תם ונשלם. לאחר שיפוץ, רכישת מערכת וסלון חדש
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
יופי של תוצאה,תתחדש !! 
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46443
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
נראה יפה מאוד 
אם היה לי זמן, הייתי רוצה להכנס גם כן לתחום ה- RC. כשזה יקרה, אני אדע למי לפנות.
אם היה לי זמן, הייתי רוצה להכנס גם כן לתחום ה- RC. כשזה יקרה, אני אדע למי לפנות.
בכיף זיו, בכיף גדול.ziv_r כתב:נראה יפה מאוד
אם היה לי זמן, הייתי רוצה להכנס גם כן לתחום ה- RC. כשזה יקרה, אני אדע למי לפנות....
ישנו תוסף לתוכנת AFTER EFECTS בו הוא מייצר שדות נוספים לוידאו (הרבה מעבר ל-30/60 תמונות לשניה) ואפשר לקבל קטעי הילוך איטי מהממים.
במידה ואצליח להורידו, אני יעלה כמה קטעי וידאו.
amitbak
הרמקולים הקידמיים הם CM8. הרמקולים מצויינים כמו ש- Bowers & Wilkins יודעים לייצר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
יש סאב של YAMAHA דגם 205DorM כתב:עכשיו שמתי לב, אין סאב.
איך זה בלי סאב ועם רצפתיים שנותנים את הבאס בקולנוע ביתי?...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ב-99% מהמקרים, לא טוב כמו עם סאב... אבל נדמה לי שדווקא יש סאב בפינה של החדר.DorM כתב:עכשיו שמתי לב, אין סאב.
איך זה בלי סאב ועם רצפתיים שנותנים את הבאס בקולנוע ביתי?...
היי דור,DorM כתב:מתוכנן שדרוג?
הסתכלתי שוב והבחנתי בו, מיקום מצויין לסאב ולפי דעתי הרבה יותר אפקטיבי מאשר מקדימה....
כנראה ששכחת, דנו על הנושא בשירשור של קניית המערכת. כרגע לא מתוכנן שידרוג, אולי בעתיד היותר רחוק.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

איך ,מהתבוננות בתמונה של החדר, הבנת שהוא אפקטיבי יותר בפינה מאשר מקדימה?DorM כתב:מתוכנן שדרוג?
הסתכלתי שוב והבחנתי בו, מיקום מצויין לסאב ולפי דעתי הרבה יותר אפקטיבי מאשר מקדימה....
ההמלצה של דולבי ו THX היא למקם דווקא מקדימה ,מתחת למסך.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

או קיי אז יכול להיות שאצלך בחדר ,בגלל המבנה שלו והאקוסטיקה הספציפית שלו, מתקבלת תוצאה עדיפה לאוזניך כאשר הסאב נמצא בצמוד למקום הישיבה.DorM כתב:אני יותר אוהב שהסאב צמוד למקום הישיבה מאשר מקדימה.
מניסיון שלי עם כמה סאבים נהנתי הרבה יותר כאשר הסאב היה צמוד למקום הישיבה.
אם היה לי מקום בחלל הצפייה הנוכחי שלי גם אני הייתי ממקם שלי צמוד למקום הישיבה....
עדין ,לא ניתן להסיק מזה, שגם אצלו בחדר התוצאה תהיה זהה רק על סמך התמונות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

זה בסדר אבל יש מצב שהתוצאה תהיה טובה, משמעותית במיקום אחר. במידה וזה לא משנה לך אז ברור שהאסטטיקה קובעת.omz כתב:מיקום הסאב נבחר מאילוצי אסטטיקה בלבד. לא יכול להגיד מה אפקטיבי יותר או היכן הכי טוב. הכי התאים לי להעמידו בפינה הזאת....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
istarmini כתב:זה בסדר אבל יש מצב שהתוצאה תהיה טובה, משמעותית במיקום אחר. במידה וזה לא משנה לך אז ברור שהאסטטיקה קובעת.omz כתב:מיקום הסאב נבחר מאילוצי אסטטיקה בלבד. לא יכול להגיד מה אפקטיבי יותר או היכן הכי טוב. הכי התאים לי להעמידו בפינה הזאת.......
מקבל את כל הנאמר. תודה
אכן הנקודה האסטטית מאוד חשובה מה עוד שהתצורה הקודמת דהיינו מיקום הסאב היה בקידמה לפני השיפוץ.
מה שזכור לי, לא חושב שיש הבדל תהומי בין שני המיקומים מבחינת הסאונד. צפיתי ביותר מכמה סרטים בודדים ובכמה הופעות והמערכת נשמעת מצויין גם בנמוכים. אני בהחלט מרוצה.
יחי ההבדל הקטן...
אכן הנקודה האסטטית מאוד חשובה מה עוד שהתצורה הקודמת דהיינו מיקום הסאב היה בקידמה לפני השיפוץ.
מה שזכור לי, לא חושב שיש הבדל תהומי בין שני המיקומים מבחינת הסאונד. צפיתי ביותר מכמה סרטים בודדים ובכמה הופעות והמערכת נשמעת מצויין גם בנמוכים. אני בהחלט מרוצה.
יחי ההבדל הקטן...
-
- כמו שאפשר לראות, הסאב נמצא מקדימה.
-