איך לשפר את הסאונד בווליום נמוך ????

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

sagi4422 כתב:ליאור,
אקולייזר זה מכשיר שנראה STRAIGHT FORWARD לבעיה הנ"ל וקל להבין למה. למה הגברה ייעודית תיתן את אותה תוצאה ואפילו יותר טובה לדעתך?
...
מכיוון שאקולייזר זה מניפולציה של סאונד שלרוב תתדרוש ממך התעסקות כי סגנון אחד ישמע טוב והשני פחות. אני מאמין שאם יש משהו שלא עובד טוב בסינגריה בין הרמקולים לבין ההגברה לא תוכל לטפל בו בעזרת טלאי. כמו שלא מטפלים בקטיעה של גפה בעזרת פלסטר.
הגברה בריאה יותר תשלוט טוב יותר ברמקול שלך בכל רמות ווליום ותהיה טובה הרבה יותר מאשר חיפוש של פתרון עקיף לבעיה קיימת.
רק בשביל להבהיר. זוהי דעתי האישית וכמובן שגם זה הטעם האישי שלי, ולכן אין לקחת אותה כאמת בלעדית. אם מצאת שהפתרון עבורך הוא איקולייזר אז כמובן שלא נתווכח. סטריאו זה עניין אינדבידואלי וקשור לטעם אישי.
ליאור

sagi4422 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244
שם מלא: sagi4422

שליחה

עדיין לא הבנתי מבחינה פיזיקלית למה מגבר יעשה את העבודה.

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

שנאי גדול יותר, עוצמה, זרם הכפלת עוצמה בירידה מ 8 אוהם... כל אלו תורמים לשליטה טובה יותר ברמקול. מה גם שניסוי כזה יהיה הרבה יותר קל לבדיקה מאשר איקולייזר. תנסה, אני מבטיח לך שתקבל את התשובה גם מבחינה פיזיקלית.

ariekarp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596

שליחה

sagi4422 כתב:עדיין לא הבנתי מבחינה פיזיקלית למה מגבר יעשה את העבודה.
...
נכון, זה לא קשור. זו הדרך בה בני אנוש שומעים (תכנון לקוי של הבורא).
הקומפנסציה אפשרית עם איקווליזר (עבור אודיופילים רבים זהו שקץ, חילול קודש) .
לכל עוצמת שמיעה צריך עקומת תיקון שונה.
יש רסיברים ישנים יותר של ימאהה למשל ששם יש כפתור LOUDNESS רציף שניתן להתאים אותו להקניית עקום תיקון שונה לעוצמה בה אתה שומע.
אתה בהחלט יכול לשחק עם האיקוולייזר של הWINAMP.

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444

שליחה

שגיא ברגע שתשחק עם האקולייזר אתה תגיע לתוצאות שאתה רוצה אבל לא יודע אם הפירוט ישאר זהה.
אאם אני לא טועה, אתה משתמש ב-DAC של המחשב... לא יודע איזה כרטיס יש לך, אבל אם הוא ONBOARD האייכות שלו לא להיט.

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”