מה אשתך נכנסת לפורום הזה? איזה פחד -רק שאישתי לא תיכנס ותקרא את הפוסטרונן כתב:הודעותי יושמדו תוך 10 שניות מרגע קריאתן...
הזה! -אז אני באמת יהיה זקוק לרמקול -לא לא מהסיבה האודיופילת....
אלא אני יזדקק יותר לקרטון -בשביל לבנות לי מלונה מחוץ לבית.

מה אשתך נכנסת לפורום הזה? איזה פחד -רק שאישתי לא תיכנס ותקרא את הפוסטרונן כתב:הודעותי יושמדו תוך 10 שניות מרגע קריאתן...

שוט עדין לפנים -או בלשון העם: פיצוץ לפנים.LiorC כתב: ואומרת "קניתי שרשרת יהלומים ב-30,000 ש"ח, אין כסף לטיול!", איך היית מגיב?......

עופר_צפריר כתב:
אבל למי אין איזה סכום של כסף בצד, לשעת חרום? ועל זה מדובר......

אז אתה חזור שוב לשקר לבן..עופר_צפריר כתב:alonmad יפה! -סוף כל סוף צדיק אחד שהבין את העניין.![]()
זאת בדיוק הייתה כוונתי -בוודאי שנגיד את המחיר! -רק לא המדויק......

זה היה חזק !!!itzo כתב:אני בכלל לא משקר לאישתי, מספר לה את האמת ואת כל האמת.
הבעיה היא שאני לא מפסיק לשקר לעצמי![]()
"זה השידרוג האחרון"![]()
"אני חיב להחליף את המגבר, כי הוא לא סוחב בנמוכים"
ןיש עוד הרבה שקרים שאני מספר לעצמי...
מה יש מצב למכור אחד ילדים בשביל הרמקולים?tomertsin כתב: כל עוד, שאף אחד מבני המשפחה לא חסר ואני נהנה, זה בסדר....

נמר כתב:
אני אומר שלפחות אצלנו התשלומים נגמרים.![]()
/quote]
נגמרים? הלוואי והם היו נגמרים! - אם מישהו אחר היה אומר את הדברים האלה,ניחא -אבל
אתה......

צר לי אבל אני לא מקבל את הדברים שלך...מי קבע שברגע שאתה מתחתן אתה צריך לפרוס בפני האישה את כל חשבון הבנק שלך? -ונניח שקיבלת ירושה מההורים לביטחון שלך! -אז מה אתה "חייב" לחשוף את כול הקלפים? וזה נקרא שקר? טוב...zy כתב:עופר,
בהנחה שיש לך כסף "בצד" סמוי מהאשה אתה כבר בתוך שקר מסויים, לא משנה מה אתה עושה או לא עושה איתו![]()
...

Croc כתב:גנאדי,itzo כתב:מה יש מצב למכור אחד ילדים בשביל הרמקולים?tomertsin כתב: כל עוד, שאף אחד מבני המשפחה לא חסר ואני נהנה, זה בסדר....![]()
...
זה ביטוי שפרושו: שכל עוד אני לא מחסיר מבני משפחה...
תומר...