שרשור תגובות: ניופאן משיקה את דגמי 2012 של חברת Denon ואתם מוזמנים!
אירוע מוקפד ורציני. האורח העביר הנושא באופן מלא ומקצועי.
עם זאת, לאחר שהועבר כל המידע התיאורטי, היה חסר לי להתנסות בסאונד הרסיברים. הצגת הפיצ׳רים בחלל משותף לטעמי היתה בעייתית. הצגת איכות הסאונד של דנון תוך הדגמה מרוכזת בעמדה אחת רצינית, היתה גורמת למצגת להיות מנצחת.
שוב תודה על האירגון.
עם זאת, לאחר שהועבר כל המידע התיאורטי, היה חסר לי להתנסות בסאונד הרסיברים. הצגת הפיצ׳רים בחלל משותף לטעמי היתה בעייתית. הצגת איכות הסאונד של דנון תוך הדגמה מרוכזת בעמדה אחת רצינית, היתה גורמת למצגת להיות מנצחת.
שוב תודה על האירגון.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
תודה למארגנים,
לגבי הנושא של השמעת המערכות, לפי דעתי זה לא היה נושא ההתכנסות.
המטרה הייתה להכיר את הדגמים החדשים בליווי כל הפיצ'רים שנוספו, מבחינה טכנית גרידא.
אני מניח כי המארגנים יצאו מנק' הנחה כי החברים בפורום מכירים את המותג ואיך הוא נשמע (אני לא מעריך שיש הבדלים גדולים בין הדגמים החדשים לישנים באיכות הסאונד, זה הבדלים יותר בפיצ'רים מסביב).
לא היה באמת ניתן להתרשם מאיכות הציוד מכיוון שהחדר שבו מוקם לא מיועד להשמעה.
בנוסף כשיש בחדר כמות גדולה של מערכות שכולן מנגנות ביחד בחלל אחד.
לדעתי, כדי להתרשם מאיכות הסאונד, צריך לפנות לאחת החנויות המתמחות ולשמוע בחדר יעודי, עם שידוך של רמקולים לפי בחירת השומע.
לגבי הנושא של השמעת המערכות, לפי דעתי זה לא היה נושא ההתכנסות.
המטרה הייתה להכיר את הדגמים החדשים בליווי כל הפיצ'רים שנוספו, מבחינה טכנית גרידא.
אני מניח כי המארגנים יצאו מנק' הנחה כי החברים בפורום מכירים את המותג ואיך הוא נשמע (אני לא מעריך שיש הבדלים גדולים בין הדגמים החדשים לישנים באיכות הסאונד, זה הבדלים יותר בפיצ'רים מסביב).
לא היה באמת ניתן להתרשם מאיכות הציוד מכיוון שהחדר שבו מוקם לא מיועד להשמעה.
בנוסף כשיש בחדר כמות גדולה של מערכות שכולן מנגנות ביחד בחלל אחד.
לדעתי, כדי להתרשם מאיכות הסאונד, צריך לפנות לאחת החנויות המתמחות ולשמוע בחדר יעודי, עם שידוך של רמקולים לפי בחירת השומע.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...