ממירHD מקליט של הוט - יש למישהו חדש לגבי הנושא?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #41 

אני כבר מוכן לאכול , לבלוע , ולהקיא חנות כובעים שלמה !!!
רק שיביאו כבר את הממיר המז..... הזה !!!

orir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #42 

NEW_WAVE כתב:
orir כתב:נציגי השירות יודעים משהו מעורפל שבניסוי כמה יחידות בודדות. "אולי עוד חודשיים שלושה". ציטוט מהיום.

הקיצר, איזה ביש, חשבתי שספטמבר זה 99.9999%, אולי כדאי למנהלים בהוט למלא פיס כי הם ממש טובים בלפגוע ב 0.000001%.

שירות מודרני ואיכותי ללקוח תמורת המון כסף שהוא משלם...... לא כאן.
...
אתה תאכל את הכובע !!!
...
שמע, גם אם מחר יביאו לי שלושה ממירים כאלה בחינם ממסוק שינחת על הגג אני לא יאכל תכובע ובטח לא בפני הוט.
להביא טכנולוגיה כזו 4-5 שנים אחרי העולם המערבי ובטח שנתיים תמימות אחרי המתחרה מבית, זה לא כבוד גדול.
לפחות הייתי מצפה שיאפשרו לקנות ממיר פרטי (כמו טיבו או מוקסי) ויספקו לי רק את הכרטיס החכם.,

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #43 

orir כתב:
NEW_WAVE כתב:
orir כתב:נציגי השירות יודעים משהו מעורפל שבניסוי כמה יחידות בודדות. "אולי עוד חודשיים שלושה". ציטוט מהיום.

הקיצר, איזה ביש, חשבתי שספטמבר זה 99.9999%, אולי כדאי למנהלים בהוט למלא פיס כי הם ממש טובים בלפגוע ב 0.000001%.

שירות מודרני ואיכותי ללקוח תמורת המון כסף שהוא משלם...... לא כאן.
...
אתה תאכל את הכובע !!!
...
שמע, גם אם מחר יביאו לי שלושה ממירים כאלה בחינם ממסוק שינחת על הגג אני לא יאכל תכובע ובטח לא בפני הוט.
להביא טכנולוגיה כזו 4-5 שנים אחרי העולם המערבי ובטח שנתיים תמימות אחרי המתחרה מבית, זה לא כבוד גדול.
לפחות הייתי מצפה שיאפשרו לקנות ממיר פרטי (כמו טיבו או מוקסי) ויספקו לי רק את הכרטיס החכם.,
...

האשכול עוסק בתאריך ההשקה ולא בשום נושא אחר אליו אתה מנסה להסית, התאריך הוא מקסימום אוקטובר .

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #44 

NEW_WAVE, הממיר נמצא במסגרת בדיקות ועדיין יש לו באגים. אחרת היו משיקים אותו. אני יודע את זה בוודאות. גם אני נמהרתי לתת תאריכים וגם אני ממתין לו, אבל כנראה שנאלץ להמתין עד שיצא או לעבור ל"יס".
Vocare Ad Regnum

orir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #45 

ספטמבר עבר, אוקטובר זה חגים, יש מלא באגים..... בינתיים הכובע עדיין על הראש.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”