.jpost כתב:המכשיר כן מנגן m2ts בודד של בלוריי, מהרשת בפרוטוקול UPNP.
ISO ו BDMV מלא ניתן לנגן רק דרך USB ו ESATA....
המלך החדש הגיע לשכונה OPPO 93
-
חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
אני מבין שניסו כאן את oshare ושזה פותר את בעיית התרגום מהרשת. נכון?
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
חיים תתחדש ותהנה
אתה מצוי בתקופה האחרונה בקצב מטורף של שדרוגים וקניות

אתה מצוי בתקופה האחרונה בקצב מטורף של שדרוגים וקניות
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
עדכון תוכנה רשמי (לא בטא) חדש - מתאריך 21/12:
http://oppodigital.com/blu-ray-bdp-93/b ... -1219.aspx
בדיוק בזמן - אני מקבל את שלי היום
Batnun
.
http://oppodigital.com/blu-ray-bdp-93/b ... -1219.aspx
בדיוק בזמן - אני מקבל את שלי היום
Batnun
.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אכן - עדכון חדש - אבל הוא למעשה אותו העדכון מה-5/12 - ככה שמי שעשה את העדכון לגרסאת בטה לא צריך לעדכן שוב
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

בהחלט, אבל רשמי נשמע יותר טוב (למרות שאני תמיד מתקין את הבטא ברגע שיוצא).Itay_Pollak כתב:אכן - עדכון חדש - אבל הוא למעשה אותו העדכון מה-5/12 - ככה שמי שעשה את העדכון לגרסאת בטה לא צריך לעדכן שוב...
בנוסף, למי שמותקנת גירסה רשמית, נדמה לי שאי אפשר לעדכן לבטא דרך האינטרנט, רק לגירסאות רשמיות.
האם הגירסה הזאת תואמת גם לדגם האירופאי (BDP-93EU)?
Batnun
.
- hm32hm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
התכתבתי עם OPPO לאחרונה , ועל סמך התשובות החלטתי לדחות בינתיים את הרכישה, לטובת הקמת HTPC חדש שנראה לי יותר flexible בתכנים מתקדמים.השאלות לא רלוונטיות לכל אחד, אך בכל מקרה אני מציג את התשובות מ OPPO - לידיעה כללית:
---------------------------------------------------------------
The player does not support external subtitles when using DLNA. You need to either embed the subtitles using a MKV container, or use DLNA Transcoding to force the application to transcode the file on the fly with the subtitles being added to the video stream.
There are no plans a this time to support external subtitles through DLNA.
Over USB and eSATA subtitles are supported embedded or external.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Is BDP-93 supporting Netflix subtitles?
At this time, no. We are looking into supporting the newer interface which supports Netflix Subtitles, 1080p video and 5.1 audio, but we do not know when, or if, we will be able to update the firmware to support this.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
thank you. any projection for supporting Hulu or Hulu+ ? it could reduce the amount of boxes in the living room....
Unfortunately we do not know when we will be able to add additional streaming services to the player through future firmware release. We are looking into supporting additional services, but we can't talk about services which we have not been certified for.
Best Regards,
Customer Service
OPPO Digital, Inc.
2629B Terminal Blvd.
Mountain View, CA 94043
---------------------------------------------------------------
The player does not support external subtitles when using DLNA. You need to either embed the subtitles using a MKV container, or use DLNA Transcoding to force the application to transcode the file on the fly with the subtitles being added to the video stream.
There are no plans a this time to support external subtitles through DLNA.
Over USB and eSATA subtitles are supported embedded or external.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Is BDP-93 supporting Netflix subtitles?
At this time, no. We are looking into supporting the newer interface which supports Netflix Subtitles, 1080p video and 5.1 audio, but we do not know when, or if, we will be able to update the firmware to support this.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
thank you. any projection for supporting Hulu or Hulu+ ? it could reduce the amount of boxes in the living room....
Unfortunately we do not know when we will be able to add additional streaming services to the player through future firmware release. We are looking into supporting additional services, but we can't talk about services which we have not been certified for.
Best Regards,
Customer Service
OPPO Digital, Inc.
2629B Terminal Blvd.
Mountain View, CA 94043
-
חיים
-
- חבר במועדון HT

oferlaor כתב:אני מבין שניסו כאן את oshare ושזה פותר את בעיית התרגום מהרשת. נכון?...
נכון,הכן התוכנה הזו פותרת את הבעיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

יצאה גירסה אירופאית לקושחה הרשמית האחרונה:
http://www.oppo-bluray.co.uk/customer-services/firmware
Batnun
.
http://www.oppo-bluray.co.uk/customer-services/firmware
Batnun
.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
חיים ...ידידי
תתחדש ותהנה ...בהחלט מכשיר מדהים..לדעתי הטוב ביותר ..פשוט חגיגה לעיניים ...
אוףףף כמה שהוא יפה ....
תהנה

תתחדש ותהנה ...בהחלט מכשיר מדהים..לדעתי הטוב ביותר ..פשוט חגיגה לעיניים ...
אוףףף כמה שהוא יפה ....
תהנה
- RanMoyal
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1869
OSHARE לא ממש מתפקד אצלי. יש תיקיות שאני לפתע לא רואה וישנם תרגומים שנמצאים בתיקיה אבל הוא לא מצליח לקרוא אותם.
לעומת זאת תוכנה בשם MEZZMO עובדת מצוין!
אין פספוס של תיקיות והכתוביות בעברית נמשכות ללא כל בעיה. למעשה, המכשיר מצליח למשוך לי קבצים ברשת שה-Tvix S1 מאוד התקשה בהם. אני מתכוון לשמור על ה-Tvix כמעין גיבוי אבל כמו שזה נראה עכשיו, ה-OPPO יהפוך לנגן המדיה המרכזי אצלי, סטרימר, יכולות ניגון ISO 3D מהארד דיסק ונגן בלו-ריי.
מכשיר מרשים.
רן
אין פספוס של תיקיות והכתוביות בעברית נמשכות ללא כל בעיה. למעשה, המכשיר מצליח למשוך לי קבצים ברשת שה-Tvix S1 מאוד התקשה בהם. אני מתכוון לשמור על ה-Tvix כמעין גיבוי אבל כמו שזה נראה עכשיו, ה-OPPO יהפוך לנגן המדיה המרכזי אצלי, סטרימר, יכולות ניגון ISO 3D מהארד דיסק ונגן בלו-ריי.
מכשיר מרשים.
רן
-
חיים
-
- חבר במועדון HT

RanMoyal כתב:OSHARE לא ממש מתפקד אצלי. יש תיקיות שאני לפתע לא רואה וישנם תרגומים שנמצאים בתיקיה אבל הוא לא מצליח לקרוא אותם.
מכשיר מרשים.
רן...
כל מילה בסלע
אין מה להוסיף
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
חיים ניראה מדהים, נגן מדהים,
תתחדש ותהנה

תתחדש ותהנה
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
ההבדל העיקרי בין ה-93 ל-95 זה שה-95 אמור לתת מענה אודיופילי בסטריאו ורב-ערוצי (יציאות XLR, ממירי DAC איכותיים וספק כח טוב יותר). מעבר לזה, ברמת הוידיאו, הם אמורים להיות זהים.
המכשיר אינו מולטי זון ב-BD ללא קניית צ'יפ בנפרד. הוא כן מולטי זון ב-DVD, כמובן.
המכשיר אינו מולטי זון ב-BD ללא קניית צ'יפ בנפרד. הוא כן מולטי זון ב-DVD, כמובן.
- ArielSot
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3
מוצר מדהים שפו לציקו!!!
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
בנוסף המראה החיצוני בין ה 95 ל 93 די שונה .MartinHSabag כתב:ההבדל העיקרי בין ה-93 ל-95 זה שה-95 אמור לתת מענה אודיופילי בסטריאו ורב-ערוצי (יציאות XLR, ממירי DAC איכותיים וספק כח טוב יותר). מעבר לזה, ברמת הוידיאו, הם אמורים להיות זהים.
המכשיר אינו מולטי זון ב-BD ללא קניית צ'יפ בנפרד. הוא כן מולטי זון ב-DVD, כמובן....
ה 93 דק יותר עם מראה חלק בגימור אלומינים שחור מוברש . אלגנטי מאוד יפיוף אמיתי
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"