פיוניר FULL HD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
tevel3
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016

שליחה

חמס,
אין מה לעשות, לא לכולם יש 18 אלף שקל או את אותם הצרכים שלך יש, אז ממליצים על דברים שונים.
זה שאתה חושב שlcd זה הטכנולוגיה הכי מושלמת, לא אומר שאתה חייב לכפות את הדעה שלך, על כל אחד שנכנס לפורום לדחוף לו מסך lcd בגלל שאתה מאמין שזו הטכנולוגיה שמתאימה לכל אחד.
אתה פשוט לא מוכן לקבל תעובדה שכל אחד קונה מסך בהתאם לרצונות ולדרישות שלו, ולא לפי מה שמתאים לך או לשאר העולם.
אם לבנאדם יש 12 אלף והוא רוצה מסך בגודל 42 אינץ, אין מה לעשות תקבל תעובדה שאנשים ימליצו על edtv.
ואם מישהו ירצה מסך בגודל 37 אינץ וhd, אז אותו אחד שסוגד לפלאזמה יהיה חייב להמליץ על lcd.
זה הכל לפי הדרישות ורצונות, ולא כי אנחנו מעריצים טכנולוגיה מסוימת.

אגב אני רושם את זה בתור אחד שיש לו מסך lcd בחדר, כך שאני אובייקטיבי - כמו מרבית המשתמשים שמשתתפים בדיון.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

tevel3
אתה יודע מה הכי מבאס?
שאתה משקיע כ"כ הרבה זמן בכתיבת הודעה כ"כ ארוכה ובבחירת המילים- באמת ובתמים כי אכפת לך,
ובסוף הוא מבטל אותך בשניה בטענות שהן לא תמיד הגיוניות.
אני נגד התנגחויות וכאלה, אבל אני זוכר את הפעמים הראשונות שהוא כתב כאן, והכל התחיל מכאן שהוא טען שLCD זה הדבר הבא ופלזמות לא שוות יותר כלום, וכל זה היה על סמך מה ש"כולם אומרים ש LCD יותר טוב" ו- "נכנסתי לכמה רשתות חשמל והמוכרים אמרו ש LCD הכי טוב ופלזמות לא שוות" וכל מיני דברים לא כ"כ מבוססים שעלו על גדותם והגיעו כבר למימדים מפלצתיים.
וסליחה אם לא ציטטתי במדויק מילה במילה אבל זה הלך הרוח שהיה.
ועוד יותר מבאס? שהשירשור הזה התחיל ממש בכיף עם פלזמה מהמדהימות שקיימות אם לא המדהימה שבהן,
ותראה לאן הגענו עם השירשור הזה עקב בחירת מילים אומללה ("הזבל הזה שאתם ממליצים...") שלמעשה מביעה זילזול מוחלט בחברי הפורום ואני ביניהם- שהמליצו אי פעם על פלזמת EDTV .
זה לחלוטין הביטוי "אל תשתין לבאר ממנה אתה שותה".

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214

שליחה

מה שהכי מדהים אותי באמת!
זה שאתם מנסים להסביר ....לנתח ...ואלוליי קצת להצטדק!!!
אף אחד לא מכריח אף אחד להיות שותף פעיל בפורום(למרות שנשמח שיהיו כמה שיותר חברים פעילים שיתרמו מנסיונם)
אולם :!:
יש לשמור על כבוד כל החברים בפורום גם אם מישהו טועה ולא לבטל את כולם במחי הודעה אחת....ועוד לרמוז לחוסר מקצועיות...ועוד לרמוז לקונספירציה....ועוד לרמוז לרמאות מכוונת מלמעלה...ועוד להתנשא מעל כולם כאילו האמת נמצאת רק אצלו....
ירצה אדון הסמס (ולא חמס כפי שנכתב על ידי שכני)יחזור ויכתוב לפי כללי הפורום-נשמח
לא ירצה -נאחל לו בהצלחה !
052-4200610

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

לדעתי בואו בכלל נחזור לדבר על התכשיט הזה בגודל 50" שהשירשור הזה מדבר עליו, לא?

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214

שליחה

והשאלה האמיתית לדעתי היא :
אם אתה מחליט ויש לך 70000 להשקיע בוידאו
האם תשקיע במסך הזה ...או במקרן סוני רובי...או בפלאזמה 50'' פיוניר 506 ומקרן משובח כמו מיצובישי 200 או פאנסוניק 900
על מה הייתם שמים את הכסף כדי לקבל תמורה אופטימלית...
052-4200610

tevel3
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016

שליחה

אממ תאמת לא מנסה להצתדק, רק שיבין לפני שהוא מתייחס לדעות של אנשים בזלזול, בגלל שכמה חבר'ה משקם אלקטריק אמרו לו כמה שטויות.

בכל מקרה חזרה לדיון...
ישראל,
כל כך קשה לי בכלל לכתוב על מה הייתי משלם 70 אלף שקל, אז לא לדבר בעתיד שאני אהיה מליונר... אני מאוד אתקשה להוציא כזה סכום :lol:
אממ אין לי מושג במקרנים, אבל בשביל חווית קולנוע אולטימטיבית ללא ספק הייתי קונה מקרן משובח.
בשביל הגודל קודם כל, בשביל האיכות ובשביל השחורים אבסולוטים... או עוד דברים שאני לי מושג עליהם.
אז ללא ספק עד כמה שקשה לי לכתוב את זה... את ה70 אלף הייתי שם על מקרן.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341

שליחה

il62 כתב:והשאלה האמיתית לדעתי היא :
אם אתה מחליט ויש לך 70000 להשקיע בוידאו
האם תשקיע במסך הזה ...או במקרן סוני רובי...או בפלאזמה 50'' פיוניר 506 ומקרן משובח כמו מיצובישי 200 או פאנסוניק 900
על מה הייתם שמים את הכסף כדי לקבל תמורה אופטימלית...
...
שאלת השאלות :)

או פלאזמה לא FHD אבל גדולה כמו פנסוניק 65 או פיוניר 61 או לא יודע מה עוד יש, אולי נק?

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”