - קודם כל כי אתה לא מחפש סתם סיסמה, כי אתה מתעסק עם קושחה הרבה יותר גדולה וגם כי בטח יש הגנות הרבה יותר חזקות על ממיר מאשר על מודם.

theorone
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

שלום לכם, לא יכולתי להמשיך להסתכל על הפוסט המגוחך הזה.
אני חבר צוות באתר "סדרות", ואנחנו מצאנו שיטה מזמן כדי להתגבר על התופעה המגוחכת הזאת. כרטיסי מסך וכו זה שיטות של פעם.
ולשבת ולנסות לפתוח דיסק קשיח של ממיר זה ממש ממש ממש מצחיק. הפתרון הוא IPTV, פשוט לקנות מנוי לשירות IPTV ישראלי עם כל הערוצים של יס והוט ולפתח סקריפט שיקליט מכל ערוץ. (עובד מניסיון). שמחתי לעזור.

popothecat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64

שליחה

theorone כתב:שלום לכם, לא יכולתי להמשיך להסתכל על הפוסט המגוחך הזה.
אני חבר צוות באתר "סדרות", ואנחנו מצאנו שיטה מזמן כדי להתגבר על התופעה המגוחכת הזאת. כרטיסי מסך וכו זה שיטות של פעם.
ולשבת ולנסות לפתוח דיסק קשיח של ממיר זה ממש ממש ממש מצחיק. הפתרון הוא IPTV, פשוט לקנות מנוי לשירות IPTV ישראלי עם כל הערוצים של יס והוט ולפתח סקריפט שיקליט מכל ערוץ. (עובד מניסיון). שמחתי לעזור.
...
או במילים פחות מכובסות- לגנוב תוכן.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”