Samsung LED D5000
- scoop9
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 533
יפה... מקווה שעזרתי! 
- uridavid
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
חיבור נקודת גישה אלחוטית
האם עשית חיבור כפי שתארת ב ג'?Nirgaz כתב:לדעתי צפייה ישירה ביו טיוב לא תקבל ב D5000 אלא רק ב smart TV או בחיבור מחשב ישירות לטלוויזיה (שתשמש כמסך מחשב), או דרך סטרימר - וזו האופצייה הכי טובה לדעתי .
שים לב שבהפרש המחיר בין ה D5000 ל smart TV למשל D5500 תוכל לקנות סטרימר איכותי ביותר שייתן לך לראות את כל התכנים שיש באינטרנט ולא רק את מה שמוצע ב smart TV
עכשיו לגבי החיבור - אני בדקתי את הנושא לעומק והמסקנות שלי הן:
הכי טוב זה חיבור רשת קווי, אבל אם אי אפשר אז יש כמה אפשרויות:
א. דונגל USB ייעודי - לדעתי לא שווה לקנות את הדונגל הייעודי (זה נכון גם לסמסונג וגם לפירמות אחרות) גם יקר וגם ביצועים בינוניים בד"כ.
שים לב שדונגל USB אחר כניראה לא יעבוד! כל החברות בכוונה מונעות חיבור כזה ע"מ להרוויח על הדונגל שלהם.
ב. חיבור רשת דרך קווי החשמל - עובד טוב רק אם מרחק החוטים בין הראוטר לטלוויזיה לא מאד גדול והשקעים של שניהם מחוברים לאותה פזה. מאחר שתצטרך לרכוש את המתאמים רק כדי לראות אם זה עובד, אני חושב שהפתרון הזה בעייתי. מחיר כ- 350 שח לזוג מתאמים
ג. לחבר נקודת גישה אלחוטית - wireless access point ניתן לקנות אחת כזו שתשמש גם כמגבר אלחוטי.
למשל זו: Tenda nMAX W300M 802.11n Portable Wireless Access Point / Router 300Mbps עולה ב KSP כ 150 ש"ח
האופצייה הזו ניראית לי גם הכי זולה וגם הכי טובה (כן לפעמים יש כזה שילוב) קצב החיבור וגם הקליטה יהיו טובים בהרבה מהדונגל של סמסונג, יותר זול משמעותית ואין בעיות תאימות כי מה שהטלוויזיה 'תרגיש' זה חיבור רשת רגיל ולא USB
אני מתכוון לקנות כזו בקרוב ולחבר לטלוויזיה שלי (D5000) - אוכל לעדכן אח"כ איך זה עובד.
ניר...
איך מגדירים?
תודה