lieli כתב:נכון נתת פרטים אבל עבר כבר שבוע בערך
האם אתה מרוצה מהשינוי??
...
כן. מרוצה שטופלו הבעיות...
אבל עדיין חסר לי קטגוריית סדרות שכל הפרקים יהיו מסודרים לי.
עדיין יש את התקלה המעצבנת שזה מקליט לי גם שידור חוזר (הקלטה כפולה)
אין שינוי בדפדוף מדריך הערוצים
ועדיין אין אפשרות להריץ הקלטה לזמן מסויים
...
אני מניח שגם אין שיפור במהירות פעולת הממיר.
ולסיכום , כנראה שרוב הבאגים והצרות ימשיכו גם בגירסה החדשה.
נערך לאחרונה על ידי dor8 ב 13/02/2012 18:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
אצלי הותקנו שני מכשירים כאלה עם הגירסה החדשה שירדה בזמן ההתקנה הראשונית.
נראית יציבה, איטית יחסית לממיר HD שהיה לי עד כה אבל מספיק מהירה לעבוד איתה.
ההקלטות שהספקתי לבצע מערוצים שונים, התבצעו היטב.
הייתי מגדיל את הפונט עוד מעט יותר ומאפשר לקבוע הקלטות שיתחילו 2 דקות לפני התוכנית ולא רק 0 דקות 5 דקות 10 דקות.
off כתב:אצלי הותקנו שני מכשירים כאלה עם הגירסה החדשה שירדה בזמן ההתקנה הראשונית.
הייתי מגדיל את הפונט עוד מעט יותר ומאפשר לקבוע הקלטות שיתחילו 2 דקות לפני התוכנית ולא רק 0 דקות 5 דקות 10 דקות.
...
אפשר להקליט תכנית עד 25 דקות אחרי ולפני בדקות בודדות, לך למזמנות ומשם תכוון הקלטה לפי דקות לפני ואחרי .
off כתב:אצלי הותקנו שני מכשירים כאלה עם הגירסה החדשה שירדה בזמן ההתקנה הראשונית.
...
אפשר להקליט תכנית עד 25 דקות אחרי ולפני בדקות בודדות, לך למזמנות ומשם תכוון הקלטה לפי דקות לפני ואחרי .
...
אי-אפשר לעשות זאת בהקלטת סידרה, אלא רק בהקלטה בודדת ! ! !
וחוץ-מזה - למה לשנות בכל פעם כל הקלטה במקום לאפשר לעשות זאת בעת ההזמנה ? ! ?
נראה כאילו לא היתה יד מתאמת בין המתכננים/מתכנתים של הקטעים השונים , אם בכלל . . .
ORELp78 כתב:נכון לעכשיו הגרסה החדשה (394) מיועדת לחלק מהנסיינים של הוט וכמובן כל הטכנאים וכל מיש שעובד בהוט כך אמרו לי נציגי השירות ואחרי שבועיים היא תצא לכולם
...
מה שווים כל "הנסיינים של הוט וכמובן כל הטכנאים וכל מיש שעובד בהוט" אם אחריהם יוצאת גירסא כזו דפוקה . . .
היה עדיף שיתייחסו להערות של המשתמשים , ואולי אפילו יפתחו לשם-כך פורום נפרד - אבל הם מעדיפים להמשיך בדרכם העקומה ומורטים לכולנו את העצבים ! ! !
ORELp78 כתב:נכון לעכשיו הגרסה החדשה (394) מיועדת לחלק מהנסיינים של הוט וכמובן כל הטכנאים וכל מיש שעובד בהוט כך אמרו לי נציגי השירות ואחרי שבועיים היא תצא לכולם
...
מה שווים כל "הנסיינים של הוט וכמובן כל הטכנאים וכל מיש שעובד בהוט" אם אחריהם יוצאת גירסא כזו דפוקה . . .
היה עדיף שיתייחסו להערות של המשתמשים , ואולי אפילו יפתחו לשם-כך פורום נפרד - אבל הם מעדיפים להמשיך בדרכם העקומה ומורטים לכולנו את העצבים ! ! !
וחבל . . .
...
שמע, לצערי בחברת הוט לא מבינים את המשמעות של נסיינים...
הם לא מבקשים, לפחות לא ממני, ביקורת והתרשמות...
נראה לי שהם "עוקבים" מרחוק לראות אם יש נפילות וכד'...
האמת הוא זרוק אצלי בארון כבר איזה חודש וחצי.... אני חזרתי למג'יק הישן והטוב...
- הכי קטע שנכנסתי לאתר הזה פעם ראשונה זה היה בגלל הממיר הזה אך לפני שהוא יצא,בגלל זה כך הניק שלי.
אז אם יש כאן מנהל שיכול לשנות את הניק שלי ל: "magic" בלי הhd חחחח
אנשים חייב את עזרתכם !!!
עדכנתי גרסה לממיר. הוא הראה שסיים ב 100 אחוז. עשה BOOT לעצמו , ועכשיו על הממיר כתוב ON אבל אין תמונה ואין כלום.
ניסיתי הכל שוב אך חוזר חלילה. מה עושים? יש למישהו רעיון?