איינשטיין כתב:בדיוק מה שחשבתי. אם מחיר המחירון הוא 73000 והם מציעים ב-50000, כלומר יותר מ-30% פחות מהמחירון, אז קשה מאד למכור דגם זהה מיד פרטית במחיר המחירון, גם אם מה שהם מציעים (ואני מעריך שזה מה שהם מציעים פה) זה רכבי חברה/ליסינג לשעבר שעשו קילומטרז' גבוה ועברו תאונות קלות.
...
יש 2 ייתרונות שאני רואה
המחיר הנמוך משמעותית ממחיר המחירון - דבר אשר יאפשר גמישות רבה בשעת המכירה
שנתיים אחריות מלאה כולל טיפולים
שלום,
מניסוני עם 307 שנת 2006 (כשהיתה חדשה) שהיתה ברשותי כשלוש שנים, מלבד פעם אחת שהוחלף חיישן בגיר ומדי פעם מנורות שנשרפו, לא היו דברים חריגים.
מניסיוני בשנתיים האחרונות עם סיטרואן C5 שנת 2005 (שהיא שונה לחלוטין מה-C4 אך עם אותו גיר), לא היו תקלות מהותיות. אגב, ה-C5 היא אחת המרווחות (והנוחות) ביותר שיש (מוגדרת בארץ כמכונית מנהלים כשבפועל בחו"ל היא ומקבילותיה הן מכוניות משפחתיות וכך צריך להיות).
היא אפילו תכנס לך בתקציב אבל ... זה רכב שאתה צריך להיות "קשוב" אליו וכמו שנאמר כאן למעלה לפני, צריך לטפל בזמן, לא להזניח ורק אצל מי שמבין בצרפתיות (וזה ממש לא בהכרח מוסך מורשה כי גם שם יש חאפרים). מי שאין לו כוח עדיף שלא יהיה בעליה של כזו.
לגבי לובינסקי יש לי הסתייגות (חיפשתי אצלם בעבר C5). רוב הרכבים שלהם עם ק"מ גבוה ואילו שנמוכים הם מבקשים מעל המחירון! אני מניח שהמלאי שהם מוכרים דרך wallashops הוא עם קילומטר גבוה
זה נכון שהם מתחייבים לתקן כל מה שעולה בבדיקה (להם זה הכי זול) והאחריות של השנתיים מפתה מאוד, אבל לבדוק רכב כזה צריך מישהוא שמבין ברכבים צרפתיים וזה לא קל למצוא מישהוא שיהיה מוכן לעשות את הבדיקה הזו.
מה עם הריו של קיה? ראיתי כמה מ-2008-9 בסביבות ה-40K, זה רכב מצויין.. מאוד משפחתי וחסכוני.
עזוב שהגרסא החדשה שלו בתחרות של מכונית השנה, זה כבר צריך להראות לך שיש עליהם בקטע של המשפחתיות החסכוניות,
הם לא סתם מדברים.. אתה רואה את זה בארנק שלך. לדעתי היא תתחבר אליו..
אני גם מחפש רכב שני למשפחה, גרים בב"ש כרגע עם רכב אחד וקשה מאוד לתפקד ככה. חשבתי על הסוזוקי, על איזה דגם היית ממליץ? זקוק לנסיעות קצרות ועירוניות בעיקר, את הנסיעות המשפחתיות עושים עם הרכב שלי מהעבודה
ניראה לי ששתיהן קטנות לי מדי, אני צריך רכב משפחתי יותר. אנחנו +2 ועוד אחד בתכנון...שמעתי הרבה על הסוזוקי אלטו אבל ניראה לי שזה לא יתאים את הצרכים. אולי פשוט אעשה גיחה לגני התערוכה ליריד רכבים הזה בחו"מ סוכות ששמעתי עליו..הבנתי שגם סוזוקי יהיו שם, הכי טוב לראות בעיניים, ומי יודע אולי גם אצא עם מפתחות, עם ההנחות שמדברים עליהם באמת יהיו ריאליות....
שרוןTO כתב:אולי פשוט אעשה גיחה לגני התערוכה ליריד רכבים הזה בחו"מ סוכות ששמעתי עליו..הבנתי שגם סוזוקי יהיו שם, הכי טוב לראות בעיניים, ומי יודע אולי גם אצא עם מפתחות, עם ההנחות שמדברים עליהם באמת יהיו ריאליות....
...
אחל'ה סלוגן לפרסומת .... ליריד התערוכה ....
זה משבוע הבא נכון ?
נ.ב.
אשמח לשמוע עוד תגובות לגבי ה C4 .... אני ממש שוקל ללכת על הרכב הזה ועדיין יש לי חששות בעיקר בגלל כמה הערות מעניינות שנתנו כאן בעץ
נראה לי ששרוןTO הוא משתמש פיקטיבי שנרשם על מנת לפרסם את היריד
בקשר ל C4, אם כבר צרפתיות יש לטרייד אין של קרסו רנו מגאן 2008 שהם נותנים עליו 3 שנות אחריות כמו של רכב חדש.
המגאן מרווחת ובטיחותית (5 כוכבי בטיחות), זולה מאוד לרכישה והאחריות מכסה את הצד החלש שלה שהוא האמינות
האופציה היפנית היא מיצובישי לנסר מהשנתון הגבוה ביותר שיכנס לך לתקציב.
אם אני לא טועה היא היפנית הכי זולה שניתן להשיג בקטגוריה. היא מאוד אמינה ועם תיבת הילוכים פשוטה ומצוינת.
פורד פוקוס רכב נהדר.
זה לא נכון בהחלט שיש בעית אמינות בסיטרואן.
היה לי סיטרואן משנת 97 עד היום ונתתי אותו מתנה לבן משפחה . רכב עם אפס תקלות חוץ מבלאי רגיל כמו צמיגים מצבר
ברקסים ניקוי רדיאטור ועוד. לא איכזב אפילו פעם אחת . יש רוחות רעות על הסיטרואן מהתקופה של ה-BX שהיו רכבים לא אמינים בהחלט. אך המצב היום שונה לחלוטין. ברצוני לציין אין לי שום קשר עם סיטרואן או פג'ו ואין לי שום אינטרס בענין. אני בהחלט הייתי רוכשת C4 יד שניה בתנאי שהיא שמורה ולא טחנו אותה.
הצעתי, תיקנה רכב שיהיה לך כיף לנהוג בו ואל תחשוב על מכירתו אם תשמור עליו תמיד יהיה קונה העיקר להנות בנהיגה.
בגדול צריך להפנים שכל שוק הרכב כבר לא מה שהיה פעם והערך של כל רכב יורד ככל שאתה קונה אותו חדש יותר.
רכב זה לא השקעה כלכלית זה אביזר שצריך לשרת אותנו ולגרום לנו לכיף. אז שיהיה בהצלחה והכי חשוב לבדוק טוב את המכונית לפני הקניה.
שמע...לא יעזור כלום.
אני בענף הרכב כ 15שנה ומנסיוני היפניות בסופו של דבר הכי אמינות.
חפש קורולה, אימפרזה, לנסר, לנטיס שמורות וממודל מתקדם כמה שהתקציב מאפשר.
אם אפשרי...מיני מיני ואן יפני יתן ספייס מצויין וצריכת דלק נמוכה. מכוניות בסגנון יאריס וורסו, דייהטסו מטריה יעשו מצויין את העבודה.