לזכר הימים הטובי
בשעה טובה, יצאו הדגמים האמריקאים החדשים של פיוניר SC-57\55
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
epony כתב:13.2 זה סנטר, זוג קדמיים, זוג Front Height, זוג Front Wide, זוג סראונד, זוג סראונד אחורי וזוג Back Height. אה, ושני סאבים...
הזוג החדש הוא ה-Back Height, כל השאר כבר מוגדרים ב-11.2
מה שדורש חדר גדול יותר זה ה-Wide, ואצל חלק מהאנשים (שהספה שלהם צמודה לקיר) לפעמים גם הסראונד האחורי (אבל הוא חלק מה-7.1 הסטנדרטי, אז זו "בעיה" שצריך להתמודד איתה הרבה לפני שמגיעים ל-13.2)...
epony כתב: אני כבר לא יכול לחכות ל-15.2 עם זוג Back Wide...
איתי,
אין לי וויכוח על איכות הסאונד, אני לא מתווכח על דברים שאין לי איתם נסיון, יכול להיות שאכן הסאונד מדהים בתצורה של 7.1/9.1 וכן הלאה וסביר להניח שאני מפספס אבל יחד עם זאת לטעמי בלבד כמובן, תצורה של 7.1 זה ממש גבולי בסלון מבחינת אסתטיקה שלא נדבר על 9.1.
הסלון שלי עומד להיות 5m x 7m ואני לא מאמין שאני אעבור לתצורה של 9.1.
אם אצלך זה נראה עמוס?... שוב עניין של טעם ידידי
אחזור ואומר, אין לי שום וויכוח על הסאונד שניתן להפיק בתצורה הזאת...
נ.ב:
פיוניר רחוקים מלהיות רסיברים מכוערים
אתה מכיר אותי ואת הדעות שלי בשביל לדעת שאני לא חסיד של אף חברה, אני מחפש נטו תמורה בעד הכסף והתקציב שהגדרתי לעצמי, היום אני עם SC-37 מחר זה יכול להשתנות לכל חברה אבל איתי להגיד שהם מכוערים?
אין לי וויכוח על איכות הסאונד, אני לא מתווכח על דברים שאין לי איתם נסיון, יכול להיות שאכן הסאונד מדהים בתצורה של 7.1/9.1 וכן הלאה וסביר להניח שאני מפספס אבל יחד עם זאת לטעמי בלבד כמובן, תצורה של 7.1 זה ממש גבולי בסלון מבחינת אסתטיקה שלא נדבר על 9.1.
הסלון שלי עומד להיות 5m x 7m ואני לא מאמין שאני אעבור לתצורה של 9.1.
אם אצלך זה נראה עמוס?... שוב עניין של טעם ידידי
אחזור ואומר, אין לי שום וויכוח על הסאונד שניתן להפיק בתצורה הזאת...
נ.ב:
פיוניר רחוקים מלהיות רסיברים מכוערים
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אלמוג,
הסלון שלי קטן משלך ואני עם קונפיגורצית 9.1 ואני לא חושב שאי פעם אחזור אחורה. אילו לא היתה לי מגבלה פיזית עם הקיר הקדמי הייתי שם גם 11.1.
את הפתרון לבעיה העיצובית פתרתי בשיפוץ של הדירה עם רמקולים שקועים. ההנהלה בבית מעריכה מאד את העובדה שרואים רק את הקדמיים ואת הסאב ושאר הרמקולים והחוטים שלהם הם נסתרים.
אין ספק שמי שלא שמע מערכת 9.1 יתנגד לרעיון ויגיד שזה מיותר ושאין צורך. ומה שיש לי לומר שמי שלא שמע פשוט לא מבין... התלת מימדיות, הבמה הקדמית עם Front Height זה שונה כ"כ מאשר קונפיגורצית 5.1 או 7.1.
אני מאד שמח שפיוניר שדרגה את ה 85 לתצורת 9.1 אמיתית וביחד עם ה DTS:NEO X זה הולך להיות מעניין עבורי. עכשיו אני מחכה לבואו של ה 85 ושל האונקיו 5009 לעשות השוואה ראש בראש ולראות מי יקשט את הסלון שלי.
ליאור
הסלון שלי קטן משלך ואני עם קונפיגורצית 9.1 ואני לא חושב שאי פעם אחזור אחורה. אילו לא היתה לי מגבלה פיזית עם הקיר הקדמי הייתי שם גם 11.1.
את הפתרון לבעיה העיצובית פתרתי בשיפוץ של הדירה עם רמקולים שקועים. ההנהלה בבית מעריכה מאד את העובדה שרואים רק את הקדמיים ואת הסאב ושאר הרמקולים והחוטים שלהם הם נסתרים.
אין ספק שמי שלא שמע מערכת 9.1 יתנגד לרעיון ויגיד שזה מיותר ושאין צורך. ומה שיש לי לומר שמי שלא שמע פשוט לא מבין... התלת מימדיות, הבמה הקדמית עם Front Height זה שונה כ"כ מאשר קונפיגורצית 5.1 או 7.1.
אני מאד שמח שפיוניר שדרגה את ה 85 לתצורת 9.1 אמיתית וביחד עם ה DTS:NEO X זה הולך להיות מעניין עבורי. עכשיו אני מחכה לבואו של ה 85 ושל האונקיו 5009 לעשות השוואה ראש בראש ולראות מי יקשט את הסלון שלי.
ליאור
ליאור,
אני לא שולל חס וחלילה ולא אומר שזה מיותר ממש לא, כמו שאמרת מי שלא שמע לא יודע וזה נכון עליי...
אין ספק שאם אני אעבור לתצורה של 9.1 זה יהיה כפי שאתה עשית, פרויקט מדהים.
בכול אופן יש לי עוד חצי שנה להחליט
אני לא שולל חס וחלילה ולא אומר שזה מיותר ממש לא, כמו שאמרת מי שלא שמע לא יודע וזה נכון עליי...
אין ספק שאם אני אעבור לתצורה של 9.1 זה יהיה כפי שאתה עשית, פרויקט מדהים.
בכול אופן יש לי עוד חצי שנה להחליט
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
LiorDrZLiorDrZ כתב:
אני מאד שמח שפיוניר שדרגה את ה 85 לתצורת 9.1 אמיתית וביחד עם ה DTS:NEO X זה הולך להיות מעניין
ליאור...
תיקון קל פיוניר עברו ל 9.2 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- LiorDrZ
- חבר ותיק

תענוג.9000es כתב:LiorDrZLiorDrZ כתב:
אני מאד שמח שפיוניר שדרגה את ה 85 לתצורת 9.1 אמיתית וביחד עם ה DTS:NEO X זה הולך להיות מעניין
ליאור...
תיקון קל פיוניר עברו ל 9.2 ....
השאלה אם הרסיבר יודע לנהל ולכייל שני סאבים במקביל או ששני הסאבים יושבים על אותו ערוץ. כרגע יש רק שני רסיברים שיודעים לעשות את זה והם הדנון 4311 והאונקיו 5008 עם Audyssey MultEQ-XT 32
- LiorDrZ
- חבר ותיק

לרסיבר יש הגברה פנימית של 9.2 ו Pre Out של 11.2. ז"א שבשביל לעבוד בתצורת 11.2 אתה צריך הגברה חיצונית נוספת.michaels כתב:לפי המפרט יש לרסיבר 9.2 ערוצים אך ניתן לחבר אליו רמקולים בתצורה של 11.2, מה זה אומר? לחלק מהרמקולים יש הגברה משותפת?...
- LiorDrZ
- חבר ותיק

אין סרטים שמקודדים ב 9.1 או 11.1. הוספת הערוצים הנוספים נעשית בעזרת מקודדים של Dolby Pro Logic IIz, DTS:NEO x ו Audyssey DSX ברסיבר. על שכבת המידע של הסרט בפורמט 5.1 יש עיבוד של חומרה + תוכנה שמרחיבה את הבמה הקדמית (Audyssey DSX) מהערוצים הקדמיים.Yochelman כתב:סרטים ב - 7.1 אולי ראיתי בודדים, סרטים ב - 13.2 או 9.1 או 9.2 או כל פורמט מתקדם אחר - פשוט לא ראיתי.
יש למישהו לינק למשהו בסגנון ?...
תוכל לקרוא כאן הסבר על הטכנולוגיה.
http://www.audyssey.com/audio-technology/audyssey-dsx
Re: לא הבנתי למה משתווה SC-57- 55
SC-LX85/75רוזמרי כתב:בליין בישראל איך יקראו להם או באירופה ?
לא הבנתי למה משתווה SC-57- 55...
- LiorDrZ
- חבר ותיק

Re: לא הבנתי למה משתווה SC-57- 55
SC-LX85, SC-LX75רוזמרי כתב:בליין בישראל איך יקראו להם או באירופה ?
לא הבנתי למה משתווה SC-57- 55...
אני רוצה להודות לך עזר ליAlmogc כתב:רוזמרי,
אתה יכול לעיין בלינק הנ״ל:
http://www.pioneer.eu/uk/content/press/ ... ign=rsshbg...
אך מה זה Class D3 Amplification ? מה נותן
מה ההבדל בין THX Ultra 2 Plus (SC-LX85) / THX select 2 Plus ?
מה זה Hi-bit 32 and hi-sampling audio processing מה נותן לסאונד בדיוק ,לא הבנתי ?
תודה רבה על ההסבר ,החכמתי.LiorDrZ כתב:אין סרטים שמקודדים ב 9.1 או 11.1. הוספת הערוצים הנוספים נעשית בעזרת מקודדים של Dolby Pro Logic IIz, DTS:NEO x ו Audyssey DSX ברסיבר. על שכבת המידע של הסרט בפורמט 5.1 יש עיבוד של חומרה + תוכנה שמרחיבה את הבמה הקדמית (Audyssey DSX) מהערוצים הקדמיים.Yochelman כתב:סרטים ב - 7.1 אולי ראיתי בודדים, סרטים ב - 13.2 או 9.1 או 9.2 או כל פורמט מתקדם אחר - פשוט לא ראיתי.
יש למישהו לינק למשהו בסגנון ?...
תוכל לקרוא כאן הסבר על הטכנולוגיה.
http://www.audyssey.com/audio-technology/audyssey-dsx...
מאחר ואתה השני שמעיר על זה אני ארחיב כי אולי לא הובנתי/הסברתי עצמי כהלכה:אני לא מסכים עם הקביעה שלך , מדוע אתה חושב שפיוניר אמורים להוביל את השוק וגם לקבוע מגמות ?...
אני מצפה שבשוק האלקטרוניקה הבידורית בדגמי העל של המגברים ביצועי הרסיברים (בכל תחום) יהוו נק' ייחוס וככאלה הם אמורים לשאוף להצטיין ולחדש
בכל דגם חדש , אני לא מתכוון ספציפית לפיוניר אלא לכל חברה.כשחברה כמו פיוניר (שוב , סתם דוגמא כי הם הנידודים כאן) מוציאה הודעה לעיתונות על החלפה של כל ליין ה"עלית"ה אני מצפה שיהיו שם חידושים משמעותיים כאלה שיעודדו את המתחרים לשאוף כל הזמן קדימה.אני לא רואה שום טעם בהוצאה של הליין הזה כי הוא מאוד דומה לליין של שנה שעברה.בדיוק אותו דבר קורה בעולם הרכב - יש נוהג להוציא דגם חדש כל שנה למרות שהשיפורים כל כך מינוריים שזה מיותר לחלוטין אבל בכל זאת כל החברות מוציאות כי כל המתחרות מוציאות ואם לא יהיה לחברה X דגם 2012 בשוק אז אף אחד לא יקנה את 2011 כי כולם ירגישו פראיירים...אז מה עושים?מחליפים את הצורה של הנורה בפנסים הקדמיים ,מוסיפים בפנים עוד מאפרה מאחורה והנה יש לנו דגם חדש.
לסיכום - הנוהג הזה של הוצאת רסיברים כל שנה ללא (כמעט) שום חידוש ראוי הוא בעיניי נוהג פסול - הוא פוגע בנו בכך שהוא מוריד את הערך של הציוד שברשותנו , והוא גורם לירידה במחיר פשוט אבסורדית במהלך השנה..לדוגמא אני רכשתי אונקיו 809 חודש לאחר שהוא יצא.בהשקה המחיר היה 1000$ , כשאני קניתי (בסך הכל חודש אחרי כן) כבר 800$ והיום כבר מוכרים אותו ב600$ - לשם פרופורציה חשוב להבין שהרסיבר הזה הושק לפני פחות מחודשיים וזה הרסיבר במדרגה אחת לפני הכי גבוהה של אונקיו (ברמה הכי גבוהה יש את 5008/3008 ורמה מתחת יש את ה1009/809).
אני מצפה שמאחורי דגם חדש יעמדו שעות של תכן משופר ושבאמת נראה שיפור בכל תחום אפשרי.למעשה אני מוכן להתערב עם כל מי שמוכן שנשמיע שני רסיברים מאותו דרג ואותה חברה -אחד מהשנה ואחד מהשנה שעברה ואני משוכנע שאף אחד מאיתנו לא יבחין בהבדל...ואז נשאלת השאלה למה לקנות חדש בכלל ? למה לא לחכות שנה ולקנות בחצי מחיר?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אוריאל כתב:מאחר ואתה השני שמעיר על זה אני ארחיב כי אולי לא הובנתי/הסברתי עצמי כהלכה:אני לא מסכים עם הקביעה שלך , מדוע אתה חושב שפיוניר אמורים להוביל את השוק וגם לקבוע מגמות ?...
אני מצפה שבשוק האלקטרוניקה הבידורית בדגמי העל של המגברים ביצועי הרסיברים (בכל תחום) יהוו נק' ייחוס וככאלה הם אמורים לשאוף להצטיין ולחדש
בכל דגם חדש , אני לא מתכוון ספציפית לפיוניר אלא לכל חברה.כשחברה כמו פיוניר (שוב , סתם דוגמא כי הם הנידודים כאן) מוציאה הודעה לעיתונות על החלפה של כל ליין ה"עלית"ה אני מצפה שיהיו שם חידושים משמעותיים כאלה שיעודדו את המתחרים לשאוף כל הזמן קדימה.אני לא רואה שום טעם בהוצאה של הליין הזה כי הוא מאוד דומה לליין של שנה שעברה.בדיוק אותו דבר קורה בעולם הרכב - יש נוהג להוציא דגם חדש כל שנה למרות שהשיפורים כל כך מינוריים שזה מיותר לחלוטין אבל בכל זאת כל החברות מוציאות כי כל המתחרות מוציאות ואם לא יהיה לחברה X דגם 2012 בשוק אז אף אחד לא יקנה את 2011 כי כולם ירגישו פראיירים...אז מה עושים?מחליפים את הצורה של הנורה בפנסים הקדמיים ,מוסיפים בפנים עוד מאפרה מאחורה והנה יש לנו דגם חדש.
לסיכום - הנוהג הזה של הוצאת רסיברים כל שנה ללא (כמעט) שום חידוש ראוי הוא בעיניי נוהג פסול - הוא פוגע בנו בכך שהוא מוריד את הערך של הציוד שברשותנו , והוא גורם לירידה במחיר פשוט אבסורדית במהלך השנה..לדוגמא אני רכשתי אונקיו 809 חודש לאחר שהוא יצא.בהשקה המחיר היה 1000$ , כשאני קניתי (בסך הכל חודש אחרי כן) כבר 800$ והיום כבר מוכרים אותו ב600$ - לשם פרופורציה חשוב להבין שהרסיבר הזה הושק לפני פחות מחודשיים וזה הרסיבר במדרגה אחת לפני הכי גבוהה של אונקיו (ברמה הכי גבוהה יש את 5008/3008 ורמה מתחת יש את ה1009/809).
אני מצפה שמאחורי דגם חדש יעמדו שעות של תכן משופר ושבאמת נראה שיפור בכל תחום אפשרי.למעשה אני מוכן להתערב עם כל מי שמוכן שנשמיע שני רסיברים מאותו דרג ואותה חברה -אחד מהשנה ואחד מהשנה שעברה ואני משוכנע שאף אחד מאיתנו לא יבחין בהבדל...ואז נשאלת השאלה למה לקנות חדש בכלל ? למה לא לחכות שנה ולקנות בחצי מחיר?...