שוב, מה שנאמר לי אלו שלושת הדברים הרשומים למעלה, משם עד למצב הקיים יש פער רציני.. אולי אתה רגיל שמשקרים לך, אבל אני- לא.. לכן אני זועם על החברה הזו!efi1965 כתב:אתה באמת רציני ? ציפית לרשימת תקלות מדוייקת ?nati-va כתב:לא מקובל עליי מה שכתבת ואני אסביר:efi1965 כתב:אני עוקב בשקט כמה ימים אחרי השרשור הזה ולא יכול שלא להתפלא על הכותבים.
מספר דברים חשובים כולם פה שוכחים ופחות מתייחסים:
1. בזמן ההזמנה הדגישו בפני כי "המוצר במצב ראשוני ויש הרבה תקלות ........... האם אתה בכל זאת מעוניין להזמין ? "
2. לאחר שהתגלו הרבה בעיות החברה לקחה אחריות וביטלה את התשלום החודשי לחודשיים.
אני לא מבין למה אחרי שרוב האנשים קיבלו את ההזהרה הזו עדיין הם מרגישים בצורך להתלונן ?
הרי ידעתם מראש שצפויות בעיות.
יש הרבה מוצרים שיוצאים עם באגים ואנחנו "הפריקים" יודעים את זה ומבינים שחלק גדול מסתדר עם השדרוגים.
לדוגמא האקסטרימר ........... בקושי זז כשיצא אבל הפורומים עסקו רק במה צריך לשפר ולתקן.
אני חייב לציין שממש לא מעניינת אותי התחרות בין הוט ליס ומי טוב יותר, איכותי יותר. הדבר הזה כבר מיצה את עצמו מזמן באתר....
הבאגים שהזהירו לגבם היו:
1. מדריך התוכניות יהיה לפעמים לא מעודכן.
2. לעיתים יהיה צריך להוציא את הממיר מהחשמל (ריבוט)
3. איטיות.
וזהו..
כתבתי את זה באחד הפוסטים פה- הלוואי והזה היה המצב!
לא אמרו שהממיר יכבה את עצמו בצורה ספונטנית בזמן צפייה בהקלטה (sd)
לא אמרו שהממיר יתקע כל פעם שמשוטטים בתפריט.
לא אמרו שיהיו ערוצים שכל הזמן מדריך התוכניות שלהם יהיה לא מעודכן (אין מידע) ולכן צריך לנחש מתי התוכנית מתחילה כדי להקליטה.
לא אמרו שבזמן הקלטה - אם מריצים אחורה הממיר יתקע ואפילו יכבה.
ואני יכול עוד להמשיך לכתוב מגילה על הממיר הזה..
ואתה יודע מה- את ה20 ש"ח (10 לחודש) האלו ממש לא שווים את התסכול והעצבים שאני מוציא כמעט כל יום על הממיר הדרעק הזה....
כלומר האזהרה שהמוצר בשלב ראשוני ועם תקלות היא שולית אם אין רשימה מדוייקת ?
מעניין ............
האם הממיר הוט מג'יק hd בסכנת הריסה ?????
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
nati-va
כן .............בוודאי שאני רגיל שמשקרים לי, האם אתה חי בעולם אחר שבו חברות מסחריות הן טלית שכולה תכלת ומספרות רק את האמת ? תתפכח, זו המציאות.
RomanPlotkin
אתה לחלוטין צודק, לא מוציאים לשוק מוצר תקול.
אז איך אתה מסביר את זה שכולנו "קפצנו" על המוצר התקול הזה למרות שידענו שהוא תקול ?
בקיצור חברה
פירסמו חתול בשק , קנינו אותו ואלו התוצאות ......... תתמודדו עם זה ...............
כן .............בוודאי שאני רגיל שמשקרים לי, האם אתה חי בעולם אחר שבו חברות מסחריות הן טלית שכולה תכלת ומספרות רק את האמת ? תתפכח, זו המציאות.
RomanPlotkin
אתה לחלוטין צודק, לא מוציאים לשוק מוצר תקול.
אז איך אתה מסביר את זה שכולנו "קפצנו" על המוצר התקול הזה למרות שידענו שהוא תקול ?
בקיצור חברה
פירסמו חתול בשק , קנינו אותו ואלו התוצאות ......... תתמודדו עם זה ...............
אני חושב שאנחנו מפספסים את הנקודה.
הבעייה היא לא שיש תקלות, הבעייה היא שיש כ״כ הרבה תקלות שהופכות את הממיר ללא שמיש. ולפי מה שאני מבין זה המצב אצל רוב המאמצים המוקדמים...
לכל המשווים, יהיה לכם קשה למצוא מוצר שיוצא בצורה כזו, בטח מחברה גדולה כמו הוט.
ובלי קשר, יס והוט הן חברות תוכן ולא חברות טכנולוגיה (ככה לפחות יס דואגת להבהיר),
הטכנולוגיה היא רק האמצעי. לכן גם אני חושב שמה שחשוב בבחירת חברת טלוויזיה הוא
התוכן ורק התוכן. הרי בסופו של דבר הממיר הזה יעבוד...
הבעייה היא לא שיש תקלות, הבעייה היא שיש כ״כ הרבה תקלות שהופכות את הממיר ללא שמיש. ולפי מה שאני מבין זה המצב אצל רוב המאמצים המוקדמים...
לכל המשווים, יהיה לכם קשה למצוא מוצר שיוצא בצורה כזו, בטח מחברה גדולה כמו הוט.
ובלי קשר, יס והוט הן חברות תוכן ולא חברות טכנולוגיה (ככה לפחות יס דואגת להבהיר),
הטכנולוגיה היא רק האמצעי. לכן גם אני חושב שמה שחשוב בבחירת חברת טלוויזיה הוא
התוכן ורק התוכן. הרי בסופו של דבר הממיר הזה יעבוד...
ומה עם ממשק המשתמש?
אבל מעבר לכל התקלות הטכניות אני ממש מתפלא איך אף אחד אינו מדבר על ממשק המשתמש שהוא מתחת לכל ביקורת.
הגיוני להניח כי אם משיקים ממיר חדש מספר שנים אחרי קודמ יהיה ממשק המשתמש רק טוב יותר. אבל במקרה הזה המצב הפוך.
אותיות קטנות המצריכות משקפת
אין "סדרות מוקלטות" ורשימת פרקים
המערכת אינה חוזרת אל התוכן שנצפה בסיום התהליך ואז, אם רוצים למחוק את התוכנית, יש לחפש אותה בכל הרשימה.
אין שליטה על תאריכי הקלטה
אין מידע אם נצפה או נצפה חלקית
אין אפשרות להגיע לדקה מסוימת
בקיצור - ממשק המשתמש בממיר הקודם היה פי אלף טוב יותר. מה שמעלה את התמיהה: האם צוות הפיתוח של הממיר הזה ידע בכלל על קיומו של ממשק משתמש בממיר הקודם? מוזר ומכעיס. חבל שלא למדו את הקיים ושיפרו.
נחכה לגרסה הבאה.
הגיוני להניח כי אם משיקים ממיר חדש מספר שנים אחרי קודמ יהיה ממשק המשתמש רק טוב יותר. אבל במקרה הזה המצב הפוך.
בקיצור - ממשק המשתמש בממיר הקודם היה פי אלף טוב יותר. מה שמעלה את התמיהה: האם צוות הפיתוח של הממיר הזה ידע בכלל על קיומו של ממשק משתמש בממיר הקודם? מוזר ומכעיס. חבל שלא למדו את הקיים ושיפרו.
נחכה לגרסה הבאה.
Re: ומה עם ממשק המשתמש?
אתה טועה בגדול ,למעט הפונט הקטן בפירוט התכנית שיתוקן עוד השבוע , הממשק מבריק ומעולה ,מרענןהרוזן כתב:אבל מעבר לכל התקלות הטכניות אני ממש מתפלא איך אף אחד אינו מדבר על ממשק המשתמש שהוא מתחת לכל ביקורת.
אותיות קטנות המצריכות משקפת
אין "סדרות מוקלטות" ורשימת פרקים
המערכת אינה חוזרת אל התוכן שנצפה בסיום התהליך ואז, אם רוצים למחוק את התוכנית, יש לחפש אותה בכל הרשימה.
אין שליטה על תאריכי הקלטה
אין מידע אם נצפה או נצפה חלקית
אין אפשרות להגיע לדקה מסוימת
נחכה לגרסה הבאה....
הרשמי ,כל מה שאתה מדבר בחלקו קיים ואני מאמין שהשאר יהיה קיים בעתיד הקרוב.
הבעיה היא שהממיר נופל בעת הקלטה ,זה הבעיה .
- Splashy
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 886
- נתן תודות: 195 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מצטרפת לשאלה.
מחכה לגרסה החדשה בכליון עיניים עוד מתחילת נובמבר כשקיבלתי את שני ממירי המג'יק HD.
אשמח אם מישהו שיודע יוכל לעדכן לגבי זה.
מחכה לגרסה החדשה בכליון עיניים עוד מתחילת נובמבר כשקיבלתי את שני ממירי המג'יק HD.
אשמח אם מישהו שיודע יוכל לעדכן לגבי זה.
האתר שלי: http://gali-nir.com
עמוד ה-500px שלי: http://500px.com/galinir
עמוד ה-Flickr שלי: http://flickr.com/photos/gali_n
עמוד ה-500px שלי: http://500px.com/galinir
עמוד ה-Flickr שלי: http://flickr.com/photos/gali_n
כנראה שכמות הבאגים הגדולה שקיימת בממיר מעקבת את העדכון
שאמור לפתור את כל או לפחות את רוב הבעיות.
כנראה שהם לא מעונינים שכל מה שהעדכון יתן לנו זה פונטים קצת יותר גדולים...
שאמור לפתור את כל או לפחות את רוב הבעיות.
כנראה שהם לא מעונינים שכל מה שהעדכון יתן לנו זה פונטים קצת יותר גדולים...
נערך לאחרונה על ידי dor8 ב 27/11/2011 20:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
הזמנתי היום את הממיר (רק אחד כי אני רוצה לעשות "הרצה" ולא רוצה להתקע) , האמת שציפיתי לבעיות כאלה או אחרות כך שאני לא מופתע ממה שכתוב פה.
אני מניח שהבעיות יפתרו בזמן הקרוב בעדכונים של הוט.
אני מניח שהבעיות יפתרו בזמן הקרוב בעדכונים של הוט.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
יפה שהיה לך את האומץ להזמין אותו.kobi_lo כתב:הזמנתי היום את הממיר (רק אחד כי אני רוצה לעשות "הרצה" ולא רוצה להתקע) , האמת שציפיתי לבעיות כאלה או אחרות כך שאני לא מופתע ממה שכתוב פה.
אני מניח שהבעיות יפתרו בזמן הקרוב בעדכונים של הוט....
אני דיברתי איתם בשישי ואחרי שקראתי את השרשור הזה אני לא רגוע (ישלי כרגע שני ממירי HD, ואין לי מג'יק)
אמרתי לכם 1,000 פעם אני ענייני ,היו להוט שנתיים להקדים את YES ובזמן הזה מישהו גירד ...
אז למה המוצר מקרטע כמו סובראו מודל 89 .
בד בבד הוט לא גובה כסף עבור חודשיים הראשונים ,ככה שזה נסלח .
שיגידו שלום למתכנתים הלא זוהרים במיוחד ויחליפו צוות ,על פניו זה נורא חובבני התכנות הזה
ונראה שמישהו מתלמד על חשבון הוט .
גם כל הקטע הזה של ממיר ECO שצורך פחות חשמל נראה הזוי לחלוטין ,מה יש כבר לחסוך,נראה לי רק הורס את הממיר .
שיגידו שלום למתכנתים הלא זוהרים במיוחד ויחליפו צוות ,על פניו זה נורא חובבני התכנות הזה
גם כל הקטע הזה של ממיר ECO שצורך פחות חשמל נראה הזוי לחלוטין ,מה יש כבר לחסוך,נראה לי רק הורס את הממיר .
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
קיבלתי חום ........... אתה ממש "כמעט" השמצת את הוט ............NEW_WAVE כתב:אמרתי לכם 1,000 פעם אני ענייני ,היו להוט שנתיים להקדים את YES ובזמן הזה מישהו גירד ...
גם כל הקטע הזה של ממיר ECO שצורך פחות חשמל נראה הזוי לחלוטין ,מה יש כבר לחסוך,נראה לי רק הורס את הממיר ....
סתם ........הכל ברוח טובה