השתדרגתי + תמונות
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
aboren
קודם כל תתחדש!
לגבי ההתאמה של הרמקולים עם הרסיבר אני רוצה לחלוק על חלק מחברי הפורום, באופן מעשי אם יש לך רסיבר חזק ורמקולים חלשים יותר כל מה שזה אומר שיתכן שלא תוכל לממש את מלוא יכולת הסאונד של הרסיבר שלך
מבחינת עוצמות ואיכות, אבל מדובר במצב פי כמה יותר טוב ממצב הפוך של רמקולים מדהימים עם מגבר או רסיבר בינוני שלא יכול לנצל אותם למקסימום.
לגבי השנאי אני חייב להסכים, עדיף להשאיר במצב פתוח על רגליות ולא בתוך קופסא ועוד מעץ בדיוק בגלל חשש להתחממות, כמו כן אני מאוד ממליץ לרכוש שקע הגנה בפני ברקים עם השהייה של מספר דקות ובשום פנים ואופן לא לחבר אל פסק!
תיהנה!
קודם כל תתחדש!
לגבי ההתאמה של הרמקולים עם הרסיבר אני רוצה לחלוק על חלק מחברי הפורום, באופן מעשי אם יש לך רסיבר חזק ורמקולים חלשים יותר כל מה שזה אומר שיתכן שלא תוכל לממש את מלוא יכולת הסאונד של הרסיבר שלך
מבחינת עוצמות ואיכות, אבל מדובר במצב פי כמה יותר טוב ממצב הפוך של רמקולים מדהימים עם מגבר או רסיבר בינוני שלא יכול לנצל אותם למקסימום.
לגבי השנאי אני חייב להסכים, עדיף להשאיר במצב פתוח על רגליות ולא בתוך קופסא ועוד מעץ בדיוק בגלל חשש להתחממות, כמו כן אני מאוד ממליץ לרכוש שקע הגנה בפני ברקים עם השהייה של מספר דקות ובשום פנים ואופן לא לחבר אל פסק!
תיהנה!
השיקול ברסיבר
אין מה להשוות בין האנרג'י לבין רמקולים של מגנט שליוו אותי עשר שנים כמעט
בנוגע לשנאי. חבל שלא צילמתי לכם אותו במצב לפני. השנאי פתוח סלילי הנחושת גלויים.
זה שהכין לי אותו במקום העבודה אמר שכדאי שאני אסגור אותו בקופסא בשביל שאף אחד לא יגע בו בטעות.
ככה שהכינו לי פה קופסאת עץ גדולה שהוא יושב בתוכה. הקופסא עמוסה בחורים, ככה שהקופסא נראית כמו מלכודת עכברים.
לא יודע אם שמת לב אבל השנאי מחובר למגן ברקים
בנוגע לשנאי. חבל שלא צילמתי לכם אותו במצב לפני. השנאי פתוח סלילי הנחושת גלויים.
זה שהכין לי אותו במקום העבודה אמר שכדאי שאני אסגור אותו בקופסא בשביל שאף אחד לא יגע בו בטעות.
ככה שהכינו לי פה קופסאת עץ גדולה שהוא יושב בתוכה. הקופסא עמוסה בחורים, ככה שהקופסא נראית כמו מלכודת עכברים.
לא יודע אם שמת לב אבל השנאי מחובר למגן ברקים
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
הכוונה הייתה שתכין קופסאת מתכת.
קופסאת עץ שומרת על החום ואילו קופסת מתכת מפיצה אותו החוצה...
או בקיצור, עץ מבודד תרמי יותר טוב ממתכת.
קופסאת עץ שומרת על החום ואילו קופסת מתכת מפיצה אותו החוצה...
או בקיצור, עץ מבודד תרמי יותר טוב ממתכת.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
arotman כתב:aboren
קודם כל תתחדש!
תיהנה!...
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
aboren קודם כל תתחדש! אחלה רסיבר ובקשר לאנרג'י, כשחיפשתי לקנות רמקולים שמעתי (קראתי למען האמת) דבר ממש טובים על הפירמה, ממש לא מדבקה! מה שאני כותב מכאן והלאה זה לחדד את מה שepony כותב על אמזון אירופה בנחרצות.epony כתב:אתה מוזמן בחום להיכנס למספרים ולהביא לנו כמה הוכחות שהחיסכון ביבוא אישי מאירופה משתווה לזה שניתן להשיג ביבוא אישי מארה"ב - בדיקה (די שטחית) שעשיתי מראה שאתה כנראה טועה...MrHicUp כתב:בלי להיכנס למספרים, מדוע לא לקנות דרך אמאזון גרמניה למשל? ניתן להשיג שם את הרסיברים במחירים מעולים ואין שום צורך בשנאי!! הם הרי מותאמים לאירופה וגם לישראל מן הסתם...נראה לי שגם המשלוח יהיה קצר יותר ובמחיר זול יחסית.
לגבי השפה? אין בעיה, תרגם את כל האתר בשניה בעזרת הפלאגין של תרגום גוגל......![]()
הנה שתי דוגמאות:
- אונקיו 609 באמאזון גרמניה עולה 449 יורו שהם כ-$600. באמאזון ארה"ב הוא עולה $395.
- ימאהה 371 עולה בגרמניה 240 יורו שהם כ-$315, לעומת $230 בארה"ב.
עפ"י הדוגמאות הנ"ל, המחירים באמאזון גרמניה גבוהים בכ-50% מהמחירים באמאזון ארה"ב...![]()
![]()
מה שכן, בדיקונת זריזה לגבי מספר דגמים של דנון מראה ששם הפערים במחירים בין גרמניה לארה"ב קטנים מאוד (כנראה בגלל שבארה"ב עוד לא נותנים הנחות למשפחת דגמי 2012 החדשה של המגברים של דנון), כך שאם מישהו שוקל ברצינות לקנות דנון, בהחלט כדאי לו בנקודת הזמן הנוכחית לברר גם את המחירים באמאזון גרמניה!
...
רציתי לפרסם את איך ומאיפה קניתי את הרסיבר שלי אבל לאחר בירור עם עופר זה מוריד מערך הפורום להכנס למספרים אבל epony אם אתה נכנס למספרים אז קטונתי..
Yamaha RXV-671 -
אמזון איטליה - 463.49 יורו שהיום זה 610.9 דולר, תוך יומיים וחצי היה אצלי בבית עם שליח של UPS וזה המחיר הסופי לאחר מיסים! מניסיון אישי. כמו כן 220V וללא צורך (ועלות נוספת) בשנאי ממיר מתח.
אמזון ארה"ב -מהאתר של USHOPS שילוח ימי 40 ימים $768.00 שילוח אווירי 7 ימים $854.
איך שנחמיה אומר... "שלא יעבדו עליכם".
- epony
- חבר במועדון 10K

איפה קלטת נחרצות במה שאמרתי!?Huvenster כתב:aboren קודם כל תתחדש! אחלה רסיבר ובקשר לאנרג'י, כשחיפשתי לקנות רמקולים שמעתי (קראתי למען האמת) דבר ממש טובים על הפירמה, ממש לא מדבקה! מה שאני כותב מכאן והלאה זה לחדד את מה שepony כותב על אמזון אירופה בנחרצות.epony כתב:אתה מוזמן בחום להיכנס למספרים ולהביא לנו כמה הוכחות שהחיסכון ביבוא אישי מאירופה משתווה לזה שניתן להשיג ביבוא אישי מארה"ב - בדיקה (די שטחית) שעשיתי מראה שאתה כנראה טועה...MrHicUp כתב:בלי להיכנס למספרים, מדוע לא לקנות דרך אמאזון גרמניה למשל? ניתן להשיג שם את הרסיברים במחירים מעולים ואין שום צורך בשנאי!! הם הרי מותאמים לאירופה וגם לישראל מן הסתם...נראה לי שגם המשלוח יהיה קצר יותר ובמחיר זול יחסית.
לגבי השפה? אין בעיה, תרגם את כל האתר בשניה בעזרת הפלאגין של תרגום גוגל......![]()
הנה שתי דוגמאות:
- אונקיו 609 באמאזון גרמניה עולה 449 יורו שהם כ-$600. באמאזון ארה"ב הוא עולה $395.
- ימאהה 371 עולה בגרמניה 240 יורו שהם כ-$315, לעומת $230 בארה"ב.
עפ"י הדוגמאות הנ"ל, המחירים באמאזון גרמניה גבוהים בכ-50% מהמחירים באמאזון ארה"ב...![]()
![]()
מה שכן, בדיקונת זריזה לגבי מספר דגמים של דנון מראה ששם הפערים במחירים בין גרמניה לארה"ב קטנים מאוד (כנראה בגלל שבארה"ב עוד לא נותנים הנחות למשפחת דגמי 2012 החדשה של המגברים של דנון), כך שאם מישהו שוקל ברצינות לקנות דנון, בהחלט כדאי לו בנקודת הזמן הנוכחית לברר גם את המחירים באמאזון גרמניה!
...
רציתי לפרסם את איך ומאיפה קניתי את הרסיבר שלי אבל לאחר בירור עם עופר זה מוריד מערך הפורום להכנס למספרים אבל epony אם אתה נכנס למספרים אז קטונתי..
Yamaha RXV-671 -
אמזון איטליה - 463.49 יורו שהיום זה 610.9 דולר, תוך יומיים וחצי היה אצלי בבית עם שליח של UPS וזה המחיר הסופי לאחר מיסים! מניסיון אישי. כמו כן 220V וללא צורך (ועלות נוספת) בשנאי ממיר מתח.
אמזון ארה"ב -מהאתר של USHOPS שילוח ימי 40 ימים $768.00 שילוח אווירי 7 ימים $854.
איך שנחמיה אומר... "שלא יעבדו עליכם"....
- epony
- חבר במועדון 10K

לא חושב שאי פעם יצא לי לצטט את עצמי, אבל אם אתה מתעקש, אז כנראה שתפיסת המציאות שלך לוקה קלות אם אתה מפרש משפט שכולל הסתייגויות כמו "בדיקה (די שטחית)" ו-"כנראה" כביקורת נחרצת - על אחת כמה וכמה כאשר הביקורת "הנחרצת" הזאת נחתמת בחיזוק נחרץ למדי של טענתך המקוריתepony כתב: אתה מוזמן בחום להיכנס למספרים ולהביא לנו כמה הוכחות שהחיסכון ביבוא אישי מאירופה משתווה לזה שניתן להשיג ביבוא אישי מארה"ב - בדיקה (די שטחית) שעשיתי מראה שאתה כנראה טועה......
אפשר להתקדם עכשיו?epony כתב:מה שכן, בדיקונת זריזה לגבי מספר דגמים של דנון מראה ששם הפערים במחירים בין גרמניה לארה"ב קטנים מאוד (כנראה בגלל שבארה"ב עוד לא נותנים הנחות למשפחת דגמי 2012 החדשה של המגברים של דנון), כך שאם מישהו שוקל ברצינות לקנות דנון, בהחלט כדאי לו בנקודת הזמן הנוכחית לברר גם את המחירים באמאזון גרמניה!
...
- epony
- חבר במועדון 10K

המחיר של ממיר מתח תלוי בהספק שבו הוא אמור לתמוך, כאשר נהוג לקנות ממיר מתח שמסוגל לעמוד בהספק שגבוה ב-50-100% מההספק המוצהר של המכשיר/ים שיתחברו אליו... במילים אחרות, מגבר עם הספק מוצהר של 500W כנראה ידרוש שידוך של ממיר מתח שתומך בהספקים של 750-1,000W.
הנה ספק ישראלי של ממיר מתח שהומלץ כבר פעמים רבות מעל גבי פורום זה: http://www.amperel.co.il/categories/20041 - ניתן לראות שממיר מתח של 1,000W עולה כ-500 ש"ח, וכל קפיצה למעלה או למטה מבחינת ההספקים מביאה לשינוי במחיר של כ-50-100 ש"ח...
עוד אופציה היא לקנות ממיר מתח בארה"ב - שם מכשיר שתומך בהספקים של עד 1,000W עם ביקורות טובות מאוד עולה כ-$60, כלומר כחצי מחיר מבארץ (אך לפני עלויות שילוח, מיסים וכיו"ב...)
הנה ספק ישראלי של ממיר מתח שהומלץ כבר פעמים רבות מעל גבי פורום זה: http://www.amperel.co.il/categories/20041 - ניתן לראות שממיר מתח של 1,000W עולה כ-500 ש"ח, וכל קפיצה למעלה או למטה מבחינת ההספקים מביאה לשינוי במחיר של כ-50-100 ש"ח...
עוד אופציה היא לקנות ממיר מתח בארה"ב - שם מכשיר שתומך בהספקים של עד 1,000W עם ביקורות טובות מאוד עולה כ-$60, כלומר כחצי מחיר מבארץ (אך לפני עלויות שילוח, מיסים וכיו"ב...)