לגבי FAST , אתה משחק במקרה משחקי רשת? אם כן איך הפינגים בכל שעות היממה?
התמיכה שלהם עובדת 24/7? כתוב באתר שכן אבל אם צריך מנהל צריך לחכות עד 12 שעות
תפרט קצת אם אתה סמוך ובטוח שמישהו יעדיף חברה לא מוכרת על האחרות?

תתקשר להוט ותתעקש לדבר רק עם קשרי לקוחות, הם היחידים שיכולים לשדרג לך את החבילה.bariko כתב:Daniel
העניין הוא לא 100 שקלים עלות התקנה. אם ידרשו ממני את התשלום הזה, בגלל הצורך בהחלפת מודם, אז מילא.
הבעיה היא שאני נמצא כרגע תחת התחייבות למבצע של הדאבל. במסגרת הזו, אני רשאי לשדרג רק למהירות של 100 מגה.
לטענתם אם ברצוני לעבור לחבילה אחרת, הכוללת את המהירויות החדשות, זה יהיה כרוך בתשלום קנס יציאה....

bariko כתב:אמת, רק בנובמבר יכנס לתוקף החוק החדש בנוגע לביטול קנסות.
חבל מאוד שאין אלטרנטיבה אמיתית, כי בזק עוד יותר גרוע. רשת ה-NGN שלהם תקועה אי שם, וייקח להם עוד שנות דור לפרוס אותה בכל הארץ, כפי שהבטיחו....

אני גולש ב-12 מגה.david85 כתב:יש לי טריפל הוט ואני מתכוון להתקשר לשירות לקוחטת כדי לברר את כל העניין הזה של הבוקס החדש הזה עם המהירויות החדשות. אני מבטיח לעדכן בהמשך היום. העניין הוא שדבר אחד בעייתי מבחינתי שכרגע ספקית האינטרנט שלי היא אורנג' לא נראה לי שיש להם מעל 15 מגה כרגע. ואני ממש לא יודע לגבי האיכות הספקיות האחרות שקיימות כרגע בשוק.
בעניין זה אני כמובן אשמח לקבל המלצות על ספק נורמלי מבחינת מהירות ואם יש או אין הגבלה.
כרגע אני יודע על 2 ספקיות סבירות שמציעות את המהירויות החדשות האלה 012 ונטויז'ן, אבל אני ממש לא יודע לגבי איזה מהירות באמת מתקבלת והאם הם סוגרים את הברז למשתמשים כבדים, ככה שאני באמת אשמח לשמוע את דעתיכם וחוויות שלכם עם ספקיות אלה או אחרות....

אתה מקבל מהירות 12Mb גם בהורדות (EMULE, TORRENT)?sbwolf כתב:אני גולש ב-12 מגה.david85 כתב:יש לי טריפל הוט ואני מתכוון להתקשר לשירות לקוחטת כדי לברר את כל העניין הזה של הבוקס החדש הזה עם המהירויות החדשות. אני מבטיח לעדכן בהמשך היום. העניין הוא שדבר אחד בעייתי מבחינתי שכרגע ספקית האינטרנט שלי היא אורנג' לא נראה לי שיש להם מעל 15 מגה כרגע. ואני ממש לא יודע לגבי האיכות הספקיות האחרות שקיימות כרגע בשוק.
בעניין זה אני כמובן אשמח לקבל המלצות על ספק נורמלי מבחינת מהירות ואם יש או אין הגבלה.
כרגע אני יודע על 2 ספקיות סבירות שמציעות את המהירויות החדשות האלה 012 ונטויז'ן, אבל אני ממש לא יודע לגבי איזה מהירות באמת מתקבלת והאם הם סוגרים את הברז למשתמשים כבדים, ככה שאני באמת אשמח לשמוע את דעתיכם וחוויות שלכם עם ספקיות אלה או אחרות....
אני הייתי בבזק בינלאומי והייתי מרוצה מאוד, לאחר מכן עברתי לנטוויז'ן ומאז אני שם ומאוד מרוצה גם מהשרות וגם מהמהירות, שיציבה מאוד על המקסימום.
ההבדל הוא שבבינלאומי גיימרים צריכים לשלם על מסלול נוסף שעולה 19.90 על מנת לקבל תיעדוף, לעומת נטוויז'ן, שבה במהירות 10 ומעלה, אין שום צורך בתשלום נוסף ומשחקי רשת עובדים חלק.
לגביי מי ששאל על מחירים, לפעמים הם זורקים מחירים גבוהים בלי שום הצדקה.
הייתי מציע לכל מי שמחדש את התוכנית שיבדוק ב-2 הספקיות הנ"ל ויתמרן בינהם במחירים.
אפשר לפעמים להוציא דילים משתלמים מאוד עם יודעים איך ("איכפת לי רק המחיר") ועם מי לדבר (קשרי לקוחות בלבד), לדוגמא אני גולש בהתחייבות לשנתיים כאשר שנה ראשונה ב-0 ש"ח לחודש ושנה שניה ב-44.99 לחודש, משמע 22.5 ש"ח לחודש (זאת לאחר שכבר עזבתי את נטוויז'ן לבינלאומי ולאחר מכן חזרתי בתוך תקופת ה-14 יום כי קיבלתי הצעה שאי אפשר לסרב לה).
אציין שבהתחלה הנציגים הרגילים רצו 80 ש"ח לחודש וזה היה לפני כמעט שנה.
מקווה שעזרתי, בהצלחה בלשגע את הנציגים....

המודם הרגיל אינו מיועד מעל 16 מגה , ה-HOTBOX הוא מודם המיועד למהירות מעל 16מגה ,אבל הוא כוללbariko כתב:Mwafak תודה
אכן, כעת הכול מובן.
אנחנו בכלל לא באותו מצב, כי אצלך ההתחייבות הסתיימה.
מקווה לשמוע מאחרים הנמצאים אולי בסיטואציה דומה לשלי, ובכל זאת זכו לקבל את השדרוג לחבילה של 20 או 30 מגה...