כמוני כמוךsufgi כתב:ממש לא פינוק.
אני עובד עם הרמוני 900 , ורוצה שהמעבר בין כניסות ה DAC יהיה חלק מה activities ....
למרות שאצלי הרעיון היה להשתמש רק בכניסה אחת.
אבל זה נכון, חיסרון גדול

כמוני כמוךsufgi כתב:ממש לא פינוק.
אני עובד עם הרמוני 900 , ורוצה שהמעבר בין כניסות ה DAC יהיה חלק מה activities ....

Perreaux Audiant 80i - ביקורת בעבריתlasik כתב:חברים,
גם אני בהתלבטות בנושא ה- DAC.
אצלי ה- HTPC מזרים כל המדיה בממשק אחד לרסיבר (z7) באמצעות חיבור HDMI.
מבירור שביצעתי הומלץ לי לרכוש אינגרייטד בעל DAC פנימי ו- bypass לרסיבר קולנוע ביתי.
האינטגרייטד יחובר לרסיבר ביציאת preout ולרמקולים הקידמיים.
כך במידה ואני רואה מוסיקה רב ערוצית, האינטגרייטד משמש כפאוור לקידמיים בלבד, והשליטה בווליום דרך הרסיבר.
במידה ואני שומע דו ערוצי, האינטגרייטד משמש כ- DAC באופן מלא, כולל שליטה בווליום.
האם קיים אינטגרייטד בעל DAC פנימי ו- bypass לרסיבר קולנוע ביתי שאתם ממליצים לנסות?
תודה לעונים....

lasik כתב:זה רק אחד מהאופציות.
נאמר לי כי כמעט קיימות הרבה אופציות של אינטגרייטד עם DAC ו- bypass.
אחת מהן של HEGEL H70 (כ- 9000 ש"ח במחירון).
אני מתכוון לבדוק אותה בקרוב.
http://www.hegel.com/h70.htm...

לרוב סטרימרים ומכשירים לא יעודיים יש יציאה "מוגבלת " (גם אם זו דיגיטלית) - לדוגמא SB3 מגביל קצב דגימה ל- 48Khz ומשפיע אל האיכות ולא משנה עד כמה הברווז שתחבר אליו יהיה איכותיsufgi כתב:למה מחשב ייעודי יתן תוצאה טובה יותר מ SB3, אם שניהם מוציאים אות דיגיטלית ל DAC ?
אם אני אלך בכיוון של SB , האם לא עדיף ללכת כבר על ה SB touch במקום ה SB3 ?
ממה שהבנתי ה touch תומך גם בקבצי אודיו עם רזולוציה גבוהה ....

האם ב touch זה עד 96 ?BreezeNET כתב: לדוגמא SB3 מגביל קצב דגימה ל48Khz...

כבעלים של ONKYO 608 (ללא PREOUT למיטב הבנתי) אין לי את אפשרות החיבור הנ"ל, מבין נכון?lasik כתב:חברים,
גם אני בהתלבטות בנושא ה- DAC.
אצלי ה- HTPC מזרים כל המדיה בממשק אחד לרסיבר (z7) באמצעות חיבור HDMI.
מבירור שביצעתי הומלץ לי לרכוש אינגרייטד בעל DAC פנימי ו- bypass לרסיבר קולנוע ביתי.
האינטגרייטד יחובר לרסיבר ביציאת preout ולרמקולים הקידמיים.
כך במידה ואני רואה מוסיקה רב ערוצית, האינטגרייטד משמש כפאוור לקידמיים בלבד, והשליטה בווליום דרך הרסיבר.
במידה ואני שומע דו ערוצי, האינטגרייטד משמש כ- DAC באופן מלא, כולל שליטה בווליום.
האם קיים אינטגרייטד בעל DAC פנימי ו- bypass לרסיבר קולנוע ביתי שאתם ממליצים לנסות?
תודה לעונים....