רשמים ראשונים מהרמקולים והרסיבר
הלכתי להביא היום את הרסיבר מ"פיוז", ללא אביזרים נוספים חוץ מהשלט.
את כל שאר האביזרים (מיקרופון לכיול, ספרים וכד') אקבל בהמשך השבוע, כך שלא יכולתי לבצע כיול MCACC,
אלא רק כיול ע"פ האוזן.
הרסיבר אומנם מתצוגה אך אין עליו שריטה אחת, סקסי כמו חדש + 3 שנות אחריות במחיר מעולה - מה עוד צריך לבקש? (חוץ מהאביזרים

)
הסנטר הקודם שלי (JAMO E350) הורד מהמערכת כיוון שגם כשהוא מכוון על SMALL הסאונד מאבד המון פרטים,
העדפתי להגדיר את ה816V כ-LARGE ביחד עם האחוריים כ-LARGE (רצפתיים גרמניים ישנים של Backes&Muller שהוריי רכשו בכמה אלפים בזמנו, והייתה לי תחושה שעם הרסיבר הישן הם לא מנוצלים - אכן כך, הם מדהימים ועמוקים).
מוזיקה בDIRECT STEREO נשמעת מדהים (קבצי FLAC מנוגנים דרך ה-XBMC בHTPC),
הגבוהים טיפה צורמים לפעמים אבל אתן קודם לרמקולים 150 שעות להפתח ע"פ הוראת ניסן מ"פיוז".
תחילה לא היה לי כלל באס, עד שהגעתי להגדרות ומסתבר שהיה מסומן שיש סאבוופר חיצוני (מה שבפועל אין) - ביטלתי והבאסים עברו לקדמיים, עדיין חסר לי טיפה באס (IMPACT מתי שצריך) אבל שוב, אחכה להמשך השבוע קודם שאקבל את המיקרופון לכיול,
ואם הם עדיין לוקים בחסר (במוזיקה) אחשוב מה לעשות - אבל קשה לי להאמין שזו תהיה בעיה.
בקשר לקולנוע ביתי- אין יותר מדיי מה להרחיב.. אני שומע את העלים מתנופפים ברוח... מטורף.
הבאסים של הקדמיים והאחוריים יחדיו מדויקים ועוטפים את החדר, כרגע יש לי רק את
Rise.of.the.Planet.of.the.Apes.2011.BluRay.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-CHDBits
לבדיקת סאונד HD, כל שאר הסרטים הם DD5.1 סטנדרטי.
כמעט ולא מרגישים שאין סנטר... עכשיו אני מבין בדיוק למה נאמר לי בתגובות כאן שאולי בכלל לא אצטרך.
ממש מגניב הKURO LINK, השלט שולט על הטלויזיה במלואה ללא כל כיול.
בינתיים הרמקולים עושים רושם מצוין, אני אמתין קצת לשאר האביזרים של הרסיבר, אבצע כיול עם הMCACC ואתן רשמים + תמונות.
שתהיה לנו שבת שלום, תודה לכולם על התגובות!