באסהzaviv כתב:שמוליק,sam22 כתב:לכל המעונינים
לקינו ברמת השרון יש את הטרילוגיה המלאה, מתורגמת
מחיר 500...
הרגע שוחחתי איתם זו הגירסא הגרמנית יש לה תרגום בעברית אבל זה לא DTS HD MASTER
אביב...
הסאגה המלאה של מלחמת הכוכבים בבלוריי כולל תרגום בעברית .Star Wars
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

העם דורש..... כל מיני דברים
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
כן, זו טעות.
אמזון לא תמיד אמינים בדברים האלה.
הם התכוונו לכתוב DTS-ES 6.1
http://www.zonadvd.com/modules.php?name ... &sid=26319
אמזון לא תמיד אמינים בדברים האלה.
הם התכוונו לכתוב DTS-ES 6.1
http://www.zonadvd.com/modules.php?name ... &sid=26319
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
sam22sam22 כתב:לכל המעונינים
מחיר 500...
כולל DTS HD MASTER ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- sufgi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
איך בדיוק אתה מוסיף ״ככה סתם״ קובץ srt ומנגן אותו על נגן בלוריי ?gilos כתב:תודה לך....
אבל אני מתכוון לעותק דיגיטלי שעשוי משני כותרי בלו-ריי. כותר אחד שיתן לי את ה-DTS-HD והכותר השני שיתן לי את הכתוביות בעברית - אלה המקצועיות שנמצאות על הכותר שמופץ בארץ. לא התכוונתי כלל לכתוביות שנמצאות ברשת, שאחרת אפשר להוסיף אותן ככה סתם בתור קובץ SRT ולא חייב לעבור את כל התהליך המייגע הזה. השאלה, אם אפשר לקחת כתוביות מכותר בלוריי או כותר DVD ולצרף אותן לכותר בלוריי המבוקש. ואם כן, איך....
הכוונה שלך לא ריאלית לרובנו, כיוון שאני לא מכיר מישהו שירכוש כותר בלוריי רק בשביל התרגום, ובשביל התמונה והסאונד הוא ירכוש כותר נוסף ממהדורה אחרת.
- ashk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 942
לדעתי הוא לא דיבר על "לנגן אותו על נגן בלוריי. מדובר ב"עותק דיגיטלי" שאפשר לעשות בו הכל. שאלה למה לעבוד קשה? מה רע בSRT מבוסס על "אלה המקצועיות שנמצאות על הכותר שמופץ בארץ"?sufgi כתב:איך בדיוק אתה מוסיף ״ככה סתם״ קובץ srt ומנגן אותו על נגן בלוריי ?gilos כתב:תודה לך....
אבל אני מתכוון לעותק דיגיטלי שעשוי משני כותרי בלו-ריי. כותר אחד שיתן לי את ה-DTS-HD והכותר השני שיתן לי את הכתוביות בעברית - אלה המקצועיות שנמצאות על הכותר שמופץ בארץ. לא התכוונתי כלל לכתוביות שנמצאות ברשת, שאחרת אפשר להוסיף אותן ככה סתם בתור קובץ SRT ולא חייב לעבור את כל התהליך המייגע הזה. השאלה, אם אפשר לקחת כתוביות מכותר בלוריי או כותר DVD ולצרף אותן לכותר בלוריי המבוקש. ואם כן, איך....
הכוונה שלך לא ריאלית לרובנו, כיוון שאני לא מכיר מישהו שירכוש כותר בלוריי רק בשביל התרגום, ובשביל התמונה והסאונד הוא ירכוש כותר נוסף ממהדורה אחרת....
- gilos
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 758
צודק, לא הבהרתי את עצמי כראוי.sufgi כתב:איך בדיוק אתה מוסיף ״ככה סתם״ קובץ srt ומנגן אותו על נגן בלוריי ?gilos כתב:תודה לך....
הכוונה שלך לא ריאלית לרובנו, כיוון שאני לא מכיר מישהו שירכוש כותר בלוריי רק בשביל התרגום, ובשביל התמונה והסאונד הוא ירכוש כותר נוסף ממהדורה אחרת....
התכוונתי שעם קובץ srt אפשר לראות בכל סטרימר ללא צורך בהדבקה.
ולגבי הכותר שצריך לרכוש בשביל התרגום, נכון אף אחד לא יקנה אבל אותי זה מבאס לראות סרט כזה עם תרגום לא מקצועי.
- gilos
-
- חבר פעיל במיוחד

צודק, זה לא רע! זה דווקא מצויין.ashk כתב:לדעתי הוא לא דיבר על "לנגן אותו על נגן בלוריי. מדובר ב"עותק דיגיטלי" שאפשר לעשות בו הכל. שאלה למה לעבוד קשה? מה רע בSRT מבוסס על "אלה המקצועיות שנמצאות על הכותר שמופץ בארץ"?sufgi כתב:איך בדיוק אתה מוסיף ״ככה סתם״ קובץ srt ומנגן אותו על נגן בלוריי ?gilos כתב:תודה לך....
הכוונה שלך לא ריאלית לרובנו, כיוון שאני לא מכיר מישהו שירכוש כותר בלוריי רק בשביל התרגום, ובשביל התמונה והסאונד הוא ירכוש כותר נוסף ממהדורה אחרת.......
השאלה איך עושים את זה? מהיכן משיגים את התרגום הזה? ואיך הופכים אותו ל srt מקובץ pgs?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
לבעלי פס רחב, אפשר להוריד את שתי המהדורות, לחלץ את הכתוביות בעברית מהגרמנית, ואז למחוק אותה ולהישאר עם הבריטית עם הסאונד הטוב. מי שמבין טיפה ב authoring בטח ידע גם איך להכניס את הכתוביות לתוך העותק הדיגיטלי, אבל את זה אני כבר לא יודע לעשות.
- gilos
-
- חבר פעיל במיוחד

איך מחלצים את הכתוביות? זו בדיוק שאלתי לאורך כל השרשור.Malcontent כתב:לבעלי פס רחב, אפשר להוריד את שתי המהדורות, לחלץ את הכתוביות בעברית מהגרמנית, ואז למחוק אותה ולהישאר עם הבריטית עם הסאונד הטוב. מי שמבין טיפה ב authoring בטח ידע גם איך להכניס את הכתוביות לתוך העותק הדיגיטלי, אבל את זה אני כבר לא יודע לעשות....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
יש תוכנה שעושה את זה, תמצא אותה ביחד עם GUI בשבילה כאן:
http://www.videohelp.com/download/eac3to317.zip
היא מחלצת את הכתוביות בפורמט SUP, שסטרימרים לא מכירים לדעתי. אפשר להמיר את הפורמט לפורמטים אחרים, ומי שיודע לעשות authoring יוכל להכניס את הקובץ לתוך קובץ הבלוריי, אבל את זה אני כבר לא יודע איך עושים, כמו שאמרתי קודם.
עכשיו אני מתלבט אם לא לעשות את זה בעצמי. כבר רכשתי את מלחמת הכוכבים שלוש פעמים, ודי מבעס אותי לרכוש פעם רביעית ולקבל מוצר שהוא גם לא מושלם מבחינה טכנית וגם מלא בשינויים שיגרמו לי לתלוש את השערות.
http://www.videohelp.com/download/eac3to317.zip
היא מחלצת את הכתוביות בפורמט SUP, שסטרימרים לא מכירים לדעתי. אפשר להמיר את הפורמט לפורמטים אחרים, ומי שיודע לעשות authoring יוכל להכניס את הקובץ לתוך קובץ הבלוריי, אבל את זה אני כבר לא יודע איך עושים, כמו שאמרתי קודם.
עכשיו אני מתלבט אם לא לעשות את זה בעצמי. כבר רכשתי את מלחמת הכוכבים שלוש פעמים, ודי מבעס אותי לרכוש פעם רביעית ולקבל מוצר שהוא גם לא מושלם מבחינה טכנית וגם מלא בשינויים שיגרמו לי לתלוש את השערות.
- ashk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 942
אם יש MKV או REMUX עם הכתוביות זה פחות להוריד 
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

כנראה שלא.9000es כתב:sam22sam22 כתב:לכל המעונינים
מחיר 500...
כולל DTS HD MASTER ?...
זה הזוי.
ביקשתי מהם לבדוק בדיוק
אני אעדכן
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
שמוליק דיברתי איתם זה בפירוש לא DTS HD MASTERsam22 כתב:כנראה שלא.9000es כתב:sam22sam22 כתב:לכל המעונינים
מחיר 500...
כולל DTS HD MASTER ?...
זה הזוי.
ביקשתי מהם לבדוק בדיוק
אני אעדכן...
אבל מי שרוצה שישכיר סרט אחד יוריד למחשב יריץ בסטרימר ואז יקבל את התשובה
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
ברור שלא, לא עושים כמה מאסטרים לאותו איזור.
במאסטר הגרמני אין DTS-HD באנגלית.
במאסטר הגרמני אין DTS-HD באנגלית.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
אביב
אם דיברת איתם אז כנראה שאין.
אם דיברת איתם אז כנראה שאין.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784