בזק בינלאומי לא לבד

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #41 

nadavgr כתב:מה שאתם בכלל לא מתקרבים להבין זה שזה בכלל לא משנה מה המהירות בבדיקת מהירות, וזה גם לא משנה מה המהירות בהורדת קובץ מאוניברסיטת יפן או ויטנאם. הדבר היחיד שמשנה זה מה המהירות שמקבלים כשמורידים דברים שבאמת רוצים וצריכים. אם אני מוריד על מקסימום מהירות כשאני מוריד דברים מ-newsgroups וכשאני רואה סדרות ב-720P בהולו ואייספילמס, זה ממש לא מזיז לי אם אני מקבל חצי בייט לשעה בהורדות מאוניברסיטאות או בכל דבר אחר, וזה גם לא מזיז לי אם אני מוריד מה-cache או לא, כי בסופו של דבר הקובץ שרציתי ירד במקסימום מהירות. כל אחד והשימושים שלו, אם הוא מקבל מקסימום מהירות בשימושים שלו - אז זה הספק הכי טוב שהוא יכול לקוות לו.
...
כן ומה עם הטראפיק שייפינג שכולן עושות ? ומה עם זה שבהורדות ישירות משעה 6-7 בערב עד 11:30 אין לך מה לעשות בכלל כי זה יורד בקצב של 20 סיביות לרוחב פס של 12MG ?
וב012 שהוא מהלל כל כך ,המצב הוא הרבה יותר גרוע כי עד 4-5 לפנות בוקר , עדיף שלא תפתח את תוכנת ההורדות שלך .

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #42 

לא יודע מי עושה מה ומה ב-cache ומה לא. אני ב-usenet מקבל בין 1.3MB ל-1.6MB לשניה בחיבור של 12 מסל"ש לאורך כל היום.

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #43 

שוב USENET זה לא דוגמא, במיוחד אם אתה משתמש בשרת שהוא SECURE

לא ניתן (באופן חוקי) לעשות TRAFFIC SHAPING לתעבורה שהיא מוצפנת

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #44 

cobraf כתב:שוב USENET זה לא דוגמא, במיוחד אם אתה משתמש בשרת שהוא SECURE

לא ניתן (באופן חוקי) לעשות TRAFFIC SHAPING לתעבורה שהיא מוצפנת
...
אתה טועה פעמיים: ראשית כל, USENET זה הדוגמא הכי טובה מבחינתי האישית, כי זה מהווה את עיקר השימוש שלי באינטרנט. כל אחד והשימושים שלו - ואם אני מקבל מקסימום מהירות בשימוש האישי שלי, זה הכי רלוונטי והכי דוגמא, וזה לא מזיז לי איזה מהירות אני מקבל בטורנט או ב-FTP של אוניברסיטאות כאלה ואחרות.

שנית אתה טועה כי כן אפשר לעשות throttling בצורה חוקית לחיבורי SSL באמצעות שתי שיטות, האחת נפוצה מאוד ונקראת port-based detection (מבוססת על ה-port בו אתה עושה שימוש), והשניה פחות נפוצה ולדעתי ספקי אינטרנט ישראליים עדיין לא משתמשים בה והיא נקראת deep packet inspection.

בשורה התחתונה, מה שכולכם צריכים להבין זה שספקי האינטרנט מוכרים לכם "מהירות מקסימום" והמושג "מהירות אמיתית" כבר לא משנה ולא מעניין. אם אתם מקבלים את מהירות המקסימום בשימושים הנפוצים שלכם ומקבלים פינג נמוך אם יש לכם אינטרנט בשביל משחקי רשת, אז תישארו עם אותו ספק, ואם לא אז תעברו. אני מקבל את מהירות המקסימום ב-usenet, וזה לא מזיז לי מה המהירות ב-torrent או בדברים אחרים, כי השימוש שלי זה usenet.

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #45 

oferlaor כתב:new_wave

כמו שאמרתי, יש לי תחושה גוברת והולכת של אי נוחות מההתבטאויות שלך לאחרונה.

לגבי נושא המהירות, הסיבה שכדאי להשתמש בלינקים ש-JPOST שם הוא בגלל שאז אפשר להשוות דברים. אם אין לך בסיס משותף בשביל להשוות זה באמת לא שווה.

אם אתה אומר שאתה מצליח להגיע לתוצאות הללו עם USENET, זה סיפור אחר כי שם באמת אין CACHE ואין כלום.
...
אני חושב שהגיע הזמן להוציא כרטיס אדום לבחור גם בגלל סיגנון ההתבטאות שלו וגם ביגלל שהוא מייצג את HOT ולא משנה כמה הוא יכחיש את זה.

אני לקוח של יס, בזק ובזקבנלאומי כבר שנים ובליבי לא מפסיק לקלל אותם לא הגיוני שהוא סתם לקוח של הוט והוא סתם רק מנסה לדחוף אותם כל הזמן

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #46 

rafid כתב:
oferlaor כתב:new_wave

כמו שאמרתי, יש לי תחושה גוברת והולכת של אי נוחות מההתבטאויות שלך לאחרונה.

לגבי נושא המהירות, הסיבה שכדאי להשתמש בלינקים ש-JPOST שם הוא בגלל שאז אפשר להשוות דברים. אם אין לך בסיס משותף בשביל להשוות זה באמת לא שווה.

אם אתה אומר שאתה מצליח להגיע לתוצאות הללו עם USENET, זה סיפור אחר כי שם באמת אין CACHE ואין כלום.
...
אני חושב שהגיע הזמן להוציא כרטיס אדום לבחור גם בגלל סיגנון ההתבטאות שלו וגם ביגלל שהוא מייצג את HOT ולא משנה כמה הוא יכחיש את זה.

אני לקוח של יס, בזק ובזקבנלאומי כבר שנים ובליבי לא מפסיק לקלל אותם לא הגיוני שהוא סתם לקוח של הוט והוא סתם רק מנסה לדחוף אותם כל הזמן
...
לחשוב זה תמיד טוב ,אבל להיות לקוח ממורמר שמקלל בליבו ובכלל בחיים, זה לא טוב ואפילו רע ואם אתה

לקוח לא מרוצה של בזק וגם הוט וזה עושה לך רע עד כדי קללות ועצבים ,

אז מה הטעם להישאר בבזק\יס או הוט , יש חלופות כמו עידן + ,יש אינטנרט לוויני או צלחת וערוצים ,

יש אינטרנט של חברות הסלולר ,חבל שתסבול באופן רפלקסיבי .

וכל זה בכדי שתהיה איש :) ולא איש :x , :wink: .

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”