אני לא אומר שזה אכן קרה, אבל כפי שאמרת, זה בטוח עבר בראש ללא מעט אנשים...Shayosef כתב:אביבנימה קצת שונה וברוח הקונספירציות,
אני מניח שיש מי שחושב שסטיב בעצם כבר לא איתנו עוד מלפני הכנס כל אפל, ולא הודיעו על כך כדי למנוע טלטלה......
גם לי זה עבר בראש, אבל זה כבר קצת הזוי מדי......
שרשור תגובות: סטיב ג'ובס הלך לעולמו !
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זה הוצג פה בפורום בעבר, אבל קשה שלא להצתמרר שוב לשמיעת החזון והדברים של ג'ובס עצמו על חיים והמוות אי שם ב 2005 (אחרי שנמצא בו כבר הסרטן) זה נאמר לבוגרי אוניברסיטת סטנפורד:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
סטיב,
היה שלום, ותודה על התפוחים!
אבי,
אמרו את זה במילים מעט יפות יותר בחדשות. יש בהחלט מצב.
היה שלום, ותודה על התפוחים!
אבי,
אמרו את זה במילים מעט יפות יותר בחדשות. יש בהחלט מצב.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ממש בוקר עצוב,סטיב ג'ובס תרם כל כך הרבה לתעשייה ,לחיי היום יום שלנו דרך המוצרים של החברה ואני מאמין שגם היה לו עוד הרבה מה לתרום .. RIP
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
דמות מרכזית בעולם הטכנולוגיה בעשורים האחרונים.
בNPR (תחנת רדיו איכותית בארה"ב) השוו אותו לתומס אדיסון, ואני חושב שבצדק.
יצא המקרה ושמעתי על מותו כשאני בדרך (בקליפורניה) לארוחה עם חבר במסעדה שנמצאת צמוד למרכז אפל בקופרטינו.
ציפיתי להמולה אבל חוץ מניידות שידור, מספר הבאים למקום לא היה גדול. מצורפות תמונות של דגלים (ארה"ב, קליפורניה, אפל) בחצי התורן ושל ספסל עם פרחים כאשר דף הבית של אפל עם דיוקנו, מוצג על גבי iPad.
בNPR (תחנת רדיו איכותית בארה"ב) השוו אותו לתומס אדיסון, ואני חושב שבצדק.
יצא המקרה ושמעתי על מותו כשאני בדרך (בקליפורניה) לארוחה עם חבר במסעדה שנמצאת צמוד למרכז אפל בקופרטינו.
ציפיתי להמולה אבל חוץ מניידות שידור, מספר הבאים למקום לא היה גדול. מצורפות תמונות של דגלים (ארה"ב, קליפורניה, אפל) בחצי התורן ושל ספסל עם פרחים כאשר דף הבית של אפל עם דיוקנו, מוצג על גבי iPad.
משה
RIP
או, לחלופין, יש מצב שהם ידעו בדיוק מה מצבו ועשו TWEAK למצגות ברגע אחרון ודחו 5, אה?AviBiton כתב:באמת? בחדשות?oferlaor כתב: אבי,
אמרו את זה במילים מעט יפות יותר בחדשות. יש בהחלט מצב....
האמת היא שלא יצא לי לשמוע חדשות היום....
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
וואו.
הפסד עצום לאנושות, לא פחות. הביא את העולם לקצות האצבעות שלנו. בפשטות.
מדהים, שגם היום, עוד אין ממש מתחרים שווי ערך לטכנולוגיה שהוא הגה (ע"ע אייפון, אייפד, אייטיונס, מקבוק אייר, אייפוד).
הכל כאילו דומה אך הכל בעצם בדמותם ובצילם של היצירות פורצות הדרך הללו. פעם אחר פעם.
יש לי תחושה שהגיע עשור המלפפונים. לא רואה את המחליף שלו. לא באפל ולא בעולם הטכנולוגיה.
ההתפטרות שלו מאפל, הבהירה (לי בכל אופן), שכנראה סופו קרב, אבל עדיין - חבל, חבל.
הפסד עצום לאנושות, לא פחות. הביא את העולם לקצות האצבעות שלנו. בפשטות.
מדהים, שגם היום, עוד אין ממש מתחרים שווי ערך לטכנולוגיה שהוא הגה (ע"ע אייפון, אייפד, אייטיונס, מקבוק אייר, אייפוד).
הכל כאילו דומה אך הכל בעצם בדמותם ובצילם של היצירות פורצות הדרך הללו. פעם אחר פעם.
יש לי תחושה שהגיע עשור המלפפונים. לא רואה את המחליף שלו. לא באפל ולא בעולם הטכנולוגיה.
ההתפטרות שלו מאפל, הבהירה (לי בכל אופן), שכנראה סופו קרב, אבל עדיין - חבל, חבל.
יום עצוב האייפון שלי יתום מת לו האבא
איש גדול , איש חזון , היחיד שחשב הפוך
בנה מוצר והחליט שאנחנו צריכים אותו ולא להיפך .
מודל לחיקוי לכל יזם
חושב על זה עדיין