רסיבר לסרטים בלבד. עד 500$? ייבוא
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9026
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
אני רכשתי את הימהה rxa710 ב 465 דולר באתר הזה: http://www.safeandsoundhq.com/תמיר כתב:אכן האונקיו באמזון עולה 400 דולר.
האם מישהו בדק לגבי הימהה - האם ניתן להשיגו פחות מ- 550 ואם כן באיזה אתר?...
-
JackReacher
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
טוב תודה לכולם, הוזמן האונקיו 609

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
JackReacher ותמיר....JackReacher כתב:טוב תודה לכולם, הוזמן האונקיו 609
...
כותב לכם כאן avihuli שהזמין את ה A-710 (כמו 671 רק קצת מושקע יותר ומסידרת העילית של יאמהה) ב-465$. כך שמדובר בקפיצת מדרגה מעל 609....בתוספת 65$.
http://www.safeandsoundhq.com/proddetai ... =RX%2DA710
תהרגו אותי, לא מבין למה לא הלכתם על זה.
אכן שיטת התדרים של הרדיו בארה"ב שונה מהשיטה בארץ (מתחיל מ 87.5MHZ וקופץ בקפיצות של 200KHZ ואילו הארץ הקפיצות הם ב 50KHZ) אבל...כל ברסיברים של אונקיו תומכים בשתי השיטות, כלומר ניתן להחליף לשיטה האירופאי ולקלוט את כל תחנות הרדיו בארץ גם עם רסיבר שנקנה בארה"ב.תמיר כתב:ברכות על הרכישה. לדעתי ההבדל ביניהם לא שווה 150 דולר והבחירה נוטה לכיוון האונקיו.
מה לגבי הרדיו- מישהו ציין שתחום התדרים שונה בארה"ב. האם ניתן לשמוע תחנות בארץ עם רסיבר מארה"ב?...
ציון
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
zionc כתב:אכן שיטת התדרים של הרדיו בארה"ב שונה מהשיטה בארץ (מתחיל מ 87.5MHZ וקופץ בקפיצות של 200KHZ ואילו הארץ הקפיצות הם ב 50KHZ) אבל...כל ברסיברים של אונקיו תומכים בשתי השיטות, כלומר ניתן להחליף לשיטה האירופאי ולקלוט את כל תחנות הרדיו בארץ גם עם רסיבר שנקנה בארה"ב.תמיר כתב:ברכות על הרכישה. לדעתי ההבדל ביניהם לא שווה 150 דולר והבחירה נוטה לכיוון האונקיו.
מה לגבי הרדיו- מישהו ציין שתחום התדרים שונה בארה"ב. האם ניתן לשמוע תחנות בארץ עם רסיבר מארה"ב?...
ציון...
תדרי רדיו אונקיו ארה"ב
ZIONC
רציתי לדעת כיצד פיזית משנים את "קפיצות" תדרי הרדיו שיתאימו לישראל ולא ארה"ב ברסיבר של אונקיו?
האם זה משהו תפעולי?
או שזה כבר מוכן מראש לעבודה "בקפיצות" המתאימות לנו?
תודה
רציתי לדעת כיצד פיזית משנים את "קפיצות" תדרי הרדיו שיתאימו לישראל ולא ארה"ב ברסיבר של אונקיו?
האם זה משהו תפעולי?
תודה
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- epony
- חבר במועדון 10K

Re: תדרי רדיו אונקיו ארה"ב
עמוד 51 במדריך של האונקיו 608: לוחצים על SETUP בשלט, בוחרים ב-HARDWARE SETUP, נכנסים ל-TUNER ומשנים את ההגדרות של ה-FM/AM FREQUENCY STEP...SARAS כתב:ZIONC
האם זה משהו תפעולי?
תודה...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הימהה לא תומך וצריך לפתוח את המכשיר לצורך שינוי פרמטרים בלוח הטיונר. אני עדיין מנסה להבין האם זה מסובך שמחייב טכנאי או שאפשר לעשות לבד. בכל מקרה אם רסיבר שתומך בחיבור רשת פותר לך את הבעיה של תחנות הרדיו באמצעות אלו הקיימות באינטרנט מכל העולם.תמיר כתב:ציון -
האם אתה יודע האם הימהה גם תומך בשיטת שידור של הרדיו בארץ כמו באונקיו?...
- epony
- חבר במועדון 10K

למיטב הבנתי, אין אפשרות לעשות זאת לבד מכיוון שצריך לשנות ערכים ברכיבים של הטיונר עצמו - התאמת הטיונר במעבדה של היבואן המורשה עולה 280 ש"ח.avihuli כתב:הימהה לא תומך וצריך לפתוח את המכשיר לצורך שינוי פרמטרים בלוח הטיונר. אני עדיין מנסה להבין האם זה מסובך שמחייב טכנאי או שאפשר לעשות לבד. בכל מקרה אם רסיבר שתומך בחיבור רשת פותר לך את הבעיה של תחנות הרדיו באמצעות אלו הקיימות באינטרנט מכל העולם.תמיר כתב:ציון -
האם אתה יודע האם הימהה גם תומך בשיטת שידור של הרדיו בארץ כמו באונקיו?......
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

ההיגיון והשכל הישר - להבנתי שינוי ערכים ופתיחה בפועל של הרסיבר מחייבת ביצוע של משהו פיזי, כמו לדוגמא להעביר מפסק מ A ל B בלוח הטיונר = חומרה.epony כתב:למיטב הבנתי, אין אפשרות לעשות זאת לבד מכיוון שצריך לשנות ערכים בטיונר עצמו - התאמת הטיונר במעבדה של היבואן המורשה עולה 280 ש"ח.avihuli כתב:הימהה לא תומך וצריך לפתוח את המכשיר לצורך שינוי פרמטרים בלוח הטיונר. אני עדיין מנסה להבין האם זה מסובך שמחייב טכנאי או שאפשר לעשות לבד. בכל מקרה אם רסיבר שתומך בחיבור רשת פותר לך את הבעיה של תחנות הרדיו באמצעות אלו הקיימות באינטרנט מכל העולם.תמיר כתב:ציון -
האם אתה יודע האם הימהה גם תומך בשיטת שידור של הרדיו בארץ כמו באונקיו?.........
אם היה נדרש שינוי תוכנה אז נראה לי שהיה אפשר לבצע את זה דרך עדכון כלשהו ואז לא היה נדרש לפתוח את הבפנוכו.
נראה לי אבל הכי טוב יהיה להמתין לתשובה המוסמכת מ arotman.
Re: תדרי רדיו אונקיו ארה"ב
בדיוקepony כתב:עמוד 51 במדריך של האונקיו 608: לוחצים על SETUP בשלט, בוחרים ב-HARDWARE SETUP, נכנסים ל-TUNER ומשנים את ההגדרות של ה-FM/AM FREQUENCY STEP...SARAS כתב:ZIONC
האם זה משהו תפעולי?
תודה......
דרך אגב: הכל כתוב בצורה מאוד ברורה בחוברת הגדרות המצורפת לרסיבר... למי שאין חוברת הגדרות יכול להוריד אותה מהאתר של אונקיו
http://www.us.onkyo.com/download/own_ma ... t=Receiver
ציון
-
JackReacher
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
בעע למה לבאס
משמעותי ההבדל בין 609 ל 710?
משמעותי ההבדל בין 609 ל 710?
avihuli כתב:ת'אמת זה די פשוט:jean-paul כתב:האם מישהו יוכל להרים את הכפפה ויכתוב מדריך כיצד לרכוש באתרים מחו"ל. אני מעוניין להשקיע עד 15000 ש"ח
ואני מבין שאם אבצע יבוא אישי אני יוכל להזמין רסיבר טוב פי כמה ממה שהייתי מסוגל לרכוש בארץ....
אפשר לקנות פיזית בחנות ולהביא לארץ במזוודה או לקנות ברשת בכל מיני אתרים כדוגמת: ebay, b&h, j&r, newegg, bestbuy, amazon וכו' (אלה הגדולים והעיקריים. יש עוד מספר אתרים נוספים "קטנים יותר" אבל צריך לפשפש בשביל למצוא אותם).
טרם הקנייה אתה צריך לפתוח חשבון באמצעות חברות השילוח http://www.mustop.com/ או http://www.ushops.co.il/ushopsnew2/home.aspx?p=7&m=1 (שהן יושבות בארץ).
אלו מספקות לך כתובת אמריקאית פיקטיבית שאליה המוצר נשלח אחרי שאתה רוכש אותו.
אתה מבצע את הרכישה באתר בחו"ל ושולח לכתובת הפיקטיבית. המוצר מגיע אליהם, הם שוקלים אותו ומתמחרים את עלות המשלוח. בכל אתר כזה יש מחשבון הערכה בהאתם למידות המוצר / משקל שלו כך שאתה יכול לקבל אומדן די קרוב לעלות שתשלם.
החברות הישראליות שולחות את המוצר מארה"ב לישראל ומשחררות מהמכס אחרי גבייה של 34% מס (מעלות המוצר ששילמת) שכולל גם את המע"מ. המשלוח מגיע הבייתה אליך ואתה מתחדש.
התשלום לכל הסיפור מתבצע לרוב עם כרטיס אשראי או חשבון פייפאל כאשר השני עדיף..
אגב, את החשבונית בגין הרמת הכפפה לאן לשלוח......
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
בקשר לתדרי רדיו. אם לרסיבר יש רדיו אינטרנט ול A710 יש, אז מי צריך לקלוט בכלל FM. לא טרחתי לחבר את האנטנה של הרדיו לרסיבר
יש את כל התחנות רדיו בישראל וכן עוד כמה אלפים מחו"ל ברדיו אינטרנט ואיכות השידור לטעמי יותר טובה מקליטת רדיו רגיל.
אצלי הרסיבר עובד על מצב רדיו אינטרנט שעות נוספות גיליתי הרבה תחנות שמשדרות גם ב 320KPS
יש את כל התחנות רדיו בישראל וכן עוד כמה אלפים מחו"ל ברדיו אינטרנט ואיכות השידור לטעמי יותר טובה מקליטת רדיו רגיל.
אצלי הרסיבר עובד על מצב רדיו אינטרנט שעות נוספות גיליתי הרבה תחנות שמשדרות גם ב 320KPS
- epony
- חבר במועדון 10K

אחד היתרונות הגדולים של אונקיו מבחינת יבוא אישי מארה"ב היא שלא צריך לקחת אותו למעבדה (כמו הימאהה למשל) כדי לקלוט רדיו בארץ - רק לעשות שינוי פשוט באחד התפריטים באמצעות השלט..!