נהגים, כך תימנעו מנקודות ומדוחות תנועה באלפי שקלים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
Huber,
נסיון אישי לא אומר הרבה. אצלי למשל, מנסיון בשנתיים האחרונות, לא הייתה אפילו התראת שווא אחת. זה אומר משהו? לא. זהו לא מדע טילים, בסך הכל דיווחים מהקהילה אשר נכנסים למפה. במסלולים שלי הדיווחים היו מדוייקים ואצלך ייתכן שלא. צריך גם להבין שזה לא שכל דיווח (שווא או אמת) נכנס למפה עבור כל שאר המשתמשים, עוברים על זה. עם הזמן, המפה תהיה מעודכנת מכיוון שהמצלמות קבועות במקומן.
נסיון אישי לא אומר הרבה. אצלי למשל, מנסיון בשנתיים האחרונות, לא הייתה אפילו התראת שווא אחת. זה אומר משהו? לא. זהו לא מדע טילים, בסך הכל דיווחים מהקהילה אשר נכנסים למפה. במסלולים שלי הדיווחים היו מדוייקים ואצלך ייתכן שלא. צריך גם להבין שזה לא שכל דיווח (שווא או אמת) נכנס למפה עבור כל שאר המשתמשים, עוברים על זה. עם הזמן, המפה תהיה מעודכנת מכיוון שהמצלמות קבועות במקומן.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73253
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
זיו. אם הניסיון שלך היה כזה, זכותך לסמוך על הפתרון הזה. אני כשזה מגיע לקנסות של מאות שקלים ונקודות לא אסתמך על פתרון שבעבר הכזיב אותי ואחרים. אני אישית כן נותן חשיבות לניסיון אישי.
ד"א, הנה דוגמא בסיסית למה לא תמיד אפשר לסמוך על מתנדבים. הבחור החליט לדווח לכולם שהוא כבר קיבל קנס ממצלמה שעדיין לא נכנסה לשימוש:
https://www.waze.co.il/forum/viewtopic. ... 739#p78719
ד"א, הנה דוגמא בסיסית למה לא תמיד אפשר לסמוך על מתנדבים. הבחור החליט לדווח לכולם שהוא כבר קיבל קנס ממצלמה שעדיין לא נכנסה לשימוש:
https://www.waze.co.il/forum/viewtopic. ... 739#p78719
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Huber,
לאורך התגובות שלי לא המלצתי על שום פתרון נגד המצלמות החדשות כפי שאתה טוען, רק הגבתי למה המקור שלך לא רלוונטי להיום.
בנוסף, אני מקווה שברור לך שמספיק שהמצלמות הללו ידווחו ויכנסו ל- Waze והפתרון שלהם שלם. על פי כמות המשתמשים הגדולה ב- Waze, אחוז ההשתתפות הגבוה שלהם ומכיוון שהנושא הזה חם, לא יקח זמן רב לזה וייתכן וזה כבר נעשה. הקישור שהצגת בן כמעט חודש, גם משהו שהופך אותו ללא רלוונטי כאשר אנחנו מדברים על פתרון מבוסס קהילה בזמן אמת.
לאורך התגובות שלי לא המלצתי על שום פתרון נגד המצלמות החדשות כפי שאתה טוען, רק הגבתי למה המקור שלך לא רלוונטי להיום.
בנוסף, אני מקווה שברור לך שמספיק שהמצלמות הללו ידווחו ויכנסו ל- Waze והפתרון שלהם שלם. על פי כמות המשתמשים הגדולה ב- Waze, אחוז ההשתתפות הגבוה שלהם ומכיוון שהנושא הזה חם, לא יקח זמן רב לזה וייתכן וזה כבר נעשה. הקישור שהצגת בן כמעט חודש, גם משהו שהופך אותו ללא רלוונטי כאשר אנחנו מדברים על פתרון מבוסס קהילה בזמן אמת.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אפא אני טוען דבר שכזה? לקחת את זה אישי משום מה?ziv_r כתב:Huber,
לאורך התגובות שלי לא המלצתי על שום פתרון נגד המצלמות החדשות כפי שאתה טוען,...
בכל מקרה, אני את שלי אמרתי, שכל אחד יקח מזה מה שמתאים לו
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
Huber
- חבר במועדון HT

הנה 2 דוגמאות למה אי אפשר להסתמך לחלוטין על הוויז. בימים האחרונים נסעתי על בסיס יומי את הנתיב מעכו לנתניה. בכביש החוף 2-3 ק"מ לפני הפנייה ימינה לאור עקיבה/קיסריה ישנה מצלמת גטסו שלא מופיע בווייז. דיווחתי עליה 2-3 פעמים במהלך השבוע והיא עדיין לא מופיע שם. זה ספציפית לגבי מצלמות. לגבי עומסים/פקקים, בבוקר יש עומס תנועה קבוע באיזור מצומת סומך לכיוון צומת יגור עד פחות או יותר צומת קריית אתא או יותר. אני מדווח עליו על בסיס יומי אבל אני אישית לא מקבל עליו שום התרעה. כנ"ל לגבי עומסים אחרים בדרך.
אז כן, התוכנה עושה עבודה לא רעה, אבל אי אפשר להסתמך עליה לחלוטין.
אז כן, התוכנה עושה עבודה לא רעה, אבל אי אפשר להסתמך עליה לחלוטין.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כפי שנאמר כבר, דיווח בודד איננו מספק עבור הכנסת המצלמה. בנוסף, חלק מהדיווחים עוברים אימות.
ולי יש 2000 דוגמאות למה הווייז מדהים.
בגדול אני חייב לחברה הזאת תודה על :
לפחות 30התרעות עד כה על משטרה ומצלמות רלוונטיות מאד
מאות שעות פנאי מצטברות עם משפחתי בגין בחירת מסלול קצר בשל פקקים מתועבים והאפשרות לבחור מסלול תוך כדי ידיעה מה קורה בשטח.
בגדול אני חייב לחברה הזאת תודה על :
לפחות 30התרעות עד כה על משטרה ומצלמות רלוונטיות מאד
מאות שעות פנאי מצטברות עם משפחתי בגין בחירת מסלול קצר בשל פקקים מתועבים והאפשרות לבחור מסלול תוך כדי ידיעה מה קורה בשטח.
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000716042
הסיוט מתחיל: 44 מצלמות מהירות חדשות הותקנו בכבישים - צפו בטבלה עם כל המיקומים והמהירויות המותרות
עד סוף החודש הן כבר יופעלו ■ סעו מעל 100 קמ"ש בכביש החוף - תחטפו שרשרת קנסות בהיקף אלפי שקלים ■ כביש 4 מוצף במצלמות ■ ממהרים לטיסה? היזהרו מהכבישים עוקפי נתב"ג ■ יוצאים לטיול בצפון בסופ"ש? תכינו את הארנק
הסיוט מתחיל: 44 מצלמות מהירות חדשות הותקנו בכבישים - צפו בטבלה עם כל המיקומים והמהירויות המותרות
עד סוף החודש הן כבר יופעלו ■ סעו מעל 100 קמ"ש בכביש החוף - תחטפו שרשרת קנסות בהיקף אלפי שקלים ■ כביש 4 מוצף במצלמות ■ ממהרים לטיסה? היזהרו מהכבישים עוקפי נתב"ג ■ יוצאים לטיול בצפון בסופ"ש? תכינו את הארנק
- eitan-z
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
- נתן תודות: 310 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני כבר התיאשתי מלהעשיר את קופת המדינה
סיימתי לפני כחודשיים תקופת שלילה על תנאי של שנתיים
ונכון לרגע זה - נוסע כחוק (מאוד מתסכל להיכנס לאיילון 20 מכיוון 431 - המהירות
המקסימלית שם כרגע היא 70
קמ"ש עד לאחרי מחלף הולץ ) אבל כמובן
שאני הפוץ היחיד שמציית לתמרורים.
כנראה שאנשים צריכים ללמוד מהנסיון של עצמם.....
מה שכן - תוכנת WAZE עוזרת בהתראות.
איתן.
סיימתי לפני כחודשיים תקופת שלילה על תנאי של שנתיים
ונכון לרגע זה - נוסע כחוק (מאוד מתסכל להיכנס לאיילון 20 מכיוון 431 - המהירות
המקסימלית שם כרגע היא 70
שאני הפוץ היחיד שמציית לתמרורים.
כנראה שאנשים צריכים ללמוד מהנסיון של עצמם.....
מה שכן - תוכנת WAZE עוזרת בהתראות.
איתן.
-
Huber
- חבר במועדון HT

זה לא דיווח בודד, דיווחתי על זה לפחות 4-5 פעמים ב 2-3 שבועות האחרונים. בנוסף פתחתי ת'רד בפורום שלהם, נראה מה יקרה עם זה.ziv_r כתב:כפי שנאמר כבר, דיווח בודד איננו מספק עבור הכנסת המצלמה. בנוסף, חלק מהדיווחים עוברים אימות....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Huber,
עבור Waze, דיווח חוזר על אותו "מפגע" מאותו משתמש ייתכן ועדיין נחשב כדיווח בודד.
עבור Waze, דיווח חוזר על אותו "מפגע" מאותו משתמש ייתכן ועדיין נחשב כדיווח בודד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני לא חסיד גדול של "יתכן" ו"אולי". העברתי דיווח מסודר בפורום שלהם, נראה שהם מודעים לבעייה, מה שמדאיג אותי זה שהם מודעים כנראה תקופה לא קצרה ושום דבר לא קורה:
http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.p ... 728#p81728
http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.p ... 728#p81728
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Huber,
אני ואתה לא עובדים ב- Waze למיטב ידיעתי ולכן כל ההודעות כאן נכתבות לפי מיטב ידעתנו וההבנה שלנו של המערכת. פתחת שרשור בפורום של Waze וקיבלת אישור מבעל תפקיד כי יש בעיה. למרות זאת, דיווח בודד לא מכניס את "המפגע" שדווח למפה, יש מערכת החלטות לכך.
אני ואתה לא עובדים ב- Waze למיטב ידיעתי ולכן כל ההודעות כאן נכתבות לפי מיטב ידעתנו וההבנה שלנו של המערכת. פתחת שרשור בפורום של Waze וקיבלת אישור מבעל תפקיד כי יש בעיה. למרות זאת, דיווח בודד לא מכניס את "המפגע" שדווח למפה, יש מערכת החלטות לכך.
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.1620330
האישורים לא הגיעו - והפעלת מצלמות המהירות שוב נדחית.
החברה שזכתה במכרז האישורים ממכון התקנים וחברת החשמל טרם התקבלו; המצלמות לא יופעלו לפני אמצע פברואר.
החברה שזכתה במכרז האישורים ממכון התקנים וחברת החשמל טרם התקבלו; המצלמות לא יופעלו לפני אמצע פברואר.
Huber,
תוכל לדווח ל-"מיצו בדרכים", בד"כ אחרי שהוא מוודא שנמצאת מצלמה החברה בוויז נוטים לאשר זאת כמעט באופן מיידי.
אופציה שנייה היא לפנות ל- avrika מוויז, הוא מרכז את כל עניין מיקום המצלמות. הרשימה של avrika
תוכל לדווח ל-"מיצו בדרכים", בד"כ אחרי שהוא מוודא שנמצאת מצלמה החברה בוויז נוטים לאשר זאת כמעט באופן מיידי.
אופציה שנייה היא לפנות ל- avrika מוויז, הוא מרכז את כל עניין מיקום המצלמות. הרשימה של avrika
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35087
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
וואלה?Huber כתב:http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.1620330
החברה שזכתה במכרז האישורים ממכון התקנים וחברת החשמל טרם התקבלו; המצלמות לא יופעלו לפני אמצע פברואר....
אני נוסע לצפון ביום שישי.
אז אפשר לנסוע 180?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אחרי הטיול - כשבוע, דווח לנו אם הגיע מעטפה מעניינת בדואר

-
Huber
- חבר במועדון HT

כבר התרעתי בפורום שלהם וקיבלתי תשובה, אבל להבאrichrach כתב:Huber,
אופציה שנייה היא לפנות ל- avrika מוויז, הוא מרכז את כל עניין מיקום המצלמות. הרשימה של avrika...