ממירHD מקליט של הוט - יש למישהו חדש לגבי הנושא?
שמע, גם אם מחר יביאו לי שלושה ממירים כאלה בחינם ממסוק שינחת על הגג אני לא יאכל תכובע ובטח לא בפני הוט.NEW_WAVE כתב:אתה תאכל את הכובע !!!orir כתב:נציגי השירות יודעים משהו מעורפל שבניסוי כמה יחידות בודדות. "אולי עוד חודשיים שלושה". ציטוט מהיום.
הקיצר, איזה ביש, חשבתי שספטמבר זה 99.9999%, אולי כדאי למנהלים בהוט למלא פיס כי הם ממש טובים בלפגוע ב 0.000001%.
שירות מודרני ואיכותי ללקוח תמורת המון כסף שהוא משלם...... לא כאן.......
להביא טכנולוגיה כזו 4-5 שנים אחרי העולם המערבי ובטח שנתיים תמימות אחרי המתחרה מבית, זה לא כבוד גדול.
לפחות הייתי מצפה שיאפשרו לקנות ממיר פרטי (כמו טיבו או מוקסי) ויספקו לי רק את הכרטיס החכם.,
orir כתב:שמע, גם אם מחר יביאו לי שלושה ממירים כאלה בחינם ממסוק שינחת על הגג אני לא יאכל תכובע ובטח לא בפני הוט.NEW_WAVE כתב:אתה תאכל את הכובע !!!orir כתב:נציגי השירות יודעים משהו מעורפל שבניסוי כמה יחידות בודדות. "אולי עוד חודשיים שלושה". ציטוט מהיום.
הקיצר, איזה ביש, חשבתי שספטמבר זה 99.9999%, אולי כדאי למנהלים בהוט למלא פיס כי הם ממש טובים בלפגוע ב 0.000001%.
שירות מודרני ואיכותי ללקוח תמורת המון כסף שהוא משלם...... לא כאן.......
להביא טכנולוגיה כזו 4-5 שנים אחרי העולם המערבי ובטח שנתיים תמימות אחרי המתחרה מבית, זה לא כבוד גדול.
לפחות הייתי מצפה שיאפשרו לקנות ממיר פרטי (כמו טיבו או מוקסי) ויספקו לי רק את הכרטיס החכם.,...
האשכול עוסק בתאריך ההשקה ולא בשום נושא אחר אליו אתה מנסה להסית, התאריך הוא מקסימום אוקטובר .
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
NEW_WAVE, הממיר נמצא במסגרת בדיקות ועדיין יש לו באגים. אחרת היו משיקים אותו. אני יודע את זה בוודאות. גם אני נמהרתי לתת תאריכים וגם אני ממתין לו, אבל כנראה שנאלץ להמתין עד שיצא או לעבור ל"יס".
Vocare Ad Regnum