גם אני שמתי לב לזה
Dexter - עונה 6
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לא סוגר משום בחינה. זה רק מחזק מבחינתי את האפשרות שמדובר בפיצול אישיות קשה.ride כתב:הפרק האחרון היה ממש טוב, סוף סוף הרבה התרחשויות כמו שהיינו רגילים מעונות קודמות. לדעתי הוא גם סוגר את האפשרות שהפרופסור לא קיים או יציר דמיון של טרוויס...
כל הדברים הללו טרוויס יכל לעשות בעצמו כולל רצח אחותו.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
גם אני חושב שהפרק האחרון הוכיח סופית כי מדובר בנוסע אפל של טראוויס ומקרה קשה של פיצול אישיות שאינו מודע לעצמו (בניגוד לדקסטר שמתקשר עם אחיו ואביו, אבל עם מודעות לחוסר קיומם).
בסיום הפרק זה בלט שטרוויס מביט למעלה בעוד דקסטר לא רואה דבר ורץ במעלה המדרגות לגלות שפרופסור מבוגר בן 60 + "ברח" מחלון קטן בקומה העליונה והספיק להעלם.
אני חייב להודות, שמכיוון שהעינין מדוסקס כאן כל שבוע, יותר קל לראות את כל הסימנים לאי קיומו.
בדומה לצפיה חוזרת בחוש השישי או מועדון קרב.
* לפני מספר שבועות טענתי בטעות שהוכח שהפרופסור קיים כיוון שמישהי שמעה אותו מדבר, עד שמישהו תיקן אותי בטענה כי החטופה שמעה את טרוויס מדבר עם אדם אחר (כלומר עם עצמו).
כך שבשורה התחתונה, כל הסימנים מעידים על אי קיומו של הפרופסור.
בסיום הפרק זה בלט שטרוויס מביט למעלה בעוד דקסטר לא רואה דבר ורץ במעלה המדרגות לגלות שפרופסור מבוגר בן 60 + "ברח" מחלון קטן בקומה העליונה והספיק להעלם.
אני חייב להודות, שמכיוון שהעינין מדוסקס כאן כל שבוע, יותר קל לראות את כל הסימנים לאי קיומו.
בדומה לצפיה חוזרת בחוש השישי או מועדון קרב.
* לפני מספר שבועות טענתי בטעות שהוכח שהפרופסור קיים כיוון שמישהי שמעה אותו מדבר, עד שמישהו תיקן אותי בטענה כי החטופה שמעה את טרוויס מדבר עם אדם אחר (כלומר עם עצמו).
כך שבשורה התחתונה, כל הסימנים מעידים על אי קיומו של הפרופסור.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אין חוקים ב-DID ("פיצול אישיות", או http://en.wikipedia.org/wiki/Dissociati ... y_disorder ).
זה נראה מקרה די מאפיין - שתי "אישיות" נפרדות לחלוטין, עם מאפיינים פיזיים והתנהגותיים שונים ואובדן זיכרון "ביניהן".
אחד הגורמים החשודים בגרימת DID הוא טראומה נפשית - רצח של מנטור בהחלט יכולה להיחשב טראומה כזו...
זה נראה מקרה די מאפיין - שתי "אישיות" נפרדות לחלוטין, עם מאפיינים פיזיים והתנהגותיים שונים ואובדן זיכרון "ביניהן".
אחד הגורמים החשודים בגרימת DID הוא טראומה נפשית - רצח של מנטור בהחלט יכולה להיחשב טראומה כזו...
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
פרק 9 מעולה! אחד היותר טובים של העונה 
(והוא גם סגר את עניין הפיצול אישיות)
(והוא גם סגר את עניין הפיצול אישיות)
מה זותומרת אימץ?Hertz33 כתב:כמו שמשכילים שכמונו פה ניחשנו ברובינו הפרופסר נרצח ע"י טרוויס שאימץ את זהותו.gordi כתב:לא הבנתי כלום מה הלך שם בסוף![]()
אם אפשר לקבל הסבר-אז אחלה.......
אז מי רצח את האחות ?
ואת הפרופסור השני?
הרי טרוויס היה בחדר שדקסטר סידר לו..
ולפני כן הפרופסור עילף אותו וקשר ותו בשרשראות..
כנראה שלא הבנתי כלום