מבקש עזרה בהתלבטות קשה בין D6600 לבין PFL7606H

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
eli007
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973

שליחה

bsiz כתב:אתמול שוב ניסיתי לנגן סרטים מהדיסק הקשיח.אז ככה,הצלחתי לנגן סרט תלת מימד אחד sbs וגם קובץ mkv בפורמט x264 שהוא 720p. בכל הקבצים שהטלוויזיה זיהתה לא משנה אם זה היה קובץ תלת מימד הטלוויזיה תמיד נתנה אפשרות להמיר לתלת מימד sbs. מה שאומר שהטלוויזיה יכולה לנגן תלת בצורה טובה גם מהusb כל עוד זה מצליח לקרוא את הקובץ mkv. בכל מקרה זה כן יכול לנגן גם תלת מימדממחשב עם HDMI וגם מהרשת מהמחשב את שניהם ניסיתי[/quo

אתה גר בערד נכון?
...

bsiz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152

שליחה

לא בשדרות

eli007
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973

שליחה

bsiz כתב:לא בשדרות
...
שלח לי בפרטי את הפלא שלך, אולי אני אקפוץ אליך עם הבוקסי ונבחן הכל.

scoop9
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 533

שליחה

lurkers כתב:כן אני אמשיך להתלבט על פי מה שראיתי בתצוגות ועפ"י מה שנאמר כאן בפורום.

כרגע אני דווקא נוטה לכיוון ה7606 אחת הבעיות שנשארו לי זה שאין בכלל עברית ידעתי את זה מלכתחילה אבל לא רציתי לבחור טלויזיה רק עפ"י הקריטריון הזה..וגם גם ככה אני עדיין לא סגור על זה..

בכל מקרה בגלל שאין הרבה הבדל ביניהם אם אלך על סמסונג אז אלך על ה6400 כפי שהציעו לי פה ולא על
ה6600.

לפי המחיר שהציעו לי הפיליפס 7400 -7500 ש"ח וה6400 בערך 7,000 ש" כמובן שניהם עם שני זוגות משקפים.

האם המחירים האלו טובים?

בקיצור אני עדיין צריך קצת להתלבט ולהחליט ובעזרת השם לקנות בתקווה השבוע.

תודה רבה.
...
את ה6400 קניתי ביותר זול אם תרצה תפנה אליי בפרטי....

bsiz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152

שליחה

איזה גודל מסך אתה קונה

lurkers פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65

שליחה

גודל 46'' אם אלך על הסמסונג או 47'' אם אלך על הפיליפס..

omerz90
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194

שליחה

אחי לי יש את הD6600 והתלת פשוט מדהים אין לי מושג על מה כולם מדברים פה, שלא נדבר על איכות הHD והSD המדהימה.
אני מציע לך ללכת לחנות ולבדוק את התלת של כל הטלוויזיות שבינינם אתה מתלבט ולקחת את הטלוויזיה שנראית הכי טוב בעינייך
ולא לבחור על סמך ראיה של אנשים אחרים כי כל עין רואה משהו אחר.

Stas13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233

שליחה

כמו שאמרו פה על טעם וריח אין מה להתווכח... אז הדעה שלי- פיליפס 7606 על הפנים! אתה מוזמן לקרא את אחד השרשורים שלי פה לגבי העניין!!

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”