:הל: HOT משיקה את ה HOTBOX הכולל: מודם אינטרנט, מודם טלפון ונתב אלחוטי

חדשות ועדכונים של HT Magazine
SimonSix
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 131

שליחה

לא חבל על הקיר? 8)

לגבי FAST , אתה משחק במקרה משחקי רשת? אם כן איך הפינגים בכל שעות היממה?
התמיכה שלהם עובדת 24/7? כתוב באתר שכן אבל אם צריך מנהל צריך לחכות עד 12 שעות
תפרט קצת אם אתה סמוך ובטוח שמישהו יעדיף חברה לא מוכרת על האחרות?

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

Daniel

העניין הוא לא 100 שקלים עלות התקנה. אם ידרשו ממני את התשלום הזה, בגלל הצורך בהחלפת מודם, אז מילא.
הבעיה היא שאני נמצא כרגע תחת התחייבות למבצע של הדאבל. במסגרת הזו, אני רשאי לשדרג רק למהירות של 100 מגה.

לטענתם אם ברצוני לעבור לחבילה אחרת, הכוללת את המהירויות החדשות, זה יהיה כרוך בתשלום קנס יציאה.

sbwolf
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 138

שליחה

bariko כתב:Daniel

העניין הוא לא 100 שקלים עלות התקנה. אם ידרשו ממני את התשלום הזה, בגלל הצורך בהחלפת מודם, אז מילא.
הבעיה היא שאני נמצא כרגע תחת התחייבות למבצע של הדאבל. במסגרת הזו, אני רשאי לשדרג רק למהירות של 100 מגה.

לטענתם אם ברצוני לעבור לחבילה אחרת, הכוללת את המהירויות החדשות, זה יהיה כרוך בתשלום קנס יציאה.
...
תתקשר להוט ותתעקש לדבר רק עם קשרי לקוחות, הם היחידים שיכולים לשדרג לך את החבילה.
לנציגים הרגילים יש מעט מאוד סמכויות והם מדקלמים כמו תוכי מה שלימדו אותם.

עם קצת ויכוח ואחרי שתאיים בכך שפשוט תעזוב לבזק בסוף המבצע הם יתנו לך את החבילה ואולי גם יורידו לך את המחיר.
דרך אגב אתה יכול לאיים לעזוב כבר עכשיו, הקנסות קטנים לפי החוקים החדשים והם יודעים שזה לא ימנע מלקוחות לעזוב.

שיהיה בהצלחה וכתיבה וחתימה טובה לכולם!

SimonSix
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

עדיין לא נכנס לתוקף ביטול הקנסות כך שנכון להיום הקנס תקף.
בנובמבר אמור להכנס לתוקף החוק על ביטול הקנסות ותשלום של 8% מסך התשלום החודשי כפול מס' החודשים שנותרו

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אמת, רק בנובמבר יכנס לתוקף החוק החדש בנוגע לביטול קנסות.

לא עשיתי תחשיב מדויק, אבל עדיין יידרש ממני תשלום די רציני, עבור יציאה מהחבילה.
ושוב, זה נראה בעיניי מגוחך לגבות ממני קנס כזה, כי ההתחייבות היא לגבי הוט, והרי אני נשאר אצלם. כל מה שביקשתי זה לשדרג את המהירות.

חבל מאוד שאין אלטרנטיבה אמיתית, כי בזק עוד יותר גרוע. רשת ה-NGN שלהם תקועה אי שם, וייקח להם עוד שנות דור לפרוס אותה בכל הארץ, כפי שהבטיחו.

אגב, פתחתי שרשור מקביל בפורום אינטרנט, בכדי לשמוע ממשתמשים אחרים שאולי נמצאים במסגרת חבילה זהה, ובכל זאת זכו לקבל שדרוג.

גמר חתימה טובה לכולם.

mwafak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400

התחברתי היום

שליחה

טוב ככב...
דיברתי עם HOT והם עידכנו לי 30/1500 ב-99 ש"ח
דיברתי עם 012 ולא ירדו מ 77ש"ח וחודש שישי מתנה. לא הסכמתי וחיפשתי ספק אחר.
אחרי לחצים ומריטת עצבים שעשיתי לנציג שירות של נטוויג'ן השגתי מחיר רצפה.
חזרתי ל012 ולא היו מוכנים לרדת מתחת למה שהציעו לי בהתחלה, הועברתי לקשרי לקוחות וגם שם לא יכלו להתחרות במחיר שהשגתי ב 014.
בסוף ביקשתי להתנתק ואמרו לי שיש לי התחייבות עד פברואר 2012, ואם אתנתק אני אשלם 8% מהחשובית החודשית שלי כלומר 20 ש"ח חחחחחחחח.כך עשיתי אל בסוף ביטלו לי גם את קנס היציאה.

וכך עברתי ל013 וסיכום התשלום הוא כזה:

תשתית הוט : 99 ש"ח לחודש על 30MB כולל HOTBOX וטלפון (לא דיברת לא שילמת).
התקנה חינם לאחר לחצים שהפעלתי עליהם.
ספק 013 ניטוויג'ן: 49.90 על 30/1500 ללא שום התחייבות ומחיר לא משתנה.

סה"כ 149 ש"ח לכל העיסקה.

אם לא מתמקחים יוצאים פראיירים, ויוצאיפ פראיירים

SimonSix
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

יפה לך! זה בערך מה שקורה בדרך כלל אחרי מסכת טלפונים עם החברות הנל.
bariko כתב:אמת, רק בנובמבר יכנס לתוקף החוק החדש בנוגע לביטול קנסות.
חבל מאוד שאין אלטרנטיבה אמיתית, כי בזק עוד יותר גרוע. רשת ה-NGN שלהם תקועה אי שם, וייקח להם עוד שנות דור לפרוס אותה בכל הארץ, כפי שהבטיחו.
...

מאיזו בחינה גרוע ותקועה אי שם?
(שוקל לעבור אליהם מהוט ויש כאן NGN)

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Mwafak

האם לפני השדרוג בהוט, היית אצלם במסגרת התחייבות של חבילה אחרת?

אנא נסה לדייק, כי תשובתך מאוד חשובה לצורך המיקוח שלי.

SimonSix

לא רלוונטי עבורך.
הכוונה ב"תקוע", היא לפריסת רשת ה-NGN שנתקלת בקשיים רבים בחיפה, בגלל התנגדות העירייה.

אני מבין שאצלכם אין את הבעיה הזו, אז שפר עליך מזלך :D

mwafak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400

שליחה

Bariko
לפני חודש נגמרה לי ההתחיבות מול הוט, התקשרו אליי ואמרו לי שאני אמשיך באותה חבילה 12Mb באותו מחיר
(99 ש"ח), ללא כל התחייבות. ביקשתי מהם מחיר יותר אטרקטיבי על מנת להמשיך איתם והיא הורידה את המחיר ל 69 ש"ח. כמובן ללא התחייבות.
אתמול התקשרי אליהם וביקשתי להתחבר לאינטרנט 30 מגה, ועל הדרך גם טלפון בתוכנית (לא דיברת לא שילמת) כי אני ממילא הולך לקבל הוטבוקס וביחד במחיר של 99 ש"ח.
אני מקווה שהייתי מספיק מדוייק לגבי מה שראצית לשאול.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Mwafak תודה

אכן, כעת הכול מובן.
אנחנו בכלל לא באותו מצב, כי אצלך ההתחייבות הסתיימה.

מקווה לשמוע מאחרים הנמצאים אולי בסיטואציה דומה לשלי, ובכל זאת זכו לקבל את השדרוג לחבילה של 20 או 30 מגה

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165

שליחה

אז כמה ממכם באמת על 30MB ואיך אתם מחוברים לספק ואיזה ספק ? חייגן או MPLS ?

מוריד לכם טוב עם המודם החדש ? אין בעיות עם המהירות ? בבדיקות מהירות כמה מקבלים ?

והאם יש מחוייבות בהוט אם בעסקי אם פרטי ? שאלה חשובה אני צריך על 30MB

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

מעניין אם מחייבים את ההוטבוקס עכשיו.
המיקום של מודם הטלפון שונה מאוד מהמיקום של הנתב שלי (שתקוע בתוך ארון סגור)
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

התקשרתי אליהם , אומרים שהיקר BOX הזה עולה לאנשים עם אינטרנט בלבד, התקנה 100 ש"ח ו 9.90 על המכשיר שהנציגה בכלל לא אמרה לי את זה בהתחלה, ביררה שם את כל העניין,

אתם יודעים על זה כל בעלי האינטרנט בלבד או שאתם כולכם ב TRIPLE שהיא ציינה שזה התקנה בחינם לא יודע בקשר לעלות, שאלתם ??

david85
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38

שליחה

יש לי טריפל הוט ואני מתכוון להתקשר לשירות לקוחטת כדי לברר את כל העניין הזה של הבוקס החדש הזה עם המהירויות החדשות. אני מבטיח לעדכן בהמשך היום. העניין הוא שדבר אחד בעייתי מבחינתי שכרגע ספקית האינטרנט שלי היא אורנג' לא נראה לי שיש להם מעל 15 מגה כרגע. ואני ממש לא יודע לגבי האיכות הספקיות האחרות שקיימות כרגע בשוק.

בעניין זה אני כמובן אשמח לקבל המלצות על ספק נורמלי מבחינת מהירות ואם יש או אין הגבלה.

כרגע אני יודע על 2 ספקיות סבירות שמציעות את המהירויות החדשות האלה 012 ונטויז'ן, אבל אני ממש לא יודע לגבי איזה מהירות באמת מתקבלת והאם הם סוגרים את הברז למשתמשים כבדים, ככה שאני באמת אשמח לשמוע את דעתיכם וחוויות שלכם עם ספקיות אלה או אחרות.

sbwolf
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 138

שליחה

david85 כתב:יש לי טריפל הוט ואני מתכוון להתקשר לשירות לקוחטת כדי לברר את כל העניין הזה של הבוקס החדש הזה עם המהירויות החדשות. אני מבטיח לעדכן בהמשך היום. העניין הוא שדבר אחד בעייתי מבחינתי שכרגע ספקית האינטרנט שלי היא אורנג' לא נראה לי שיש להם מעל 15 מגה כרגע. ואני ממש לא יודע לגבי האיכות הספקיות האחרות שקיימות כרגע בשוק.

בעניין זה אני כמובן אשמח לקבל המלצות על ספק נורמלי מבחינת מהירות ואם יש או אין הגבלה.

כרגע אני יודע על 2 ספקיות סבירות שמציעות את המהירויות החדשות האלה 012 ונטויז'ן, אבל אני ממש לא יודע לגבי איזה מהירות באמת מתקבלת והאם הם סוגרים את הברז למשתמשים כבדים, ככה שאני באמת אשמח לשמוע את דעתיכם וחוויות שלכם עם ספקיות אלה או אחרות.
...
אני גולש ב-12 מגה.
אני הייתי בבזק בינלאומי והייתי מרוצה מאוד, לאחר מכן עברתי לנטוויז'ן ומאז אני שם ומאוד מרוצה גם מהשרות וגם מהמהירות, שיציבה מאוד על המקסימום.

ההבדל הוא שבבינלאומי גיימרים צריכים לשלם על מסלול נוסף שעולה 19.90 על מנת לקבל תיעדוף, לעומת נטוויז'ן, שבה במהירות 10 ומעלה, אין שום צורך בתשלום נוסף ומשחקי רשת עובדים חלק.

לגביי מי ששאל על מחירים, לפעמים הם זורקים מחירים גבוהים בלי שום הצדקה.
הייתי מציע לכל מי שמחדש את התוכנית שיבדוק ב-2 הספקיות הנ"ל ויתמרן בינהם במחירים.

אפשר לפעמים להוציא דילים משתלמים מאוד עם יודעים איך ("איכפת לי רק המחיר") ועם מי לדבר (קשרי לקוחות בלבד), לדוגמא אני גולש בהתחייבות לשנתיים כאשר שנה ראשונה ב-0 ש"ח לחודש ושנה שניה ב-44.99 לחודש, משמע 22.5 ש"ח לחודש (זאת לאחר שכבר עזבתי את נטוויז'ן לבינלאומי ולאחר מכן חזרתי בתוך תקופת ה-14 יום כי קיבלתי הצעה שאי אפשר לסרב לה).

אציין שבהתחלה הנציגים הרגילים רצו 80 ש"ח לחודש וזה היה לפני כמעט שנה.

מקווה שעזרתי, בהצלחה בלשגע את הנציגים.

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מישהו פה עם 30מגה או 20מגה יכול לצלם הורדות או כל דבר אחר לראות את המהירות בהורדות יוטורנט או בדיקת מהירות ?

theone
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579

שליחה

sbwolf כתב:
david85 כתב:יש לי טריפל הוט ואני מתכוון להתקשר לשירות לקוחטת כדי לברר את כל העניין הזה של הבוקס החדש הזה עם המהירויות החדשות. אני מבטיח לעדכן בהמשך היום. העניין הוא שדבר אחד בעייתי מבחינתי שכרגע ספקית האינטרנט שלי היא אורנג' לא נראה לי שיש להם מעל 15 מגה כרגע. ואני ממש לא יודע לגבי האיכות הספקיות האחרות שקיימות כרגע בשוק.

...
אני גולש ב-12 מגה.
אני הייתי בבזק בינלאומי והייתי מרוצה מאוד, לאחר מכן עברתי לנטוויז'ן ומאז אני שם ומאוד מרוצה גם מהשרות וגם מהמהירות, שיציבה מאוד על המקסימום.

ההבדל הוא שבבינלאומי גיימרים צריכים לשלם על מסלול נוסף שעולה 19.90 על מנת לקבל תיעדוף, לעומת נטוויז'ן, שבה במהירות 10 ומעלה, אין שום צורך בתשלום נוסף ומשחקי רשת עובדים חלק.

לגביי מי ששאל על מחירים, לפעמים הם זורקים מחירים גבוהים בלי שום הצדקה.
הייתי מציע לכל מי שמחדש את התוכנית שיבדוק ב-2 הספקיות הנ"ל ויתמרן בינהם במחירים.

אפשר לפעמים להוציא דילים משתלמים מאוד עם יודעים איך ("איכפת לי רק המחיר") ועם מי לדבר (קשרי לקוחות בלבד), לדוגמא אני גולש בהתחייבות לשנתיים כאשר שנה ראשונה ב-0 ש"ח לחודש ושנה שניה ב-44.99 לחודש, משמע 22.5 ש"ח לחודש (זאת לאחר שכבר עזבתי את נטוויז'ן לבינלאומי ולאחר מכן חזרתי בתוך תקופת ה-14 יום כי קיבלתי הצעה שאי אפשר לסרב לה).

אציין שבהתחלה הנציגים הרגילים רצו 80 ש"ח לחודש וזה היה לפני כמעט שנה.

מקווה שעזרתי, בהצלחה בלשגע את הנציגים.
...
אתה מקבל מהירות 12Mb גם בהורדות (EMULE, TORRENT)?

david85
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38

שליחה

אין ספק בכלל אני מתכוון להתמקח על המחירים.

הבנתי שגם ב-012 וגם בנטויז'ן המחירים שאפשר להוציא נעים בין 59 ל-79 שקלים. שזה מאוד מאוד מאוד סביר לחבילה של 20-30 מגה.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

bariko כתב:Mwafak תודה

אכן, כעת הכול מובן.
אנחנו בכלל לא באותו מצב, כי אצלך ההתחייבות הסתיימה.

מקווה לשמוע מאחרים הנמצאים אולי בסיטואציה דומה לשלי, ובכל זאת זכו לקבל את השדרוג לחבילה של 20 או 30 מגה
...
המודם הרגיל אינו מיועד מעל 16 מגה , ה-HOTBOX הוא מודם המיועד למהירות מעל 16מגה ,אבל הוא כולל

קו טלפון !!! ולכן צריך לחשוב איך מתחברים למבצע בלי טלפון או עם טלפון .

PurpleTiger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106

שליחה

אנחנו בבית יש לנו אינטרנט וטלוויזיה של הוט, אך בלי הטלפון. בשבוע שעבר התקשרו לאבא שלי ושאלו אותו אם הוא רוצה את ההוטבוקס, אז אם הם יתקינו לנו בבית את הממיר יהיה צורך לעשות גם קו טלפון של הוט? והאם יהיה אפשר להשאר עם הראוטר הנוכחי, כלומר שההוטבוקס יתפקד רק כמודם לאינטרנט?

חזור אל “חדשות HT”