55 אינץ למרחק של 3.5 מטר זה גדול מידי?
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
אני לא מסכים. גם בצפיה בבלו ריי מקורי - ממרחק של מטר, במסך 46, לא רואים טוב.
HD זה בסך הכל רזולוציה יותר גבוההה מSD. זה לא תמונה מוחלטת, או תמונה מושלמת.
אולי במקרנים זה אחרת.
אולי במקרנים זה אחרת.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
ממה שאני זוכר בפוסטים ישנים, אתה תמיד לא מסכים ולא משנה התוכן...nir11 כתב:אני לא מסכים. גם בצפיה בבלו ריי מקורי - ממרחק של מטר, במסך 46, לא רואים טוב.
אולי במקרנים זה אחרת....
לגופו של עניין, איפה ראית שמישהו דיבר על צפיה מ1 מטר ב 46" ?
- boazj
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
יש מסך 55" למי שלא רוצה/צריך תלת מימד, ובמחירים קצת יותר ידידותיים לפיכך ( המומלצים על התלת מימד עולים סביב ה 12-13 וצפונה) ??
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
לקחת מקרה קיצוני, מי צופה ב-46 ממטר?nir11 כתב:אני לא מסכים. גם בצפיה בבלו ריי מקורי - ממרחק של מטר, במסך 46, לא רואים טוב.
אולי במקרנים זה אחרת....
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
יש את הפיליפס 6606 ויש עוד כמה דגמים.boazj כתב:יש מסך 55" למי שלא רוצה/צריך תלת מימד, ובמחירים קצת יותר ידידותיים לפיכך ( המומלצים על התלת מימד עולים סביב ה 12-13 וצפונה) ??...
- nir11
-
- חבר מביא חבר

1) כתבת שאין דבר כזה גדול מדי. הנה. יש.טלHD כתב:ממה שאני זוכר בפוסטים ישנים, אתה תמיד לא מסכים ולא משנה התוכן...nir11 כתב:אני לא מסכים. גם בצפיה בבלו ריי מקורי - ממרחק של מטר, במסך 46, לא רואים טוב.
אולי במקרנים זה אחרת....
לגופו של עניין, איפה ראית שמישהו דיבר על צפיה מ1 מטר ב 46" ?...
2) מי שאני זוכר בפוסטים ישנים אתה תמיד אומר לקנות יותר גדול. אני באמת צריך להמשיך את המשפט הזה?
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
nir11
ראשית, אני תמיד מתייחס לגופו של עניין.
קראת את הכותרת של הפוסט הזה?
אני אצטט לך "...למרחק של 3.5 מטר .." ולזה התייחסתי ואני מניח שגם שאר המגיבים (חוץ ממך).
שנית, ראית פעם אחת שהמלצתי למישהו 46" למרחק צפיה של 1 מטר ?
זו שאלה רטורית, אתה לא צריך לענות.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7% ... 7%99%D7%AA
ראשית, אני תמיד מתייחס לגופו של עניין.
קראת את הכותרת של הפוסט הזה?
אני אצטט לך "...למרחק של 3.5 מטר .." ולזה התייחסתי ואני מניח שגם שאר המגיבים (חוץ ממך).
שנית, ראית פעם אחת שהמלצתי למישהו 46" למרחק צפיה של 1 מטר ?
זו שאלה רטורית, אתה לא צריך לענות.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7% ... 7%99%D7%AA
- saarpen
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 364
- שם מלא: saarpen
94% מהמוכרים בישראל ( מוכרי טלוויזיות ) לא מבינים כלום אבל כלוםםםםם בטלוויזיות. העובדה שהם עובדים כמוכרים בתוך החנות ולובשים חולצה של החנות..... לא מעידה דבר על רמת ההבנה שלהם במסכים ובכול מה שקשור לזה.zovirax כתב:אחרי סבב נוסף בחנויות , כל מוכר שעברנו אצלו המליץ לנו לא לרכוש טלוויזיה של 55 אינץ
בסוף הלכנו על סוני EX521 46 אינץ
לא יודע אם יש לה אפילו 100HZ
זה פשוט לא עניין אותי יותר....
הם זקוקים לעבודה ולחלק גדול מהם זו עבודה שנייה והדבר היחיד שלבישת חולצת החנות מעידה עליהם שהם זקוקים לכסף ואולי יודעים קצת למכור...
אחוז קטן מאוד ואני מדגיש - קטןןןןן מאוד מהמוכרים בחנויות השונות באמת מבין ומומחה למסכים.
קל מאוד לזהות זאת.
תשננו פעם כמה מושגים בסיסיים שקשורים לעולם הטלוויזיות , תצאו לשטח ותשאלו את המוכר שיהיה שם בתוך החנות.
גיבובי שטויות שהוא ישיב לכם על משהו שלמדתם לפני כשעה וישמע לכם תלוש ומוזר... יבהיר לכם שהוא רק מנסה למכור לכם את המסך בכדי להרוויח את לחמו. הוא בטח לא מומחה. יש מעט מאוד מומחים בינהם.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

כמובן.מומחים יש רק באינטרנט - ובעיקר כאן בפורום.
כאן כולם יודעים הכל החל בידע מוחלט על תהליך ייצור המסכים בכל הטכנולוגיות, וכלה בנוסחאות חישוב של גודל מסך לפי מרחק.
בתכלס מומחים יש כאן מעט מאוד, וכלהשאר זה מקהלה שאומרת אותו דבר כל הזמן - עד שהשתכנעתם כולכם בצדקתכם ( ובטמטומו של שאר העולם - בוודאי מוכרי הטלוויזיות).
האקסיומה הזו של "אין דבר כזה גדול מדי" ו"גדול יותר זה טוב יותר" זה משהו שהייתי מצפה ממישהו שרוצה בסך הכל למכור יותר , לא ממומחים.
יפה עשה עופר כשאיזן את הדברים וכתב (אינני זוכר אם בדיון הזה), של SD גם מסך HDR מספיק.
אני לא טוען שהמוכרים "מומחים". אני טוען שמומחים באמת יש מעטים. וכל השאר הם מומחים רק בעיני עצמם.
כאן כולם יודעים הכל החל בידע מוחלט על תהליך ייצור המסכים בכל הטכנולוגיות, וכלה בנוסחאות חישוב של גודל מסך לפי מרחק.
בתכלס מומחים יש כאן מעט מאוד, וכלהשאר זה מקהלה שאומרת אותו דבר כל הזמן - עד שהשתכנעתם כולכם בצדקתכם ( ובטמטומו של שאר העולם - בוודאי מוכרי הטלוויזיות).
האקסיומה הזו של "אין דבר כזה גדול מדי" ו"גדול יותר זה טוב יותר" זה משהו שהייתי מצפה ממישהו שרוצה בסך הכל למכור יותר , לא ממומחים.
יפה עשה עופר כשאיזן את הדברים וכתב (אינני זוכר אם בדיון הזה), של SD גם מסך HDR מספיק.
אני לא טוען שהמוכרים "מומחים". אני טוען שמומחים באמת יש מעטים. וכל השאר הם מומחים רק בעיני עצמם.
- saarpen
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 364
- שם מלא: saarpen
אתה צודק..........

וודא תמיד שמאחורי ענף הזית הדק שלך אתה מחזיק חרב חדה וגדולה. (הפרשנות שלי לרעיון שמאחורי סיכת המ"מ)