תוכנה למשיכת שידורים ל MC7 ומדיה פורטל (גרסא 1.0.3)
- bzemer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
הי,
קודם כל תודה רב על הזמן וההשקעה בתוכנה!
כל כך כיף לקבל תוכנה כזו, במיוחד אחרי שעברו בערך שנתיים מאז ש-MEGAEPG חדלה להתעדכן.
התקנתי את הגרסה האחרונה ועקבתי אחרי כל ההוראות, אבל יש לי בעיה של חפיפת תכניות.
צירפתי תמונה.
בכול הערוצים יש לי בעיה של חפיפה. אולי בגלל שזה מוריד מכמה PROVIDERS? (אבל גם אם כן, זה לא אמור להיות אותן תכניות בדיוק?)
אגב, אשמח אם בעדכונים עתידיים תיהיה אופציה שמשמרת את ההגדרות של ערוצים נבחרים, אפשרויות וכו'.
ואני מצטרף לבקשה של מדריך שידורים של שבעה ימים.
תודה!
קודם כל תודה רב על הזמן וההשקעה בתוכנה!
כל כך כיף לקבל תוכנה כזו, במיוחד אחרי שעברו בערך שנתיים מאז ש-MEGAEPG חדלה להתעדכן.
התקנתי את הגרסה האחרונה ועקבתי אחרי כל ההוראות, אבל יש לי בעיה של חפיפת תכניות.
צירפתי תמונה.
בכול הערוצים יש לי בעיה של חפיפה. אולי בגלל שזה מוריד מכמה PROVIDERS? (אבל גם אם כן, זה לא אמור להיות אותן תכניות בדיוק?)
אגב, אשמח אם בעדכונים עתידיים תיהיה אופציה שמשמרת את ההגדרות של ערוצים נבחרים, אפשרויות וכו'.
תודה!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
eyal_123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 396
אני שמח שהיא עוזרת לאנשים
החלפת את ה DLL למתוקן שפירסמתי בהודעה מעליך? (ומחקת את ה cache וסרקת שוב?)
השאלות שלך קצת לא מובנות לי, אז אז אם תוכל להסביר קצת יותר בפירוט זה יעזור לי לעזור לך:
דרך אגב, לפי התמונה שלך, לא שינית את הערך של add to start time בעריכת provider ל - 0, ואם כן שינית את זה רק לאחר שכבר סרקת וייבאת את המדריך למדיה פורטל ואז סרקת שוב אז זה יכול להסביר את הכפילויות.
כדי לסרוק ל-7 ימים, תכנס לעריכת הגדרות ה provider, דרך הטאב של הפרווידרים ולחיצה על edit, שם תשנה את days to import ל - 7 ותשמור.
לגבי הכפילויות, ההצעה שלי:
1. תוודא שאתה בגרסא האחרונה (1.0.2) ועם ה DLL המתוקן (לחיצה ימנית עליו וכניסה ל properties > details, מספר הגרסא צריך להיות 1.0.2.1).
2. תמחק את קובץ ה cache בתיקייה /cache..
3. תסרוק את הערוצים מחדש.
4. בהגדרות של מדיה פורטל, תוודא שמסומן delete old programs before import ו import new tvuguide.xml ותייבא שוב את הקובץ.
אם כל זה לא עוזר, אז תשלח לי בפרטי את קובץ ה tvguide.xml, קבצי ה lineups שלך וקובץ ה cache אם יש ואני אנסה לראות מה הבעיה.
החלפת את ה DLL למתוקן שפירסמתי בהודעה מעליך? (ומחקת את ה cache וסרקת שוב?)
השאלות שלך קצת לא מובנות לי, אז אז אם תוכל להסביר קצת יותר בפירוט זה יעזור לי לעזור לך:
לא ממש הבנתי, אתה מוריד לאותו ערוץ מכמה פרווידרים שונים? חוץ מזה שאתה לא אמור להיות מסוגל לעשות את זה, בהחלט יכולים להיות הבדלים בשעות והתוכניות בין פרווידרים שונים, לא כל האתרים מעדכנים את הלוחות שלהם באותה תדירות ומאותו מקור.bzemer כתב: בכול הערוצים יש לי בעיה של חפיפה. אולי בגלל שזה מוריד מכמה PROVIDERS? (אבל גם אם כן, זה לא אמור להיות אותן תכניות בדיוק?)...
דרך אגב, לפי התמונה שלך, לא שינית את הערך של add to start time בעריכת provider ל - 0, ואם כן שינית את זה רק לאחר שכבר סרקת וייבאת את המדריך למדיה פורטל ואז סרקת שוב אז זה יכול להסביר את הכפילויות.
לכל הגדרה יש כפתור save רלוונטי אליה, לערוצים ליד תיבת ה lineups, להגדרות בצד ימין למטה, או שלא הבנתי מה אתה מבקש?bzemer כתב: אגב, אשמח אם בעדכונים עתידיים תיהיה אופציה שמשמרת את ההגדרות של ערוצים נבחרים, אפשרויות וכו'.
תודה!...
כדי לסרוק ל-7 ימים, תכנס לעריכת הגדרות ה provider, דרך הטאב של הפרווידרים ולחיצה על edit, שם תשנה את days to import ל - 7 ותשמור.
לגבי הכפילויות, ההצעה שלי:
1. תוודא שאתה בגרסא האחרונה (1.0.2) ועם ה DLL המתוקן (לחיצה ימנית עליו וכניסה ל properties > details, מספר הגרסא צריך להיות 1.0.2.1).
2. תמחק את קובץ ה cache בתיקייה /cache..
3. תסרוק את הערוצים מחדש.
4. בהגדרות של מדיה פורטל, תוודא שמסומן delete old programs before import ו import new tvuguide.xml ותייבא שוב את הקובץ.
אם כל זה לא עוזר, אז תשלח לי בפרטי את קובץ ה tvguide.xml, קבצי ה lineups שלך וקובץ ה cache אם יש ואני אנסה לראות מה הבעיה.
- bzemer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
הי,
מצטער אם קצת בלבלתי.
התכוונתי היא שהורדתי את הגרסה האחרונה כולל הDLL, והעתקתי אותה על הגרסה הקודמת. וזה מה שמחק את ההגדרות הקודמות.
מחקתי את cache ואת הקובץ tvguide.xml, ואז הפעלתי את התוכנה.
כן שיניתי את הגדרות הזמן, אבל בכול זאת התכניות הופיעו לי 3 שעות לפני הזמן, אולי זה לא נשמר.
אבל עדיין הייתה חפיפה, כפי שניתן לראות בתמונה. כאילו יורדים שני לוחות שידורים.
מה שלא הבנתי לפני כן בקשר לריבוי providers זה שלא הבנתי איפה קובעים מאיזה לוח שידורים יורד המידע. עכשיו ראיתי שהורדתי מYES ולא מוואלה, ששם הגדרתי את ה-DST.
זה היה לגבי הפוסט הקודם.
היתה באמת בעיה שלא סימנתי את delete old programs before import.
עכשיו עשיתי הכול מההתחלה, וטפו טפו הכול עובד פיקס. תודה!
מצטער אם קצת בלבלתי.
התכוונתי היא שהורדתי את הגרסה האחרונה כולל הDLL, והעתקתי אותה על הגרסה הקודמת. וזה מה שמחק את ההגדרות הקודמות.
מחקתי את cache ואת הקובץ tvguide.xml, ואז הפעלתי את התוכנה.
כן שיניתי את הגדרות הזמן, אבל בכול זאת התכניות הופיעו לי 3 שעות לפני הזמן, אולי זה לא נשמר.
אבל עדיין הייתה חפיפה, כפי שניתן לראות בתמונה. כאילו יורדים שני לוחות שידורים.
מה שלא הבנתי לפני כן בקשר לריבוי providers זה שלא הבנתי איפה קובעים מאיזה לוח שידורים יורד המידע. עכשיו ראיתי שהורדתי מYES ולא מוואלה, ששם הגדרתי את ה-DST.
זה היה לגבי הפוסט הקודם.
היתה באמת בעיה שלא סימנתי את delete old programs before import.
עכשיו עשיתי הכול מההתחלה, וטפו טפו הכול עובד פיקס. תודה!
-
eyal_123
-
- חבר פעיל מאוד

אחרי כל שינוי של משהו, תלחץ על ה save הרלוונטי שלו, ואז אין סיבה שהוא לא ישמור הגדרות, כולל כשאתה מסמן איזה ערוצים לסרוק, צריך ללחוץ על שמירה אחר כך, זה קצת מטעה כי הכפתור ליד התיבת גלילה.
אני ממליץ לך להוריד את לוח השידורים מהאתר של הוט(hot.xml) ולא של וואלה, יותר מדוייק וגם יש שם את כל הערוצים.
אני ממליץ לך להוריד את לוח השידורים מהאתר של הוט(hot.xml) ולא של וואלה, יותר מדוייק וגם יש שם את כל הערוצים.
- moranchipus
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
שלום
קודם כל אני רוצה להודות לך על התוכנה המדהימה... כבר הרבה הרבה זמן אני מחכה לזה וכבר התחלתי להתייאש
הכל עובד מעולה. עם התיקון החדש גם אין כפילויות והכל על פניו נראה בסדר
אתמול התרחשה תופעה חדשה - פשוט נעלמו לי כמה ערוצים מהמדריך כמו 3,8, 10 ו 11... ועוד...
האם חייבים להוסיף כל ערוץ בצורה ידנית דרך ה ADD MISSING CHANNELS?
כי עד עכשיו הכל היה ורק הייתי צריך לשנות לכל ערוץ את ה LISTINGS
תודה מראש
דניאל
קודם כל אני רוצה להודות לך על התוכנה המדהימה... כבר הרבה הרבה זמן אני מחכה לזה וכבר התחלתי להתייאש
הכל עובד מעולה. עם התיקון החדש גם אין כפילויות והכל על פניו נראה בסדר
אתמול התרחשה תופעה חדשה - פשוט נעלמו לי כמה ערוצים מהמדריך כמו 3,8, 10 ו 11... ועוד...
האם חייבים להוסיף כל ערוץ בצורה ידנית דרך ה ADD MISSING CHANNELS?
כי עד עכשיו הכל היה ורק הייתי צריך לשנות לכל ערוץ את ה LISTINGS
תודה מראש
דניאל
-
eyal_123
-
- חבר פעיל מאוד

למדיה סנטר של מיקרוסופט, יש תופעה מגונה של להפוך ערוצים ל disabled או לפעמים למחוק אותם ברגע שאין להם מדריך שידורים,
כלומר, אם הגדרת ערוץ מסויים להשתמש בליסטינג חיצוני, כמו של totalEPG ואחר כך הפסקת לייבא אותו, למשל סימנת לא לייבא את הערוץ הזה ב totalEPG, אז המדיה סנטר פשוט יהפוך את הערוץ ל disabled או לפעמים ימחק אותו לגמרי, אם זאת הסיבה, אז אתה צריך לראות אם הערוצים מסומנים בוי ב edit channels ואם כן ועדיין אתה לא רואה אותם אז לצערי אתה צריך למחוק אותם ולהוסיף אותם ידנית מחדש ב add missing channels כמו שכתבת.
השאלה היא למה הם נעלמו, הפסקת לייבא את הערוצים האלה?
כלומר, אם הגדרת ערוץ מסויים להשתמש בליסטינג חיצוני, כמו של totalEPG ואחר כך הפסקת לייבא אותו, למשל סימנת לא לייבא את הערוץ הזה ב totalEPG, אז המדיה סנטר פשוט יהפוך את הערוץ ל disabled או לפעמים ימחק אותו לגמרי, אם זאת הסיבה, אז אתה צריך לראות אם הערוצים מסומנים בוי ב edit channels ואם כן ועדיין אתה לא רואה אותם אז לצערי אתה צריך למחוק אותם ולהוסיף אותם ידנית מחדש ב add missing channels כמו שכתבת.
השאלה היא למה הם נעלמו, הפסקת לייבא את הערוצים האלה?
- moranchipus
-
- חבר פעיל

הייeyal_123 כתב:למדיה סנטר של מיקרוסופט, יש תופעה מגונה של להפוך ערוצים ל disabled או לפעמים למחוק אותם ברגע שאין להם מדריך שידורים,
השאלה היא למה הם נעלמו, הפסקת לייבא את הערוצים האלה?...
אני עדיין מושך אותה מהtotalEPG לא שיניתי כלום פה. אני רואה בלוג שהוא מוריד תוכניות חדשות. זה פשוט נמחק מה EDIT CHANNELS לא רואים את הערוצים הללו בכלל (לא רק לא מסומנים עם V)
מוזר... אני אוסיף אותם ידנית ב ADD CHANNEL
תודה
דניאל
- moog
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 903
עובד לי נפלא
רק חסרים לי בYES
הופ 42 (תוקן בXML)
ערוץ ג'וניור 49
MTV 75
VH1 76
77 MTV MUSIC
ולא כל כך קריטי ערוץ 112 RUSSIA TODAY יש בעיה ב EPG
הצלת אותי אשתי מנדנדת לי כבר חודש
תודה רבה
רק חסרים לי בYES
הופ 42 (תוקן בXML)
ערוץ ג'וניור 49
MTV 75
VH1 76
77 MTV MUSIC
תודה רבה
- babi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
AMAZING!!!!
כל הכבוד אחי מזל שיש אנשים כמוך!!! הכלי מקצועי ברמות מכל הבחינות בייחוד הממשק שזה משהו שבדכ לא משקיעים בו כל כך..
תודה רבה לך יא גאון.. בתור אחד שעבר פה מדורי גהנום כולל מעבר על כל תוכנה אפשרית, צרחות על מיקרוסופט וניסיון גרוע ללימוד תכנות עצמי(על חשבון לימודים בטכניון) בניסיון לסדר את זה אני חייב להגיד ששיחקת אותה ובגדול אפילו שמת לוגואים של הערוצים.. אתה גאון ואלוף ואם אי פעם תצטרך משהו אני ישמח לעזור בכל צורה אז תרגיש חופשי
כל הכבוד אחי מזל שיש אנשים כמוך!!! הכלי מקצועי ברמות מכל הבחינות בייחוד הממשק שזה משהו שבדכ לא משקיעים בו כל כך..
תודה רבה לך יא גאון.. בתור אחד שעבר פה מדורי גהנום כולל מעבר על כל תוכנה אפשרית, צרחות על מיקרוסופט וניסיון גרוע ללימוד תכנות עצמי(על חשבון לימודים בטכניון) בניסיון לסדר את זה אני חייב להגיד ששיחקת אותה ובגדול אפילו שמת לוגואים של הערוצים.. אתה גאון ואלוף ואם אי פעם תצטרך משהו אני ישמח לעזור בכל צורה אז תרגיש חופשי
-
eyal_123
-
- חבר פעיל מאוד

כיף לשמוע כאלה דברים, רק תזכור את זה כשיהיו באגים 
-
eyal_123
-
- חבר פעיל מאוד

מה שחסר ויש באתר של יס, אני אוסיף לגרסא הבאה (מתי שלא תצא), בנתיים אתה יכול להוסיף אותם ידנית.moog כתב:עובד לי נפלא
רק חסרים לי בYES
הופ 42 (תוקן בXML)
ערוץ ג'וניור 49
MTV 75
VH1 76
77 MTV MUSIC
תודה רבה...
ל Russia today, למרות שהוא קיים באתר של יס, אין באתר מדריך שידורים משום מה, וזאת הסיבה לבעיה.
- moranchipus
-
- חבר פעיל

moranchipus כתב:הייeyal_123 כתב:למדיה סנטר של מיקרוסופט, יש תופעה מגונה של להפוך ערוצים ל disabled או לפעמים למחוק אותם ברגע שאין להם מדריך שידורים,
אני עדיין מושך אותה מהtotalEPG לא שיניתי כלום פה. אני רואה בלוג שהוא מוריד תוכניות חדשות. זה פשוט נמחק מה EDIT CHANNELS לא רואים את הערוצים הללו בכלל (לא רק לא מסומנים עם V)
שלום
לצערי הכל השתבש . חסרים מלא ערוצים ועכשיו פתאום לאחר הסינכרון בלילה הוא מראה רק 5 ערוצים
איך מתחילים הכל מחדש? שימשוך שוב את כל הGUIDE?
תודה
דניאל
תודה
דניאל...
- moranchipus
-
- חבר פעיל

moranchipus כתב:moranchipus כתב:הייeyal_123 כתב:למדיה סנטר של מיקרוסופט, יש תופעה מגונה של להפוך ערוצים ל disabled או לפעמים למחוק אותם ברגע שאין להם מדריך שידורים,
שלום
לצערי הכל השתבש . חסרים מלא ערוצים ועכשיו פתאום לאחר הסינכרון בלילה הוא מראה רק 5 ערוצים
איך מתחילים הכל מחדש? שימשוך שוב את כל הGUIDE?
תודה
דניאל
תודה
דניאל......
שלום שוב
אני חושב שאני רואה איפה הבעייה
שיניתי עכשיו לייצוא לקובץ XML ואכן רואים בקובץ רק חמישה ערוצים למרות שבהגדרות סומנו 38
תודה
דניאל
- ilancoll
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
יש בעיה של חיפוש , שעושים חיפוש במדריך ה MC קורס
-
eyal_123
-
- חבר פעיל מאוד

אחרי שסימנת מה לסרוק(את ה38 ערוצים) שמרת את ההגדרות?moranchipus כתב:
שיניתי עכשיו לייצוא לקובץ XML ואכן רואים בקובץ רק חמישה ערוצים למרות שבהגדרות סומנו 38
תודה
דניאל...
תשלח לי את קבצי ה lineup שלך, settings.xml ואת ה tvguide.xml בפרטי
נערך לאחרונה על ידי eyal_123 ב 22/08/2011 15:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
eyal_123
-
- חבר פעיל מאוד

לא יודע לגבי קריסה, זה יותר קשור למדיה סנטר מאשר לתוכנה, אבל מה שאתה יכול לעשות הוא לאנדקס את המדריך לחיפוש, תפתח command line כאדמין ותריץ:ilancoll כתב:יש בעיה של חיפוש , שעושים חיפוש במדריך ה MC קורס...
קוד: בחירת הכל
%SystemRoot%\ehome\ehPrivJob.exe /DoReindexSearchRoot
- moranchipus
-
- חבר פעיל

הייeyal_123 כתב:אחרי שסימנת מה לסרוק(את ה38 ערוצים) שמרת את ההגדרות?moranchipus כתב:
תודה
דניאל...
תשלח לי את קבצי ה lineup שלך, settings.xml ואת ה tvguide.xml בפרטי...
כן עשיתי שמירה מספר פעמים
שולח לך הכל בפרטי
עידכון: זה כנראה רק קורה שהPROVIDER הוא וואלה
תודה
דניאל
- YAG
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
מת שזה יעבוד - אבל התוכנה קורסת ברגע שאני מריץ.
ישנם תופעות מוזרות כמו ההודעה בשורה הראשונה של הלוג:
20:03:39: ERROR: String was not recognized as a valid DateTime.
20:03:39: provider 'Yes' loaded.
20:03:39: provider 'HOT' loaded.
20:03:39: provider 'Walla' loaded.
20:03:39: 149 channels loaded.
חוץ מזה - ברגע שאני מנסה לשמור פרמטר חדש כלשהו ב SETTINGS אני מקבל:
20:00:26: Saving settings:
20:00:26: ERROR: InvalidArgument=Value of '-1' is not valid for 'index'.
Parameter name: index
בדוק על שני מחשבי WINDOWS7...
עזרה?
עזרה?
- YAG
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
פתרתי... התאריך אצלי היה לפי LOCAL אמריקאי (חודש,יום,שנה) - ברגע ששיניתי לבריטי הסתדר הכל...YAG כתב:מת שזה יעבוד - אבל התוכנה קורסת ברגע שאני מריץ.
עזרה?...
- Ambious
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
סוף סוף תוכנה גם עם ממשק נוח וקל לתפעול וגם עם התממשקות טובה עם YES ועם MC7.
מריץ עכשיו פעם ראשונה, מקווה שיעבוד
דרך אגב, את העניין של 'שיוך' הערוצים ידנית ב- MC7 אני מניח שצריך לעשות רק פעם אחת, נכון? לא צריך כל עדכון מחדש?
מריץ עכשיו פעם ראשונה, מקווה שיעבוד
דרך אגב, את העניין של 'שיוך' הערוצים ידנית ב- MC7 אני מניח שצריך לעשות רק פעם אחת, נכון? לא צריך כל עדכון מחדש?