הרסיבר המושלם
- דן
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
אני ממליץ לך ללכת ולשמוע את הרסיברים האלה. אגב - מה התקציב שלך? אולי עדיף פרה ופאואר נפרדים - נניח Marantz AV7005 ומגבר תואם.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
גם אני חושב
שכדאי קודם כל לטפל ברמקולים,
קשה לי להבין שאתה לא מרוצה מה-73
זה אחלה רסיבר .
זה אחלה רסיבר .
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
חייםחיים כתב:גם אני חושב
זה אחלה רסיבר ....
למה קשה לך להבין ידידי,
אולי גוון הסאונד של ה-73 (ובכלל של פיוניר)
לא מספק??
אולי הוא לא יודע לכייל נכון את הרסיבר ולכן התוצאה המתקבלת לא ניראת לעין (ולאוזן)...??
מניסיון פיוניר ח-י-י-ב-י-ם כיול איכותי
זה שאותך מספק ה-83/73 מעל ומעבר, לאנשים אחרים זה בדיוק ההפך...
אני לא אומר חלילה שה-73 הוא רסיבר "רפש הביצה", אלא צריך להיות פתוח ולהבין שלא כל מה שנשמע לך, גם נשמע וואו, מדהים חבל"ז בזבז לאחרים...
- חיים
-
- חבר במועדון HT

איתי
גם אני חושב כך,
בפיוניר צריך כיול נכון
אם גוון הצליל שלו בהיר מידי כמו שידידי יואב אומר
תמיד אפשר למתן אותו,כיול נכון בקולנוע ביתי
לא חושב שצריך להיות בעיה בפיוניר.
נ.ב.
סחטיקה על התמונה
גם אני חושב כך,
בפיוניר צריך כיול נכון
אם גוון הצליל שלו בהיר מידי כמו שידידי יואב אומר
תמיד אפשר למתן אותו,כיול נכון בקולנוע ביתי
לא חושב שצריך להיות בעיה בפיוניר.
נ.ב.
סחטיקה על התמונה
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
מסכים עם אלו שאמרו שקודם ישדרג את הרמקולים ולאחר מכן את הרסיבר.
נראה לי שהצליל מקבל את הגוון ה"בהיר" מהרמקולים שהם באמת לטעמי חופרים באוזן עם הגבוהים
נראה לי שהצליל מקבל את הגוון ה"בהיר" מהרמקולים שהם באמת לטעמי חופרים באוזן עם הגבוהים
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
לפי מה שאני מבין חברת קליפש נותנת החסות הבלעדית למכון הישראלי לארכאולוגיה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
לדעתי מיותר לחלוטין לשדרג את הרסיבר LX73, כפי שאמרו קודמיי, הקליפש אכן "חד" מידי עבור הרסיבר הנ"ל.
כדאי שתשקיע את התקציב על רמקולים מתאימים ובמקביל תדאג לכיול נכון, לאחר מה שתיארתי קשה לי להאמין שתתאכזב...
אני לא חושב שהשידרוג שלך מ - LX73 ל - LX85 יהווה עבורך שינוי של 180 מעלות אם ביכלל...
אני באופן אישי עד לא מזמן פרסמתי למכירה את הרסיבר שלי LX83 בשביל לקבל משהו "אחר" באוזן, מהר מאוד ירדתי מזה כי אין הצדקה אמיתית לשינוי המיוחל...
הסטריאו לא מספק אותך? תשלב Integrated איכותי ואני מבטיח לך שאתה תשמח מאוד שלא קפצת לשדרוג רסיבר.
הכי חשוב, לשלב לרסיבר ברמה הזאת רמקולים ברמה נמוכה (לא מזלזל חס וחלילה!) זה לא נכון, אתה לא מנצל את היכולת של הרסיבר ובתצורה הזאת אתה לא יכול להבין מה הוא מסוגל להפיק.
לעניות דעתי יש לך רסיבר מעולה, הוא חד מידי? תכייל אותו נכון, יש כאן לא מעט אנשים שתותחים בתחום, אחד מהם הוא Itay123 - בעל נסיון לא קטן עם הרסיברים הללו, יש לך תקציב נזיל? תכוון אותו לרמקולים\Integrated ואתה תחייך על הצד.
הפרוססורים של הרסיברים ברמות שציינת ברמה גבוהה, אתה לא תתקדם לשום מקום ללא שדרוג הרמקולים.
בהצלחה.
כדאי שתשקיע את התקציב על רמקולים מתאימים ובמקביל תדאג לכיול נכון, לאחר מה שתיארתי קשה לי להאמין שתתאכזב...
אני לא חושב שהשידרוג שלך מ - LX73 ל - LX85 יהווה עבורך שינוי של 180 מעלות אם ביכלל...
אני באופן אישי עד לא מזמן פרסמתי למכירה את הרסיבר שלי LX83 בשביל לקבל משהו "אחר" באוזן, מהר מאוד ירדתי מזה כי אין הצדקה אמיתית לשינוי המיוחל...
הסטריאו לא מספק אותך? תשלב Integrated איכותי ואני מבטיח לך שאתה תשמח מאוד שלא קפצת לשדרוג רסיבר.
הכי חשוב, לשלב לרסיבר ברמה הזאת רמקולים ברמה נמוכה (לא מזלזל חס וחלילה!) זה לא נכון, אתה לא מנצל את היכולת של הרסיבר ובתצורה הזאת אתה לא יכול להבין מה הוא מסוגל להפיק.
לעניות דעתי יש לך רסיבר מעולה, הוא חד מידי? תכייל אותו נכון, יש כאן לא מעט אנשים שתותחים בתחום, אחד מהם הוא Itay123 - בעל נסיון לא קטן עם הרסיברים הללו, יש לך תקציב נזיל? תכוון אותו לרמקולים\Integrated ואתה תחייך על הצד.
הפרוססורים של הרסיברים ברמות שציינת ברמה גבוהה, אתה לא תתקדם לשום מקום ללא שדרוג הרמקולים.
בהצלחה.
-
men
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
איתי תותח על אין עליו זה ידוע
ממנו רכשתי את הרסיבר אבל אני בכל זאת
רוצה תסידרה החדשה של פיוניר שתומכת בעוד פורמטים מה שאין אצלי ברסיבר
רוצה תסידרה החדשה של פיוניר שתומכת בעוד פורמטים מה שאין אצלי ברסיבר
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

עזוב אותך מפיוניר , לא תומך בכיול תדרים מתחת ל63 הרץmen כתב:איתי תותח על אין עליו זה ידוע
רוצה תסידרה החדשה של פיוניר שתומכת בעוד פורמטים מה שאין אצלי ברסיבר...
וכמו שאיתי כתב לא תצטרך להזיע יהיה לך כיול מושלם
- Almogc
-
- מורעל האתר

מאז שעברת לסמים קשים נדפק לך המוח אה?bossgt6 כתב:עזוב אותך מפיוניר , לא תומך בכיול תדרים מתחת ל63 הרץmen כתב:איתי תותח על אין עליו זה ידוע
רוצה תסידרה החדשה של פיוניר שתומכת בעוד פורמטים מה שאין אצלי ברסיבר...קח לך איזה דנון עם מולטי 32 xt
וכמו שאיתי כתב לא תצטרך להזיע יהיה לך כיול מושלם...
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

מאז שעברתי לפיוניר נסדקו לי קירות הגולגולת
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
men - אני וitay123 לא אותו האדם...
כמו שגם נמסר לך כאן, קודם צריך להחליף רמקולים.
כמו שגם נמסר לך כאן, קודם צריך להחליף רמקולים.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

bossgt6 כתב:עזוב אותך מפיוניר , לא תומך בכיול תדרים מתחת ל63 הרץmen כתב:איתי תותח על אין עליו זה ידוע
רוצה תסידרה החדשה של פיוניר שתומכת בעוד פורמטים מה שאין אצלי ברסיבר...קח לך איזה דנון עם מולטי 32 xt
בוס
הכל בסדר כפרה
אמרתי לך בבוקר.......כדור אדום לא ורוד
שוב התבלבלת?
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Almogc
-
- מורעל האתר

הוא עבר לכדורים ?חיים כתב:bossgt6 כתב:עזוב אותך מפיוניר , לא תומך בכיול תדרים מתחת ל63 הרץmen כתב:איתי תותח על אין עליו זה ידוע
בוס
הכל בסדר כפרה
שוב התבלבלת?...
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
bossgt6 כתב:
עזוב אותך מפיוניר , לא תומך בכיול תדרים מתחת ל63 הרץקח לך איזה דנון עם מולטי 32 xt
בוס ... טוב שעדכנת אותי בנושא
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

חיים כתב:bossgt6 כתב:עזוב אותך מפיוניר , לא תומך בכיול תדרים מתחת ל63 הרץmen כתב:איתי תותח על אין עליו זה ידוע
בוס
הכל בסדר כפרה
שוב התבלבלת?...
חיים ואיציק ואלמוג אתם פסולים לעדות יש לכם פיוניר !!!
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

איציק זה פתיר , אפשר לרכוש סאב עם RC מובנה אם אתה מרגיש שאתה סובל מהדהודים ושהפיוניר הורס לך את הסאונד9000es כתב:bossgt6 כתב:
עזוב אותך מפיוניר , לא תומך בכיול תדרים מתחת ל63 הרץקח לך איזה דנון עם מולטי 32 xt
בוס ... טוב שעדכנת אותי בנושא...
- Almogc
-
- מורעל האתר

בוס בקרוב אצלך איש יקר 
ואין לי פיוניר... זה אונקיו עם מדבקה של פיוניר בשביל שלא יקטלו אותי פה...
ואין לי פיוניר... זה אונקיו עם מדבקה של פיוניר בשביל שלא יקטלו אותי פה...
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

9000es כתב:bossgt6 כתב:
בוס ... טוב שעדכנת אותי בנושא...
אז קבל עוד עדכון , במחיר שווה לכל נפש אתה רוכש יחידה נפרדת של RC שמטפלת לך בכל החלק התחתון בצורה הכי אודיסית שקיימת
http://www.dspeaker.com/
שים לב לביקורות שהוא קוצר
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

ברגע שאני אקבל אותו אני פסול לעדותAlmogc כתב:בוס בקרוב אצלך איש יקר
ואין לי פיוניר... זה אונקיו עם מדבקה של פיוניר בשביל שלא יקטלו אותי פה......