באיחור רב, עקב היעדרה של מצלמה דיגיטלית, תמונות המערכות שלי!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שחו
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1354
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #41 

אחלה תמונות וציוד, כל הכבוד(Y)

שחר.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10120
נתן תודות: 594 פעמים
קיבל תודות: 622 פעמים

שליחה #42 

הכל ניראה באמת מצוין..
נעים לעין ומתאר לעצמי גם לאוזן.. (Y)..
תהנה...
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

logankungfu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #43 

תודה, תודה!
האמת, לאחרונה, מכיוון שנגמרו הלימודים ואני עובד פול- טיים, יוצא לי לשמוע יותר מוזיקה מהמערכת של חדר השינה, ועל אף פשטותה (למעט מגבר ה NAD, שכאמור, נבחן גם בסלון והוא פשוט מצויין) אני נהנה ממנה מאוד. איכשהו, המיקס עובד.

ומרטין- יש הסתברות גבוהה שאתה צודק ואכן האימג'ינג ו/או הבמה נפגעים, אבל אין לי איך לבדוק את זה חוץ מלסחוב הכל לבית של חבר עם סלון גדול..

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #44 

אחלה של מערכת! -יופי. (Y)
:קפה:

עדוא
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 344

שליחה #45 

logankungfu כתב:...
ומרטין- יש הסתברות גבוהה שאתה צודק ואכן האימג'ינג ו/או הבמה נפגעים, אבל אין לי איך לבדוק את זה חוץ מלסחוב הכל לבית של חבר עם סלון גדול..
...
אם אתה מדבר על הרמקול השמאלי "הלחוץ", מה המרחק בס"מ שלו משני הקירות הקרובים?
אתה יכול לנסות לדחוף כריות, מזרונים דקים, שמיכות וכאלה במירווחים האלה, וגם איכשהו מעל לרמקול, וגם בכלל מאחורי שני הרמקולים.
תראה אם זה בכלל עושה הבדל.
תגידו, יש מצב שאתם ממקמים מתחת לרמקולים גלגלים באיכות גבוהה/יציבה, וכשאתם יודעים שאתם נכנסים ל"סשן" רציני, מגלגלים את הרמקולים קצת החוצה מהקירות, למיקום יחסית "אידיאלי" שמצאתם מראש? (בהנחה שראיתם שזה עושה שיפור כזה ששווה להשקיע בשבילו).
ישראל IL62: חשבתי על זה כשראיתי תמונה של הסט-אפ שלך מתישהו באיזה שרשור. אצלך, כיאה לפיגורה במעמדך :wink: , חשבתי על מסילות רצפתיות נסתרות שהרמקולים יוצאים מהמקום שלהם ונוסעים למיקום המתאים, בלחיצת כפתור כמובן .
בסוף הסשן, לחיצת כפתור, וחזר הסדר על כנו.

לוגן, הרמקול היפה הזה בחדר השינה, לא היית רוצה לכוון אותו טיפה בזווית למיטה? ולבדוק מה עושה הרחקה שלו טיפה מהקיר? לתלות אותו מהתיקרה במיקום טוב? (קצת רחוק מהקיר וזווית למיטה. יכול להריאות מדליק רמקול "צף"). סתם מחשבות.
עדוא יאיר
מרחב מוסיקלי
musical-environment.com

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #46 

אחלה מערכת ואחלה תמונות.. :D

איזה יחידות יש ברמקולים בחדר השינה.??
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

eliad2
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

נצל"ש

שליחה #47 

גם אני רציתי לצלם כמה תמונות מהמערכת שלי אבל לצערי המצלמה עברה טוטלוסט ..
במקום זה יש לי תמונה מSKP של החדר הבא שיוקם בעוד שנה .

תמונה

תמונה

logankungfu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

שליחה #48 

תודה רבה חבר'ה! :)

עדוא- תודה על המחשבות, אבל להרחיק יותר מהקיר אי אפשר, הרמקולים הכי על קצה הארונות שניתן.
פיתרון אחר יכול להיות תלייתם, אבל כנראה שאנחנו עוברים מכאן בקרוב אז השקעת טירחה כזו תהיה מיותרת כרגע.

ונמר- אין לי מושג.. ייתכן שאלו אפילו יחידות של מערכת לרכב (השערה של ישראל שראה אותם), אבל מדובר במשהו די פשוט. עם זאת, הם נשמעים טוב מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”